konik_testuje
3. júl 2023
3313 

Skúsenosti s balíkom produktov starostlivosti o ženské zdravie od dm drogerie markt

Byť ženou znamená predovšetkým jednu vec: byť silná. My, ženy, to dokážeme, ale popri tom často zabúdame samy na seba. Témy ako zdravie žien a starostlivosť o seba sú v spoločnosti stále málo diskutované. To je presne to, čo sa musí zmeniť! Zaslúžime si tú najlepšiu starostlivosť, aby sme mohli nabrať novú silu - nielen fyzicky, ale aj psychicky. Najlepší prvý krok je začať od seba a dopriať si to, čo potrebujeme. A my vám v tom chceme pomôcť! Spolu s dm drogerie markt sme pre vás pripravili testovanie balíčka produktov, ktoré vám pomôžu nájsť si vlastný spôsob, ako podporiť svoju rovnováhu a vytvoriť si väčšiu pohodu.

Čo budeme testovať

Balea krémový píling, 75 ml11 –  krémový píling s mandľovým olejom vám vyčaruje žiarivú a výrazne hladšiu pleť. Jemné minerálne pílingové zrniečka z lávového kameňa odstránia odumreté kožné bunky a dôkladne vyčistia vašu pleť. Bohaté zloženie s mandľovým olejom pomáha udržiavať prirodzenú rovnováhu vlhkosti pleti. Neobsahuje živočíšne zložky a mikroplasty a je ideálny pre suchú a citlivú pleť.

Balea MED ULTRA SENSITIVE intenzívny pleťový krém, 50 ml11 – intenzívny pleťový krém vašu pokožku upokojí a ochráni. Intenzívny, 24-hodinový krém s ureou obsahuje špeciálne vyvinutý hodnotný komplex účinných látok. Jemné zloženie so 7 % ureou hydratuje vašu pokožku intenzívne a dlhotrvajúco. Pantenol a alantoín upokoja vystresovanú a podráždenú pokožku a pomáhajú predchádzať ďalším podráždeniam.

Jessa nature hygienické vložky, 14 ks12 – vás spoľahlivo a bezpečne ochránia počas vašich dní. Vďaka dlhému tvaru s krídelkami a absorpčnému jadru sa tekutina zachytáva a rýchlo ukladá do vnútra vložky. Zároveň efektívne pohlcuje nepríjemné pachy. Špeciálny tvar vložiek ponúka optimálny komfort pri nosení a prispôsobí sa pohybu. Komfort zabezpečuje tiež vrchná vrstva vyrobená zo 100 % bavlny.

Jessa nature menštruačné nohavičky, 1 ks14 - pohodlný tvar nohavičiek ponúka vysoký komfort a rovnakú ochranu ako bežné hygienické vložky. Vďaka vysokoabsorpčnému jadru je tekutina odvádzaná do vnútra bielizne a fixovaná po dlhý čas. Priedušný povrch zo 71 % bavlny vám zaručí dlhotrvajúcu sviežosť a túto výnimočnú bielizeň tak môžete nosiť po celý deň. Nohavičky možno po použití jednoducho vyprať v práčke.

Jessa nature tampóny, 16 ks11 – hygienické potreby s povrchom zo 100 % bavlny a inovatívnou technológiou poskytujú komfort a pohodlie pri nosení, spoľahlivo chránia pred únikom tekutiny. Inovatívna technológia zabezpečuje jednoduché zavádzanie a vyberanie. Tampóny nie sú bielené, neobsahujú farbivá a parfumy.

Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu, 300 ml9 – jemná hygiena pre intímnu oblasť. Umývacia emulzia, decentne parfumovaná, sa vďaka pH hodnote citlivo stará o intímne partie. Emulzia bola špeciálne navrhnutá na denné použitie. Zloženie s výťažkom z rumančeka kamilkového a s kyselinou mliečnou šetrne čistí a pomáha vyrovnávať prirodzené pH v intímnej oblasti. Pokožku zanecháva jemnú a osvieženú.

Jessa vlhčené utierky na intímnu hygienu, 20 ks10 – s kamilkovým extraktom upokojujú a ošetrujú intímnu oblasť. Prirodzená rovnováha intímnej oblasti je stabilizovaná vďaka extraktu z kyseliny mliečnej, ktorá zároveň zabraňuje podráždeniu. Materiál je biologicky odbúrateľný. Vhodné na diskrétne použitie počas dňa. Znovu uzatvárateľné balenie je ideálne na cesty.

Mivolis Beauty Kollagen kúra na pleť, 20 x 25 ml11 – tento výživový doplnok predstavuje roztok v ampulkách, ktoré obsahujú cennú kombináciu vitamínov, zinku, kolagénových peptidov a kyseliny hyalurónovej. Obsahuje komplex kolagénových peptidov VERISOL®, kyselinu hyalurónovú, vitamín E, C, niacín, kyselinu pantoténovú, biotín a stopový prvok zinok. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii pokožky. Spolu s vitamínom E chráni bunky pred oxidačným stresom. Niacín, biotín a zinok prispievajú k správnej funkcii pokožky. Roztok chutí skvele vďaka príchuti jazmín a granátové jablko. 

Mivolis výživový doplnok, 40 ks11 – obsahuje tablety so železom, vitamínom C a vitamínmi B. Železo prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, tiež k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu. Je dôležité pri látkovej premene pre tvorbu energie. Zvýšená spotreba železa môže vznikať pri zvýšenej fyzickej záťaži (výkonnostnom športe) a u žien najmä počas tehotenstva a dojčenia. Vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa. 

Mivolis kapsuly na vitálne vlasy, 60 ks9 – predstavujú výživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Obsiahnuté prvky ako biotín, selén či zinok prispievajú k udržaniu zdravých vlasov. Meď prispieva k zdravej pigmentácii vlasov. Pridané vitamíny vlasy posilňujú. 

Koho hľadáme?

Na toto testovanie hľadáme 25 žien, ktoré myslia na svoje ženské zdravie, so všetkým, čo so sebou prináša. Ak rada skúšaš nové produkty a dokážeš si nájsť chvíľku pre seba, si  komunikatívna, ochotná sa prostredníctvom slov a fotografií podeliť o výsledky testovania s ostatnými užívateľkami na Modrom koníku, neváhaj a prihlás sa do testovania.

Ako sa zapojiť?

Ak sa chceš do testovania balíka produktov starostlivosti o ženské zdravie od dm drogerie markt zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, v čom by si sa chcela v starostlivosti o svoje ženské zdravie zlepšiť, kde si myslíš, že sú tvoje medzery. Keďže sa budú testovať aj menštruačné nohavičky, ktoré sú vo veľkosti M, napíš nám prosím, ak by boli pre teba vhodné.

Zapojiť sa je možné do 09.07. Následne vyberieme 5 mamičiek, ktorým pošleme kompletný balík a 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou.

Tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_dm44

Dobrý deň prajem,

myslím si, že o svoje zdravie sa starám v rámci možností dobre. Snažím sa o vyváženú stravu a pohyb. Síce nešportujem, ale staranie sa o deti vyžaduje tiež určitú fyzickú aktivitu.

Veľký problém u mňa bol vždy pitný režim. Nemala som pocit smädu a popri rôznych povinnostiam som v tomto smere na seba zabúdala. Spamätala som sa až večer unavená a s bolesťou hlavy. V tomto smere som sa zlepšila, ale určite by sa dalo vypiť viac vody.

Tiež by som rada do svojej dennej rutiny chcela pridať vitamíny, ktoré prispejú k celkovej pohode. Zatiaľ užívam len Mivolis magnézium rozpustné vo vode ktoré mi tiež pomáha k tomu aby som prijímala viac tekutín.

Čo sa týka menštruačných nohavičiek, veľkosť M by pre mňa bola vhodná. S týmto typom produktu ale nemám žiadne skúsenosti.

Pekný zvyšok dňa 🙂

3. júl 2023

Viac by som sa chcela zacat starat o plet - vrasky, starnutie .... ale aj tie menstruacne nohavicky velkost M by mi uplne sedeli ....

3. júl 2023

Dobrý deň viac by som sa chcela zamerať o starostlivosť o pleť ako z vonka tak aj z vnútra, keďže roky aj vrásky pribúdajú. Takisto vlasy , ktoré nemajú takú kvalitu akoby som si predstavovala. Menštruačné nohavičky veľkosť M by mi sedeli nemám a nimi žiadne skúsenosti tak by som určite rada vyskúšala . Ďakujem a pekný deň

3. júl 2023

Dobrý deň, o svoje zdravie sa snažím starať aj vďaka Vaším produktom ktoré ponúkate vo Vašej predajni. Viacej by som sa chcela zamerať na pleť a vlasy, keďže som tesne po pôrode. Menštruačné nohavičky vo veľkosti S by bola pre mňa vhodná.
Ďakujem a prajem pekný deň.

3. júl 2023

Pekný deň ♥️
O svoje zdravie sa starám ako len môžem no v poslednej dobe bohužiaľ menej keďže mám 4 mesačné bábätko tak na seba nemám veľa času .ale rada by som konečne začala .myslím si že som pre vás vhodný adept keďže po pôrode mi začali veľmi padať vlasy a pokožku na tele aj na tvári mám citlivú a podráždenú .takže vitamíny by dosť pomohli 🙂.rada skúšam nové veci testujem a píšem recenzie .tak isto mám veľmi rada aj DM značku balea .sama používam na malého ich výrobky s ktorými sme veľmi spokojný ♥️.
Čo sa týka menštruačných nohavičiek tak XL stým to produktom však ešte nemám žiadne skúsenosti ale rada ich vyskúšam keďže mi záleží na prírode ♥️.
Ďakujem za možnosť sa prihlásiť a budem dúfať že má vyberiete prajem pekný deň 🙂

3. júl 2023
Autor komentár zmazal

Ahojte 😊 O svoje zdravie sa snažím starať najlepšie ako viem, ale musím sa priznať, že to poslednú dobu zanedbávam. Viac sa venujem deťom, ako sebe a to sa prejavuje hlavne na mojom výzore 😟. Toto leto by som chcela viac popracovať na zlepšení kvality vlasov a pleti. Nohavičky by mi pasovali presne ako uliatre 🙂

3. júl 2023

Krásny deň, otázka v článku je skutočne podnetná a donútila ma zamyslieť sa, ako by som mohla skvalitniť a zlepšiť svoje zdravie.
Ako sa hovorí, v zdravom tele zdravý duch. Fyzické zdravie vplýva na všetky aspekty života a ak sa poriadne nestaráme o svoju telesnú schránku, začne sa to prejavovať okamžite.
Raz som robila prezentáciu o tom, ako pravidelná športová aktivita spojená s dostatočným pitným režimom a vyváženou stravou dokáže vo veľkej miere ovplyvniť výkon v práci, akademické výsledky, náladu a prístup k životu.
Aktívne ženy majú vyššie sebavedomie a sú so sebou spokojnejšie. Doprajú si totiž čas pre seba, ktorý ich skutočne obohatí nielen po fyzickej ale aj psychickej stránke. Na to netreba zabúdať. Ak sa príkladne staráme o telo, v obrovskej miere to prospieva aj psychike.
Ja osobne pravidelne cvičím. Všetkým ženám odporúčam pilates. Chodím na skupinové cvičenia, kde si spoločne s babami zacvičíme, užijeme kopec zábavy a vypustíme pritom všetky starosti z hlavy. Naozaj perfektné.
Snažím sa aj jesť vyváženú stravu, no občas to preženiem s fast-foodom a jedlom, ktoré obsahuje veľa tuku a má nízku výživovú hodnotu. V tomto by som sa určite chcela zlepšiť. Taktiež by som chcela viac športovať vonku než vnútri a vyskúšať novú skupinovú pohybovú aktivitu, napríklad tanec alebo indoor cycling.
O menštruačných nohavičkách som minule počúvala v dm live streame a veľmi rada by som ich vyskúšala. Veľkosť M by bola perfektná. 🙂

3. júl 2023

O pleť by som sa mala začať viac starať keďže vrásky sa pomaly ukazujú. Momentálne som zmenila životný štýl viac sa hybem a úspešne som schudla 9kg. Nohavičky by mi sadli jedny už doma mám a aj dcéra a som maximálne spokojná s pomerom cena a kvalita.

3. júl 2023

Dobrý deň. Svoje zdravie sa snažím hlavne preventívne držať na uzde. Keďže ako takmer každá žena mám popri práci a rodine málo času na seba, rozhodla som sa toto leto viac venovať svojej pleti a pokožke. Aj napriek vonkajšej starostlivosti to nie je najideálnejšie a z toho dôvodu by som rada dala šancu pomoci z vnútra teda kolagénu. Samozrejme ak to zaberie, budem pokračovať ďalej. Na trhu sú rôzne druhy peelingov, lepšie aj menej účinné. Je čas na zmenu a peeling tejto značky by som rada vyskušala. Mala by som záujem aj o menštruačné nohavičky (M). To musí byť fakt paráda.

3. júl 2023

Myslím že vo svojom veku 43rokov sa o seba starám ako žena primerene. Pohyb, zdravá strava, výživové doplnky, starostlivosť o pokozku tela a tváre to všetko dodržiavam. V čom by som sa chcela zlepšiť je začať používať menštruačné nohavičky. Veľkosť M by bola vhodná a testovanie by len potvrdilo či by som si na ne zvykla.

3. júl 2023

Vzhľadom k svojmu veku si myslím ze moja starostlivosť je fajn, aj keď niekedy a hlavne ráno to flákam. Keďže moje prirodzenie občas a hlavne po menštruácii je dosť citlivé a všetko tak by som veľmi rada možno urobila krok vpred a tiež hlavne možno zmenou produktov a toto testovanie by bola ta najlepšie voľba

3. júl 2023

Ja by som sa chcela zlepšiť v starostlivosti o pleť a vlasy. Moja pleť mi dáva od puberty stále zabrať a už keď to bolo na dobrej ceste, prejavila sa u mňa HIT a pleť sa opäť zhoršila. A čo sa týka vláskov, keďže som nedávno prešla dosť rýchlou premenou z čiernych dlhých vlasov na blond, vlasy sú ešte aj po viac ako roku zničené a preto by som ich rada dala do poriadku ☺️✊

3. júl 2023

P0 30ke sa začať viac starať o pleť 😍

3. júl 2023

Jednoznačne o vlasy, nakoľko si ich farbím na blond. Určite by po 40-tke nezaškodilo doplniť telu aj kolagén. S menštruačnymi nohavičkami nemám skúsenosť, ale veľkosť by mi sedela podľa mňa L.

3. júl 2023

Ja by som sa jednoznačne mala zlepšiť ohľadne maľovania, make-upu, zatiaľ mi to moc nejde 🥴, inak používam kalisok, čiže ideme eko cestou ako sa len dá. Nohavičky by mi zrejme sadli, aj keď L by boli možno o malo lepšie. Ale aj m je fajn❤️

3. júl 2023

Chcela by som vyskúšať tento balíček, nakoľko tieto produkty vôbec nepoznám...
Veľkosť nohavičiek S.
Ďakujem

3. júl 2023

Priznám sa, ja mám určite medzery v starostlivosti o pleť. Onedlho mám 30 a len nedávno som objavila, že existuje nejaký vitamín C alebo že je dobré si dávať okrem denného a nočného krému aj krém na opaľovanie (aby tvár nestarla).
Nohavičky by mi sadli veľkosť S 😊

3. júl 2023

urcite su nejake medzery hlavne co sa stravou tyka aby sme tie spravne vitaminy dostavali do tela nie stale len formou tabliet... menstruacne noahvicky... uz dlhsie na ne pokukujem no nenabrala some ste odvahu....

3. júl 2023

Ja sa snažím o seba starať po všetkých stránkach, ale vždy sa je v čom zlepšovať, ocenila by som aj tie Jessa nohavičky, lebo sama jedny mám, kým sa perú by sa mi zišli aj druhé, presne vo veľkosti M.
Snažím sa o seba starať aj čo sa týka Skincare a aj o telo, či už telovým peelingom po sprche a telovým mliekom, vďačím si, lebo mam vďaka tomu naozaj jemnú pokožku. Intímná hygiena je pre mňa taktiež základ. O vlasy sa starám tak isto konkrétne CGM metódou. Myslím si, že som ideálny adept na testovanie, pretože rada skúšam nové produkty aby bola moja starostlivosť čo najlepšia.

3. júl 2023

Určite by som si mohla dopriať viac vitamínov priznám sa že to trochu zanedbávam ako aj starostlivosť o pokožku ale to je niekedy vec lenivosti, večer už som taká hotová že sa mi niekedy nechce ani natrieť ale testovanie by bola určite väčšia motivácia. Nohavičky by pasovali veľkosť M.

3. júl 2023

🌸 o zenske telo sa isto stara kazda zena, ja tiez a kedze som velmi citliva ked mam ist niekam inam na wc alebo ked sa neumyjem intimnou hygienou hned je zle…
Menstruacne nohavicky uz dlhsie pozeram ale stale som nemala odvahu si ich zobrat hodit do kosika zaplatit a vyskusat cize touto cestou by som ich velmi rada vyskusala a otestovala 👌🏻
Nohavicky velkost M by isto pasovali 😌
A samozrejme pri detoch vela zabudam na vitaminy 🫣

3. júl 2023

Pre mňa by bol najlepší kolagén na pleť keďže už nutné potrebujem a samozrejme rada by som skúsila nohavičky M to je presne na moju velkost

3. júl 2023

No čo vám poviem, som 3m po pôrode, vlasy katastrofálne vypadávajú, unavené oči, pleť flakata 😄 beriem všetko čo mi pomôže vyzerať a cítiť sa sviežejšie. Žiaľ nohavičky by mi boli malé.

3. júl 2023

Veľmi rada by som otestovala balík o ženské zdravie, nakoľko pri dvoch malých deťoch sa nestiham veľmi venovať svojmu zdraviu. Ale rada by som to zmenila hlavne s motiváciou testovať produkty. 😊 menštruačné nohavičky by tiež potešili, nemám s nimi ešte žiadne skúsenosti a veľkosť M by sadla ako uliata. 😊

3. júl 2023

V starostlivosti by som sa mala celkovo zlepsit,hlavne teda co sa tyka pleti. Kolagen je tym padom ziaduci🙃
Uz dlhsiu dobu premyslam nad nohavickami a toto by bola super prilezitost vyskusat ich👌velkost M by mi presne sedela😊Velmi rada by som sa do testovania zapojila🍀

3. júl 2023

Veľmi rada by som testovala nohavičky priznám sa že po nich pokukujem už dlhšie len nejako nemám odvahu keďže po troch deťoch mám veľmi silnú menštruáciu. Ale samozrejme by potešili aj ostatné produkty. A veľkosť M by bola ideálna 😉 prajem pekný deň

3. júl 2023

Chcela by som vyšperkovať svoju starostlivosť o pleť, ktorá po tridsiatke potrebuje čoraz viac pozornosti. Ešte som nenašla kombináciu produktu na čistenie pleti a krému, u ktorých by som si povedala: áno, toto je ono!
Rada by som vyskúšala pre porovnanie aj inú značku menštruačných nohavičiek než aké mám. Je to návykové a ten pocit, že som vytvorila aspoň o kúsok menej odpadu, je na nezaplatenie 😊 Veľkosť M je ok.

3. júl 2023

Potešilo by ma ako maminu troch detičiek toto testovanie 🍀Vyrastajú mi aj doma malé žienky, ktoré by tiež potešilo testovanie so mnou ❤️🙂

3. júl 2023

Keďže som už vo veku pomaly menopauzy, moje telo potrebuje viac starostlivosti.Menštruačné nohavičky veľkosti XL by určite pomohli, kkedze krvácanie je intenzívnejšie a nepravidelnejsie.🍀🍀🍀

3. júl 2023

Nastal čas, kedy som si povedala, že si zaslúžim starať sa viac o seba a vôbec to nebude sebecké. Keď sa budem cítiť výborne ja, budem spokojná sama so sebou, tak to pocítia všetci naokolo, rodina, v práci.... menštruačné nohavičky veľkosť M by bolo fajn, vždy som chcela vyskúšať a vzhľadom na vek je asi najvyšší čas 🙂, aby som neprišla o takúto inovatívnu pomôcku pre ženu. Väčšiu pozornosť venujem aj vlasom, pokožke. DM výrobky rada kupujem a určite im ostanem verná naďalej.❤️

3. júl 2023

V starostlivosti o svoje zenske zdravie by som sa chcela zlepsit v lepsej starostlivosti o plet, vlasy a viac brat vyzivove doplnky a lepsi pitny rezim a mozno viac pohybu.
Menstruacne nohavicky c. M by mi boli dobre. Balicek produktov by som rada vyskusala, tuto znacku mam rada!! 😊👍

3. júl 2023

Mala by som sa viac zlepsit v starostlivosti o plet a mozno brat aj nejake vyzivove doplnky, mat na seba viac casu. Teraz sa vsetko toci len okolo nasej princeznej.
Menstruacne nohavicky M by mi boli dobre. Dakujem

3. júl 2023

Určite by som sa chcela o svoje zdravie starať aj ekologicky. Rada by som vyskúšala menštruačné nohavičky(L), či kališok. Hlavne v lete ocením telový peeling, či spr.gél na intímnu hygienu.

3. júl 2023

Ak by som mala zhrnúť, v čom by sa mala moja starostlivosť o samu seba zlepšiť, nebolo by to jednoduché.
😂😂😂😂😂
Šesť rokov som strávila na materskej dovolenke, ktorá, v mojom prípade, nebola žiadnou dovolenkou. Priznávam sa, že seba som zanedbávala. Teraz je to rok, čo pracujem a pomaly sa vyhrabávam z vlastného zabudnutia.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Takže balíček ako pre mňa, ešte aj tá veľkosť M by sadla. 😊

3. júl 2023

Medzery sú hlavne v rutine. Mávam obrovské plány ako dám dohromy svoju pleť, vlasy a telo ale je tažké to dodržiavať pravidelne a zaloziť tú pravu nezmlomnú rutinu. Rada by som testovala s vami, prinútilo by ma produkty vypoužit uplne dokonca a ešte by som bola rada, že mozem napisat recenziu 🙂😎 PS: Nohavicky velkost M by boli Ok.

3. júl 2023

Určite sa malo starám o svoju pleť, a odkedy mam syna 17m, tak to ide somnou dolu vodou, vlasy si umývam keď je to fakt nevyhnutne, už sa ani nemalujem, len oči 😃🙈 nosím veľkosť M, takže nohavičky by mi mali sedieť 🙂

3. júl 2023

Ahojte! V mojom veku (47 r.)sa musím starať viac o svoje vlasy a pleť , keďže ich kvalita sa znižuje...rada by som vyskúšala kolagénovú kúru na pleť, a aj kapsule "na vlasy". Ale samozrejme poteší aj krém aj píling a ostatné "ženské" doplnky, ktoré by mali byť súčasťou výbavy každej žienky...Konfekčnú veľkosť mám XS-S, takže ak by sa našla menšia veľkosť nohavičiek, vyskúšala by som 🙂 Všetkým želám krásny dník!

3. júl 2023

Ahojky rada by som sa zapojila fo testovania výrobkov alebo aj menštruačných nohavičiek🍀

3. júl 2023

Pekny den, nakolko som 4 mes po druhom porode, velmi rada by som vyskasala vase produkty, hlavne menstruacne nohavicky, po ktorych som uz dlhsie pokukovala 🙂 M by bolo pre mna ideaal 🙂 inak casto nakupujem v DM Vase produkty, mam ich najradsej. Zdokonalit by som sa chcela hlavne v oblasti mojej pleti, kde mam veeeelke medzery, kedze uz mam aj nejaky ten vek😁mala by som sa zacat starat viac o svoju plet a taktiez vlasy. Mam ich dlhe ale po porode vela padaju a momentalne sa o nich extra nestaram aj ked by som mala 😪 inak som Vasa DM verna maniacka😅

3. júl 2023

Dobrý deň 🙂 rada by som sa zapojila do testovania. Značku jessa poznám a pár výrobkov aj používam. Je to však skvelá príležitosť vyskúšať aj iné produkty z tejto značky a menštruačné nohavičky sú presne moja veľkosť 🙂 budem rada ak sa mi to to testovanie podarí vyhrať 🤞🤞 čo sa týka medzier v starostlivosti o seba sú vlasy a pleť 🙈🙈🙈🙈

3. júl 2023

Dobry den tak ja by som urcite rada vyskusala kolagen nakolko citam vsade ze je dobre starat sa o telo aj zvnutra , na to sa kolagen odporuca 👌 menstruacne nohavicky (Mko by mi sadlo 😅) som presne pozerala na internete je to super novinka myslim si ze oceni kazda zena minimalne na noc 👌 ❤️

3. júl 2023

Pekný prazdninovy den, nedavno som sfukla 40 sviecok na torte a priala som si,ze nastal ten spravny cas starat sa lepsie o seba. Som mama na tretiu a poviem vam,ze najprv boli deti na prvom mieste, manzel a potom dlho dlho nic a niekde ja. No skoncovala som s tym, cvicim, sportujem, zmenila som stravu a dbam o svoju malickosť.
Ak by ste ma predsa len nahodne vybrali pomedzi stastlivcov,tak v dm uz davnejsie pokukujem po menstruacnych nohavickach a velkost M by bola fajna.

Tesim sa 🙂

3. júl 2023

Zaujímavá ponuka na overenie výrobkov ktoré nepoznám. Rada vyskúšam niečo nové. V dm drogenie nakupujem. S ich výrobkami som bola doteraz spokojná.

3. júl 2023

Pekný deň, rada by som sa zapojila do testovania, už som žena po 35 tak tá starostlivosť o telo a svoje zdravie je už väčšia ako za mlada, preto by som sa rada zapojila do testovania o dané produkty, veľmi by ma potešili aj menštruačné nohavičky veľkosti M, krémy na tvár a produkty na vlasy 🙂

3. júl 2023

Pocas poslednych 4 rokov ked som bola na materskej som vela toho casu na seba nemala. Minuly rok v septembri som nastupila do prace, zaplatila som si jedalnicek na mieru, podarilo sa mi schudnut na predporodnu vahu, uz len sa musim donutit cvicit. Viac by som sa ale potrebovala postarat o svoju plet, ta je este unavena 🤪 Testovanie by potesilo. Hlavne kolagen a kremy na tvar 😊

3. júl 2023

Ahoj, tak za mňa - vo veku 44 rokov musím viac dbať o prísun vitamínov. Plus určite zvýšiť starostlivosť o pleť. Ten kolagén znie zaujímavo. Menštruačné nohavičky vo veľkosti M by mi boli vyhovujúce. 🍀🙂🍀

3. júl 2023

Dobry den, zlepsit by som sa chcela v zdravi o pokozku, intimnu hygienu sa snazim celkom dodrziavat, a to aj s produktmi Jessa, ktore su dobre a cenovo dostupne. Intimne menstruacne nohavicky by som velmi rada otestovala, kedze tejto "vychytavke" velmi neverim 🙂 velkost M by mi pasovala.

3. júl 2023

Dobry den, ako mama 2 deti by som sa isto chcela zlepsit v najdeni si viac casu na samu seba, dat sa ako prioritu. Pravidelny pitny rezim a dobre vitaminy, ci kolagen. Menstruacne nohavicky pouzivam vo velkosti M takze by sadli.

3. júl 2023

Ja by som sa chcela zlepšiť v ekologickosti, napríklad používať viac recyklovateľné produkty, viacpoužitelne. Preto by som chcela vyskúšať raz aj tie nohavičky, nosim veľkosť M, takze by mi aj sadli 🙂

3. júl 2023

Ako žena a mama by som sa chcela zlepšiť v starostlivosti o svoje ženské zdravie tým, že by som sa asi viac venovala prevencii a pravidelným kontrolám. Myslím si, že moje medzery sú v tom, že niekedy nevenujem dostatočnú pozornosť svojmu telu a jeho potrebám. Začala som behať, celkom ma to napĺňa, a vravím si že dám pri tom nejaké kilo dole a vyvetrám hlavu 🙂 Celkovo málo pijem a často na pitný režim v zhone celého dňa zabúdam a s pribúdajúcim vekom som zistila že mi akosi ovisla koža na tvári, tak som začala s tvárovou gymnastikou a kolagénom. Chcem byť zdravá a silná pre svoju rodinu a pre seba. 😊 PS: menštruačné nohavičky, som nikdy nemala odvahu vyskúšať , M by boli fajn 🍀❤ 🍀❤ 🍀❤

3. júl 2023

Dobrý deň, v rámci zlepšenia starostlivosti o seba by som chcela určite zmeniť moje psychické zdravie, tj dobrý a kvalitný spánok, menej stresu pri 3 deťoch (čo niekedy je fakt nad moje sily) Pretože to sú tiež dôležité faktory pre vonkajší a fyzicky vzhľad. Tiež myslim, že kvalitnú kozmetiku používam, aj sa snažím zdravo stravovať…. Ale najdôležitejšia je psychická pohoda 👍

3. júl 2023

Dobrý deň.Neustale sa o seba starám.Nad štyridsiatkou dá lepšie zaoberám s intmnou hygienou.Zacala som používať menštruačné nohavičky, sú veľmi praktické a pohodlné.Dbam veľmi aj na svoj jedálniček.Uprednostnujem zeleninové a ovocné šaláty.Velmi obľubujem aj domáce smoothies.Proste stále je niečo vylepšiť,aby som sa cítila skvelo a zdravo.

3. júl 2023

Úprimne človek si ani neviem vybrať. Neviem či som jediná ale je veľa asi takých ako ja, že sa zameriame len na deti a na seba zabúdame. A potom si uvedomíme čo všetko pre nich robíme a zabúdame na seba vo všetkom. Ja mam troch synov a v poslednej dobe som si uvedomila ako som sa zanedbala a vynaložila všetko úsilie len deťom aby sa cítili spokojne, štastne a mali všetko čo potrebujú a po čom túžia. Teraz po deviatich rokoch sa na sebe snažím zachrániť čo sa dá. Kedysi boli moje vlasy mojou pýchou. Teraz sú riedke, vypadávajú, lámu sa. Tvár posiata vyrážkami a u mňa menštruácia po cisarskych rezoch katastrofa akoby som rodila každý mesiac o krvácaní ani nehovorím. Je to niekedy neúnosné. Nehovoriac že ju mám niekedy až 10 dní. Závidím maminam, ktoré majú 4 alebo 5 dní. Čo dodať.

3. júl 2023

Ahojte, nikdy som neskúšala kolagénové kapsule, ani menštruačné nohavičky, M vyhovuje (používam kalíštek), ale rada by som. Keďže prvé vrásky sa objavujú a chcem zostať dlho mladá a krásna, vyskúšala by som. Baleu a Jessu mám rada a používam. Určite by ma potešil balíček na vyskúšanie. Ďakujem

3. júl 2023

Viac by som sa mala strarať o seba akne vrasky

3. júl 2023

Ahojte, no v prvom rade potrebujem zmeniť na kompletku životný štýl. Chcelo by to zdravšiu stravu a viac pohybu. Ale ako začalo leto, tak sa snažím žiť zdravšie a lepšie 😊

3. júl 2023

Chcela by som začať používať produkty a hygienické potreby, ktoré sú šetrnejšie k telu i prírode.

3. júl 2023

Ahojte ako mama 6 detí nemam vela casu pre seba 😅 vložky tejto značky aj s dcérou máme odskúšané a sme spokojne obidve ,rada by vyskúšala tampóny nakolko sa uci ako masérka a teraz v tretom ročníku bude vela praxovat,rada by som vyskúšala vlasové produkty,menstrucne nohavičky veľkosť L a produkty na pleť nakolko som to teraz trochu zanedbala kedze najmladší synovia maju 4ročný,2ročný a 6 mesacny a všetok cas venujem im 😍😊

3. júl 2023

Chcela by som zlepšiť starostlivosť o vlasy, nechcú mi rásť tak by som rada nato niečo vyskúšala

3. júl 2023

Ja by som sa už možno konečne mohla začať krémovať
Myslím, že by mi vyhovovala veľkosť M

3. júl 2023

Dobrý deň. Testovanie produktov by ma veľmi potešilo, zatiaľ priznávam chybu v dostatočnom čistení pleti a hydratacii. Menštruačné nohavičky by ma veľmi potešili, stále uvažujem nad ich kupov

3. júl 2023

@konik_testuje
#test_dm44
Krásny slnečný deň želám🌞
Testovanie- to je moja úchylka, milujem skúšať nové produkty, či už z pleťovej kozmetiky, telovej, starostlivosti o seba alebo rôzne vitamíny či produkty pre deti...🤭🥰
Moja chyba v starostlivosti o moje zdravie je užívanie vitamínov- lepšie povedané, zabúdam ich pravidelne užívať🤫🙈 Toto by som rada zlepšila😊
Ohľadom menštruačných nohavičiek - veľkosť M je ako na mňa šitá, takže ÁNO 🤗

3. júl 2023

Pekný deň, ja by som sa chcela konečne vratit aspoň ku svojej rutine v starostlivosti o pleť, ktorú som mala pred pôrodom, keďže pri bábätku sa to veľakrát nedá stihnúť alebo na to chýba energia. Viac by som sa chcela povenovať svojím vlasom, ktoré sú po pôrode v zlom stave a veľmi ma to mrzí, že moja kedysi hriva je teraz len kôpka slamy a o vypadávaní vlasov ani nehovorím. Veľkosť nohavičiek M je ideálna 🙂

3. júl 2023

Dobrý deň!
Chcela by som sa zlepšiť suchosť pokožky tváre. Z menstruacneho nohavicke M velkost je vhodne pre mna.

3. júl 2023

Určite viac pečovaþ o svoju pleť a vlasy kedže mám clásky dosť zničené odfarbovaním a farbením a tak isto moja pleť na ktorú nepoužívam nič ale už by bolo na čaae lebo roky pribudajú a potom to bude už zbytočné tak treba začať teraz kým neni neskoro 😊😊😊 moje claay boli v detskom veku krásne husté dlhe po zadok a teraz mám na hlave 2 vlasy 🙈🙈🙈 100x som oľutovala že som takto experimentovala 🙈🙈 tak chcem ešte zachraniť čo sa dá 😊😊😊 a veľkosť nohavičiek by mi sadla asi L-XL po pôrodoch sa mi ešte nedalo moc telo do poriadku ( postava 🙉)

3. júl 2023

V čom by som sa chcela zlepšiť? 😄 Presne viem - chýba mi sebadisciplína a pravidelnosť! Teoreticky ovládam všetko. Viem presne, čo robí môjmu zdraviu a telu dobre. Realita je taká, že mi chýba pravidelnosť a disciplinovanosť všetky tie veci aplikovať a dodržiavať.
Viem, že večer keď si správne nevyčistím pleť, tak ráno budem vyzerať hrozne. A budem na seba naštvaná. A aj tak to niekedy večer nespravím 😃
Viem, že keď zjem kocku čokolády, tak spustím lavínu nekontrolovateľného obžerstva, kedy sa neviem aj týždeň spamätať. A aj tak to urobím 😁
Viem, že keď budem pravidelne užívať tie vitamíny, čo mám na poličke, tak sa mi zlepší kvalita vlasov, pleti a nechtov. Ale, keď mne sa niekedy taaak nechce ísť do kuchyne pre ten pohár vody 😄
A po sprche sa vždy ponatierať mliečkom a byť hladká a voňavá. Áno, aj tento rituál si raz určite zavediem. Teraz mi stačí sprchový gél na suchú pokožku 🤭
Aj tá postava by mohla vyzerať lepšie, keby ten stroj na cvičenie namiesto vešiaka používam na to na čo bol vyrobený. Aj zdravšie by som si mohla variť. A pravidelne jesť. V menších množstvách. Ale, ja radšej večer vyrabujem celú chladničku, lebo veď cez deň akosi nebol čas 🤭 A chodiť pravidelne na kozmetiku, pedikúru, ku kaderníčke, na jogu, či na prechádzky,...
Áno! TEORETICKY ovládam všetko, čo by môjmu ženskému zdraviu pomohlo! 🤗👍

3. júl 2023

Dobrý deň.Kedže už sú deti väčšie 3 a 6 rokov,tak určite by som sa chcela viac začať starať o seba,či už pleť,telo. Ako z vnútra tak i z vonku. Menštruačné nohavičky by som rada vyskúšala, myslím,že veľkosť M by mi bola dobrá.

3. júl 2023

Dobrý deň🌸Tak hlavne sa chcem viac starať o pokožku,hlavne mi robí problem celulitida😞😞na nohach a pleť ,ktorá je celkom v pohode len sa mi tvoria pigmentove škvrny.A velkosť M by mi vyhovovala 🍀🍀❤️❤️🥰🥰

3. júl 2023

Testovanie ako stvorené pre mňa! Na menštruačné nohavičky sa už chystám dlhšie no zatial som sa neodhodlala. Toto by bola skvela prilezitost. Veľkosť M by bola pre mňa ako uliata. A zaujali ma aj ostatné produkty, keďže som si po zhliadnutí svojich fotiek z dovolenky dala záväzok je je skutočne čas na zmenu. Takú komplexnú, keďže 3 deti zanechali na mne vyrazne stopy. Toto testovanie by bolo pre mňa určite pozitívnou motiváciou.

3. júl 2023

Starať sa o seba ako žena pred 50. -ou, znamená pre mňa zdravšie sa stravovať, dodržiavať pitný režim, zo športu je to cyklistika, beh, chôdza a samozrejme aj viac oddychovať. No popri rodine, troch deťoch, práci je to veľmi náročné. Testovanie je pre mňa veľkou výzvou. 🌿❤️☀️🥰🙏🥰🌹🙏🌹🥰☀️❤️

3. júl 2023

Ahojte, chcela by som sa zlepsit v starani o plet po 30 tke a celkovo o pokozku, strie, spevnit ju. Menstruacne nohavicky by som velmi rada vyskusala a velkost M akurat vyhovuje. Tiez by sa mi zislo zlepsit v stravovani a jest zdravsie

3. júl 2023

Ahojte. O svoje telo by som sa chcela začať starať viacej z vnútra. Som skoro rok po pôrode vypadné vlasy, pleť tiež už nieje najkrajšia. A menštruačné nohavičky už zvažujem vyskúšať. Veľmi by som bola vďačná za možnosť vyskúšať od jessa viac produktov. 🍀🍀❤️

3. júl 2023

Ahoj, veľmi by som chcela pomôcť svojmu ženskému zdraviu, keďže po 6-tich pôrodoch a 1-nom potrate je čo urovnavat.
Starám sa podľa finančnych možnosti.
Ďakujem

3. júl 2023

Veľmi rada by som otestovala výrobky ktoré pomôžu vyzdvihnúť ženskú krásnu ,pohodlnosť takže určite by som rada vyskúšala aj menštruačne nohavičky ktoré som ešte nemala .Určite by som sa rada podelila o recenziu s ostatnými mamičkami pretože po dvoch pôrodoch je moje telo trošku iné ako predtým a je určite čo vylepšovať a viac sa starať o svoje telo .🍀🥰😘

3. júl 2023

Krásny den prajem, istotne by som vyskusala
Balea krémový piling pretoze mandlovy olej nádherné vonia a istotne aj na pokozke zaneha krásnu vonu.
Balea MED Ultra Sensitive intenzivny pletovy krem by som istotne vyskusala nakolko mam stresujuce obdobie....ale kto ho nema...🙂
Jessa nature hygienicke vlozky by som taktiez rada otestovala pretoze 100% bavlna je super vec.
Jessa menstruacne nohavicky, istotne by som si asi na ne zvykla, ale je to len o skuske....rada vyskusam nebráním sa im.
Jessa tampony taktiez nakolko chodim pravidelne plavat v ramci zdraveho zivotneho stylu a hlavne aby clovek precvicil vsetky svaly tak tam tampony jednoznacne treba.
Jessa umyvacia emulzia na intimnu hygienu taktiez velmi uzitocna vec, rada vyzkusam, ked mam rada rumancek...moze to byt krásna vonia

Jessa vlhčene obrusky, bez obruskov nejdem von resp. do prace, ci do prirody.... taktiez vyskusam velmi rada...istotne budę spokojnost..
Mivolis Betty kollagen kura na plet vyzivovy doplonk uz ten vek u mna je trosku vysni budem mat 40 tak by som ho rada otestovala...
Mivolis vyzivovy doplnok na to ze som anemicka tak Zeleza nikdy nie je dost....
Mivolis capsule na vitalness vlasy tak ako stvorene pre mna vyskusat pretoze moje vlasy su velmi slabe....

Rada by som sa zapojila o testované vyrobkov aspon budem mat dovod najst si cas na seba a svoje JA!

3. júl 2023

Zlepsenie by sa zislo v starostlivosti o plet, najma po poslednej gynekologickej operacii sa mi plet velmi zhorsila.

3. júl 2023

Dobrý deň, určite by som sa mala zlepšiť v starostlivosti o svoju pleť a viac sa o ňu starat a rozmaznávať ju 🙂a taktiež veľmi rada by som vyskúšala menštruácne nohavičky vo v.M 🙂 budem sa tešiť na zoznam vyžrebovanych žien ❤️

3. júl 2023

Môžem povedať, že o svoje telo sa starám najlepšie ako viem. Športujem, posilujem a snažím sa zdravo stravovať. Bohužiaľ uvedomujem si pár nedostatkov ako napríklad to, že pri aktívnom živote je potrebná aj suplementácia vitamínov, ktorú zanedbávam.. 🙂
Tiež by som mohla byť dôslednejšia aj v starostlivosti o pokožku, krémovať sa každý večer ale nie stále sa mi chce .. 🙂 testovanie by potešilo 👍 a nohavičky vel. M by sedeli.

3. júl 2023
Autor komentár zmazal

Keďže som mamička, ktorá je duchom mladá, aj keď občiansky ukazuje niečo iné. Som mamičkou dvoch dcér, učiteľkou pre druhý stupeň, takže som denne na očiach minimálne 100 detí. Snažím sa o seba starať, denne používam pleťovú kozmetiku, občas sa rozmaznávam. Viac by som potrebovala starostlivosť o moju psychiku a pohodu. Nohavičky vo veľkosti M mi úplne vyhovujú a rada by som ich vyskúšala a porovnala ich s nohavičkami inej formy, ktoré používam.

3. júl 2023

Dobrý deň. O svoje zdravie sa snažím starať v rámci možnosti. Keďže mám po 40 ke pleť a vlasy už sú není ako pred rokmi ,preto by som bola vďačná za možnosť testovania.
Ďakujem 🌷

3. júl 2023

Dobrý deň. Chcela by som sa zlepšiť v starostlivosti o pleť. O svoje zdravie sa snažím starať - stravou aj pohybom. Aj menštruačné nohavičky M by som rada otestovala.

3. júl 2023

Dobry deň, na sebe by som chcela zlepšiť a naučiť sa lepšie starať o svoju pleť a vlasy. Keďže o chvíľu budem po porode, dosť sa mi to zíde a bola by som veľmi rada za možnosť testovania. Tak isto ako aj menštruačné nohavičky vo veľkosti M.

3. júl 2023

Nakoľko pracujem v teréne potrebovala by som niečo na pleť. Mám 40 rokov, denne v pohybe ale bohužiaľ v prachu. Robím dorucovatelku a celý deň nemám času ani na wc. Menst.nohavivky vo veľ. M by som rada vyskúšala. Možno by to bolo najlepšie riešenie počas týchto dní.

3. júl 2023

Ženské zdravie... Najprv mi prišlo zvláštne takto to špecifikovať, ale po krátkej sebareflexii tomu perfektne rozumiem. Spotená, zaprášená po práci v záhrade, lak na nechtoch olúpaný, drapľavé päty, unavená tvár... To som ja. Moje ženské zdravie denne úslužne ustupuje domácnosti, vareniu, praniu, žehleniu, trom deťom. Či mám v starostlivosti o seba medzery? Hotové krátery! Pritom mám rada voňavé mydielka, čajíky, olejčeky, tesne pred spaním si nájdem čas aspoň na natiahnutie boľavého chrbta a jemnú masáž strhanej tváre. Takže chcem testovať. Chcem si vyčleniť čas len pre seba. Rozmaznávať sa, starať sa o seba, dopriať svojmu ženskému zdraviu reštart. Aj s nohavičkami, samozrejme😁♥️

3. júl 2023

Som tri mesiace po pôrode a mám bábätko, ktoré často plačká, pretože má zistený mierny reflux. Starostlivosť oň je náročná, pretože kojenie mi nebolo dopriate, takže sme na umelom refluxnom mliečku. Vzhľadom na to, že malá si vyžaduje 90% pozornosti, nemám na seba prakticky vôbec čas a tým, že som po pôrode, by moje telo zrejme potrebovalo trochu starostlivosti naviac, či už tela, pokožky, ale aj vlasov. Nohavičky som doposiaľ neskúšala, ale už som nad nimi rozmýšľala, mám veľkosť M. Balíček by nie len potešil, ale bol by aj dobrým začiatkom, ako sa po pôrode a náročnom období opäť trochu naštartovať a zregenerovať.

3. júl 2023

rada by som sa zlepšila v starostlivosti o svoje vlasy, ktoré by chceli trošku spevniť a spružnieť 🙂 a takisto sa snažím šetriť životné prostredie, tak by som rada vyskúšala aj menštruačné nohavičky 🙂

3. júl 2023

Ja by som sa mala zamerať na vlasy..im nedávam dostatočnú pozornosť..podelila by som sa s Vami o moje skúsenosti s produktami

3. júl 2023

V poslednej dobe zanedbávam viacero vecí, čo ma strašne mrzí a trápi a vyzerám hrozne A o menštruačné nohavičky sa zaujímam už dávnejšie, rada by som skúsila nové 😉

3. júl 2023

Dobrý večer,rada by som sa zapojila do testovania. Odkedy sa mi narodil syn,tak mám medzery vo viacerých veciach, no najväčšie v starostlivosti o pleť a vlasy,ktoré mi začali extrémne vypadávať a mám pocit,že o chvíľu budem holohlavá. Mám citlivú a podráždenú pokožku,tak snáď by mi to sadlo. Menštruačné nohavičky veľkosť M,by mi tiež sadli a rada by som vyskúšala a podelila sa o skúsenosti s ostatnými.

3. júl 2023

Dobry vecer 🙂 tak toto je uplne uzastna testovacka 🙂 tie produkty su super a taktiez, ze je to zamerane len a len nam, zenam 🙂 Snazim sa o seba starat ale s prichodom deti, nie je tolko casu, kolko by som chcela a potrebovala.. medzery mam urcihe v starostlivosti o pokozku, ci uz na tvari alebo celkovo na tele..Menstruacne nohavicky velk. M by mi sadli a teda na tento produkt som extra zvedava, kedze s nim nemam este ziadne skusenosti..

3. júl 2023

Starostlivot o plet. L

3. júl 2023

Toto testovanie by ma velmi potesilo 😍😍. Odkedy mam deticky tak ta starostlivost o seba je taka rychla lebo nemam popri detoch az tolko casu na seba, to by som chcela urcite zlepsit 😅👍. Najviac ma momentalne trapia vlasy, po porodoch zacali velmi padat a ich kvalita nie je moc dobra. Zaujali ma aj menatruacne nohavicky, ktore by som velmi rada vyskusala, velkost M by mi sedela 🙂.

3. júl 2023

Ja by som sa chcela viac začať starať o moju pleť na tvári a na celom tele aby som predišla predčasnému starnutiu 🙂 A rada by som vyskúšala nové možnosti čo sa týka intímnej hygieny a vyskúšania menstruacnych nohavičiek keďže je to ekologicky šetrné riešenie v tejto oblasti. Veľkosť M by mi sedela dobre🙂

3. júl 2023

Zlepsit by som sa chcela hlavne v staroslivosti o plet a vlasy. Z tohto balicku by bolo vsetko riadne otestovane kedze som po tretom porode vlasy padaju,sucha plet a koza na tele tiez potrebuju extra starostlivost aspon by som bola motivovana si najst trochu viac casu pre seba popri troch detoch je to niekedy narocne. Menstruacne nohavicke uz dlhsie zvazujem ci ano alebo nie a velkost M by mi sedela.

3. júl 2023

Ahojte, prestať sa o seba starať je podľa mňa to najhoršie čo môže niekto sam sebe spraviť. Aj keď som mama vždy si nájdem chvíľu pre seba a svoje rituály. Medzeri v starostlivosti o seba mam samozrejme tiež. Chcela by som viac cvičiť a zdravšie jesť, keďže aj strava a pohyb ide ruka v ruke s krásou. Menštruačné nohavičky by potešili nakoľko, už dlhšie zvažujem ich kúpu, ale padla by skôr veľkosť S.

3. júl 2023

Chcela by som skúsiť novú starostlivost o pleť

3. júl 2023

Čo sa týka môjho ženského zdravia, tak zanedbávam dosť príjem rôznych minerálov a vitamínov. Som v tomto dosť neporiadna, aj teraz mám naordinovanú kyselinu listovú lebo vraj jej mám žalostný nedostatok a akosi často zabúdam aj na tie dve tabletky denne. K ženskému zdraviu pre mňa nevyhnutne patrí aj to duševné a to sa snažím udržiavať v dobrej kondícii nie len relaxom pri dobrej knihe či filmovom večere s manželikom, ale aj voňavými rituálmi, ktoré si doprajem každý večer aj keby furiky z neba padali. 🙂 A nakoľko sme domácnosť snažiaca sa o bezodpadovosť zatiaľ používam len látkové intimky, rada by som skúsila aj tie nohavičky. Čo sa veľkosti týka, ťažko povedať, aké. Štandardne nosím veľkosť S, no niečo mám aj M. Asi by záležalo od nejakých rozmerov. 🙂

3. júl 2023

Rada by som sa zapojila aj ja. Bohuzial od kedy som mama, radsej doprajem malej ako sebe. Treba sporit kazde euro a tak toto by ma velmi potesilo ♥️

3. júl 2023

Dobrý deň.
O svoje zdravie a krásu sa snažím starať čím ďalej tým viac. Aj keď sa musím priznať, že by to mohlo byt aj lepšie 🙂 beriem vitamíny na nechty, vlasy, pleť. No stáva sa mi, že na nich zabudnem Snazim sa vo voľnom čase čo najviac oddychovať a športovať. Častokrát sa však musím prekonávať . Musim sa však zamerať viac na svoju stravu , jedálniček.
Produkty by ma potešili a bola by som zas ďalším krokom k svojmu sviezemu vzhľadu, dobrej nálade a celkovej spokojnosti

Nosím velkost M, čiže by boli dokonale, už dávnejšie som ich chcela vyskúšať 🙂

3. júl 2023

Rada skusam nove produkty a vyrobky. Niektore zo spomenutych poznam, ale vacsinu som este neskusala

3. júl 2023

Rada a často nakupujem v dm. Za posledne obdobie viac nakupujem pre deti, balíček na testovanie by ma potešil veľmi,lebo popri deťoch a iných povinnostiach akosi čas na seba nemám. Ale ako sa hovorí nikdy nieje neskoro začať 😉😀

3. júl 2023

Ako začať....veľkosť M sedí 😁
Myslím si, že sa o svoje zdravie vramci možností a schopností starám,ale samozrejme dá sa aj viac. Určite by pomohlo viac času na seba a pokoj, tak snáď raz ale momentálne by mi takúto pohodu navodil testovací balíček 😁

3. júl 2023

Milujem DMku, dokonca u aj.moje 11 r dvojicky,tie sice odmalicka kvoli vasim detskym kasiam a maskrtam v ich oddeleni, uz cca pol roka zvazujem kupu menstr.nohaviciek,velmi to chcem vyskusat,aj kvoli detom lebo uz sa to blizi aj im a bola by som radsej keby namiesto vloziek pouzivaju mens.nohavicky, s vasimi vlozkami som ja osobne velmi spokojna, aj natur edicia aj intimky, snad sa usmeje stastie aj na mna 🍾🥳

3. júl 2023

Celoživotne sa starám o seba tym, ze sa vitaminy a minerály snažím do seba dostať prirodzeným spôsobom vo forme zeleninových štiav. Ostatne ako starostlivosť o plet a vlasy z vonku zanedbavam. Este som ani nenasla kozmetiku, ktorá by mi vyhovola na 100 %. A tak isto vlasy potrebujú veľkú podporu pretože od pôrodu ich vela zmizlo a potrebovali by niečím nakopnúť 😎, Velkost M je fajn pre mňa 🙂

3. júl 2023

Myslim ze o svoje zdravie sa starám ako najlepšie viem pouzivam rôzne vitaminy aby bolo moje telo zdravé
Najviac ma vsak trapia tie moje vlasy kedze po porode je ich menej a dosť vypadávajú..

3. júl 2023

Dobrý večer,

myslím si, že o svoje zdravie sa starám v rámci možností dobre. Snažím sa o vyváženú stravu a pohyb. S vitamínmi veľké skúsenosti nemám, užívam len klasiku céčko déčko. S vlasmi mam sem tam problémy, že mi vypadávaju, preto by som rada vyskúšala nejaké.
Čo sa týka menštruačných nohavičiek, veľkosť M by pre mňa bola vhodná. S týmto typom produktu ale nemám žiadne skúsenosti.

3. júl 2023

Pekný deň prajem, o svoje zdravie sa starám v rámci každodenných povinností dobre. Snažím sa o vyváženú zdravú stravu a trošku pohybu. Veľký problém u mňa je pitný režim. Nemala som pocit smädu a popri rôznych denných povinnostiach som v tomto smere zabúdam. Spamätám som sa až večer unavená a s bolesťou hlavy, aj s migrénami. V tomto smere som sa zlepšila. Pridala som aj magnézium. Tiež by som rada do svojej dennej rutiny chcela pridať ostatné vitamíny. Čo sa týka menštruačných nohavičiek moja veľkosť je M. S týmto produktom nemám žiadne skúsenosti. Veľmi sa teším na možnosť testovania. Všetko dobré, Ivana

3. júl 2023

o svoje zdravie sa starám v rámci možnosti ako môžem a stíham popri domácnosti a bábätku, - čiže vitamíny, doplnky stravy a pohyb….určite sa chcem viac starať aj o svoj zovňajšok
čo sa týka menštruačných nohavičiek na testovanie vo veľkosti M sú pre mňa vhodné

3. júl 2023

Pekný večer.
Zdravie každého človeka je nedoceniteľné. Sú to práve ženy, ktoré v dnešnej spoločnosti orientovanej na výkon musia zvládať mnohé roly. Vlastnému zdraviu častokrát vedome či nevedome nevenujeme dostatočnú pozornosť. Mnohým diagnózam je dnes možné do značnej miery predísť zdravým životným štýlom a pravidelnou lekárskou prevenciou, čo sa snažím každý rok absolvovať.
Mojim kameňom úrazu je minimálne pitie vody a popri denných starostiach na to úplne zabúdam. Chcem sa v tom polepšiť už dlhú dobu,no nedarí sa.
Veľkosť M je pre mňa akurát ;).
Teším sa na možnosť testovania ;).

3. júl 2023

O svoje zdravie sa starám. Chodím pravidelne na preventívne prehliadky, cvičím (sm systém), usilujem sa zdravo stravovať (i keď niekedy človek zhresi) a denne sa dopujem vitamínom D. Rada skúšam nové veci, najmä čo sa týka starostlivosti o pleť a telo.
Veľkosť M je pre mňa fajn.

3. júl 2023

Dobrý deň 😊 veľmi rada by som otestovala vybrané produkty, nakoľko DM je moja obľúbená Drogeria a jej produkty sú úžasné. Momentálne sa blíži aj môj termín pôrodu takže aj také "rozmaznavanie" zvýšenou starostlivosťou aj o seba padne vhod❤️. Veľmi rada vyskúšam aj tieto produkty s ktorými ešte skúsenosť nemám ale verím že by boli pre mňa veľmi prospešné a rada by som sa o svoju skúsenosť potom podelila aj so svojím okolím a komunitou modrého koníka. Veľkosť M by asi aj mohla sedieť potom po porode (7.7.2023 cca) 😊❤️

3. júl 2023

Nieje dôležité len vnútorné zdravie, aj keď v mnohom dopomáha romu vonkajšiemu. Cvičím, zdravo sa stravujem, moja konská hriva, vie rozprávať príbehy o neskutočnej rade produktov, ktoré na nej boli testované, ale aj tak jediné čo popravde v Dmke hlaďám sú, pripravky na pleť. Už pár rokov (ďakujem za moje deti milované) mám pleť ako ,,kapor" a určite rada vyskúšam Mivolis Beauty Kollagen

3. júl 2023

Dobrý deň.
Rada sa starám o svoj výzor a vlasy, takže by som sa rada zúčastnila testovania.
Ešte viac ako starostlivosť o pleť by ma potešilo testovanie menštruačných nohavičiek, vložek a intímnej hygieny,keďže mi menštruácia po pôrode robí vrásky každým cyklom 😬
Budem veľmi rada ak budem môcť byť zúčastnená testovania a ohodnotím každý produkt najpodrobnejšie čo mi vyhovovalo alebo či mal v mene mojej osoby nejaké nedostatky.

3. júl 2023

Vo všetkom 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ 😀😅😅
Ale zase nie je ti až také hrozne, ale pred tym ako som sa stala mamou tak som bola v tejto oblasti o niečo pedantnejšia. Či už išlo a fyzickú aktivitu, o doplnanie vitaminov či starostlivosti o pleť a pokožku. Nehovorim že teraz nič z toho nerobim ale už nie s takou pravidelnosťou ako tomu bolo pred narodenim mojho pokladu. Moje telo však prešlo obrovskou zmenou, s ktorou som ani neratala 🙂 vypadavajuce vlasy, kila navyše, citlivejšia pleť, objavené maličke vrasky 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Najprv som si vravela že nemam čas sa ani poriadne osprchovať a nie to ešte kadejake aktivity. 🙂 ale kde je chuť tam sa cesta najde. A to je čista pravda. V jeden večer som sedela na gauči s mobilom v ruke a chystala som si umyť vlasy a dať masku na ne, aj pleťovu masku - prichytila som sa pri tom ako si hovorim že to bude dlho trvať na to nemam čas. Vyskočila som s gauča a povedala som si že to je hluposť. Mala spi, upratane je - takže to je už len vyhovorka a ja som si zvykla na to, že na seba nemam čas a preto som si posledný mesiac dala predstavzatie, že už treba zo sebou niečo robiť a snažim sa postupne vrátiť do starych kolaji 🙂 produkty od dm by mi v tom určite pomohli a veľmi by som sa všetkému potešila. Menštruačné nohavičky veľkosť M si myslim že by mo sadli alo uliate. 🙂🙂

3. júl 2023

O svoje zdravie sa snažím starať najlepšie ako viem, ale poslednú dobu viac sa venujem deťom, ako sebe a to sa prejavuje hlavne na mojom výzore. Chcela by som viac popracovať na zlepšení kvality vlasov a pleti. Nohavičky by mi pasovali 🙂

3. júl 2023

Myslím že sa o svoje telo starám dostatočne ale chcela bi som vylepšiť svoju pokožku lebo ju mám veľmi suchú a aj pleť a tie produkty som ešte nemala takže rada by som vyskúšala produkty od DM drogérie markt

3. júl 2023

Najväčší problém mám s mojou pleťou aj v 32 rokoch mám akné a o to by som sa chcela viac starať.

3. júl 2023

Snažím sa starať o seba aj keď teraz toho času toľko nie je pri malej všetok čas sa snažím venovať jej ale isla by som do testovania potrebovala by som pomôcť s pleťou čo sa týka nohaviciekvelkost by aj sadla som síce skeptická ale rada by som sa nechala presvedčiť výsledkami 🙈

3. júl 2023

Rada by som zlepšila starostlivost o moje jemné vlasy, ktoré sú po pôrode v hroznom stave a to najmä z vnútra 😢 ale takisto aj o pleť, o ktorú so myslim ze sa starám dobre, ale produktov na pleť nikdy nie je dosť 😁

3. júl 2023

Tak tu mam jednoznacnu odpoved: potrebovala by som zlepsit starostlivost o svoju plet a vlasy. Tie utrpeli (po brusku) najviac po dvoch detoch narodenych kratko po sebe a po dlhsom dojceni. Telo si pyta vyzivit ako zvonka tak aj z vnutra. Vlasy mam jemne a po hormonalnych zmenach zazivam dalsiu vlnu vypadavania. Taktiez pokozka najma na brusku, prsiach ale aj tvari by potrebovala hydratovat, vyzivit a spevnit. 🙂

3. júl 2023

Tak ja mam toho asi vela na zlepsenie, kedze mam 11mesacne babatko a malo casu na seba. V prvom rade by som zacala vnutrom, stale sa citim unavena. Takze mozno nejake vitaminy a pestrejsia strava🥑
A potom by sa trebalo pozriet aj navonok, vlasy a nechty mam ako po rocnej zemiakovej brigade a plet potrebuje tiez pred letom pomoct😎

3. júl 2023

Nooo… pár veci na zlepšenie by sa teda našlo 😅 keďže mám malé babatko samozrejme na seba už nie je toľko času… no aj mamina musí byt spokojná, aby to doma fungovalo…tak sa ozaj snažím;)
Zlepšiť by som sa chcela v pravidelnosti hlavne! Teda používať krem ráno aj večer, nie len keď si spomeniem, alebo teda keď nezaspim pri uspavani 🤭 produkty na testovanie vyzerajú skvelo, navyše nohavičky veľkosť M budú presne na mna, náhoda???😂

3. júl 2023

v pravidelnosti nakolko mam suchu plet

4. júl 2023

Veľmi rada by som vyskúšala menštruácne nohavičky M . Nemám s tým skúsenosti a som zvedavá či to pomozem

4. júl 2023

Starostlivosť o pleť,vlasy a nechty keďze moja práca tomu dopomáha 😔😔

4. júl 2023

Rada by som testovala produkty, keďže chcem si vytvoriť dennú rutínu čo sa týka starostlivosti o sebe. Nosím M nohavičky, čiže aj menštruačné boli dobré pre mňa. Rada by som si vyskúšala, kvôli šetrenie prostredie. Teraz používam menštruačný kalíšok. Z ostatných produktov poznám haar kapsuli a veľmi som spokojná.

4. júl 2023

40 na krku🙈 moje neúnavne zlatičko🤩 , domácnosť= málo času na seba, Mivolis kapsuly môžem už teraz doporuciť, aj jvdala pravidelnej nepravidelnosti 🤣 mi prestali vypadávať vlasy v takom veľkom množstve. Rada by som vyskúšala M menštruačné nohavičky, už dlhšie nad nimi uvažujem a stále sa neviem rozhodnúť.

4. júl 2023

Myslím si, že moja starostlivosť o telo zvonka i zvnútra, ako aj o myseľ, je kvalitná... Po 40tke /po záruke/ treba na sebe makať v zmysle, že nabehnúť na životný štýl, ktorý budeme dodržiavať "až kým nepomreli"... Snažím sa jesť zdravo pridržiavajúc sa hesla "všetko s mierou" - treba si aj vyhodiť občas z kopýtka :D, športujem 5-krát do týždňa - čo mi pomáha fyzicky aj mentálne... Za svoju slabosť považujem, a čo by som naozaj chcela zmeniť, je príležitostné - víkendové vapovanie... dúfam, že po lete s tým prestanem 🙂
Nohavičky M by mi sedeli.

4. júl 2023

Zdravim tak moje medzery su určite v starostlivosti o pleť. Inak rada skušam nove veci gel na intimnu hygienu mam na dennej baze je to ozaj lepšie ako normalny sprcháč. Nad menštruačnymi nohavičkami už nejaky čas uvažujem skusit nedavno som schudla na velkost M tak by mohli sediet.

4. júl 2023

Krásny deň. Nakoľko sa mi opakovane objavujú problémy s citlivosťou pokožky idem vyskúšať hygienické potreby šetrnejšie k telu i prírode. Vkladám do nich veľkú nádej. Samozrejme do toho zahrniem aj menštruačné nohavičky (veľkosť L). Takže ak by ste ma vybrali na testovanie, potešilo by to veľmi, ak nie idem do toho na vlastnú päsť 😄

4. júl 2023

Ahojte.🙂
V starostlivosti o svoje zdravie by som sa mohla určite zlepšiť v tom, čo sa týka pohybu. Mám síce akurátnu postavu, ale zišlo by sa mi viacej cvičiť, spevniť telo. Nemám auto🚗, takže som začala tým, že všade, kam sa dá, chodím pešo. A snáď sa podarí cez prázdniny nejaká dovolenka do hôr⛰ a ľahšia turistika. Teraz prežívam stresujúcejšie chvíle (aktuálne hlavne v práci), takže mala by som sa naučiť zvládať aj takéto ťažšie chvíle. A musím sa častejšie venovať starostlivosti o pleť.🙂
Menštruačné nohavičky Jessa vo veľkosti M, by mi v prípade výberu, vyhovovali. Bolo by super, mať možnosť vyskúšať ich a takisto aj ostatné produkty. Mám problémy s nedostatkom železa, takže tablety Mivolis, by mi akurát padli vhod.❤🙂

4. júl 2023

Krásny prázdninový deň. O svoje zdravie sa snažím starať co najlepšie. Ale samozrejme, sú oblasti, kde by som sa mala zlepšiť a zvlášť po 40tke. Napr. trápia ma časté mykózy, používam denne gel na intímnu hygienu, bez neho si neviem sprchu ani predstaviť, inak sa ohlasi mykoza a začne kolotoč liečby. Aj menštruačný cyklus mám iný ako za mlada, o to radšej by som vyskúšala menštruačné nohavičky. Uvažujem nad nimi už dlhšie, no zatiaľ som nenabrala odvahu ich vyskúšať. Momentálne sa snažím cvičiť, mám opäť svoju veľkosť M, tak by mi aj sadli. Medzery mám aj v starostlivosti o pleť, mala by som častejšie používať rôzne masky a séra ,,pretože prvé vrásky už nevymažem. A najviac asi zanedbávam vlasy, sú jemné, dosť mi vypadávajú, takže starostlivosť o ne je veľmi náročná, používam veľa stylingovych prípravkov a viem, ze ich veľmi zaťažujú. Ale, kto má tento typ vlasov, vie o čom hovorím, bez laku na vlasy ani na krok. Produkty z dm sú moje top, z prípravkov v tomto testovaní používam hygienické vložky a intímnu umývaciu enulziu. Ostatne by bolo super vyskúšať. Snáď sa na mňa usmeje šťastie. Prajem vám pohotové prázdniny.

4. júl 2023

Dobrý deň, o zdravie sa starám v rámci možností - vyvážená strava, pohyb, šport, čerstvý vzduch, príroda, meditácie a pomáham si aj prípravkami - bylinkové čaje, rôzne oleje. Stále je ale čo zlepšovať, hlavne čo sa týka duševného zdravia a toho z prírody. Aby som sa v budúcnosti vyhla problémom súvisiacim s vekom.
Menštruačné nohyvičky M by boli pre mňa vhodné, aj keď dosiaľ nemáš s nimi skúsenosti.

4. júl 2023

dobry den o zdravie sa staram, sportujem, pravidelne vychadzky, pestra strava ale s vekom je co zlepsovat, hlavne v starostlivosti o plet, menstruacne nohavicky M su pre mna vhodne, bolo by to nieco nove

4. júl 2023

Dobrý deň,
ako mnohé z nás, za deň vystredam neapočet rozličných rolí, a môj zoznam úloh a misií býva nekonečný. Popri tom, ako sa neustále niečo deje, často zabúdam na seba. Síce sa stále cítim mladá duchom, moje telo nie vždy zdieľa tento postoj, a hektické, rozlietané dni sa neraz odrazia na kvalite pleti, vlasov, nechtov, nálade, únave, atď. S pribúdajúcimi rokmi sa teda snažím dbať aj o túto stránku, kým nie je neskoro, musím však uznať, že stále mám medzery, a neraz to prebieha výlučne metódou pokus-omyl. Všemožne dbám o správnu výživu, hydratáciu, prísun živín a ďalších nevyhnutností pre správne fungovanie organizmu, priznávam však, že pokiaľ ide o vonkajšiu starostlivosť-pokožka, pleť, vlasy, stále sa učím, študujem, a hľadám, čo mi najviac vyhovuje. Možnosť testovať produkty zamerané na ženské zdravie vo vnútri aj navonok by ma by ma ako fanúšika DM produktov nielen veľmi potešilo, a zároveň aj rozšírilo moje obzory, keďže je ťažko sa vyznať (a vybrať) zo širokej škály produktov dostupných na trhu. Vždy si rada prečítam autentické recenzie a skúsenosti „bežných“ žien, takže sa už teraz neviem dočkať výsledkov testovania, či už sa na ňom zúčastním, alebo nie. Čo sa konfekčnej veľkosti týka, nosím veľkosť xs/s.

4. júl 2023

Vyskúšala by som produkty, ktoré ponúkate. Hoci to so starostlivosťou nepreháňam, mám svoje obľúbené produkty a všetko s mierou 🙂

4. júl 2023

Vyrobky Jessa pouzivam pravidelne, kozmetiku a aj tampony. Tieto konkretne som este neskusala a velmi ma laka vyskusat menstruacne nohavicky, bezne nosim velkost S-M, zalezi aky strih 😉

4. júl 2023

Dobry den, vyrobky balea pouzivam casto. No chcela by som sa zacat starat aj o plet na tvari, vrásky..... Roky pribudaju a aj ta plet uz nie je zo co volakedy. Zaujali ma aj menstruacne nohavičky, tiez by som rada vyskusala.

4. júl 2023

konik_testuje

#test_dm44 budem mať 35 rokov a čo sa týka mojej dennej rutiny tak stačí čistá voda a je to. Ale už sa začínaju objavovať aj prvé vrásky... Potešilo by testovanie a menštruačné nohavičky by boli fajn keďže už dlho po nejakých pokukujem... Som po treťom pôrode a mať doma tri živé deti a ešte riešiť aj menštruáciu je niekedy o držku. Ďakujem 🍀

4. júl 2023

Ak by sme boli v škole,tak za starostlivosť o svoje ženské zdravie by som si dala 4. V poslednom čase základná hygiena a koniec.. deti sú v kuse choré a umrnčané,zo mňa to vyciciava životnú energiu a večer si už nevládzem dať na tvár ani len masku.. vlasy sa mi extrémne mastia,pleť samá vyrážka.. náznak prvých vrások momentálne tiež neriešim.. váha ukazuje o 4kg viac.. som zo seba smutná

4. júl 2023

Začala som sa pomerne neskoro zaujimat o starostlivost o plet pretoze pri detoch nato nikdy nebol cas a teraz tesne pred tridsiatkou zacinam bojovat s vraskami. Taktiez po posledom porode neznesiem tampony a tak su vlozky mensie zlo ale rada by som skusila nohavicky a este aj velkost by sedela 😉.

4. júl 2023

Viac by som sa chcela začať starať o svoju pleť , každý mesiac si poviem že tento mesiac už pôjdem ku kozmentičke , no popri ročnom synovi sa to nie vždy dá 😁😂 tak hádam tento mesiac sa mi už podarí doraziť

4. júl 2023

V com vidim obrovsky nedostatok u mna je sucha pokozka. Viem o nej, ale aj tak sa malo kremujem a to samu ma hneva, neviem sa k tomu dokopat. Velmi rada otestujem produkty, uz mam skusenosti s recenziami, takze by to nebol problem 🙂 a nohavicky by boli uplne presne Mko na mna ☺️

4. júl 2023

Nedostatocnu starostlivost maju moje vlasy, vzdy si hovorim, ze uz sa im budem viac venovat a aj tak to skonci tak, ze ich odbijem rychlym umytim a na nic ine nemam cas. Dost padaju, takze som zacala pouzivat serum s kys. hyaluronovou, ale to je asi tak vsetko. Doma sme az tri s menzesom (ja a dve starsie dcery) a mame uz nejake skusenosti s menstr. nohavickami, preto by sme radi otestovali a porovnali tie vase, velkost M vyhovuje 🙂

4. júl 2023

Dobrý deň. Veľmi rada by som vyskúšala balík. Chcela by som zlepšiť starostlivosť o vlasy. Tiež som nikdy neskúšala menštruačné nohavičky, toto by bola super príležitosť, nakoľko by mu veľkosť M mala sadnúť.

4. júl 2023

Ahoj. O svoje ženské zdravie som sa snažila starať vždy. Myslela som si, že robím dosť. Ale až teraz, ako pribúdajú roky, zisťujem, že som toho mohla urobiť viac. Oveľa viac. Intenzívnejšie som sa začala starať o pleť, vlasy, pokožku tela a najmä o svoje chodidlá. Našťastie už je vidno zlepšenie. Už dlhšie však uvažujem nad kolagénom, ktorá v mojom veku(45) je nevyhnutnosť pre udržanie zdravého a mladého vzhľadu pokožky.

4. júl 2023

Zaujalo ma testovanie menštruačných nohavičiek. Rada by som skúsila , ako to funguje a či sa dá na ne naozaj spoľahnúť a nebola by žiadna nehoda "navonok"🙂 Každopádne pleťovu kozmetiku by som tiež uvítala, nakoľko už pribúdajú prvé vrásky a pigmentove škvrny. Možno sa na mňa usmeje šťastie a budem sa môcť podeliť s výsledkami testovania s inými a keď nie, rada si prečítam, ako sa používali produkty iným mamičkám.

4. júl 2023

Zdravím, zlepšiť by bolo fajn v starostlivosti o zdravie mojej pleti, pokukujem už dlho po menstruacnych nohavičkách čiže aj tie by ma veľmi potešili🙂 dakujem

4. júl 2023

Viac sa starať o pleť, vrásky... Ale aj o vlasy pretože mi dosť vypadávajú a už ich mám oveľa oveľa redšie ako kedysi.
Ale aj celkovo cvičiť, aj na posilnenie panvového dna nie len do letnej formy. 😃
Je toho veľa čo by trebalo. Hlavne sa cítiť dobre a spokojne.

4. júl 2023

Dobry deň.
Som mamina 5deti 🙂
Teraz pri poslednom bábätku som nemala na seba veľa času.Postupne sa snažím dať "dokopy" svoje telo,vlasy, pleť...
Veľmi rada skúšam nové výrobky a kozmetiku,rôzne produkty a iné veci nakupujem hlavne v DM.Zatial ma nesklamali 🙂
Po menštruacnych nohavičkách už dlhšiu dobu pokukujem a chystám sa ich vyskúšať.
Veľmi by ma potešilo testovanie výrobkov 🙂
Bola by to príjemne spestrenie môjho teraz takéto bežného dňa pri deťoch 🙂

4. júl 2023

Ako každá jedna aj ja sa snažím o svoje zdravie starať, ale nie vždy sa to da na 100%. Vzhľadom na to, že mám 2 synov chodím do dosť aktívnej prace denne sa nachodím aj 25km za smenu tak si myslím, že aktívna som až až len moja pleť rokmi už je dosť zničená ako vonkajšími vplyvmi tak aj starosťami hlavne v tomto smere by som sa chcela uberať a skúsiť vaše produkty tak i onak aj vlasy su už poriadne zničené slnkom, vetrom atď... A čo sa týka menštruačných nohavičiek priznám sa neskúšala som dnes som na to videla reklamu prVe DM reklamu a veľkosť M by bola skvelá veľmi rada by som ich vyskúšala 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

4. júl 2023

Urcite by som sa chcela zacat viac starat o svoju plet. Nad kupou nohaviciek dlhsie rozmyslam/me a velkost by bola uplne super pre moju dceru

4. júl 2023

Moja pleť by si zaslúžila viacej mojej pozornosti a začať viacej športovať a zdravšie sa stravovať. Potešili by nohavičky M

4. júl 2023

Dobrý deň,

v starostlivosti o svoje zdravie mám veľké medzery, takže možnosť testovať tieto produkty by bola určite dobrým začiatkom. Najväčší problém u mňa bol vždy pitný režim. V detstve iba sirupová voda a malinovky. V 30-tke je to už trochu lepšie a vypijem aspoň trochu vody. Nemám totiž pocit smädu a popri dcérke a domácnosti na seba zabúdam. Spamätám sa až večer unavená a s bolesťou hlavy 😕

Do svojej dennej rutiny by som mala pridať určite viac pohybu a športu na čerstvom vzduchu.

Čo sa týka menštruačných nohavičiek, veľkosť M by pre mňa bola vhodná. S týmto typom produktu ale nemám žiadne skúsenosti.

Pekný zvyšok dňa prajem 🙂

4. júl 2023

Rada by som sa zapojila. 🙂
Keďže vlasy sú mojou najväčšou pýchou, potešilo by vyskúšať kapsulky.
Taktiež má už dlho ťahalo vyskúšať menštruačné nohavičky , veľkosť M by presne sadlo. 🤍

4. júl 2023

Chcela by som viac cvičiť. V strave by som opäť mala obmedziť jednoduché sacharidy. Zamerať by som sa mala na dôkladnejšie čistenie pleti. Veľkosť M nohavičiek je pre mňa vyhovujúca

4. júl 2023

Veľmi rada by som testovala nohavičky priznám sa že po nich pokukujem už dlhšie len nejako nemám odvahu :/Ale samozrejme by potešili aj ostatné produkty. A veľkosť M by bola ideálna 😉 prajem pekný deň😊

4. júl 2023

Dm produkty zbožňujem stále si musím niečo kúpiť. Čo sa týka zdravia tak určite mi treba zhodiť pár kil po 2 pôrodoch zostali a sama vidím že to neni ono. Pleť mám aknoznu čiže starostlivosť nezanedbavam a určite by ma potesili nohavičky keďže po tych porodoch menstruacia nabrala na intenzite tak stane sa ze v noci co to pretečie.

4. júl 2023
Autor komentár zmazal

Veľmi rada skúšam nové veci či pre moju pleť alebo telo a čo by som chcela zlepšiť naučiť sa viac počúvať svoje telo, lebo niekedy to až preháňam zo starostlivosťou a potom telo mi to dá pocítiť alebo pleť... chcem sa naučiť minimalizovať a nepatlať si na pleť milión vecí.. zbytočne. Veľkosť M je pre mňa vhodná a bola by som happy keby som bola tá, ktorá by mala tu česť vyskúšať tieto produkty, ďakujem

4. júl 2023

Práve tie menštruačné gate ma zaujímajú najviac 😂 mám voči nim akúsi nedôveru, rada sa presvedčím o opaku 😊 tiež moja pleť v lete potrebuje zlepšiť kvalitu

4. júl 2023

Snažím sa zdravo žiť ....sú dni kedy som 100% ale sú dni kedy všetko porušujem......rada skúšam nové vecí....moja pleť by si zaslúžila viac mojej starostlivosti...kde tu už sú vrásky,ktoré by som chcela zmierniť.Rada by som vyskúšala vaše produkty na pleť

4. júl 2023

Rada by som zlepšila starostlivosť o moju pleť,keďže roky sa nedajú zastaviť a už vidieť na tvári kde tu nejakú vrásku 😥

4. júl 2023

Ja sa snazim kupovat a pouzivat ,,prirodnejsie vecicky,, ci uz je to kozmetika alebo prave pomocky pocas menstruacie. Toto by som chcela este zlepsit a prave bavlnene jessa produkty su idealne. Nohavicky som este neskusala, velkost M by mi sadla.
A mala by som viac pouzivat peelingove prppravky, nakolko mam suchu pokozku hlavne na nohach a v lete to je vidiet.

4. júl 2023

Určite by sa dalo niečo zlepšiť na mojej starostlivosti o telo.Hlavne krémovanie po sprche,na to často zabúdam.Taktiež pitný režim a viac sa hýbať.Vaše výrobky poznám,niektoré mám aj odskúšané.Na menštruačné nohavičky som veľmi zvedavá,takéto niečo som ešte neskúšala.

4. júl 2023

Úf, kde začať. Momentálne je veľa vecí, co môžem zmeniť, zo zdravotných dôvodov som musela vynechať môj obľúbený šport beh. Musím dodržiavať pitný režim, lebo na to zabúdam a s okruhlinou na krku musím viac dbať o pleť a vlasy, tie sú u mňa kameňom úrazu. Nohavičky by som vyskúšala ale táto veľkosť nie je pre mňa, takže tie rada prenecham inej testerke.

4. júl 2023

Dobrý deň, ďakujeme že myslíte aj na nás, Ženy. Svoje nedostatky vidím v športe a celkovej starostlivosti o samu seba. Pri dvoch malých deťoch, nie je na seba už čas. Rada by som vyskúšala nohavičky, ale veľkosť L, ak by to bolo možné. Ďakujem. Ste super.

4. júl 2023

O svoje zdravie sa snažím starať najlepšie ako viem, aj keď pri dvoch malých deťoch je to občas náročné a moje potreby idú do úzadia. Chcela by som sa zlepšiť hlavne v dodržiavaní pitného režimu a prísunu vitamínov do tela.
Menštruačné nohavičky vo veľkosti M by boli pre mňa vhodné. 😊

4. júl 2023

Dobrý deň. Popri starostlivosti o moje dve malé mláďatka 👩‍👦‍👦 mi ostáva dosť málo času na starostlivosť o seba a preto by ma potešili vitamíny na pleť a vlasy 😊
Menštruačné nohavičky by ma tiež potešili a veľkosť M by bola akurát 🌞

4. júl 2023

Viac by som sa chcela starať o moje vlasy, keďže to nieje to čo bývalo a aj kôli tomu skracujem dĺžku vlasov. Avšak rada by som ich mala dlhšie. Snažím sa dbať na vyváženú stranu plnú vitamínov, ale aj na tom by sa dalo ešte viac popracovať 🙂

4. júl 2023

Dobrý deň, starostlivosť o seba je u mňa v poslednom čase na poslednom mieste ( ročne dieťa dáva zabrať) po pôrode mi strašne padali vlasy, nevyspaté dni a noci,unavené oči a samozrejme aj pribúdajúci vek 😉 ponúkané vitamínové doplnky by som rada otestovala. Dm drogériu a výrobky od nich poznám kupujem nielen pre seba ale pre celú rodinu....aj menštruačné nohavičky M by som rada otestovala, keďže do teraz som ešte taký typ nohavičiek neskúsila.🙏

4. júl 2023

Konečne prišiel čas aj na mňa keďže aj druhé dieťa pôjde do skolky a mňa čakaju pohovory a práca treba už začať myslieť na seba a dat sa doporiadku... Balíček vyzerá ako výborný štart na nové začiatky 💪

4. júl 2023

Balíček vyzerá super,keďže mam po 40,tak začínam badať aj prvé vrásky 🫠

4. júl 2023

Prajem pekný deň.
Každým dňom si uvedomujem, ze už nejšom najmladšia a síce už mám 30dku na krku.
Preto sa snažím o seba starať pomocou vitamínou a ser. Kolagén by som ocenila a všetky produkty rada vyskúšala. Taktiež menštruačné Nohavičky, voči ktorým som ale trosku skepticka.... Možno ale prekvapia.
Veľkosť M myslím sadne 🙂

4. júl 2023

Určite by som chcela viac používať intímne gély a veľmi chcem vyskúšať práve tie menštruačné nohavičky. Mám veľký rešpekt voči tomu ale po dvoch pôrodoch je môj menzes nevyspitatelny a hlavne v noci takže by sa veľmi zišli

4. júl 2023

Dobrý večer,
Keď som sa zamyslela nad touto otazkou a prezrela produkty, ktoré by mali byt testované určite mám veľkú medzeru v pouzivani kolagénu. Viem, že je to/malo by byt prospešné pre pleť, vlasy a celkovo telo ale ešte som sa k tomuto produktu všeobecne nedostala. Taktiež mám asi veľkú medzeru v novinakach pre komfort ženy vo svojich dňoch, pretože o menstruacnych nohavickach som ešte nepočula. Znie to ako dobrý nápad a rada by som to vyskúšala. Takéto vychytávky mám fakt rada a aj veľkosť M by mala byt ok🙂🙂

4. júl 2023

Dobry den. Co sa tyka starostlivoati o zdravie musim povedat ze som bola doteraz lajdak. Coraz viac si ale uvedomujem ze takto to dalej nejde. Po porode mi zacali horzne padat vlasy takze sa snazim dat sa dokopy. Robim vsetko preto aby som si osvojila dennu rutinu v starostlivosti,vyzivila telo zvonku aj zvnutra, zacala som sa viac venovat svojej pleti a zaradila dostatok pohybu do mojho zivota. Co sa tyka nohaviciek, sadla by mi velkost XL alebo XXL. Menstruacne gatky su podla mna najlepsi vynalez na zenske dni. Mam ich doma uz niekolko, sice inej znacky, ale velmi rada by som vyskusala aj tieto a navzajom ich porovnala.

4. júl 2023

Dobrý deň, keď som sa začítala a zbadala som túto otázku, zamyslela som sa a napadlo mi čo vlastne na svojom JA mám a nemám rada.
Určite by som potrebovala povenovať sa pleti a tráveniu keďže tieto dve veci sú spojené a nadväzujú na seba. A akné ma trápi aj v dospelom veku po dvoch deťoch. Určite by som chcela pridať aj pohyb, nejakú inú aktivitu ako len behanie za nimi 🙂 a nastaviť si nejakú rutinu kde budú tieto činnosti aktivované a keď budem vidieť konečne zmeny, budem šťastná... naopak som si uvedomila, aká spokojná som so svojimi vláskami 🙂
Menštruačné nohavičky M zrejme neoblečiem, viac by bodli L alebo XL, no veľmi rada by som ich vyskúšala keďze s týmto typom menštruačnej pomôcky nemám žiadnu skúsenosť a už dávno sa odhodlávam niekde nejaké zohnať 🙂

5. júl 2023

Dobrý deň som mama 8 mesačného chlapčeka a od pôrodu som sa dosť zmenila aj keď sa snažím o seba starať vlasy strašne dosť mi padajú a pleť na tej najviac vidno aká som v poslednom čase unavena s menštruačnymi nohavičkami nemám skúsenosť ale veľkosť M ni sadne a rada by som ich vyskusala

5. júl 2023

Dobrý deň, o seba a o svoje zdravie sa starám v rámci možností. Po pri práci, domácich prác a rodine už zostane málo času na seba, bohužiaľ. Snažím sa jesť zdravo, a skúšam aj vitamíny pre rast vlasov aj pre krásnu pleť, ale som si ešte nenašla to svoje. Snažím sa chrániť našu zem, preto som už aj rozmýšľala nad kúpou menštruačných nohavičiek, veľkosť M mi sadne.
Bola by som rada keby môžem testovať vaše produkty

5. júl 2023

Ahoj,starostlivosť u mna o seba je momentálne len taká že ,,aby sa nepovedalo" kedže mám málo času na seba odlíčenie, sprcha a posteľ 😄rada skúšam nové veci testujem a píšem recenzie,značku balea poznám používam sprchové gély.Čo ma najviac zaujalo su tie beauty ampulky s kolagénom a Zaujali ma aj tie menštruačné nohavičky síce som počula o nich,ale este som nemala tú možnosť ich vyskúšat.Sadla by mi velkosť M.Už je čas sa dat do ,,kopy" kedže moja pleť vyzerá dost unaveno 😟a vlasy tie sú v katastrofálnom stave,strašne mi padajú,každý den si vyčesem vlasov plnú hrsť 😢 Moc by ma potešilo,keby som mohla aj ja vyskúšat tieto produkty.🥰

5. júl 2023

Presne, ako bolo spomenuté vyššie - sme silné, všeličo dokážeme a zvládneme, no pritom často zabúdame podporovať tú našu silu - zabúdame samé na seba. Pochopiteĺné. Veď pri toĺkých povinnostiach a starostlivosti o ostatných členov rodiny (a často aj o iných ĺudí), nám mnohokrát nezostáva čas, sila, chuť. U mňa je to rovnako - čo najrýchlejšie a najefektívnejšie sa postarať o seba, na žiadne rozmaznávanie nie je čas. Ale - povedala som si - leto je v plnom prúde, na diskotéky som už stará, tak si aspoň doprajem čas pre seba v podobe kozmetického "home wellnesu". Rada teda uvítam testovací balíček. Menštruačné nohavičky M by boli skôr pre moju dcéru.

5. júl 2023

Dobry den. Zaujimal by ma produkt o intimnu hygienu, hlavne emulzia, kvoli castym mykozam. Vlhcene obrusky Jessa pouzivam casto, ale chcela by som vyskusat aj emulziu, kt. som este nevidela v DM. Co sa tyka menstr.nohaviciek, tak XL. 🌸😉

5. júl 2023

Dobrý deň ,starostlivosť o vlasy by som chcela zlepšiť nakoľko mi začali veľmi padať a chcela by som vyskúšať menštruačné nohavičky kedze veľa žien to chváli.

5. júl 2023

Dobrý deň, snažím sa starať o svoje zdravie každý deň. Pravidelne chodím na preventívne prehliadky, snažím sa zdravo stravovať, hoci bez sladkostí si neviem predstaviť život 😂. Čo by som, ale chcela zmeniť je zlepšiť svoj pitný režim, keďže niekedy zabúdam a potom sa to premieta do mojej pokožky, ktorá je suchá. a starostlivosť o vlasy, keďže mi dosť padajú. Vložky Jessa používam, ale rada by som vyskúšala aj iné výrobky. Akurát som rozmýšľala, že vyskúšam menštruačné nohavičky od nich a veľkosť M, mi budú akurát 😊. Už len, aby sa na mňa usmialo šťastie, aby som mala možnosť vyskúšať suprove výrobky.

5. júl 2023

Určite by som sa chvela zlepšiť v starostlivosti o pleť. Na to v poslednej dobe pozabúdam. 🙏

5. júl 2023

Ženské zdravie a celkovo zdravie je veľmi dôležitou súčasťou. JA by som rada upravila svoju stravu a zaradila viac pohybu .Najlepšie by bolo s ,,partáčkou,, tu žiaľ nemám,tak aspoň testovanie by mi bolo ,,parťákom,, a ťahačom.

5. júl 2023

Rada by som zaradila viac pohybu do bežného dňa. Práca, dieťa, škola, domácnosť... A muž 😂 - to dá riadne zabrať. Rada by som vyskúšala menštruačné nohavičky veľkosť XS prípadne S ako doplnok k menštruačnému kalíšku nakoľko som pred dcérkou prešla na kalíšok a chcem znížiť odpad na minimum.... A v neposlednom rade aj zvýšiť starostlivosť o svoje zdravie.

5. júl 2023

Určite by som sa chcela zlepšiť v starostlivosti o svoju pleť, nie vždy si nájdem čas na jej dokonalé vyčistenie a častokrát to odflaknem. Taktiež by som mala viac cvičiť a nájsť si čas na prechádzky v prírode. Starostlivosť o vlasy by som tiež mohla zlepšiť,nakoľko mi dosť padajú v poslednej dobe a keďže sú veľmi ospevovane menštruačné nohavičky a ja už dlho rozmýšľam či si ich kúpiť alebo nie, čítam na ne množstvo recenzií a stále sa nejak neviem rozhodnúť, tak toti testovanie by veľmi uľahčilo moje rozhodnutie. Veľkosť S by potešila. V tomto testovaní sú ponúknuté výrobky,ktoré by som určite všetky potrebovala, nakoľko sú to výrobky,ktoré by pomohli k väčšej starostlivosti o mňa a moje zdravie.

5. júl 2023

Ako tak nad tým rozmýšľam tak by som chcela zmeniť predovšetkým svoje stravovanie a začať pravidelne a zdravo jesť a snažiť sa menej stresovať a vedieť si oddýchnuť s dobrou maskou a knihou a nájsť si tym trochu času aj pre seba, pretože momentálne skoro všetok svoj čas prispôsobujem svojej malinkej dcére a domácnosti. Nohavičky číslo M by mi sedeli.

5. júl 2023

Zlepšit starostlivost o pleť a nohavicky by vyhovovali vo vel.M,balicek by velmi potesil🍀👍🤩

5. júl 2023

Snažím sa jesť pestrú stravu, užívam rôzne výživové doplnky ako selén, zinok, či vitamín D. Myslím že pre svoje zdravie robím maximum, čo sa dá. Snažím sa hýbať, občas si zasportujem-napr. cyklistikou, či jogou/pilatesom. Nebránim sa príležitostne ani behu. Veľkosť menštruačných nohavičiek by mi určite sedela, keďže si kupujem aj veľkosť spodného prádla M.

5. júl 2023

Na sebe by som chcela zlepšiť, starostlivosť o tvár.asi sa zle starám keď je stále vyhadzana.
Nohavicky veľkosť L

5. júl 2023

Určite by som sa chcela začať viac starať o svoju pleť a vlasy 🙂vyhovovala by veľkosť M 🍀🍀🍀❤️

5. júl 2023

Dobry den, ano boli.by mi dobre nohavicky a vrlmi by potesili nakolko mam v poslednom case problem s materialom vloziek a letne mesiace velky. Chodit vcas spat a donutit sa skor vstat a zacvicit si viac sa venovat svojmu telu a nasjt si cas na seba.

5. júl 2023

Ahojte 😉 ja by som sa velmi chcela dat dokopy po porode. Vsetky veci co ponukate su super a aj tie nohavičky velkosti M su perfektne. 😉 A hlavne tie moje vlasy 😁 tie by potrebovali poriadne nakopnut. DM produkty su moja prva volba 😉. Balicek tychto uzastnych produktov by ma velmi potesil 🙏😉

5. júl 2023

Kedze mam jedno jeden a polrocne dietatko a druhe na ceste moc mi toho casu pre seba neostava.Predtym som sa pravidelne starala o seba, o vlasy o plet a pokozku. Urcite by som sa chcela viac zamerat na vlasy, ktore hormonami dostavaju docela zabrat ( vypadavanie, rast novych …atd) a tiez o plet, ktora je na tom podobne. Len nedavno som sa docitala o menstruacnych nohavickach a velmi rada by som ich skusila, pretoze mam to o chvilku znova caka 😀.Velkost M by bola uplne super. ❤️

5. júl 2023

Rada by som zlepšila svoju starostlivosť o vlasy a pleť 🙂

5. júl 2023

Bolo by fajn zapojiť sa a vyskúšať niečo nové dopriať si viac starostlivosti ako len ráno sa rýchlo umyť hodiť krém,Bb krém a ideš. Menstruacne nohavičky by som tiež vyskúšala,

5. júl 2023

Dobrý deň, keďže mám čoskoro 3 mesačného synčeka veľa času mi neostáva na seba, pričom milujem sa starať o pleť, o pokožku. Keď sa dá tak priateľ prevezme štafetu, stará sa o nášho syna pričom ja si môžem dovoliť spraviť čas na seba a svoje "skrášlovacie" kúry. Chcela by som sa starať viac o svoje vlasy a pleť. Začala som aj vitamínmi a kollagénom aby som podporila svoje vnútro 🥰 pekné vnútro pekný vonkajšok 🥰 žial ale menštruačné nohavičky velkosť M mi nesadnú, ale verím že určite niekoho potešia a splnia svoj účel 🥰

5. júl 2023

Zvykla som mať top skincare, no prišiel drobec a už na niekoľko stupňové poľudštenie nie je čas 😅
Tie menštruačné nohavičky sú produkt, na ktorý pozerám skôr skepticky, no rada si zmením názor ☺️ Mko je akurát

5. júl 2023

Dobrý deň prajem . Rada by som sa zapojila pretože zatiaľ s niečím takým nemám skúsenosť.Sice tá značka mi úprimne ani nieje veľmi známa takže určite by som chcela vyskúšať niečo nové rozšíriť si obzor.V čom noTak určite vlasy keďže ich mám dosť riedky ,vyskúšala bys som aj nejaké vitamíny ,pleť .kruhy pod očami ateraz v lete mám aj Pleť mastnejšiu a malo hydratovanu . Niečo zaujímavé a pekne voňavé na opačnú pokožku čo by zvýraznilo opálenie.No a tie nohavičky to asi nebude pre mňa ani veľkosť a nemyslím si že by som si na niečo také zvykla . Tak prajem veľa úspechov a verím že dostanete super hodnotenia Ahojte

6. júl 2023

Chcela by som si nájsť viac času a starať sa o seba ako o ženu.
Pro troch deťoch s po 40 tke to už ide ťažšie,
pigmentové škvrny má trápia, aj jemné vlasy bez lesku
Menštruačné nohavičky M by mi veľkostne sedeli

6. júl 2023

Dobrý deň ..dôležité je hlavne si nájsť o seba čas. snažím sa vyberať produkty vhodné k môjmu veku a používať na pleť a pokožku produkty, ktoré sú šetrné a hlavne bez parfumácie. ..je potrebné pleti dodávať to čo potrebuje a postupne jej chýba. strániť sa slnku a používať vyššie faktory ochrany pleti..menštruačné nohavičky radšej veľkosť S. Ďakujem

6. júl 2023

Dobre ranko velmi rada by som sa zucastnila testovania ,niektore véci od vas poznam nakolko Dm je nasa oblubena drogeria , vlozky mame vyskusane , nohavicky nie nakolko by musle abyt velkost xxl, ale snazim sa jeste vitaminy v ovoci zelenine, moj naj problem je vypadavanie vlasov a doplnanie kolagenu , snazim sa tak by velmi potesil testovaci balicek vyskusat i ine produkty , krem na tvar pouzivam nakolko mam velmi suchu plet , a musim sa snazit troska viac sa o seba starat

6. júl 2023

Dobrý deň o svoje zdravie sa snažím starať v rámci svojich možností pri dvojročnom synovi ale toho času pre seba nemám toľko koľko by som potrebovala.Roky som verná menštruačnemu kalisku ,ale veľmi ma zaujíma aj možnosť vyskúšať niečo nové ,už dlhšiu dobu rozmýšľam vyskúšať aj menštruačné nohavičky a teraz je možnosť testovania tak som sa rozhodla zapojiť sa do testovania 🙂 a samozrejme rada vyskúšam aj iné nové produkty a možno s niečím novým si toho času na seba nájdem viac keďže budem chcieť všetko vyskúšať 😁

6. júl 2023

Samozrejme ako každá žena sa o seba starám a chcem sa okoliu páčiť, no pri ročnom bábätku je toho času veeeľmi vedeľmi málo. Chcela by som viac zapracovať na starostlivosti o pleť a rozmaznávať sa ako pred materstvom, aby som o chvíľku s škôlke nevyzerala ako babička 🙈🙈🙈
Menštruačné nohavičky M by boli vhodné 🙂

6. júl 2023

Dobrý deň, ako sa môže o seba žena starať? Tak ako len jej čas dovolí... Mám 4 deti a aj keď staršie už pomáhajú,mladšie sú stále za tie 4 deti...
Sama vidím na sebe,že pokiaľ som psychicky v poriadku, som ok aj fyzicky...
Dlho mi trvalo,kým som pre seba niečo urobila, vždy bola rodina na prvom mieste. Ale deti dorastajú,sú samostatnejsie, a starnem aj ja...Preto som sa začala viac zaujímať o pleťovú rutinu, donútila som sa začať cvičiť, pijem málo vody,čo by som mala zmeniť....Je ešte veľa veci,ktoré by som mala zmeniť a popracovať na sebe,ale verím,že časom to príde....
Rada by som skúsila produkty sama na sebe...Menštruačné nohavičky veľkosťou vyhovujú...som na ne veľmi zvedavá... vďaka

6. júl 2023

U mňa bol vždy problém pitný režim a teraz s dvomi deťmi zabúdam ešte viac, rovnako ako aj na vitamíny, ktoré sa na mňa usmievajú z poličky. Cvičiť by som tiež chcela pravidelnejšie, no pozitívne je, že som si vstúpila do svedomia aspoň s pleťovou rutinou (nedostatok spánku si začal vyberať svoju daň). Menštruačné nohavičky sú novinkou pre mňa a veľkosť by vyhovovala.

6. júl 2023

Dobrý deň. Ponúkané produkty som ešte zväčša neskúšala čiže toto by bola skvelá možnosť skúšky a testovania. Kolagén vyzerá zaujímavo. Hlavné čo sa pleti týka by to chcelo zmenu.vlasky mám fajn ale isto aj im by pomohol. A keďže mám problém s pitnym režimom aj výživové doplnky by boli super. Menštruačné nohavičky vo veľkosti M by boli fajn , už dlhšie ich chcem skúsiť. Ale určite by boli zaujímavé aj vložky a tampóny s tejto DM rady.

6. júl 2023

Ja by som určite chcela zlepšiť starostlivosť o pleť. No veľmi rada by som vyskúšala aj iné produkty už dlhšie premýšľam o menštruačných nohavičkách. A aj veľkosť M by bola fajn. Síce používam menštruačný kalisok určite by som skúsila aj niečo iné Eko

6. júl 2023

Dobrý deň. Chcela by som zlepšiť na sebe svoju postavu, keďže aj predtým som bola kus pri sebe a aj po porode, mi zostala nadváha. A medzery mám aj v poberaní vitamínov, takže by som chcela začať športovať a viac vitamínov do seba napchať. V podobe ovocia asi najviac. Menštruačné nohavičky veľkosti M, sú mi malé, potrebujem tak XL. Testovanie by ma veľmi potešilo, pretože mám rada produkty od DM a momentálne hlavne na malého synčeka kupujem produkty, takže takáto bomba rada by ma fakt veľmi potešila 🙂

6. júl 2023

Ja si na seba nepotrpim ,aj ked po 30 uz by som veru mohla co to riesit . 😊 no toto testovanie ma zaujalo aj koli dcéram. Obe sú vo veku kedy sa mesačne pasujú so "svojimi dnami",veľmi dbajú o intímnu hygienu a pleť . Akurat minuly tyzden sme riesili ci kupit menstruacne nohavicky . Velkost M teraz po porode je pre mna ako stvorena a mozno naozaj aj pohodlnejšia. 😊Verim,ze kazda by sme si nasli to svoje 😊

6. júl 2023

Snažim sa starať o svoje zdravie teraz je to trošku horšie keďže mám 5 mesačné bábätko a 3 ročne dievčatko tak na seba moc času nemám začali mi po pôrode dosť vypadávať vlasy tak svoju starostlivosť som zamerala hlavne na vlasy ale chcela by som viac aj o pleť a nohavičky veľkosť M by boli fajn 🙂

6. júl 2023

Určite by som sa chcela viac začať starať o svoju pleť, keďže pri dvoch syncekoch nemám na to toľko času 🙈❤️ prednedávnom som prešla na vložky tejto značky a musím povedať, že sú super 👏

6. júl 2023

Viac by som sa chcela starať onpleť, potešili by ma aj nohavičky vo veľkosti M

6. júl 2023

Určite by som sa viac chcela starať o svoju pleť a tiež používať viac menštruačné nohavičky nakoľko mám momentálne iba 2ks

6. júl 2023

Chcela by som sa viac venovat svojej pleti ale určite by ma balíček potešil a nohavičky velkost M by mi boli akurát chcela som ich vyskúšať aj tak 🙂

6. júl 2023

Dobrý deň,rada by som sa zapojila do testovania DM produktov,nakoľko niektoré z nich aj používam a určite by som sa viac chcela venovať svojej pleti a menštruačné nohavičky veľkosť M🤗

6. júl 2023

viac by mi patrilo a chcela by som osviežiť postavu, nevyjedať sladkosti:(velk.M je ok na nohavičky

6. júl 2023

Keď tak rozmýšľam,celkovo by som chcela venovať viac času starostlivostou o seba. Nájsť si čas poriadne kožu hydratovat,pravidelne si dopriať výživné masky a masáže tváre. Taktiež by som si chcela dopriať lepšiu starostlivosť o vlasy.
Menštruačné nohavičky vyzerajú byt super pomocník počas menštruácie,veľmi rada by som ich vyskúšala. Veľkosť M by mi akurát pasovala😊🍀

6. júl 2023

Velmi rada by som sa zlepsila v uzivani vitaminovych doplnkov, lebo som v tom dost nezodpovedna 😅, viacej sa starat o plet, menstruacne nohavicky planujem skusit takze keby sa mi podari dostat na testovanie by som bola velmi rada velkost M by bola idealna.

6. júl 2023

ja by som svoje zdravie by som chcela zlepsit v prevencii..
aj ked sa snazim posledne obdobie mysliet viac na seba, starat sa o plet, dat si kupel, mat chvilku pre seba, nejake vitamíny, tak sa mi to dari skor vynimocne. a potom ked je nejaky problem/choroba, tak len rychlo "hasit", aby som zas mohla fungovat doma a s detmi. vyrobky dm drogerie mam velmi rada a chcela by som vyskusat hlavne menstruacne nohavicky, ci kolagenove doplnky, s ktorymi nemam skusenosti.

6. júl 2023

Moja dcérka má už 4 rokov ale je to náročné dieťa fungujem jak diiiva 😂 nervy ale je to moja láska moja dcerenka ale čo ma mrzí je to že nemám až tak čas na seba ale chcem to už zmeniť pretože kedisy som sa o seba starala nouz som to zanedbala a je to aj vidiet hlavne na mojej tvary 😏😏 určite by som začala nejakou scin care rutinou ktorá by mi pomohla aj na moje flaky na tváry a aj jazvičky celkovo akné ... A mám strašne suchú pleť ...

6. júl 2023

Dobry deň ani neviem co konkretne by som rada otestovala kedze vacsina veci su v ramci toho co by som rada skusila...Veci na intimnu hygienu by bodli kedze mam opakovane zapaly..menstruacne nohavicky tie by som rada skusila kedze mam dve porody v ramci 2 r...a menzes mam cca 15-20dnovy 🤦‍♀️🤦‍♀️..kolagen by sa zisiel kedze mam vrasky pri dvoch malych detoch.vitaminy by tiez bodli kedze mam nespave dieta a spi par hodin v noci 🤦‍♀️🤦‍♀️...

6. júl 2023

vzdy je nieco dobre ktore sa da vyskusat

7. júl 2023

Pekny den prajem, vzhladom na to ze sa staram sama o styri deticky a som kazdy den v neustalom strese chcela by som zlepsit kvalitu mojich vlasov, nakolko sa mi dost preriedili a oslabli 🙄

7. júl 2023

V starostlivosti o svoju pleť, pretože ju pri malých deťoch veľmi zanedbavam.

7. júl 2023

Pekný deň prajem, keďže som matkou troch detí , dvoch dospelákov 28 a 30 a teraz mám 5 ročnú dcérku, chcela by som si zamerať na výživu pleti a zmiernenie vrások.

7. júl 2023

Dobrý deň, práve sa nám narodilo bábätko a ja cítim, že okrem starostlivosti o synčeka sa potrebujem venovať aj sebe. Momentálne by som sa chcela zamerať na starostlivosť o vlasy, aby som zmiernila vypadávanie, ktoré je po pôrode bežné. Takisto ma zaujal Vás peeling a hydratačný krém s ureou, keďže trpím kožným problémom v oblasti paží a práve jemne odstránenie odumretých buniek a kvalitné premastovanie mi pomáha najviac. Keďže sa vekovo blížim ku štyridsiatke, po konzultácii s lekárom som sa tiež rozhodla investovať do kolagénu, aby sa mi rýchlejšie hojili poranenia a zlepšila pružnosť pleti. Celkovo ma príjemne prekvapilo, koľko z Vami ponúkaných produktov na testovanie by som perfektne využila v najbližších mesiacoch.
.

7. júl 2023

Dobry deň. Velmi rada by som sa priblasila na tedtovanie kozmetiky zatial co som skusala vsetko bolo super ako kazda zena by sme mali sa starat o dvoju krasu a zdravie preto by som sa velmi rada zapojila nakolko som sa nauzila ze vase produkty za malo penazi vela muziky vrelo odporucam celkovo kozmetiku dm

7. júl 2023

Rada by som odtestovala tieto produkty niektore poznam no niektore nie urcite by som chcela zlepsit svoju plet aby bola svieza a menej unavena , vitaminy jednoznacne cislo 1 hlavne na unavu a vycerpanie toho stresu mam momentalne viac ako by malo byt a rada odskusam aj na vlasy kedze moje su aktualne suche, lamave zaujimal by ma rozdiel s tymito produkatmi a co sa tyka menštruacnych nohaviciek zahliadla som ich v dm a uz dlho nad nimi rozmyslam ich odtestovat. Ziatial nemam s nimi ziadne skusenosti. Dakujem Silvia 🙂

7. júl 2023

Ahojte, začala by som takto.. Pred cca 2 mesiacmi, presne na deň matiek som mala vážnu autonehodu. Konečne sa dávam dokopy a momentálne moja pleť ale aj celé telo sa regeneruje. Pleť mam strašnú ako som nikdy ani nemala, telo vysušené. Vraj je to tým šokom co moje telo zažilo.Moja pleť pôsobí teraz vyčerpané, kleslo.. Kúpila som si už nejaké krémy, telové mlieka, výživové doplnky atď.. Veci podobne, no veľmi rada by som vyskúšala jednoznačne vaše produkty ci by mi nejaký z nich pomohol ❤️Gatky by mi mali byť tiež dobre.
Majte krásny deň. Zuzana

7. júl 2023

Ja by som chcela zlepšiť čo sa týka starostlivosti o svoju pleť, nakoľko mám dosť zlú pleť (akné) už dlhé roky. Veľmi rada by som vyskúšala aj menštruačné nohavičky, nakoľko som ich nikdy neskúšala ale počula som o nich veľmi dobré recenzie. Veľkosť M by sedela

7. júl 2023

Dobrý deň😊 Veľmi rada by som sa prihlásila do testovania tohto balíčka kozmetiky, kežďe mam problem s menštruáciou a rada by som vyskúšala menštruačné nohavičky, pretože som počula na nich velmi dobré odozvy😍😍😍 Pleť mam akoznu, same akné sa mi tvorí a už 3 roky bojujem s tým a neviem si dať rady😔 Skúsila by som rada niečo z dm, keďže vsetko možné som vyskúšala a nič mi nepomáha. Tieto dve veci by som chcela zlepšiť v mojom živote, pretože najviac trapi to každú ženu❤️❤️

7. júl 2023

Menštruačné nohavičky vo veľkosti M by mi boli dobré😍

7. júl 2023

Ja by som sa rada zapojila do testovania kvôli mojej pleti a kvôli výžive tela. Chcela by som vyskúšať produkty ktoré nepoznám a napísať o nich recenzie. Keďže som spolupracovala s Avon a Oriflame vedela by som porovnať viacero produktov.

7. júl 2023

Ja by som pre dospievajucu dcéru chcela značku aby vyskúšala Jessa umyvaciu emulziu alebo niečo z tej značky na hygienu Ďakujem

7. júl 2023

Keďže mám dve malé deti 5 rokov a 9 mesiacov, starostlivosť o samu seba šla bokom, ALE nastal čas kedy som si uvedomila, že musím dbať aj o seba, o svoj zovňajšok a zdravie. Určite by som ocenila všetky produkty, okrem menštruačných nohavičiek, tie potrebujem minimálne o číslo väčšie 😄😄😄

7. júl 2023

vsetky produkty

8. júl 2023

Dobrý deň rada by som vyskúšala produkty na vlásky nakoľko som na ne veľmi zaťažená a rada skúšam nové veci a nohavičky by mali byť fajn čo sa týka veľkosti
Ďakujem krásne
Pekný deň 🙂

8. júl 2023

Myslím si, že vždy je v čom zlepšovať sa. Takže asi celkovo v starostlivosti o seba 😉

8. júl 2023

Ahojte, o svoje zdravie sa snažím starať čo najlepšie ako sa dá pri 10 mesačnom veľmi aktívnom dcérke, ktorej neni hlavným koníčkom spinkanie 😔. Najme to vidno na mojom pleti, tým pádom by ma potešili produkty na pleť a vlasy, nakoľko malá ich rada trháva 😅. Čo sa týka produkty intímnej hygieny si myslím, že každej príde dobre a všetky ženy potrebujú/potrebovali a nemôžeme ju zanedbávať 🙂. Nohavičky vo veľkosti M by mi sedeli 😊

8. júl 2023

Chcela by som mať zdravšie nechty,vlasy a hlavne pleť. Začala som používať z DM radu Balea Niacinamide nakoľko som ju mala kúpenú už dlhšie a nebol čas používať tak začala som práve pleťou. Menštruačné nohavičky ma vždy lákali ale akosi som sa neodhodlala a myslím ze teraz v lete by bol ten správny čas. Veľkosť M by bola vyhovujúca.

8. júl 2023

Pop vlasy,trebalo byuz používať i dáky vitamín o pár dní 35🥂žeby menší darcek

8. júl 2023

No ja sa snazim byť vela v pohybe veľa piť pitný režim. S detičkami chodít na prechádzky a zlepšiť stravovanie .aspoň rás vyhrať mať možnosť otestovať produkty zdravé ďakujem.

8. júl 2023

Som zenou dusou aj telom.Svoje psychicke zdravie rada podporim castejsimi davkami zdraveho jedla,trosku by som si pomohla aj vitaminmi pobytom v prirode a castejsimi prechadzkami. A telo? To sa urcite potesi castejsim masazam,olejovymi zabalmi a hlavne pravidelnym natieranim kremami a tiez aj starostlivostou o zacinajuce sa ocne vejariky😁,kde kolagen by bol prospesnym pomocnikom😉.Nohavicky vo velkost S by boli pre mna vyhovujuce.Ich kupa ma vzdy laka😉

8. júl 2023

Ja si osobne myslím, že o svoju intímnu hygienu sa starám dostatočne, aspoň sa snažím, ešte viac by som mala dbať na svoju stravu a pohyb,keďže mi diagnostikovali DM2 😫, ale popri troch deťoch je to náročné.....milujem ich najviac na svete,ale občas si prajem aspoň hodinku cez deň len pre seba 🙏, v kľude sa oholiť, maska na tvár, nalakovať si nechty ,kávička, hmm...
Ale momentálne nereálne, keďže malá má 1rok a 5 mesiacov a je z nej riadne šidlo 😍

8. júl 2023

Mam záujem otestovať ešte výroby z dm, niektoré už mám odskúšané a sú super

8. júl 2023

Na intímnej hygiene mi veľmi záleží používam Jessa umývačku emulziu aj vložky a určite chcem vyskúšať nohavičky potešila by veľkosť L 😁
Medzery sú hlavne v čase často sa ponáhľam nestíham sa najesť potom večer dohaňam všetko ale aspoň 2x za týždeň si dám pleťovú masku ...peeling každý deň v sprche takže tiež by potešilo na čistej pleti si zakladam nikdy nechodím neupravená 😉 rada sa podelím aj o recenzie testovanie nových výrobkov má veľmi baví ...💜
A popri tom všetkom zhone varení a pečení si aspoň doprajem relax ...👌🙏

8. júl 2023

Chcela by som sa zlepšiť v starostlivosti o svoju pleť a vlasy 😊
Testovanie by ma veľmi potešilo. Nohavičky vo veľkosti M by boli pre mňa ideálne 😉

8. júl 2023

Ahojte 🙋🏻‍♀️. Cim som starsia, tym viac si uvedomujem ake je zdravie dolezite a vlastne prvorade, rada by som preto vyskusala vsetky produkty, lebo stale je co vylepsovat, po nohavickach stale pokukujem ze ich vyskusam, ale stale vaham 🤭 Mko by mi sadlo ako uliate 👌🏻.

8. júl 2023

Dobrý večer,ja by som veľmi rada vyskúšala menštruačné nohavičky,je to pre mňa novinka.Ďakujem😃

8. júl 2023

Ahojte tak pre mňa je zdravie stále na prvom mieste samozrejme stále je čo vylepšovať ....menštruačné nohavičky sú pre mňa výzva lebo stále neviem ako to môže fungovať na akom princípe takže rada by som ich samozrejme vyskúšala ....M ko by bolo úplne super budem rada keď sa testovania zúčastním ďakujem a prajem krásny deň 😊🍀🍀🍀🍀

8. júl 2023

Keďže mám problémy s ph v oblasti intímnych partií ,opakovane mykozy,tnapriek pravidelnych návštev gynekologie takže rada by som vyskúšala vaše intímne mydlo ,menštruačné nohavičky veľkosť L

8. júl 2023

Ahojte, tak o svoje zdravie sa doposiaľ starám najlepšie ako viem, keďže som mamičkou už takmer 1a pol roka si uvedomujem, že v starostlivosti o moje telo sú isté nedostatky. Na intímnej hygiene mi nesmierne záleží, a tak by som rada otestovala aj emulziu na intímne partie. Taktiež by som si rada dopriala každý deň aspoň malú chvíľku len pre seba aby moje telo opäť zregenerovalo ( hlavne pleť, vlasy)... S menštruačnými nohavičkami zatiaľ nemám skúsenosti, potešilo by ma keby mám tú možnosť ich skúsiť vo veľkosti M.

8. júl 2023

Myslím, že sa o seba starám dobre, určite lepšie ako pred rokmi. Konečne som sa aj donútila cvičiť a zdravšie jesť. Používam rôznu kozmetiku. Ale stále je čo zlepšovať. Používam značku Jessa aj Mivolis, ale nie konkrétne tieto produkty, tak by som rada vyskúšala. Napr, o menštruačných nohavičkách rozmýšľam, ale ešte som sa k nim neodhodlala. Veľkosť M je akurát tá moja. 🙂

9. júl 2023

Pripojim sa k zenam co pisu ze kazda zena sa chce pacit a robi pre to co je v jej silach a moznostiach, ved nie kazda mame na nejake drahe kremy pre krajsi vzhlad alebo podobne, a k nim sa peisavam aj ja. Vyrobky jessa na intimnu hygienu ale aj vlozky a intimky pouzivam, vyhovuju mi tak preco menit za drahe.
33 zachvilu klopu na dvere a tie vitaminky sa ozaj pytaju tiez s tym vekom 🙈 taka testovacka na rozbeh by bola fajn 🤩
Velkost Menstruacnych nohaviciek by sedela.

9. júl 2023

Dobrý deň
Myslím že sa o seba starám popri dvoch deťoch primerane, ale vždy je čo zlepšiť, DM produkty milujem ale priznám sa hygienické vložky a nohavičky som ešte neskúšala. Veľkosť by vyhovovala, aspoň by som zistila či by vyhovovali 🤗

9. júl 2023

Poslednú dobu sa popri deťoch trošku zanedbávam,pretože viac myslím na ne.Teraz by bol asi ten správny čas začať sa viac starať o seba.Budem rada ak bude môcť byť súčasťou tohto testovania.

9. júl 2023

Dobrý večer, veľmi rada by som sa prihlásila do testovania tohto balíčka, rada by som vyskúšala menštruačné nohavičky, presne moja veľkosť M 😁 a produkty intímnej hygieny samozrejme tiež 😍😍 značku Jessa poznám, veľmi milujem a pár výrobkov aj používam ❤️
O svoje zdravie sa snažím starať čo najlepšie.. 🙏zbožňujem všelijaké výživové doplnky, som veľmi skúsená v tejto oblasti, no výživové doplnky z dm som ešte nikdy nemala 🦚
Zdokonaliť by som sa chcela aj v oblasti mojej pleti, kde mám veľké medzery, pleť mám citlivú a dosť suchú.
Poteší vlastné hocičo na testovanie, ďakujem krásne ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️🌼🌺

9. júl 2023

Ju buewm testovat 3 produkty

10. júl 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@0609megy, @0xenia0, @122laura122, @123el123, @123kika1234, @1281988, @142969, @16oriesok, @17alenka, @17alexis, @18momo18, @1978martina, @1987majka, @2nika47, @54tinka54, @89petra89, @ada510, @adazdca, @adinaty, @aevisi, @ajka4, @alexandraklimo, @alexis_94, @allexa321, @amnesia, @anaitat84, @anci2124, @andreahrabkovska, @andreazahumenska, @anjelik9993, @anka1937, @annarita, @ariannazara, @barbora100785, @beata75, @beatris0777, @beja6, @bekyna208, @bella636, @biankaaa2292, @blbovina, @bubo27, @butterfly333, @cecilia29, @chickita, @christy_7, @da_nie_la, @dada2610, @dada888, @dana802, @danielaj, @danielasagi, @dasiacik, @denisam80, @diaalex, @didy124, @domcurik27, @elhome, @emily92, @emmaa18, @eroska88, @eva003, @evka2512, @evulag, @falbalita, @fedina1, @foxyn8, @gabccia, @gabika28s, @gumbelanik, @hanka_se, @ivanakubranska, @ivetta28, @ivka7529, @ivus32, @jane0123, @jane1989, @janinka772, @janka11.3, @janten, @janulka959, @jessica45, @jordynka, @juditaha, @julia1306, @juliafillova, @kacena85, @kaja1518, @kajkajanka, @kakakina, @kamilalee, @kantruska, @karin6, @katarina111, @katarina414, @kate_cs, @katharynkaa, @katka1645, @katka_03, @katulka027, @katus12, @katusik181, @katuskaa2, @katymt, @kika1181, @kikus99, @kikusenka73, @knikoleta, @konikbaby, @kristinagregorova, @kristinastefanska, @krumpel, @kulbaba, @kvetinka75, @lalisko1, @lamanka, @larusjunior, @laura170, @lenachvalinova, @lenik888, @lenka9g, @lenkalienka321, @lenmolnar, @lenpodka, @lenradka, @lenuska0075, @leovamamina, @lilian183, @lilka3331, @lilmona, @linaa, @livinka1111, @lucalujza, @lucanka49, @lucifera, @lucindaa, @lucinka1500, @lucka_9, @ludik3, @ludiq, @lululka22, @luma1, @lusinda111, @m_lenka_25, @maalina, @maca21, @macik525, @macka42, @mae75, @majka1231990, @mamicka_1993, @mamkaroka, @map0007, @maria757, @mariadarina, @marikaheidi, @marikapt, @maruska2269, @maruskaw, @megy1112, @mergimar, @michaela2301, @michaelarabincakova, @miciak, @miiceencoovaa, @milacik16, @mimichaelka13, @mimuska125, @mini81, @mirkamurko, @misinka0611, @monny222, @mro, @nata212528, @natalll, @nemamnick, @neznama1234, @nika8691, @nikibur, @nikol1316, @norikk, @ooxy, @patkaaaa, @penelope10, @petranagy, @petulka00013, @poctivypredaj, @puserla, @puskaruka, @qwer2019, @radka1612, @regina212, @renyga, @romanusqa, @romi1106, @roxana123, @rybkaa, @saksana26, @salinka28, @shisha211, @sibrez, @silviaholkova, @silviakeysi, @silvias31, @sima33310, @simka000000, @slinkaaa, @somelierka, @sonakollarova5, @sonkam, @spajky, @speedyna, @sperka, @stanusenka, @sunnydays, @szida, @tammy8, @tatianaskarbova, @tecila, @tericen, @tinmi, @tkacovab, @tkmama, @topanocka286, @ursulienka1, @v_osvicinska, @valeriabanas, @valliika, @vanesadome, @veronaistokova14, @veronika297, @veroniktokarcik, @verora, @veverka123456, @vierocka1490, @viktorkas27, @vipvip151, @vivienkalejova, @vvikky, @vymyslena369, @weronitae, @wewuska69, @xxxxxnnnnn, @zabka1984, @zadarmo1, @zatn, @zdenin, @ziabronozka, @zuza05, @zuzana2710, @zuzanab987, @zuzi0911, @zuzicek88, @zuzinkka18, @zuzkazp, @zuzulienkasv, @zuzulkalane, @zuzzankka

19. júl 2023

Ďakujem 😘

19. júl 2023

Ďakujem 🥰

20. júl 2023
21. júl 2023

Ďakujem ❤️❤️❤️

13. okt 2023

Začni písať komentár...

Odošli