Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    diaalex
    26. jún 2022    Čítané 252x

    Testovanie baby produktov z dm

    Ahojte, maminy, super ženy,

    keď mi prišlo oznámenie o testovaní detských produktov z dm, ani chvíľku som neváhala a hneď som sa zapojila. Nasledovali dni plné očakávania či nás vyberú a keď mi zasvietila správa, s natešením som ju otvárala. Na testovanie sme mali plné 2 týždne, ktoré ubehli ako voda a v mojom krátkom článku vám prinášam naše skúsenosti a postrehy 🙂

    Detské špaldové pizza tyčinky 

    Tieto pizza tyčinky majú fakt chuť ako keby ste jedli pizzu. Sú to menšie a tenšie tyčinky, vhodné do detskej rúčky. Našej 2r tiež chutili, ale väčšinu sme asi zjedli my s mužom, lebo boli fakt bombové. Dokonca sme ich brali na výlet, zabudli sme ich v aute a otvorené tam vydržali 2 dni (v teple, na slnku) a nič sa im nestalo, boli také isté ako po otvorení. Jedinou menšou nevýhodou je veľkosť balenia, detičky ich na jednu šupu nezjedia.

    Ovocná tyčinka jablko a banán

    Táto tyčinka mojej dvojročnej fakt zachutila. Keď mala chuť na sladké, vyskúšala som jej ju podať a ona ju na jednu šupu spapala. Odvtedy keď ideme do dm, táto tyčinka je neodmysliteľnou súčasťou nášho nákupu. Je mäkká, cítiť tam tak jablko, ako aj banán, aj keď je to 2 v 1. Nevýhodou je veľkosť tyčinky, je tak malá, že sa minie rýchlosťou blesku.

    Kokosové mlieko s banánom

    Tento nápoj je fakt chuťovo zaujímavý. Keďže ide o kokosové mliečko, tak je ho tam celkom cítiť. Je to skôr taký bledastý nápoj, tekutý (nie hustý) a v kombinácií s banánom je chuť exotická. Moja dvojročná dcérka vypila polovicu a stačilo jej to. Chutilo jej to, keďže je to sladké a uvítala by som také 2 dcl balenie, ktoré vojde do každého batoha či kabelky.

    Feniklový čaj s jablkovo - hroznovou šťavou

    Na testovanie tohto nápoja som sa veľmi tešila. Keďže je od 6 mesiacov, skúsila som ho dať najprv mojej sedemmesačnej dcérke, no tej to veľmi nechutilo (možno je to tým, že je plne dojčená). Staršej, dvojročnej, čaj zachutil, hlavne keď bol studený, fenikel tam príliš nedominoval ako jablko či hrozno. Nevýhodou tohto čaju je veľkosť balenia, keďže ide o 0,5 l balenie, je to celkom veľké na to, aby som ho nosila len tak v taštičke.  

    Kapsička BIO banán & višňa

    Kapsička je hustejšej konzistencie, je malá, vhodná do rúčky dieťaťa. Je naplnená do plna, nie ako iné značky, po jej vypití bola dcérka sýta a nechcela ďalšie jedlo. Tak jej to chutilo, že chcela onedlho ďalšiu. Dala som jej to na desiatu a bolo to aj zdravšie v spojení s müsli.

    Umývací gél sensitive

    Tento umývací gél odporúčam všetkými desiatimi. Nielenže krásne vonia, je aj jemný, šetrný k pokožke, ide o ekologické balenie, detská pokožka bola po umytí mäkká a tak bábätkovsky voňala. Super na tom je, že ide o 2 v 1, takže vhodný od hlavy, po päty. Kto sa nevie rozhodnúť aký gél, tak určite tento. Vyskúšala som ho tak na dvojročnej, ako aj na sedemmesačnej, a obom vyhovoval. Žiadna alergia alebo vysušené miesta. A ako bonus, moje ruky boli tiež hebké po jeho použití, nevysušoval.

    Vlhčené utierky s 99% vody

    Vlhčené utierky pri dcérkach nepoužívame, ale na týchto utierkach sa mi páčilo, že sú z 99% zložené z vody. Podľa mňa sú jemno voňavé, dajú sa kúpiť v menšom a väčšom balení a majú aj výhodnú cenu. Použila som ich na utieranie úst a rúk, keď sme boli na ihrisku a nemala som po ruke vodu. Nevysušovali, utierky boli primerane vlhké. Staršej som nimi vytierala zadoček (má ho háklivý na utierky) a zadoček vôbec nezareagoval, takže prešiel testom. Kúpila som si ešte jedno balenie do zásoby.  

    Čistiaci gél na ruky

    Dezinfekciu od dm pravidelne používame a sme s ňou veľmi spokojné. Vieme ju napojiť na tašku a na kočík, je malá, dobre vonia a keď chcete niečo fakt účinné a malé, tak túto odporúčam. Mali sme už aj viacero vôní a pri tomto druhu necítiť žiaden alkohol a nevysušuje ruky ako iné značky.

    Detská športová fľaša

    Tak táto fľaša k nám prišla práve v hodine 12. Hľadala som fľašu, ktorá netečie a sčasti som ju aj našla. Ide o tvrdšiu fľašu, je odolná proti pádom, užšia a vyššia. Nevýhoda je, že detičky nie sú zvyknuté ten "sosáčik" otvoriť, a že ho musia späť zatvoriť. Dala som do nej ochutenú detskú vodu a ten "sosáčik" vystrelil a premokla nám taška, aj keď väčšia časť vody ostala vo vrchnáku.

    Cumeľ na kŕmenie

    Najlepšie na záver. Moja, plne kojená dcérka, odmieta akékoľvek cumle, hryzadlá, a táto vecička je proste zázrak. Viem ju naplniť ovocím podľa chuti, ona sa s tým zabaví.  Nevýhodou je, že to musím často napĺňať a chýba náhradný cumeľ, lebo niektoré ovocie tento cumeľ zafarbí. Nad kúpou tejto veci určite neváhajte, stojí za tie peniaze.

    Záver

    Na záver by som chcela poďakovať tímu Modrý koník a dm drogerie markt za možnosť otestovať tieto výrobky. Bola to pre nás bohatá skúsenosť a dúfam, že sa nám podarí opäť raz sa zapojiť do nejakého testovania. 

    #test_dm38 #recenzia  #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt