Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    petulka00013
    7. jún 2021    Čítané 106x

    Ako Damiánko testoval dobroty od Nestlé

    Jedného dňa som natrafila na testovanie od Nestlé, povedala som si: „Veď prečo sa nezapojiť." Popravde, vôbec sme neverili, že by sa podariť niečo také, ako že by nás vybrali. Bol to veľmi pekný deň, keď som si prečítala, že budeme mať tú česť, ochutnať tie dobroty. Ale k veci. Prišiel nám balík a my sme sa veľmi tešili. Tak sme sa pustili s našim Damiánom do práce. Keďže nás trápia zúbky, má dni, kedy spapá aj nás a má dni, kedy mu nič nechutí. Začali sme ovocnou kapsičkou, ktorú si mladý pán vybral ako prvú. Zhodou náhod to bolo mango. No to mu veľmi nechutilo. Ale nič nevyšlo nazmar, keďže máme doma ešte 7-ročného fešáka, ktorý ju ohodnotil na výbornú. Ďalšia kapsička bola na rade jablko-banán-burovka a ostružiny. Tá bola tak lahodná, že ja sama by som ju zjedla, ak by Damiánko špekuloval. 

    Mamka ma už napísaný zoznam, aby sme náhodou nezabudli kúpiť. Moje dojmy boli super z ovocných kapsičiek. Chuťovo su fakt super, nemôžem im dať žiadne mínus. Ako ďalšie sme ochutnali kaše. Bola som veľmi prekvapená vôňou. Bola veľmi prenikavá, ale chuťovo boli perfektné. Žiadne sladké, dokonca sa nám nerobili ani hrudky a top všetkého bolo, že počas papania, ako kaša ochladla, nebola ako betón.

    Banánová kaša chutila aj staršiemu. Po nej sa zaprášilo tak, že už z nej nič neostalo 🤪.

    Ako ďalší v poradí sme ochutnali príkrm. Keďže má náš Damianko ešte len 7 mesiacov, tak sa nepodarilo všetky. Ostatné otestujeme postupne. Za mňa to bolo fajn, ale varené je varené. Nehovorím, že by som nekúpila. Áno, kupim mu, lebo mu chutilo. A ruku na srdce, ktorej mamke sa občas nestalo, že nestihla? Mne osobne áno. 

    A nakoniec môžeme zhodnotiť, že som ochutnala už veľa značiek, ale za mňa osobne je zatial Nestlé NaturNes Bio TOP. Inak, priznáme sa, chrumky malý ani nestihol ochutnať, keďže starší mu ich spapal. Ale odkazuje, že boli fantastické 🥰.

    Testovanie sme si užili všetci. Ochutnali sme zo všetkého, čo Damiánko testoval. Ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať. PS: Keďže nám veľa ostalo na testovanie po každom testovaní pridáme kratučkú recenziu ako nám chutilo-nechutilo.

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    #test_nestle_naturnesbio vcera sme ochutnali mango kapsičku. A veru, že aj ta mala úspech. A dnes keďže mame rally tatry u nás ďalšia kapsička pôjde s nami. Verte či nie ine ako od nestle naturnesbio ani nekupim 🙂

    #test_nestle_naturnesbio tak dnes pokračovanie testovania a veru ze aj tato mňamka veľmi chutila vytlačená do poslednej kvapôčky 🙂

    (2 fotky)

    #test_nestle_naturnesbio tak dnes vam prinášam recenziu o tekvicovo-mrkvovo-banánovej kapsičke poviem vam ochutnala som aj ja a sama by som ju zjedla 🙂🙂🙂 to bolo niečo famózne o malom ani nehovorím ten mi nechcel ruku pustit tak už mamka pridala na zoznam čo nám chutilo aby vedela čo ma nabudúce kúpiť, síce som bol špinavý od hlavy až po päty ale nevadi veď práčka operie. Majte krásny deň priatelia.

    (2 fotky)

    #test_nestle_naturnesbio ahojte chceme sa s vami podeliť o krátku spravičku nášho doterajšieho testovania. Tak na začiatok mamka povedala že aj ked všetko nespapám tak to nevadí, nakoľko mi idu zúbky a som trocha mrzutý ( troška viac). Tak maly sme možnosť ochutnať už jedlá niektoré mi chutili veľmi, mamka už vie, že kapsičky na cesty bude nakupovať od Nestlé. Ale viac prezradíme zajtra v krátkom príspevku ako aj ešte ďalšie dva dni a potom vo veľkej recenzií. Tešíme sa velmi

    (2 fotky)