Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucanka49
    21. máj 2021    Čítané 109x

    Radler ako stvorený pre fit ženy

    Krásny deň všetkým.

    Už sa určite tešíte všetci na leto. Krásne počasie, dlhé letné večery v prírode, na opekačke a grilovačke - juuj, to tiež máme radi. 🤗

    Tak už len dobré občerstvenie zohnať a je o spoločnosť postarané.

    A čo tak občerstvenie od Zlatý Bažant Radler?

    Po týždni testovania môžem len a len odporúčať. 👍

    Zlatý Bažant Radler EXTRA SVIEŽI Grapefruit

    Veľmi výrazná chuť grepu, perfektné prírodné zloženie a bez pridaného cukru - všetky tieto plusy ho robia ozaj príjemným osviežením na každý deň.

    Zlatý Bažant Radler SVIEŽI Brusnica a Ríbezľa 

    Je mojím favoritom. 1️⃣  Tento nápoj má výraznú chuť a vôňu, tiež prírodné zloženie a krásnu farbu ríbezlí. Je so zníženým obsahom cukru, a určite ho zaradím aj do letnej sezóny. ⚖️🍺

    Zlatý Bažant Radler EXTRA SVIEŽI Citrón je tiež prírodného zloženia a bez pridaného cukru. Žiaľ, chuť citrónu je ozaj veľmi slabá. Ľadovo vychladený som si ho sama doladila nakrájaným citrónom či limetkou. 😄

    Chcela by som sa poďakovať za možnosť otestovať Zlatý Bažant Radler.

    S pozdravom

    Veronika

    #test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    lucanka49
    8. nov 2020    Čítané 217x

    Overená klasika s Dixi 👍

    Ahojte! 🙂 

    Pekne vítam všetkých, ktorí si prišli prečítať moju recenziu na výrobky Dixi.

    Všetky tieto výrobky vlasovej kozmetiky Dixi, ktoré mi prišl,i som vyskúšala a rada vám mojich obľúbencov predstavím.

    Šampón je asi neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Vybrať dobrý a kvalitný šampón nieje jednoduché, zvlášť pre ľudí s citlivou, suchou či inak problematickou časťou vlasov alebo hlavy.

    Ja som už ako dieťa DiXi šampón spoznala, hlavne podľa jeho žihľavovej vône. Po rokoch musím uznať, že je stále taký istý, či už vôňou, super penivosťou, ale aj kvalitou. Celé dva týždne, každý druhý deň som používala len tento Dixi a moje vlasy sú pevné a posilnené vždy po každom umytí. 

    Kondicionér je asi najväčšie prekvapenie v Dixi testovaní. Po každom umytí šampónom som ho používala, a to stačí naozaj malé množstvo, 2-3 minúty pôsobenia. Vlasy zostali vždy jemné, dobre rozčesateľné a voňavé. Určite tento kondicionér budem kupovať aj naďalej. Zo všetkých výrobkov, ktoré mi prišli vám ho určite odporúčam vyskúšať .

    Dixi masku na vlasy som otestovala vždy jeden krát za týždeň - celkovo teda dva krát. Po umytí šampónom som vtedy vynechala kondicionér a použila rovno masku.

    Jemná vôňa žihľavy, dobrá hustota masky a rýchlosť jej pôsobenia (3 minúty) sú prednosti, ktoré musím vyzdvihnúť. Po použití sa vlasy dobre rozčesávali a boli jemné a hladké. Výhodou je aj dosť veľké balenie 300 ml, ktoré vydrží určite minimálne 3 mesiace.

    Bezoplachová kúra v spreji Dixi ma tiež veľmi zaujala, aj preto, že som ju ešte v žiadnom obchode doteraz nevidela. Používala som ju denne pred spaním, či už na také osvieženie vlasov a prevoňanie, ale aj na ľahšie rozčesávanie a posilnenie vlasov. Po dvoch týždňoch som celé toto balenie úplne celé minula. 

    Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať tieto vlasové výrobky DiXi , za každé prečítanie mojej recenzie a pevné verím, že po prečítaní si aspoň raz za čas doprajete aj vy a vaše vlasy žihľavovú klasiku s Dixi. 

    S pozdravom,

    Veronika. 🤗

    #test_dixi2 a #recenzia #dixi_zihlava_skusenosti

    lucanka49
    28. apr 2019    Čítané 468x

    Moje vlasy testovali Milva

    V úvode mojej recenzie by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať Milva - vlasovú kozmetiku z Bulharska, o ktorej som veľmi veľa počula a vďaka Modrému koníkovi aj skúsila.

    Moja recenzia bude asi užitočná hlavne pre tých, ktorí majú podobné vlasy ako ja, a zároveň aj problémy s tým spojené, a teda blond farba, suché a lámavé vlasy so sklonom ku štiepeniu a suchá a podráždená pokožka vlasov - hlavne pri použití niektorých prípravkov.

    Milva šampóny ma zaujali hlavne kvôli prírodnému zloženiu bez obsahu silikónu a ešte aj tým, že sa netestujú na zvieratách. O ich účinkoch som sa mala možnosť sama presvedčiť. Taktiež oceňujem krásne a dizajnové balenia a praktické otváranie šampónov.

    Šampón s extraktom cesnaku a chinínu ma ako aj všetky šampóny Milva prekvapil svojou vôňou, ktorá je jemná, čistá a prirodzená bez ťažkých parfumov.

    Za týždeň používania som ho použila 3x a teda rýchlo sa pri mojich hustých vlasoch aj míňal, aby som dosiahla penivosť. Celkovo sa mi páči hlavne jeho zloženie a ten objem, ktorý po umytí vlasov a vysušení som mala.

    Celkovo po mesiaci s Milva šampónmi mi oveľa menej vlasov vypadlo a aj sa vyčesalo, čím mi teda vlasy spevneli.

    Šampón s makadámiovým olejom a chinínom som tiež používala týždeň, no skúsila som umyť si vlasy po sebe dvakrát - teda som ho použila 6x. Za mňa je vhodný skôr na mastnejšie vlasy. Po umytí vlasy krásne voňajú a dobre sa aj rozčesávajú, na môj podiv aj bez použitia balzamu či oleja.

    Šampón s arganovým olejom a keratinínom bol môj naobľúbenejší. Minula som ho úplne celý a používala som ho viac ako týždeň, dokonca ešte aj na plavárni so mnou bol.

    Po umytí bol vidieť viditeľný rozdiel v jemnosti vlasov a ich česaní a úprave.

    Arganový olej je vynikajúci na typ mojich vlasov, pretože vlasy vyživí a pritom nezamastí.

    Keratinín vytvorí na vlase ochranú vrstvu, ktorá vlas chráni, či už pred vonkajším počasím alebo úpravou fénom alebo žehličkou.

    Šampón s extraktom z cesnaku a Babassu oleja. 

    Cesnak je v šampónoch Milva častou súčasťou - veď už aj naši starí a prastarí rodičia vedeli, že cesnak je všeliek a teda aj na vlasy. Toto "prírodné" antibiotikum dokáže pomôcť pri vypadávaní vlasov a ich lámaní, pri podráždení pokožky vo vlasovej časti hlavy, a dodáva objem po umytí.

    Nie nadarmo je napísané na šampóch Milva v dolnej časti HAIR RESCUE & RESTORE.

    Po mesiaci s Milva môžem uznať, že ma prekvapili. Vyzdihujem ich vôňu a prírodné zloženie, vďaka ktorému som nepociťovala suchú pokožku vo vlasovej časti. Problémy s rozčesávaním boli preč a objem vlasov naopak bol lepší.

     Jediná nevýhoda bola, že sa naozaj rýchlo míňajú na husté vlasy.

    Veľa zaujímavostí som sa dozvedela aj a stránke www.chinin.sk .

    Ďakujem za váš čas pri prečítaní a pevne verím, že moja recenzia vám pomohla, či už za nákup Milva alebo aspoň za pokus skúsiť Milva tiež.