konik_testuje
16. nov 2023
3852 

Skúsenosti s produktami zn. dmBio na vianočné pečenie

Predvianočné obdobie je časom, kedy sa vôňa škorice a vanilky mieša so svetlom sviečok a rozprávkovým pokojom dlhých večerov. Ponorte sa s nami do víru vianočného pečenia, kde sa aj ten najobyčajnejší recept mení na príbeh a každá ingrediencia na súčasť umeleckého diela. Od krehkých sušienok až po bohato zdobené vianočné torty, každý kúsok je svedectvom našich zvykov a vianočnej rodinnej pohody. Takže, zapnite rúry a nechajte sa uniesť radosťou z pečenia s produktami zn. dmBio od dm drogerie markt, ktoré máte práve možnosť testovať.

Čo budeme testovať

dmBio bezgluténová zmes na mrkvový chlieb, 500 g9 – základ na pečenie mrkvového chleba obsahuje 41 % semiačok a 3,7 % mrkvového granulátu. Zmes má obzvlášť jemnú konzistenciu a je výborným zdrojom bielkovín a vlákniny, bez prídavku droždia. Chlieb bez obsahu sójovej múky je vhodný na raňajky, večere či na prípravu desiat pre deti.

dmBio Bourbon vanilka mletá, 5 g25 – je získaná z celých vanilkových strukov. Intenzívna chuť pravej vanilky má na rozdiel od umelého vanilínu intenzívnu vôňu a zjemní vaše dezerty, zákusky a nápoje. Využitie nájde v bežnej aj exotickej kuchyni. Pokrmom dodáva výraznú, aromatickú chuť a prenikavú vôňu. Zjemní chuť sladkej dobroty, môžete ňou prevoňať aj cukor či kávu, prípadne ju pridať do smoothie.

dmBio hrozienka, 500 g23 – pochádzajú z hrozna zrejúceho na slnku. Boli šetrne sušené a hodia sa na dochutenie múčnikov, sladkých jedál ako aj mäsových a rybích pokrmov. Hrozienka sa dobre dávkujú a vďaka opätovne uzatvárateľnému obalu zostanú dlho čerstvé. Neobsahujú konzervačné látky a vyrábajú sa len sušením.   

dmBio kakaový prášok,  125 g31 –  je vyrobený z najjemnejších kakaových bôbov, ktoré sú starostlivo vyberané podľa prísnych kritérií na kvalitu. Kakaový prášok, mierne zbavený tuku, sa vyznačuje vyšším obsahom kakaového masla a intenzívnou čokoládovou chuťou. Je ideálny na pečenie koláčov, muffinov a sušienok. Plná, jemne trpká chuť a výrazná farba zaručujú dokonalý výsledok pri pečení torty, muffinov a sušienok. Vhodný aj na prípravu chutných nápojov a dezertov.

dmBio kakaové nibsy, 200 g9 – sú vyrobené z kakaových strukov z 15 metrov vysokého kakaového stromu. Plody sa oberajú ručne, otvárajú sa mačetou a niekoľko dní kvasia. Fermentáciou sa mení farba z pôvodne žltej na čokoládovo-hnedú a rozvíja sa ich jedinečná, jemne horkastá chuť. Kakaové nibsy sa dajú použiť mnohými spôsobmi. Vyskúšajte ich v ovsených vločkách, v miske s bobuľami acai alebo na pečenie koláčikov či muffinov.

dmBio panenský kokosový olej, 300 ml22 – je lisovaný za studena a má jemnú arómu šťavnatého kokosového orecha. Patrí k rastlinným olejom s vysokým obsahom nasýtených mastných kyselín, ktoré si do 25 °C udržiavajú tuhú konzistenciu. Pri vyššej teplote je tekutý. Vhodný ako tuk na pečenie, vyprážanie aj ako ošetrujúci prípravok na pokožku či vlasy.

dmBio rastlinný nápoj, 1 l10 – rastlinný nápoj s plnou krémovou chuťou. Vďaka kombinácii celozrnného ovsa a sóje chutí tento lahodný nápoj mierne sladko a jemne krémovo. Vďaka tomu je nápoj obľúbený aj u tých, ktorí sú vo svete rastlinných nápojov nováčikmi. Nápoj je tiež ideálnou alternatívou mlieka do kávy, müsli, hodí sa na pečenie alebo varenie.

dmBio ovocná nátierka, 340 g12 – nátierka z bobuľového ovocia má vynikajúcu ovocnú, mierne sladkú chuť. Vegánska nátierka je ideálna na chlieb alebo sladké pokrmy ako dezerty, múčniky, do jogurtov, koktejlov. Je vyrobená z 55 % lesného ovocia dozretého na slnku.

dmBio celozrnná pšeničná múka, 1 kg11 – perfektne sa hodí na pečenie výdatného chleba, slaného či sladkého pečiva a koláčov. Do celozrnnej múky je pomleté celé zrno, ktoré je bohaté na výživné hodnotné zložky.

dmBio mletá škorica, 50 g10 – dodajte jedlu aromatickú sladkú príchuť! Škorica má všestranné využitie v každej kuchyni. Výborne poslúži k dochuteniu kávy, mlieka, sladkého pečiva, rôznych sladkých kaší a dezertov. Okrem svojej výraznej chuti má škorica antibakteriálne účinky.

Koho hľadáme

Hľadáme ženy, ktoré si vychutnávajú vianočné pečenie. Neberú ho len ako povinnosť, ale ako súčasť ich rodinných tradícii. Vianočnú pohodu si spájajú s kvalitným jedlom, obľubujú skúšať nové ingrediencie a snažia sa stravovať uvedomelo. Siahajú po potravinách, ktoré sú výživné, poctivé, kvalitné a udržateľné.  

Ako sa zapojiť

Ak si sa v popise vyššie našla a chceš sa do testovania zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, aká sladká dobrota nesmie chýbať na vašom vianočnom stole. Pokojne pripoj aj fotografiu.

Zapojiť sa môžeš do 20.11.2023. V priebehu týždňa vyberieme 3 ženy, ktoré dostanú kompletný balík produktov a 20 žien, ktoré potešíme menšou vzorkou z tohto testovacieho balíčka. Vybrané testerky oslovíme internou poštou.

Tešíme sa na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_dm45

U nás nesmie chýbať linecké pečivo. Nemám síce čerstvú fotografiu, ale pridám aspoň foto z posledného pečenia k sviatku.
Tam som napr. použila vanilku DM Bio. V podstate máme vyskúšané skoro všetky produkty, ktoré sa majú testovať v rámci tohto testu.

16. nov 2023

Karamelový kočky, pripadne pudingovo- šľahačkovej koláč ♡

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať tradične medovníky a kokosové úliky.
Veľmi by mi s mojimi troma chlapcami toto testovanie spríjemnilo prípravy na najkrajšie sviatky roka

16. nov 2023

Linecké kolaciky😍

16. nov 2023

Nesmú chýbať parížske rožky. Ale s týmto balíčkom by sa dalo urobiť tooooľko dobrôt.

16. nov 2023

U nas urcite klasicke a medovnicky a cokoladove crinkles 🤤

16. nov 2023

U nas je to linecké pečivo, karamelové košíky a rafaelo guličky

16. nov 2023

Pred 13 rokmi sa z úplne novovzniknutej situácie, kedy bola nášmu dieťaťu zistila potravinová alergia na mliečnu bielkovinu a postupne sa pridali aj iné potravinové obmedzenia, stala vášeň a radosť objavovať nové možnosti, suroviny a získavať nové skúsenosti v gastronómii a to taká veľká, že sa pridalo aj objavenie bio benefitov stravovania a z nutnosti stalo hobby a chuť celej rodiny 🙂. A prejavuje sa to pri príprave na naše najobľúbenejšie sviatky roka o to viac, že chuť na vianočné pečenie je u mňa rovnako veľká, ako u mojich stravníkov chuť na jeho výsledok, každý rok preto rozširujem repertoár, skúšam nové chute a objavujem nové ingrediencie, ku klasike, ktorá nesmie chýbať, sa vždy pridávajú nové objavy 🙂. Sme dôkaz toho, že to ide hravo aj doma, v bio kvalite, bez mlieka, umelých príchutí a farbív a s chuťou 😉

16. nov 2023
16. nov 2023

U nás jednoznačne medovníčky, jedna várka nikdy nestačí. A linecké koláčiky. Žiaľ dcére zistili alergiu na mlieko, tak tento rok bez grilážok zo salka, ktoré milovala.

16. nov 2023

U nás to sú kvôli synovi každoročne medovníčky🙂
Ďalej ale u nás nesmie chýbať linecké a ja zas nedám dopustiť na žĺtkove rezy 🙂

16. nov 2023

U nas si pecenie vychutnavame... nikdy nepecieme vo velkom a snazime sa vzdy nieco ine vymysliet. A ked sa to zje, tak sa pustime do dalsieho pecenia. Tak nam to vyhovuje a nie je toho vela a ziaden zhon pred Vianocami 🙂 a tento rok to uz bude ine, v novej kuchyni 🙂 mame velke ocakavanie a tesime sa velmi na Vianoce, najma deti. Medovnicky nesmu chybat ;)

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky s ktorými mi pomáhajú dcérky 6r a 10r🥰 Vaľkajú, vykrajujú a zdobia 😊

16. nov 2023

Raffaello guľky sú tie, ktoré si všetci pochvaľujú 🥰 sú také na jeden hlt a nesmú chýbať na sviatočnom stole 🥰

16. nov 2023

Medovníčky, ktoré budeme piecť s 3 ročným synom. Okr m toho raffaelo, Marlenka guľky, linecké, oblíž prst.

16. nov 2023

Skoro kazde Vianoce mame vanilkove rozky, grilaz, kokosove gulky, tento rok chceme skusit aj pudingove pernicky a kedze traja zo styroch na Vianoce oslavujeme aj meniny😊,tak bude aj nejaka torta doma pripravena.Vacsinu z tychto dm bio produktov pravidelne pouzivame a vanilka by sa hodila najmensiemu do kase na ranajky😊🎄✨🎂

16. nov 2023

Medovnicky !!!! ❤️❤️🩷

16. nov 2023

U nás jednoznačne nemôžu chýbať medovníčky. Zapaj do výroby celú rodinu tak, ako to kedysi robila moja maminka 😊 už teraz sa na to teším ako s detmi budeme vykrajovať a zdobiť ❤️

16. nov 2023

u nás vanilkové rožky a linecké kolieska 🙂

16. nov 2023

Naša rodina miluje sladké a preto u nás na Vianoce máme viac druhov koláčov 🤷‍♀️nesmú však chýbať Pardubicke perníky, linecké a mlyncekove koláče, medvedie labky, crinkles a medový alebo sunquick rezy 🤤🤤🤤

16. nov 2023

U nás ja Vianočnom stole nemôžu chýbať jednoznačne medovníky a vanilkové rožkya karamelový rez😊robíme veľmi veľa druhov na Vianoce, lebo je to povedzme ,,zaužívaný zvyk,, ale bez týchto troch by rozhodne Vianoce byť nemohli😊❤️

16. nov 2023

U nas crinkles to je nas novy objav🙂

16. nov 2023

U nás sú samozrejmosťou medovníky. Každý rok, už aj tento to mám s deťmi za sebou. Pečiem ich výlučne s deťmi, síce je múka všade ale tá radosť stojí za to. Samozrejme prvá várka je už v novembri, tie zjedia alebo donesú do školy pre spolužiakov, takže druhé kolo býva v decembri😁 pripájam aj foto našich medovníkov.

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky - tie pečiem vždy s deťmi a potom samozrejme štedrak.

16. nov 2023

U nás sú samozrejmosťou medovníky a linecké pečivo, ktoré pečieme spolu ja a 10r. syn a bavíme sa spolu pri vykrajovaní a ozdobovaní.

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníky a vanilkové rožky , mám doma 2 väčších a jednu menšiu pomocnícku, takže tento rok bude pecenie ozaj zábava a onedlho sa už na pečenie chystáme. Radi by sme otestovali zopár výrobkov z DM 😇

16. nov 2023

u nás nesmie chýbať linecke pečivo, vanilkové rožky ( tie som si tento rok zakúpila aj hotové z vašej limitky a sä TOP) 😉

16. nov 2023

Pečiem na Vianoce veľa a rozdavam blízkym. Nesmú chýbať medovníčky, linecké, medvedie labky, grilaz, kokosové JEŽE, šuhajdy, oriešky...je toho dosť

16. nov 2023

Medovníky , linecké kolieska , vinove rožky , šuhajdy , čokoladové crinkles a uvidíme čo ešte stihneme 🤗🙏

16. nov 2023

Keďže veľmi rada pečiem muffiny na všetky rôzne spôsoby, s perníkovými ingredienciami nesmú chýbať 🥰

16. nov 2023

jednoznacne medovniky 🍯

16. nov 2023

Nesmu chýbať vanilkové rožky...medovníky...linecké.

16. nov 2023

Tak ja budem mat tento rok po prvýkrát pri pečeni našu malú pomocníčku Emku, keďže minuly rok ešte nepomáhala. Ale za to medovníčky jedla 🙂 veľmi by nás potešilo testovanie, keďže mame doma malú maskrtnicku❤️

16. nov 2023

U nas na sviatky nesmu chybat na stole šuhajdy,kremeše,snrčí chrbát,medovnicky a žĺtlové rezy...to je taka klasika u nas doma

16. nov 2023

U nás nesmie chýbať vianočná štola plná sušeného ovocia, orechov a marcipanu 🥮🎄❄️

16. nov 2023

Jednoznačne linecké koláčiky a medovníky 🤎

16. nov 2023

U nás nemôžu chýbať parížske rožky a prezident rez. A vždy ešte niečo podľa chuti upečiem. Manžel bol zvyknutý, že nemali doma suché zákusky na Vianoce. Tak pečiem to, čo máme radi 🎄😊

16. nov 2023

#test_dm45
#konik_testuje
Krásny deň želám 🥰
Ja milujem pečenie, chystanie, zdobenie, testovanie...🩷
S deťmi (máme ich 4🥰) radi skúšame nové recepty, pečieme a vytvárame, od koláčikov cez torty až po rôzne sladkosti 🙂
Z dmBio máme otestovaných ešte málo produktov, veľmi ma to láka a na kvalite mi záleží, preto by bola toto skvelá príležitosť, ako pestovať ich ďalšie výrobky 🥰 A ako bonus - pri niečom čo nás baví 😍
Pri našom vianočnom stole toho nesmie chýbať viac, no sú to napríklad Crinkles, medovníčky, linecké koláčiky, cheesecake, vanilkové rožteky...🎄🎄
S testovaním (ak sa na nás usmeje šťastie) sa radi podelíme aj s vami - ako sa nám pečenie vydarilo 😍

S pozdravom Stanka

16. nov 2023

U nás nikdy nesmú chýbať medovníky, linecké a rozhodne oplátky domáce. Ale keďže budeme mať prvé vlastne Vianoce, tak sa chystám aj na nejaké novinky 🙂 strašne sa teším, akú atmosféru si urobíme, aké tradície si vybudujeme ❤️

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať tradične medovníky a rohlíčky.
Veľmi by mi s mojimi dvomi babami testovanie spríjemnilo prípravy na najkrajšie sviatky 😍🎄🫶🏼

16. nov 2023

Jeej tak toto je ako na zavolanie, včera sme plánovali s mužom keďže bude preč do 22.12. Ze ako si vyplníme čas s deťmi a tak ze budeme piecť a zabavime sa.. toto by veeeelmi potešilo nie len mňa najmä deti a zároveň nás všetkých 4 najmä keď je to dm bio čoho som fanúšikom a my všetci 🍰👨‍👩‍👧‍👦🍀🍀🍀🍀🍀🍀🥰🙏💚💛🎁 krásny deň želám žienky 🌞

16. nov 2023

Jednoznacne tradicne medovniky 🍀🍀🍀

16. nov 2023

Burizonove guľky ♥️

16. nov 2023

Dobrý deň prajem,

na vianočné pečenie sa každý rok neskutočne teším. Pečenie je pre mňa relax a radosť zároveň 🙂 Je polovica novembra a ja už mám vymyslený zoznam vianočných koláčikov na ktorých si tento rok pochutnáme.

U nás nesmie chýbať klasika ktorá sa objavuje takmer v každej domácnosti a tou sú medovníčky, linecké koláčiky a vanilkové rohlíčky. Okrem suchých koláčikov pečiem aj metrový a medový rez. S pečením minimálne medovníčkov mi pomáhajú aj deti pre ktoré je to jedna z adventných aktivít 🙂

Testovanie by ma/nás veľmi potešilo a už teraz mám nápady, čo všetko by sa dalo z produktov napiecť 🙂

Prikladám niečo z minuloročného mixu koláčikov 🎅🎄 Želám pekný zvyšok dňa 🙂

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať perníčky, linecké koláčiky, orechové slzy, vanilkové rožky, domáci vajíčkový likér a domáce oplátky. Moje dve malé pomocníčky by výhra určite potešila 😊

16. nov 2023

kazdorocne klasika - perniky,medovniky,linecke, medvedie tlapky, suhajdy, nepecene kokosove gulky. v poslednych rokoch sa ale snazim piect zdravsie a hlavne skusam nove recepty - zazvorniky, crinkles...

16. nov 2023

No čo, klasika. Medovníky, a linecké. Linecké mi manžel pochválil že robím lepšie ako svokra, to je proste top pochvala 🤣

16. nov 2023

Zbožňujem Vianoce a celú prípravu pred 😍 rada pečiem a skúšam nové recepty , ale nesmú chýbať linecké koláčiky a medové rezy 😊

16. nov 2023

Na našom vianočnom stole nesmú chýbať perníčky zdobené deťmi a manželom, linecké pečivo, úliky od svokrovcov, medové rezy a kokosové hniezda 🙂 Pečenie ma veľmi baví, v dome vtedy cítim skvelú atmosféru 🙂 Nakoniec toho ale musím dosť porozdávať rodine a susedom, aby som nemala po sviatkoch 5kg navyše 😀

16. nov 2023

Linecké koláčiky, medovníčky, parížske rožky 🙂

16. nov 2023

U nás nesmú na Vianoce chýbať - linecké, medovníky, medvedie labky, orechové košíčky, plnené oriešky, grilážky, šuhajdy, štedrák a oplátky (to je u nás topka, nevieme sa ich dojesť). 🍀

16. nov 2023

Na našom vianočnom stole nesmie nikdy chýbať biskupský chlebík, vanilkové rožky, linecké koláčiky a kávové zrná 🙂 Milujem piecť a na pečenie vianočných dobrôt sa veľmi teším 🙂

16. nov 2023

u nas jednoznačne medvedie labky. Aj keď ja niesom az taký fanúšik tak dcerka a muž sú. Všetko orechové u nás ide. Potom samozrejme perničky klasické a linecké z pravého masla. Aj keď je to makačka lebo sa cesto drolí je to top. A potom ešte niečo krémové- mrkovové rezy alebo red velvet torta. 😉

16. nov 2023

Medovníčky, linecké koláčiky, oblátky, kávové zrná pre mamu, pečiatkové sušienky - hlavne to, pri čom môžu pomáhať deti, vykrajovať, zdobiť... a potom maškrtiť. Mama sa vyžíva v pečení, deti v ozdobovaní 😊

16. nov 2023

Medovníčky, oblátky, vianočná torta...ale pečiem aj linecké, šuhajdy, sušienky a oblíž prst ☺️

16. nov 2023

Medovníky a včelie úliky

16. nov 2023

Parížske rožky ❤️❤️❤️❤️

16. nov 2023

Jooj tento balicek by som naplno vyuzila. Milujem pecenie. Suroviny by som vyuzila na pecenie na vianocne trhy ale aj pre nasu rodinku. Na stole nam nesmu chybat medove rezy, medvedie labky,linecke, kokosove a rumove gulky, nejaky likerik a vianocka na ranajky. A vzdy si poviem,ze napeciem len dva druhy z pol davky a vzdy je toho tolko,ze rozdavam. Ale, velmi rada sa tesim,ked rozdane kolaciky urobia radost. 😍❤😇🍀

16. nov 2023

Aké by to boli sviatky bez medovníkov.....? Ale pečieme aj iné dobroty linecké, kokosky.....

16. nov 2023

U nás pečieme spolu s mužom 🥰 je šikovný a najradšej mame na Vianoce biskupský chlebik.... potom tradicia medovníky a linecké koláčiky a robíme radi kavove zrná

16. nov 2023

Od detstva sme robievali dobošové rezy, moja babka ich vie najlepšie, ale snažím sa k nim priblížiť tak každý rok nesmú chýbať, ďalej linecké a najnovšie plnené perničky

16. nov 2023

U nás sú každý rok koláčiky neodmysliteľnou súčasťou vianočného stola (cim viac druhov tým viac Vianoce 😁😋)a mňa pečenie napĺňa a stále hľadám nové chute a ingrediencie. Veľa ich používam od značky Dmbio a určite by u nás našli svoje miesto v mojej kuchyni aj nové /nevyskusane produkty 💕🍀🤞🙏🥰

16. nov 2023

U nás klasika, medovníčky musia byť, ale nakoľko sa snažím aj trochu zdravšie piecť, na podnet dcéry často kupujem BIO produkty od DM.
Testovanie by nás veľmi potešilo, nakoľko nie všetky produkty máme odskúšané.

16. nov 2023

Keďže pomaličky s detičkami začíname piecť určite by nás balíček potešil ☺️. U nás už rozvoniavajú perníčky. A este sa chystáme na linecké koláčiky, vanilkové rožteky, anjelské oči, čokoládové crinkles, hrozienkovo orieškové placky. Pre nášho tatina domácu marlenku a opitého izidora a aby som nezaudla šuhajdy a mojej mamkin krémeš. 🤗

16. nov 2023

Na vianoce nesmu chýbať tradične bielkove orechové suchare, medovníčky, keksiky a samozrejme vianočka, ktoru mi pomáha moja 5r dcéra piecť pravidelne aj mimo Vianoc, minimálne raz do mesiaca. Milujeme kysnute nadychane a lahucke cesto. Každé vianoce sa snažím upiecť vždy nejaký nový koláčik, ktorý ma osloví. Minulý rok crinkles, rok predtým talianske mandľové kosicky s medom. Kvôli deťom sa snažím piecť veci zdravsim spôsobom z kvalitných surovín.

16. nov 2023

Určite nesmú chýbať linecké koláčiky a koláčiky,ktoré sú pre najmenších bez cukru,nakoľko mám malú skolkarku a už aj bez cukru je dosť aktívna 🙂 výhra,resp.aspoj vzorka by ma veľmi potešila a spríjemnila pečenie vianočné 🙂

16. nov 2023

U nás nemôžu chýbať perníky a vanilkové rožky 😍
A keďže sa ich vždy snažím pripravovať v zdravšej variante, tento balíček by ma veľmi potešil 🍀

16. nov 2023

Vianoce si užívame celá rodina a máme veľkú radosť z predvianočného pečenia koláčikov. Ako radi ich pečieme, o to viac nám všetkým chutia. Na Vianoce u nás nesmie chýbať pečivo z medovníkoveho cesta medovníčky a dubáčiky z medovníkoveho cesta. Ich vôňa pripomína Vianoce. Testovanie produktov poteší.

16. nov 2023

Milujem Vianoce, vyzdobu, a samozrejme aj vypekanie kolacikov, peciem roky, nase najoblubenejsie su linecke a gast.gulky 🎄🎄🎄🎄🎄

16. nov 2023

Nesmú chýbať vanilkove rožky, linecké pečivo a šuhajdy samozrejme aj iné ale toto je klasika ktorá musí vždy byť 😊 pečenie s 2,5 ročným drobcom ❤

16. nov 2023

Vianocne pečenie milujem, tu vonku cukroviniek. Nemôžu u nás chýbať linecké, perníčky ktoré so mnou pečie dcérka 😊❤️

16. nov 2023

Manžel a deti zbožňujú medovníky, vyjedajú ich pri rozprávkach, dokonca im to stačí aj ako doplnenie sladkého počas dňa takže v decembri ani sladkosti nekupujeme len napečieme spolu medovníčky, ja veľmi ľúbim linecké takže aj tých si pár vždy spravím. 🙂

16. nov 2023

Ach, až tu cítim tú vôňu koláčov 😍 U nás nesmú chýbať šamrolky a linecké pre mňa, pre muža griláž a pečiem aj ocinovi, uňho sú top vanilkové rožky. S dcérkou ozdobujeme perníčky, užívame si spoločné chvíle a v pozadí nám vyhráva vianočná hudba. Taká naša mini tradícia. Už sa na to opäť teším ako malé dieťa 😀 Aj výhra by ma potešila samozrejme. Ja pečenie milujem, pretože je to moja forma relaxu, niečo tvoriť a kreatívne sa s tým vyhrať. Vždy pečiem naviac, aby som mohla časť niekomu podarovať.

16. nov 2023

Mnam,mnam,mnam, uz teraz citim tu vonu, romanticky praska drevo v krbe, potichucky hra koleda, horia sviecky na adventnom venci a ja s detmi vypekam vianocne kolaciky a hlavne medovnicky ❤

16. nov 2023

Dlhodobo u nas nesmu chybat grilazky. Tento rok nas prvykrat caka bezlepkove pecenie, tak to beriem ako vyzvu a dufam, ze sa nam podari vycarovat nieco tradicne. Moji dvaja pomocnici sa najviac tesia na medvnicky, ktore vzdy radi vykrajuju.

16. nov 2023

u nas nesmu chybat medovnicky a babovka..syn je celiatik ale nesmierne rad pomaha pri peceni aj ked sam toho vela nezje🙂 zato starsi syn a tato to s radostou zjedia aj za neho...😀

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať vanilkové rožteky a linecké…deti milujú, keď môžu vykrajovať a neskôr aj ozdobovať 🙂 a čo je viac ako detská radosť z Vianoc 😍

16. nov 2023

V poslednom čase si deti pytajú na sviatky stále cheesecake,a oblubený je tento karameloný

16. nov 2023

Tartaletky u nas je top kombinaci cokolada-malina alebo cokolada-slany karamel. Este aj makronky kombinácia cokolada-kokos. 😇

16. nov 2023

U nás jednoznačne medovníky, vanilkové rožky a medvedie labky❤️už teraz sa teším ako si s dcérkou napecieme

16. nov 2023

Ja sa najviac teším ako budem opäť piecť mandľovo-makové linecké 🥰

16. nov 2023

U nás určite nesmú chýbať Perníčky pri ktorých mi asistuje 2r synček a tak isto ani vanilkové rožteky a linecké 🥰🥰 už sa teším na to ako zarobím cestá pustím vianočné koledy a začneme si užívať spoločný čas pri vykrajovaní ❣️prikladám foto vanilkových rohlíčkov 🥰

16. nov 2023

Milujem vianočné pečenie..a hlavné medovníky 🥰 tie mame každý rok..toho roku budem mala malu pomocníčku tak o to bude krajšie tohtoročné pečenie
Rada robim aj metrový koláčik a linecke 😊

16. nov 2023

Urcite nesmu u nas chybat vanilkove rozky a tento rok skusim poprvykrat grilazky. Moja babinka ich robievala kazdy rok, nevedela som sa ich objest.

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky a žltkove rezy🥰

16. nov 2023

U nás jednoznačne punčove koláče nesmú chýbať 😁 a parížske rohliky 😊

16. nov 2023

Mam 2 dcérky, ktoré radi vypekaju aj mimo Vianoc. Ale to vianočné pečenie ma svoje kúzlo a veľmi by sme boli radi keby sme boli vybraté na testovanie.

16. nov 2023

Veľmi rada by som sa zúčastnila tohto testovania a niečo chutné upiekla s mojou malou pomocníčkou❤️

16. nov 2023

Zboznujem vanilkove rozky a medovnicky, tie urcite nebudu chybat na vianocnom stole..okrem toho klasicke gulky a rozne ine kolaciky 🙂

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky , ktoré zbožňujú vykrajovat detičky a medvedie labky , ktoré taktiež plníme spoločne ;) vyhrá by nás určite potešila , keďže budúci víkend začíname piecť 🙂

16. nov 2023

Milujem pečenie, pečiem veľmi často, tento balík by ma naozaj potešil, vyskúšala by som nové veci. U nás nesmú chýbať medovníčky, vanilkové rožky, oriešky, linecké, rafaelo guličky.. 🙂

16. nov 2023

Medovničky,linecké pečivo,šamrolky

16. nov 2023

My milujeme piecť vanilkové rožky, pre malého medovníky. Ten ich miluje a idú na kila po cely rok nielen na vianoce. Košíčky, oriešky a nesmú chýbať linecké. Tieto sú top u nás každý rok.

16. nov 2023

Zakladom je linecke pecivo, poctive vanilkove rozky s pravou vanilkou a mletymi mandlami a skoricove minitorticky. Kazdy rok ozvlastnim pecenie niecim inym, napr orechovymi kosickami, grilazkami, a podobne.

16. nov 2023

Moje tradičné medovníčky zdobené fondánom musia byť na stole každý rok nielen u nás, ale aj babky, svokry a švagrinky. Okrem nich zbožňujem medové rezy, kokosové obaľované rezy a linecké koláčiky s domácim jahodovým lekvárom 🎄

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať vínové koláčiky
Mňam.. už teraz sa teším ako budem vypekať vianočné dobroty..

16. nov 2023

Je toho veľa od bábovky cez medovníky až po náš obľúbený karamelový koláč ❤️

16. nov 2023

Štedrák určite nesmie chýbať. Vínové hviezdičky, linecké koláčiky. Ale sladké sú aj opekance a vianočka - všetko som sa pekne krásne naučila piecť sama 🙂

16. nov 2023

U nás sa Vianočné fajnoty skladajú zo šuhájd, vanilkovych rožtekiv, medovníčkov, syrových slimákov, Rafaelo guliček, gaštanovej rolády a každý rok vyskúšame niečo nové.. minulý rok sme vyskúšali tartaletky s malinami a bielou čokoládou..

16. nov 2023

Medovníky, grilážky a metrový koláč 🥰

16. nov 2023

U nás určite klasika medovníky a linecké koláčiky ktoré syn miluje pečieme aj cez rok 🤣 tento rok by som rada vyskúšala aj parížske rožky ktoré mám zasa ja veľmi rada 👍

16. nov 2023
Autor komentár zmazal

V našej rodine sa pečie veľa a často. Na vianočné pečenie sa tešíme počas celého roka. Pečieme koláčiky🍩🧁🍰, medovníčky a nesmie u nás chýbať linecké pečivo. Moji 2 synčekovia mi radi pomáhajú. Už nech sú Vianoce🎁🎄, tešíme sa ❤️🍀

16. nov 2023

Jasne ze sa chceme zapojit ! U nas nesmu chybat medovnicky, kazdy rok vyladujeme chute novym receptom ! 🙂

16. nov 2023

rok co rok si vravim, ze uz nebudem piect na vianoce. avsak kazdy rok koli atmosfére a detom peciem. zaciname medovnikmi, pokracujeme lineckym pečivom a naojoblubenejsi je u nas grilaz, taktiez nesmu chybat suhajdy a vanilkove rozky. milujeme atmosféru a vonu domacnosti pri pečeni. vzdy si pustime k pečeniu aj vianocne piesne a hned nam to ide od ruky 🎄❤️🎁

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať orechové rumove košíčky a medový zákusok 🥰🤤

16. nov 2023

Nesmú chýbať parížske rožky a linecké koláčiky.Ale s týmto balíčkom by sa dalo urobiť tooooľko dobrôt. 🍀☺️🙏😀

16. nov 2023

Vianočné pečenie - to je moje. 🥰🥰🥰🥰🥰Musím sa priznať že počas roka až toľko ne pečiem, iba občas nejaký koláč. Ale toto obdobie pred Vianocami je moje. Zbožňujem vianočné pečenie. Naozaj. Ja už sa od septembra teším ako začnem konečne piecť pred Vianocami. Nemozu chybat Linecne, medvedie labky, samozrejme medovniky, raffaelo, medove rezy, crinkles, vanilkove rozky. A každý rok sa snažim aj niečo nove, čo som ešte nepiekla.
Tento rok si to musim po pri malej dcere trochu lepsie rozplanovat. Ale u mňa fiči večerné a nočne pečenie, takže aj tento rok tomu asi bude tak. Keď mala zaspi, pustim sa do pečenia. 😍😄😄

16. nov 2023

Rada pečiem vianočné pečivo a zbožňujem vôňu medovníkov... chuť kokosových ježov, šuhájd , rumových guličiek, želé rezov... mám rada vôňu pečenia, hudbu s tým spojenú-koledy a neporiadok😁a ten neporiadok mám naozaj rada🥰zbožňujem Vianoce 🥰🎄🥰tento rok to bude ťažké, budem mať maróda po operácii žlčníka a bude náročné mu upiecť aspoň niečo fajné a táto súťaž mi padla úplne vhod🧡🤗🥰skúsim...

16. nov 2023

Nesmú chýbať medovníčky a šuhajdy ☺️

16. nov 2023

Nesmú chýbať medovnícky ,linecké koláčiky,grilaz ☺️
U nás sa skôr ako odfotia zjedia ešte po pečení ,takže musíme piecť zas a znova,prvé pečenie nikdy nevydrží na stole 😀☺️

16. nov 2023

Minuly rok sme zalozili tradíciu v peceni stedraka. Tento rok okrem neho este nie som celkom rozhodnuta, no urcite vyuziem vecicky ktore som minule nakupila. Specialne sa tesim na tonka cukor 🍰🥞

16. nov 2023

U nás je vždy medový rez a biskupský chlebík tiež nesmie chýbať...keďže mám malého syna, tak určite vymyslím aj nejaké zdravšie verzie vianočného pečiva...🙂

16. nov 2023

Milujem poctivé vianočné pečenie, snažím sa to robiť zdravšie. Pre mňa je jedinečným vianočným koláčom štedrák ☺️

16. nov 2023

u nas su to jednoznacne zazvorniky 😋

16. nov 2023

Každé vianoce pečieme medovníčky, viedenské rohliky, včelie úliky, linecké a ďalšie druhy obmiename, niektoré produkty z dm bio používam pravidelne a som s nimi veľmi spokojná, hlavne kokos je mňam najlepší

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať košíčky s lentilkamiiii 😍

16. nov 2023

🍀🍀🍀U nás na vianočnom stole nesmú chýbať medové rezy, či linecké pečivo. Tento rok si pečenie užijem s mojou staršou dcérou, prvé Vianoce v novom domčeku 💚💚💚💚💚💚

16. nov 2023

Jednoznacne linecke kolaciky a medovniky. Pecieme spolu s dcerkou. Tento rok som kupila Dm Bio Pomarancovu koru, tak este pouvazujem kam s nou. Baby ma tu posalili a musela som zhanat Proffisimo vykrajovacky, tak sa tesim, ze budu premierove tvary vyssie spominanych kolacikov.

16. nov 2023

tak toto je testovacka ako stvorena pre mna! milujem vianoce a milujem pecenie. rada skusam nove recepty, ale zaroven na sviatky vzdy musia byt aj nase klasiky 🙂 od medovnikov az po pokusy raw dezertov🥰😍

16. nov 2023

U nás nesmie chýbať linecké ktoré pečiem s dcérkou q medový koláčik

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníky, ktoré už teraz pečiem s mojím malým synčekom ❤️ má z toho veľkú radosť, budúci rok sa už pridá aj dcérka ❤️❤️❤️

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky - každy rok pečieme začiatkom decembra . teraz už s našimi malými pomocníkmi druhou etapou priprav je zdobenie. A tesne pred vianocami príprava ostatných suchých koláčikov

16. nov 2023

U nás nikdy nesmie chýbať linecké, grilaž a medový to sú stálice našich Vianoc už niekoľko rokov ☺️

16. nov 2023

U nás doma nesmú chýbať košíčky, medové rezy, linecké a kokosové guľky 🙂

16. nov 2023

Tak je ich isto viac, ktoré patria neodmysliteľne k vianociam. A to napríklad perníky, linecké keksy, vanilkové rožky a kokosové ježe ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

16. nov 2023

Vianoce si neviem predstavit bez vonavych medovnickov. Robim zo spaldovej muky, orechov a lesneho medu, kvalitneho masla...z kila múky- nasledovne balím do balíčkov a sú to fantadtické darčeky.
A rozne nepecene gulky z kakaa, kokosu, hrozienkove keksy s marhulovym dzemom v horkej cokolade, mandlové krehké keksy, zazvorniky, marokanky so susenym ovocim,kokosove gulky. Male (zdravsie) jednohubky robim velmi rada. A najjednoduchsie "bananiky v piskote a cokolade"
...hned som si spustila slintací reflex🍯🍪
Hlavne-uz mam pomocnicku tak vianocne dobroty musia byt

16. nov 2023

U nás jednoznačne medovniky, linecké, vanilkové rožky… 🥰 je ich omnoho viac, hlavne mám pri tom vždy svojho pomocníka 🥰❤️

16. nov 2023

Vianoce milujem uz od detstva . Pre mna jednoducho na vianoce nesmú chýbať medovnicky, linecké kolaciky a medvedie labky. A nepecene rafaelo a marlenka gulky.

16. nov 2023

Ja rada pečiem ako varím 🙂
Každé vianoce musí byť u nás metrový koláč,linecké,medové rezy,šuhajdy a pravdaže aj slané....tak začínam piecť aj týždeň dopredu.Tento rok už budem mať moju malú pomocníčku na vykrajovanie.

16. nov 2023

Pečiem rada a veľa 😉preto by som sa testovaniu veľmi potešila 😜

16. nov 2023

Každý rok si hovoríme , že nebudeme toľko piecť 🙈 a nakoniec aj 9 druhov. U nás je základ vždy klasika medovníky, medvedie labky, vanilkové rozky, linecké,… a každý rok nejaké nové druhy 🙂

16. nov 2023

Linecke a pernicky 🍪

16. nov 2023

Každý rok sú to kokosové rožky, metrový a určite medovníky, s ktorými mi pomáhajú deti ❤️❤️❤️

16. nov 2023

Vianoce si neviem predstaviť bez medovničkov a lineckeho peciva 🎄😍 kazdy rok vymyslam nieco nove co som este neskusala.,niektore.produkty dm bio poznam,pouzivam 😉

16. nov 2023

určite linecké a vanilkové rožky

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať vianočné muffiny 😉

16. nov 2023

perníčky, medove rezy, punčove rezy, griláška a šuhajdy.

16. nov 2023

Určite nesmú chýbať pesničky a tento rok ich budem piecť zo synom po prvýkrát ☺️

16. nov 2023

U nás na vianočnom stole nesmú chýbať linecké koláčiky a medovníky, s ktorými mi pomáhajú deti😊

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať tradičné medové perníčky 🍀😍

16. nov 2023

U nás sú to hlavne medovníčky pre deti, tých nikdy nie je dosť 👍🙏👌😊😉

16. nov 2023

Vanilkové rožky a linecké koláčiky 🙂

16. nov 2023

Kokosové ježe, griláž, raffaelo, burisonové guľky ale naposledy bol aj perník 😊

16. nov 2023

Linecke kolaciky a medovnicky 😊

16. nov 2023

U nás vianočné pečenie znamená rodinnú pohodu, radosť, relax a šťastie. Akurát dnes sme s najstaršou dcérkou piekli medovníky. Snažila sa nám pomáhať aj moja 2 ročná, no tej sme potom prenechali radšej len výzdobu a samotné papanie ☺️ každé Vianoce od kedy sa dalo, s mojou 6 ročnou pripravujeme spolu medovníky, šuhajdy, maslové sušienky, kokosové guľky, linecké koláčiky a veľa iného. Perníky sú ale pre nás srdcová záležitosť, keďže tie sme piekli spolu ako úplne prvé 🙂 rada skúšam aj nové recepty a dcérka zbožňuje ochutnávať nové príchute a suroviny . Keďže pečiem aj pre moje detičky, veľmi dbám na kvalitu surovín a doprajem im to najlepšie. Do týchto perníkov som dala napríklad kypriaci prášok DMbio a túto značku som zvyknutá kupovať často aj čo sa týka iných výrobkov, najmä výživ. Určite by sme všetko využili a spolu sa zabavili pri príprave aj následnom ochutnávaní ❤️ nemám z dneška fotku krásne nastajlovaných medovníkov, no mám fotku plnú lásky a šťastia, kde mi ich dcérka pomáha pripravovať

16. nov 2023

Každý rok si vravim, že maximálne 5 druhov 😀🤦‍♀️ a väčšinou máme viac ako 15 druhov 🙈🙈🙈 a nesmú chýbať medová roláda a popraskance

16. nov 2023
16. nov 2023

U nas nesmu nikdy chybat linecke kolaciky

16. nov 2023

My frcime na grilazi, lineckych a medovnickoch

16. nov 2023

U nás tradične pečieme linecké koláčiky, griláž, medové rezy. A maminka vždy piekla vanilkové rožky a kopu iných skvelých koláčov. 🤍
A na štedrý deň kysnuté štedráky a vianočku.

16. nov 2023

U nas je majstrom v peceni na vianoce stale moja mamina. Je radostou vidiet ako jej pod rukami vzdy vyrastu nekonecna dobrot a vsetko sa prevonia sviatocne. Ja sa pohodlne veziem na jej vlne, postupne sa ucim remeslu a najma nenapadne do jej osvedcenych receptov pasujem "lepsie" ingrediencie. S rodinou stale viac a viac oblubujeme suroviny z dmBio rady, tie su na to ako stvorene Velkou vyzvou pre tento rok bude stedrak. Mam doma 3rocneho pomocnika, plus na Vianoce cerstvu 6 mesacnu princeznu. Moznost byt testerkou by nam velmi padla vhod 🤗

16. nov 2023

Nesmú chýbať medovníčky, linecké pečivo, punčové rezy, kokosové ježe 🙂

16. nov 2023

Keďže u nás zákusky moc nejdu tak na našom stole sú každoročne suché koláčiky- linecké,vanilkové rožky,medovníky,čokoládové kokosky ktoré dojedáme s čajom či kávou ešte aj po vianociach 😁

16. nov 2023

Perníky, linecké pečivo, vanilkové rožky, Paľko s Ďurkom, kokosový mačany. A tento rok sa teším into viac že mi bude prvý krát dcérka pomáhať

16. nov 2023

Vianoce sú pre mňa rodina 🩷 s dcérou peciem veľa, nielen na sviatky 😊 ale najviac milujeme medvedie labky alebo ako ich volá dcéra “Labkova patrola” 😀 minulý rok som robila 8-itu porciu 💪🏼 hoci u nás najviac chutia cheescake, na Vianoce dávame prednosť klasike 🩷 samozrejme nesmie chýbať kvaskovy chlieb na Štedrovečernom stole 🩷 tento rok už darček máme - mesačnú dcérku Anetku , už len stromček a napiecť 🥰 nič iné nepotrebujem

16. nov 2023

Nesmú chýbať linecké koláčiky a medovníčky 😊

16. nov 2023

Milujem pečenie a o to viac v čase Vianoc. Mojou malou “tradíciou” sa stali Vianočné palacinky (špenátové) v tvare stromčeka. Potešia nie len detičky ale aj dospelého. Samozrejmosťou sú perníčky, linecké koláčiky a medová torta.

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať parížske rožky,linecké pečivo a griláž,tú zbožňuje celá rodina 🤩 tento rok chcem vyskúšať pavlovky a so synom sa chystáme na zdobenie perníčkov 🥮🥧🍰🍪🍯

16. nov 2023

U nás nikdy sa chýbajú medovníky, vždy robíme dvojitú dávku a raz dva sa pojedia a takisto linecké. Tieto Vianoce už budem mať dve pomocníčky, už sa na to tešíme 🤩

16. nov 2023

Medovníky , venčeky a sladký kysnutý čistý kolac

16. nov 2023

Kokosové kocky a samozrejme linecké koláčiky 🤗🤤

16. nov 2023

Urcite male kolaciky - linecke, medovnicky, gulky, grilazky a plno dalsich;)

16. nov 2023

Milujem sladké a úplná topka sú u nás vanilkové rožky a medovníky (pre ich úžasnú vôňu).

16. nov 2023

U nás určite nemôžu chýbať linecké koláčiky deti ich veľmi ľúbia a my tiež ❤️🍀🍀🍀

16. nov 2023

Vanilkové rožky a medovníky

16. nov 2023

U nás určite nesmú chýbať vegánske medovníčky 🥰 A vegánske kokosové kocky

16. nov 2023

Pastel de nata

16. nov 2023

Milujeme klasiku - linecké koláčiky, medovníčky, vanilkové rožky😋. A milujem aj pečenie, je to relax a radosť so sladkým koncom.

16. nov 2023

Dobrý deň. U nás nesmú chýbať na vianočnom stole medovníky, linecké, čokoládové crincles, kokosové ježe. Na pečenie so synmi sa teším už teraz.

16. nov 2023

slahackova torta, kokosove jeze, linecke, medovnicky, budem piect s detmi

16. nov 2023

V našej rodinke najviac milujeme čerstvý chlebík s maslom a džemom alebo medom s DM drogérie. Môžeme to jesť aj každý deň ☺️.

16. nov 2023

Vanilkové rožky a medovníčky 🎄

16. nov 2023

Vianočné pečenie si užívam, vždy upečiem niekoľko druhov a hlavne rada skúšam nové veci aj ingrediencie 🤗 najnovšie do mojej zbierky pribudnú aj mrkvace 😋

16. nov 2023

Určite perníky,linecké koláčiky a grilazky tie milujeme ,potom také tie krémové zákusky

16. nov 2023

Vianocne rožky a medovniky ❤️✨🎄

16. nov 2023

Medovniky

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať burizonové ježe a domáca Marlenka.

16. nov 2023

Každoročne sa teším na vianočné pečenie, a vždy dopredu si spisujem, čo budem piecť......toto je časť môjho pečenia, potešila by som sa určite výhre, aby som vyskúšala niektoré nové suroviny.

16. nov 2023

Medovníky, linecké kolieska, medové rezy, žĺtkové rezy, kokosové ježe🎄

16. nov 2023

Medovníčky ❄️

16. nov 2023

Moja dcéra ma diabetes 1 typu tak jej zvlášť pečieme aj ona si pečie sama v malom množstve veľmi ju to bavi.

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky, vanilkové a orechové rohlíčky, rumové guličky, linecké 🙂

16. nov 2023

Opitý Izidor, medovníčky, šuhajdy, grilazky

16. nov 2023

S mojimi troma deťmi každoročne pečieme medovníčky a ja zbožňujem Vianoce a pečenie koláčov takže každý rok si hovorím že urobím len pár 😆 a skončí to 10. rôznymi druhmi momentálne som si založila domáci kvások takže múky by sa mi na skúšku na chlebik hodili

16. nov 2023

My sme vlastne na všetko co je sladké 😃 všetci 4 no skôr pečené nez kysnuté.. s láskou pripravené z kvalitných surovín 🙏 krásny večer

16. nov 2023

Linecké koláčiky, medovníky a kokosové ježe🦔

16. nov 2023

Vanilkove rozky, Medovniky a urcite by ma potesilo vyskusat bezlepkovu mrkvovu zmes 🙂

16. nov 2023

Moje pečenie na Vianoce začína na začiatku decembra tortou pre syna. Rada skúšam nové prísady a techniky. Minulý rok to bol isomalt a zimná torta s tučniakom- rybárom. Na sviatky nesmú chýbať linecké koláčiky, vanilkové a orechové rožky, medovníky… klasiky. Balíček by ma inšpiroval a s deťmi by sme prišli na jeho najlepšie využitie. Zaprášilo by sa po ňom a hrial by ma pocit že sme tohto roku napiekli zdravšie 🤭

16. nov 2023

Každý rok pečiem fukane rožky ale ani jeden rok sa mi nepodarili tak sú z nich rumove guľky. Ale zjedia sa vždy ako prvé. Čiže rumove guľky s pokazených fukanych rožkov. 🤣

16. nov 2023

U nás si dedime recept na trubičky zo včelieho vosku plnené kavovym krémom

16. nov 2023

počas vianočných sviatkov "pojedáme" hlavne linecké, grilážky, kokosové ježe, vanilkové rožky, kávové zrná, opitý Izidor

16. nov 2023

U nas na Vianoce nesmu chybat medvedky, medovniky, linecke, suhajdy,… vzdy z kazdeho minimalne zo dve varky a aj to nemozem piect skor ako zaciatkom decembra, inak by sme nemali co dat na stol 🤪uz druhy rok okrem klasickeho pecenia kolacikov, musim piect aj bezlepkove a bezmliecne koli najmladsej dcerke. Chvilku dalo zabrat upravit recepty na jej muku a rastlinne mlieko, ale kolaciky si myslim sa podarili. Foto prikladam zrovna z takychto kolacikov 😃

16. nov 2023

U nás sa pečie často,ale na Vianoce nesmú chýbať medovníky,ktoré pekavam s mojou malou pomocnickou, tiež medové rezy, linecké, aj likerove špice 🤤a mama je celiaticka, takže niečo aj v tejto verzii

16. nov 2023

Medovníčky určite nemôžu chýbať,medvedie labky,linecké,vanikové rožky,medové rezy.To je základ,ktorý musí byť 😇🎄

16. nov 2023

Ja zbožňujem na Vianoce klasické medvedie labky. Ale nesmú chýbať ani medovníčky, line je, či kysnutý stedrak. Samozrejme pri pečení nechýbajú ani dve moje malé pomocnicky.

16. nov 2023

Cokoladove crinkles s pomarancovou korou 😋

16. nov 2023

Medovníčky, ktoré sme predtym spolu ozdobili 😊

16. nov 2023

U nas nemozu chybat medovniky, linecké, rafaelo gulky, crinkles, kokosove jeze 🍀

16. nov 2023

Linecké pečivo nesmie chýbať

16. nov 2023

Strašne rada pečiem, každý týždeň sa u nás pečie 😁 a na Vianoce nemôžu chýbať medovníky. Neviem si bez nich ani sviatky predstaviť. Tá vôňa pri pečení a chuť pri kávičke 🤗

16. nov 2023

Nasa vianocna lakocinka su vanilkove rohlicky 😍🤗 robime ich z trojitej davky a aj tak je ich malo. Pecieme vzdy cela rodina, nasa rodinna tradicia 🫶

16. nov 2023

S deťmi už tradične pečieme vanilkové rožteky a medovníčky. Ale veru už sa aj stalo, že nám na vianočnom stole chýbali, lebo sme ich stihli zjesť ešte pred vianocami 🙂

16. nov 2023

Linecke koláčiky a parizske rozky😋

16. nov 2023

Pudingové linecké koláčiky, ktoré sú pre manžela jeho detstvo 🙂

16. nov 2023

Košíčky, medvedie labky, išlové kolečka, hviezdičky bez vajca, rakvičky

16. nov 2023

Grilazka, vanilkove rozky, medovnicky, puncak, kosicky

16. nov 2023

Medovnicky, peciatkove susienky.

16. nov 2023

U nás nesmu chybat vanilkové rožky, kakaové rezy, vianočná štola a vinove sušienky ❤️…moc rada by som sa zapojila do testovania 🍀

16. nov 2023

Joooj,tak tato sutaz je cisto pre mba vymyslena,tu na MK,na skle,mam niekolko overenych receptikov,ktore musim mat vzdy poruke🙏teda nielen tie vianocne🎉🎄🎊⛄️❄️☃️ale tak vseobecne👌🥂🍾💪a co nesmie chybat na nasom vianocnom stole,tak to je posledne roky vyborna bielkova rolada❤️cokoladovo-skoricove susienky,linecke,medovnicky,orechove pusinky,kokosova rolada,gastanove jazycky ci pavlowky;)

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky ☺️ dcérka ich so mnou veľmi rada pečie ♥️

16. nov 2023

tak u nás nesmú chýbať kokosové guličky, linecné kosové hviezdičky a šuhajdy.

16. nov 2023

@ewca0611 medovníčky, múka všade ale dcérka mala radosť z vykrajovania aj z hotových perníčkov ☺️

16. nov 2023

Ahojte.
U nás sa pečú vegánske koláčiky, na ktoré by som rada odskúšala produkty. A ja vyrábam aj raw 'kolaciky", kde využijem napríklad hrozienka. (Na foto raw čoko so slabým "karamelom"

16. nov 2023

U nás nesmú chýbať linecké koláče, medovníky a laskonky. Pečenie milujem, je to môj únik z reality 😉

16. nov 2023

U nás je to tiež klasika a to najmä linecké koláčiky, guľky, kokosové ježe, medovníčky, šuhajdy, išelské koláčiky, trené pečivo, kokosky, oriešky, závin makový aj orechový.. Každý rok sa snažím členom mojej rodinky vyhovieť, pečiem rada a vždy viac druhov a posledné roky bezlepkovo. Posielam aj fotku na ukážku. Výhra by veľmi, ale že naozaj veľmi potešila. Dm Bio výrobky rada nakupujem, tieto konkrétne však odskúšané nemám, takže s radosťou by som ich otestovala a podelila sa s ostatnými o moju skúsenosť. 🍀

16. nov 2023

Určite musia byť linecké koláčiky, vanilkové rožky a rumove gulky. A už nejaký čas aj makronky mojej výroby. A experimentujem aj s mazancom z pekarnicky.
Medovnicky robím len na stromcek lebo ich mam vždy tvrdé😀🤷‍♀️

16. nov 2023

U nas nesmu chybat medovnicky,fukane kokosove rozky,medvedie lapky,makove linecke,karamelove oriesky,domaca kinder cokolada,suhajdy,kavove zrna,gastanove gulky,burizonove gulky a domace spice.a kazdy rok to vraj prezeniem,ale vzdy sa vsetko zje

16. nov 2023

Vanilkove rožteky 😍

16. nov 2023

@0609megy môžem poprosiť receptík? 🙏🏼

17. nov 2023

medovnicky

17. nov 2023

Najnovšie u nás začala piecť aj moja 15 ročná dcéra a musím povedať, že koláče od nej , sú lepšie ako moje 🥰
Na vianoce milujem tu atmosféru spoločného pečenia, kde sa zapája celá rodina ❤️
A jedna pracovná foto pre pečení mojich synov

17. nov 2023

Na Vianoce u nás bývaju odjakživa najobľúbenejšie medové rezy ♥️

17. nov 2023

Medovníčky a linecké😊 posledná jedlá foto je tento cheesecake😊

17. nov 2023

U máš nesmú chýbať linecké koláčiky a medovníčky ktoré s dcérkou zdobíme 😊

17. nov 2023

Medovníčky a zamatová roláda.

17. nov 2023

U nás nesmú chýbať, medové pernicky, linecké 🎄🎄 pečenie milujem je to môj relax ♥️

17. nov 2023

Ražné medovníčky, lepené, s čokoládou alebo len tak s orieškom.

17. nov 2023

My nepecieme vela, ale kazdy rok skusam nejaky novy recept. Urcite u nas nechybaju medovníky, skoricove lepene, slane pracliky a nivove vykrajovacky.

17. nov 2023

U nás sa nezaobídeme bez spoločného pečenia rôznych sladkých aj slaných dobrôt, či už sú to rôzne pagáče alebo zdravšie verzie koláčov ako bábovka, vianočka, rôzne linecké koláčiky a hlavne u nás nesmú chýbať okrem spomenutého aj medovníky. Vždy však skúšame aj niečo nové. Všetko pečú so mnou už aj deti. Veľmi ich baví miešať cestá a užívajú si u detí tak obľúbené vykrajovanie a zdobenie. 🧡🙂 Pridávam fotku z minulého roka. V adventnom kalendári s aktivitami sme mali zahrnutého veľa pečenia. 🥰

17. nov 2023

Tým že mám sedemročnú dcérku a je neskutočná pomocníčka hlavne babke pri pečeni, tak by bolo super aby vyskúšali niečo nové. U nás sa vždy povie že iba tri druhý a nakoniec je toho minimálne 15 druhou určite. Tradične ktoré robime roky, takzvané zdedené a potom sa idú skúšať nové. U nás je pečenie hra, zábava ale hlavne celá srandy. Milujem svoje baby pri pečeni

17. nov 2023

Velmi rada peciem na sviatky s mojimi malymi pomocnickami, hlavne medovniky, linecke a vanilkove rozky. ❤️

17. nov 2023

Milujem vianočné pečenie ❤️ Tradicne by u nás malo byť 12 druhov ako mesiacov v roku, ale často sa mi strane že prestrelim a je ich aj viac, keď ja si neviem pomôcť 😂 Klasika sú medovníčky, linecké, kokosky, kakaovo kokosové koka keksíky, grilazky, medvedie labky, skoricove hviezdičky s džemom, pudingove chobotnicky, vianočka, a potom vždy niečo nové/podľa nálady. Napríklad perníková roláda, laskonky, vanilkové rožky a drobné slané pečivo. Teraz keď už mám dvoch pomocnickov je to o to väčšia radosť

17. nov 2023

Ahojte.. tak tato testovacka bude skutocne zabava 😀 a pecenie vo vianocnom obdobi je najcarovnejsie.. u nas nikdy nesmu chybat medovnicky, tie pecieme aj keby neviem co bolo 😀 a vzdy hovorim, ze upecieme len zobar a nakniec je z toho tolko, ze to dojedame este mesiac potom 😀

17. nov 2023

Milujem Vianoce, vôňu pečiva, samotné pečenie počas pozerania vianočných filmov, so zapalenymi svetielkami.. proste príprava sviatkov v dokonalej atmosfére 🙂 milujeme medovníky, štedrák, kávové zrna, gulicky na rôzne spôsoby, tartaletky a mnoho iného. 🙂

17. nov 2023

U nás každý rok nesmú chýbať MEDOVNÍČKY,LINECKÉ,KOKOSOVÉ LABKY,ŠUHAJDY-mňam🙂...pečiem ich vo vačšom množstve,a potom ich papáme štvorčlenná rodina+rozdám aj ostatnej rodine!❤

17. nov 2023

U nás po novom už to bude tretí rok čo metrový koláč je vpopredì. Sa musel robiť až 3krat po sebe , minulý rok to boli parížske rožky čo sa museli opakovať 😃ale bežné sú medovníčky , vanilkové a fúkane rožky, linecké koláčiky, kokosové guľky .... Veľmi by ma potešli výrobky z DM potrpim si na kvalitných surovinách ktoré používam v kuchyni.

17. nov 2023

U nás určite nechýbajú perniky, linecké koláčiky a vanilkové rožky.

17. nov 2023

@majjjjuska odtialto mám recep-

https://www.youtube.com/watch?v=dmpPvK8CPqI

,ale ja som ešte pridala mrazené ovocie,ktoré daté do hrnca povariť asi 5 min pridate tri malé lyžicky cukru a tri lyzicky zlatý klas poriadne premiešat a nechať trošku vychladnúť a natriet rozdrvene keksiky.samozrejme,že ho tam nemusite dávat.🍀🙂🙂

17. nov 2023

Osobne na Vianoce nerobim take maslové klasicke koláče, ktore vacsinou robia nase babky a prababky , ale cez Vianoce si aspon u nich pochutname.
Doma robime skor "suche" rozne keksiky perničky. A minuly rok som robila aj sacherovu tortu (v podobe sobikov ako na foto) a velmi sa isvedcila tak tento rok urobim isto opäť. A samozrejme perniky.my robíme plnené dzemom ☺️

17. nov 2023

Naše Vianoce - pečenie lineckých koláčikov s vnúčencami a nesmú chýbať rôzne nepečené dobroty - domino, rafaelo, ferrero či marlenka guľky . 🙂

17. nov 2023

Naše Vianoce sú od príchodu našej dcéry úplne odlišné ako roky predtým.. Pomalšie.. Nesmú u nás chýbať vianočné medovníčky, z ktorých sa teší vždy celá rodina. Pečieme si domáci chlebík a tento rok chceme skúsiť upiecť aj vianočný štedrák. Už aby to bolo! Výhra by určite potešila celú rodinu. 😍😍❤️

17. nov 2023

Naše najobľúbenejšie linecké,nesmú chýbať ani jeden rok.😍 Rovnako,ako medovníčky a srnčí chrbát. Tento rok to bude už 3.rok čo pečiem aj do domova seniorov,ktorí to ocenia zo všetkych najviac.🥹😍

17. nov 2023

Akurát dneska som s chlapcami “riešila” že aké koláčiky si tento rok prichystáme, ostáva nasa klasika na ktoru sa tešia že vudú pomáhať s perníčkami, ja milujem linecké aj orechové rožky a ešte chceli niečo kokosové tak uvidíme 🤗😍

17. nov 2023

U nás nesmú chýbať linecké koláčiky,perníky, a iné dobroty. Aj tento rok určite s deťmi budeme piecť 🙂

17. nov 2023

Medovníčky ❤️❤️❤️❤️

17. nov 2023

U nás na Vianoce pečiem 15-20 druhov koláčikov, určite nesmú chýbať klasické koláčiky ako vanilkové rožky, medovníčky, grilážky, išelské tortičky, medvedie labky , ale aj niečo modernejšie marokánky, crinkles alebo orechovo-medové trojhránky . Nesmiem zabudnúť ani na nepečené dobroty ako úliky, kávové zrná či šuhajdy. No a na Silvestra ešte pečiem cesnakove slané trojuholníčky, pracliky, a bryndzové tyčinky.

17. nov 2023

Jednoznačne medovníky. Robievame ich dvakrát, pretože prvá várka do Vianoc nikdy nevydrží. A potom ešte vianočné oblátky 🎄

17. nov 2023

Na stole nesmie chýbať štedrák,linecké,medovníčky a teraz už aj vlastnoručne robené vianočné oblátky❤️

17. nov 2023

Crinkles.medovniky,grilazky...veľa druhov🫣

17. nov 2023

Medovníčky, vínové rožky, linecké pečivo, grilážky.

17. nov 2023

Nesmie chybat doboska, recept po babicke, kym zila a vladala, piekla ona, teraz ja. A samozrejme doma robene trubicky, oblatky. Tu tradiciu som zacala pre zmenu ja a verim, ze deti budu v nej pokracovat. Synovi to celkom ide.

17. nov 2023

Medovníky

17. nov 2023

U nas nesmu chybat medovnicky , pre manzelika grilazka a pre vsetkych tradicny stedrak 🙂

17. nov 2023

U nás každý rok skúšame niečo nové, zdravšie a chutné, z kvalitných surovín. Minulý rok nám uchvátili čokoládové crinkles.

17. nov 2023

Pre nás je vianočná klasika šuhajdy perníky a dobošove rezy, vždy otestujem aj nejakú novinku tento rok sa pustím do parížakych rožkov 🤞😋

17. nov 2023

U nas nie su vianoce bez pernickou ☺️☺️☺️🥰

17. nov 2023

U nás nechýbajú medovníky, linecké a šuhajdy. To musí byť každé Vianoce ❤

17. nov 2023

u nas v rodine pecu zakusky uz cele generacie a okrem stalic, vzdy skusame aj nove recepty

17. nov 2023

Na Vianoce pečiem tradičné recepty, ktoré sa dedia už roky u nás v rodine: medvedie labky, orechové rožky a linecké. Každý rok k nim pridám aj niečo nové, A pečiem aj zdravšie verzie , menej cukru , alebo trstinový, špaldovú celozrnnú múku použijem, prírodné kakao, kypriace prášky s vínnym kamenom a tak podobne

17. nov 2023

U nás nesmú chýbať snehové pusinky, venčeky z odpalovaneho cesta, puncove rezy, linecké koláčiky, karamelove rezy, gaštanové jazýčky a niečo s jablkami. Pečieme každý týždeň, tentoraz to hol jablkový koláčik.

17. nov 2023

U nás jednoznačne na vianoce nesmie chýbať štedrák. Recept sa u nás dedí a i keď viem že každého mamina či babka pečie ten najlepší od mojej maminy je vždy top ❤️

17. nov 2023

U nás nikdy nechýbajú medovníky, linecke koláčiky a vanilkové rožky. V našej rodine som prvá generácia, ktorá sa venuje peceniu, preto rada objavujem a skúšam to najlepšie.

17. nov 2023

Ja milujem pečenie ako také a na Vianoce tiež. Do pečenia niektorých koláčikov zapájam aj dcérky. Nikdy sa neviem rozhodnúť, aké druhy upiecť, najradšej by som robila všetky. :D Určite u nás nesmú chýbať včelie úliky a vanilkové rožky.

17. nov 2023

Tak u nás sú to predovšetkým parížske rožky a linecké koláčiky. Už viac než 10 rokov pečiem v dvoch verziách, nakoľko som bezlepková. Z vašich produktov ma zaujala aj zmes na mrkvový bezlepkový chlebík, to by som rada vyskúšala.

17. nov 2023

U nás nesmie chýbať grilažka, linecke pečivo. Tieto 2 druhy musia byť stále popri ďalších iných, ktoré sa obmieňajú.

17. nov 2023

U nás na Vianoce nesmú chýbať medovníčky a vanilkové rožky 😊 a produkty dmbio veľmi rada otestujem 🙂🍀

17. nov 2023

U nás na Vianoce nesmú chýbať medovníčky, linecké, koka sušienky, ružove rezy a medové rezy

17. nov 2023

Milujeme doma vianočné pečenie. Dokonca mi nevadí po ňom ani neporiadok v kuchyni. 🙂 pečieme linecké koláčiky,vanilkové rožky,medovníčky, laskonky. Testovanie by ma potešilo .

17. nov 2023

U bás musia byť vždy moje najobľúbenejšie linecké koláčiky, bez nich Vianočný stôl nie je kompletný. Testovačku by sme využili naozaj poriadne, keďže táto moja malá pomocníčka je bezlepkáčka a má aj iné intolerancie.

17. nov 2023

U nás pečieme každý rok medovníčky a tiež nesmú chýbať vanilkové veterníčky 😉

17. nov 2023

Rada skúšam nové veci. Určite by som použila na Vianoce všetky suroviny.

17. nov 2023

U nás sa každý rok pečú medovníky a orechovy a čokoládový zavin 🤎

17. nov 2023

U nas jednoznacne medovnikova roláda 🙂

17. nov 2023

Naša klasika - linecké, vanilkové rožteky, crinkles atd 😊 čokoládku topíme jedine s DM kokosovým olejom🍪

17. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky, oriešky, vanilkové rožteky, medvedie labky, linecké koláčiky, medový koláč a venčeky 🍪🥧🍫🍯

17. nov 2023

Na Vianoce nesmú chýbať perníky,linecké koláčiky, parížske rožky,mrkvový koláč z polevou, Pavlova torta,koko sušienky 🫶

17. nov 2023

Tradične robíme vláčnu mrkvovú bábovku, nesmú chýbať chrumkavé crinkles a samozrejme nepečená torta a tiramisu ♥️ S deťmi pečieme i mimo sviatky každý týždeň raz či dva krát a radi používame dmbio produkty, preto by nás výhra veľmi potešila 😊

17. nov 2023

Jednoznačne linecké koláčiky 😍

17. nov 2023

Linecké koláčiky, medovníčky a grilažky to musí byť stále a z niekoľkých dávok 😃

17. nov 2023

U nás nesmu chýbať koláčiky a to hlavne šuhajdy kvôli detičkám, ďalej linecké koláčiky, ja mám rada vanilkové rožteky a samozrejme medovníčky, tie naše babule veľmi radi ozdobuju 🙂 a tatik obľubuje laskonky, páči sa nás malý vycuc koláčikov z posledných Vianoc

17. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky a vianočka a vždy vymyslím aj čosi slané . Každý rok niečo iné.

18. nov 2023
18. nov 2023

linecké koláčiky, medové rezy, punčové rezy či opitý Izidor 🤍

18. nov 2023

Ja som sa tento rok rozhodla prvý krát rozšupnúť, keďže doteraz som ako "tá bez rodiny" ťahala Vianoce v práci za kolegov (pracujem v obchode). Vianoce pre mňa nič neznamenali, priam som ich neznášala. Tento rok je však iný, teším sa na svoj prvý prírastok, ktorý má termín 18.12. ❤️ začiatkom decembra začínam vypekať suché pečivo, naše obľúbené linecké koláčiky, ale tento rok chcem pridať aj vanilkové rožky či plnené oriešky 🥰 takže bude aj premiéra. Pred vianocami pribudnú aj kokosové ježe, ak mi to termín dovolí 😁😁 ani tie som ešte nikdy nerobila, ale tento rok som sa rozhodla užiť si Vianoce so všetkým, čo atmosféra ponúka 🥰❤️

18. nov 2023

Medovníčky, zázvorníky, vianočka

18. nov 2023

Pre nás je vianočné pečenie vždy veľká zábava 😊
Mám dvoch super pomocníčkov, takže testovanie by bola pre nás radosť. Najradšej somnou pečú medovníčky a okrem nich nesmú chýbať ani maslové sušienky na ktoré, som si vytvorila vlastný recept.

18. nov 2023

Medovníčky, vanilkové rohlíčky,kokosové,linecké,košíčky...

18. nov 2023

Pečieme neustále a vzdy spolu, muka a cukor lieta celou kuchynou , pustene mame koledy a uzivame si vianocnu atmosferu🥰dokopy uz mame 4deti a 2dospely a pernikov a kolacikov teda pecieme stale viac. Zacinamme uz v novembri kedze deti nosia perniky uz aj do skoly aby mali vianocnu atmosferu dlhsie🤩
Nasa stranka hrsdetmi.sk ma vela fanusikov kde sa vieme podelit o skusenosti s pecenim aj produktami.
A minuly rok sme vsetky napecene kolaciky viezli az na hvar, kde sme sa delili a spolocne vianoce v chorvatsku🥰

18. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky a krémeše!!!! 🤗🎄☺️

18. nov 2023

Na Vianočnom stole nechýbajú klasické medovníčky a linecké koláčiky, rafaelo guličky, burizonové guličky a štedrák ☺️

18. nov 2023

U nás každý rok musia byť domáce koláčiky, ktoré mi samozrejme všetci vyjedajú hneď po dopečeni 🫣 tento rok sa veľmi teším, lebo budem mať moju pomocníčku, dcérku, ktorá to chytila po mne a veľmi ju baví pečenie. Samozrejme nemôžu chýbať plnené oriešky, linecké, medovníčky.

18. nov 2023

U nás určite nesmú chýbať linecké, medovníčky a medvedie labky 🤤🍀

18. nov 2023

Ahojte, takže začnem asi tým že vianočné pečenie začínam na konci novembra aby som všetko vychytala medovníčky, linecké a iné koláčiky co vydržia dlhšie ako ich nájdu moje deti 🤣☝️ zbožňujem pečenie. A keďže mam histaminovu intoleranciu, je ťažké nájsť potraviny ktoré mi nerobia zle. Snažím sa vyhýbať umelím veciam. A DM? To je top na produkty. Kupujem tam snáď všetko. A uz sme testovali viac produktov od dmky a nesklamali. Určite by som sa potešila keby opäť môžem využiť produkty z dmky a ešte aj bez umelín. Budem sa tešiť. Pekný deň Lenka

18. nov 2023

U nás nesmie chýbať tradičný makovník a orechovník, linecké koláčiky a veeeľa plnených medových plátov. Tento rok kúpim bio vanilku v DM, čím zas o kúsok povýšim pečenie na umenie.

18. nov 2023

Dobrý deň na vianočnom stole určite nebudu chýbať medovníky ktoré pripravujem každý rok s mojimi synmi..Jeden syn je na bezlepkovej diéte..Takže u nás sa varí a pečie denne, minimálne 2 krat denne som v obchode, pečiem bezlepkovú pizzu, pizza rožky, knedlik, bábovku, šišky, bublaninu, baví ma to a takisto rada varím , rada sa podelím o recepty 😉

18. nov 2023

Pečiem každé Vianoce cca 12 druhov pre našu širokú rodinku... Už štvrtý rok budem piecť vo verzii DIA kvôli nášmu najmladšiemu synčekovi. Ponúkané produkty by som určite využila a pretestovala

18. nov 2023

Liniecké koláčiky, mandľové kolieska, grilážky, vanilkové rožky a samozrejme nesmú chýbať medovníčky, s ktorými deťmi radi pomáhajú...vykrajovnie, potieranie a najradšej zdobia

18. nov 2023

linecke kolačiky, perničky, crinkles 🙂

18. nov 2023

Zaklad su linecke kolieska, orechove kosiky a plnene oriesky..a kazdy rok este nieco nove zdrave alebo raw

18. nov 2023

Určite kokosové gulky, medovníčky robene spolu a deťmi, taktiež crinkles na rôzne spôsoby (citrónovej,kakaove, red velvet) a linecne koláčiky, tie milujeme najviac

18. nov 2023

Jednoznačne perníčky zdobené deťmi a klasika linecké, kokosové kocky, suhajdy ❤️

18. nov 2023

U nás nesmú chýbať vianočné trubičky

18. nov 2023

Jednoznacne medovniky.Peciem kazdy rok spolu s dcerkami 😍

18. nov 2023

U nás je to akékoľvek drobné pečivko a čo najviac druhov 🥰 skúšam lepkove aj bezlepkove verzie 🤩

18. nov 2023

U mňa doma nesmú chýbať samozrejme medovníky, bez tých by snáď Vianoce ani neboli 😄 a este domáce rafaelo guličky, linecké pečivo a vianočkaaaa. Mimo maškrty, roky robím domáci bayleys 👌

18. nov 2023

linecké

18. nov 2023

U nás nesmie chýbať klasický medový rez 🥰 posúvame si recept už cez viac generácií a stále ho milujem najviacej 😊 Tentorok sa teším na pečenie najviacej keďže mam ročného pomocníka ❤️

18. nov 2023

Nesmú chýbať medovníky, linecké a štedrák, ostatné vždy trochu obmieňam. Kvôli alergiam pečiem vždy aj niečo bezmliečne😉

18. nov 2023

Jaaaaaj pre moje tri deťáčiky s rovnakým dátumom narodenia by veru bez lineckého pečiva, vanilkových rožtekov a medových rezov a šuhájd neboli vianoce Vianocami... Zakuskoví teda až na tie medové nie sme u nás len viacmenej suché pečivo... A zabudla som na orieškový suchárik. Určite by vami spomínané výrobky pomohliiiiii 😉

18. nov 2023

U nás nesmú chýbať linecké, medvedie labky a tiež nejaké zákusky a perník, všetko vo vegánskej a zdravšej verzií, takže balík by nás veľmi potešil ❤️

18. nov 2023

Včelie úle, raffaelo guličky a medovníky

18. nov 2023

Určite medovníčky so synom a milujú grilazky a nesmie chýbať ani katarinske rezy a marokanky

18. nov 2023

U nas doma je tiez pecenie forma spolocnych predsviatocnych aktivit, v kuchyni bude pomahat aj tento rok 4 rocny syncek,ktory velmi rad pecie 🥰 nesmu chybat vanilkove rozteky,ktore dopekame v priebehu sviatkov aj viac krat a okrem nich pecieme v malom viac druhov,nerobime z toho stres a zhon ale cas na to byt spolu,pustit si k tomu vianocne piesne a uzivat.

18. nov 2023

Tych sladkych dobrot sa u nas najde vela, s detmi urcite nesmie chybat vykrajovanie a zdobenie medovnikov, takisto linecke, manzel ma rad tvaroh ja zase karamel, takze z kazdeho nieco, a urcite nevynechame stedrak

18. nov 2023

Nesmú chýbať medovníčky. Tými začíname advent. Zapojí sa celá rodina. A tiež burizónové guľky, len musíme mať salco 😁

18. nov 2023

U nás na vianočnom stole nesmú chýbať vanilkové rožky 🙂 prvýkrát ich budem piecť s mojím malým pomocníkom, synčekom Miškom (2r)🙂

18. nov 2023

Linecke, Perniky, kokosové jeze, grilaž, vinove rožky

18. nov 2023

U nas nesmu na Vianoce chybat vanilkove rozky a medovnicky, tento rok budeme robit k nim aj opiteho Izidora

18. nov 2023

Voľakedy som veľa piekla, hlavne keď som bývala ešte s mamou. Mám šiestich súrodencov, takže tam sa to rýchlo pojedlo. Na nový rok sme zvyčajne už nič nemali. Keď sme začali žiť spolu s mojim teraz už manželom, tak prvé samostatné Vianoce som toho napiekla neúrekom, no všetko sme porozprávali po rodine. Čo má veľmi netešilo, pretože väčšina z nich to komentovala - načo ste to nosili, máme toho veľa. Ďalšie Vianoce som bola už múdrejšia a od vtedy robievam iba marlenka guľky, rafaelo guľky, kávové zrná a grilážky. Tieto sa vždy do poslednej povedia a je to aj hospodárnejšie. Nie 30 druhov, ktoré nechce nikto jesť, potom sa povyhadzujú.
Ale už sa teším, keď nás drobček vyrastie a budeme piecť spolu medovníčky.

18. nov 2023

Na našom stole určite nemôžu chýbať medovníky, linecké pečivo, oriešky..Pečenie si vychutnám hlavne so synčekom, ktorý mi veľmi rad pomáha a baví ho to ❤️

18. nov 2023

Určite linecké a vanilkové rožteky🫶🏼

18. nov 2023

Každé Vianočné sviatky "zdobí" slávnostný stôl moja chutná čokoládovo- vanilková bábovka, s použitím bio DM produktov.

18. nov 2023

Perníky,linecké,vanilkové rožky,medvedie labky,škoricové klbká,ježe a punčový alebo citrónový...toto vždy aj niečo k tomu,ako na Vianoce,tak isto Veľkú noc

18. nov 2023
18. nov 2023

u nás nesmie chýbať štedrák, samozrejme hlavne domáce opekance s makom, a potom suché linecké koláčiky, punčák a bohémka, nanánová roláda, palkove rezy a parížske rožteky 😋🎄🎅

18. nov 2023

Medovnicky 🙂 ❤️

18. nov 2023

U nás nemôžu chýbať medové rezy, medovníčky, linecké, banánová roláda, parížske rožky, išelské tortičky atď...

18. nov 2023

každoročne medovníčky,linecké, banánová roláda,

18. nov 2023

U nás nesmú chýbať trubičky, muž si k nim dava aj šľahačku

18. nov 2023

Medvedie labky, linecké koláčiky, vanilkové rožky, mrkvové rožky,medovníčky, medové rezy, žtkové rezy a nesmie chýbať štedrák ♥️

18. nov 2023

vanilkove rozky😍

18. nov 2023

Medovníky, linecké pečivo,kokosové guľky,rafaelo, penové špice, vanilkové rožky, medové rezy,šamróny 🍀

18. nov 2023

Medovníky a medové rezy 🤩🤩 vianočná vôňa všade navôkol 🤩🤩

18. nov 2023

Jasne že nesmú chýbať medovníčky 😊

18. nov 2023

linecke kolaciky

18. nov 2023

U nas tradicne byva napecene: medvedie labky, vanilkove rozky, suhajdy, parizske rozky, oriesky plnene kremom, linecke kolaciky aj makove, strojove skoricove, medovnicky, medove rezy, citronove rezy, skoricove kolieska v strede s lekvarom a mnoho inych dobrot.

18. nov 2023

u nás je vždy veľa druhov (medovníčky, zázvorníky, šuhajdy, labky, rafaelo guličky, linecké atď).... pečenie si užívame spolu s deťmi a ku klasike vždy skúšame aj niečo nové + pre manžela bezlepkové a pre babku s dedkom aj bezlaktózové 🙂

18. nov 2023

Ja zbožňujem parížske rožky 😋, čiže každý rok ich musím urobiť za krabicu 😁

18. nov 2023

Zbožňujem kokosových ježov a medové trubičky 😍

18. nov 2023

U nás určite nesmú chýbať veterniky, medovníčky, liniecke koláčiky

18. nov 2023

Minule roky sme vianočné pečivo kupovali. Ale tieto Vianoce sa chystáme, v rámci projektu "utuzujeme rodinné vztahy s pubertalnym synom", piect vlastne koláčiky. Na plane je klasika: medovníky, linecké a nejaké rohlíčky. Už len zdravé suroviny chýbajú. P. S. Kupujeme Not Milk od Alpro a naozaj som zvedavá aká je DM alternatíva.

18. nov 2023

ja mam laktozovu intoleranciu a peciem vsetko, lebo bez mlieka nic nekupim. A peciem kavove zrna, mandlove hrudky, vanilkove rozky, zlepky, grilazky a medovnicky

18. nov 2023

U nás medovníčky, jedna várka nestačí. A linecké koláčiky.

18. nov 2023

U nás to budú jednoznačne medovníčky, robievame rôzne , aj bezlepkové, aj z ražnej alebo špaldovej múky, takže by ma potešil testovací balíček, menší či väčší ☺️✨🎁 a tiež rada skúškam nepečené dobroty, rôzne košíčky/ šuhajdy, tartaletky budeme mať k vianociam prvý krát a uvidíme čo sa ešte podarí s našimi dievčatami upiecť

18. nov 2023

U nás nesmú chýbať zasnežené kokosové rafaelo gulky, ale tento rok sa chystáme na prve naozajstné vianocne pečenie aj s našou malou Bambulkou, tak budú určite aj perníky a linecke.

18. nov 2023

Ja pečenie zbožňujem. Pečiem každý týždeň aj napriek tomu, že som sa začala zdravšie stravovať. Veď mám doma 3 chlapov. Na Vianoce u nás nemôžu chýbať žĺtkove rezy, parížske rožky, medovníčky a vanilkové rožky. Samozrejme, že už mám napísaných na zozname asi 10 druhov.

18. nov 2023

Na našom vianočnom stole nesmú chýbať : makovník a orechovník. Sú veľmi dobré a robené s láskou.

18. nov 2023

Ja velmi rada peciem od malicka a uz asi 3roky peciem pre vsetkych z rodiny vzdy urobim viac druhov zakuskov a bez stedraku a zmrzliniek a puncoveho si neviem predstavit vianoce.Posledny rok mi pomaha moj maly syn nie len vylizovat ale uz piect.radi budeme testovat vase vyrobky a posielat fotky

18. nov 2023

U nás medovníčky, jedna várka nikdy nestačí. A linecké koláčiky. 🙂

18. nov 2023

Úplná klasika. Linecké a medovníky

19. nov 2023

Medovníčky, vanilkové rožteky, medové rezy 😜

19. nov 2023

U nás nemôžu chýbať perníky a vanilkové rožky 😍
A keďže sa ich vždy snažím pripravovať v zdravšej variante, tento balíček by ma veľmi potešil 🍀

19. nov 2023

Vianočka 🥰

19. nov 2023

Vždy som bola pohodlná žena a objednala si koláče alebo mi doniesla "suché" stará mama. Minulý rok som to však prelomila, keď som bola tehotná a mala som chuť na koláče a "vyšla som z mojej komfortnej zóny" a začala piecť 🙃 zistila som, že najviac nám chutí rez piškóta, smotanový krém a na vrch želatína, vanilkové rožky a medovníčky.

19. nov 2023

Crinkles, pernicky a cokoladove kolieska

19. nov 2023

Odkedy mám dcérku, tak to vianočné pečenie je ešte krajšie a čarovnejšie ☺️ spoločne zvykneme napiecť linecké koláčiky, cnkles, perníčky, mrkváčiky a minulé Vianoce sa k nám pridal aj tatino a upiekli sme tartaletky, tie boli veľká mňamka. Určite si ich zopakujeme 🥰 no a kokosový kmeň, stále s iným motívom, ten nesmie chýbať ❤️

19. nov 2023

S detičkami sa chystáme aj tento rok piecť koláčiky ako medovničky, suhajdy linecké pečivo Marlenka guličky a viac toho máme to radi vianočná atmosféra zo sviečkami a pečenie pri vianočných pesničkách 🥰🥰🥰🥰 posielam fotku z minulého roka tohto ročnú ešte nemám lebo ešte len piecť budeme 🤗🤗🤗

19. nov 2023

Orechove rozky, medovy rez

19. nov 2023

S mojimi už veľkými babami robievame medovníčky, linecké, medové rezy a nesmie chýbať ani vianočka. Minulý rok sme prvýkrát skúsili štedrák a zhodli sme sa, že už ho budeme robiť pravidelne - teda iba na Vianoce 😉 Už pár rokov sa snažíme žiť zdravšie a tak siahame po celozrnných múkach, nerafinovaných cukroch a bio verziách potravín. Už teraz sa teším na pečenie a zábavu pri ňom

19. nov 2023

U mas nesmie chybat “suche pecivo” samozrejme keksiky, linecke, medivniky na, ktore mame super recept a su hned makke a vzdy robime aspon 3X. Toho roku sme prvu davku robili uz17.11 😀

19. nov 2023

My robíme Koláčik Domino, medovniky, štólu, dlabky a sloniu slzu 🙂 🙂 ☀️

19. nov 2023

Nesmú chýbať medovníky a vianočný cheescake.. každý rok skúšam iný druh

19. nov 2023

U nás je vždy minimálne 10 druhov, vždy staré dobré medovníky,linecké, parížske,vanilkové rožky, žĺtkové rezy a ostatné obmieňam a vždy zaradím aj niečo úplne nové

19. nov 2023

Medové rezy

19. nov 2023

U nás nanukový koláč a tradičné linecké koláčiky.

19. nov 2023

U nás jednoznačne nesmú chýbať medovníky a linecké koláčiky ❤️

19. nov 2023

Tento Rok uz spoločne upečieme pernicky, linecké pecivo a kadejaké iné mnamka ♥️♥️♥️

19. nov 2023

U nás na vianočnom stole nesmú chýbať dva koláčiky - vanilkové rožky a kokosové ježe, ktoré robím z pohankovej múky, lebo milujeme jej chuť. 🙂🍀🙏⭐

19. nov 2023

Vianoceeeeeeeeee to je pre mna celoročné odpocitavanie a tesenie huraaa. Nesmie chybat na stole milion dobrot: vinove kolieska, medovnicky, stedrak, makove opekance, ... Predtým je veľa vela pecenia ktore si velmi uzivame🙂)

19. nov 2023

Milujem pečenie a poslednú dobu aj z veľmi zdravých surovín . Na Vianočnom stole budú určite klasické koláčiky ako sú medvedie labky , linecké kolieska, grilazky, ale aj keksiky z tvarohu, cottage

19. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníky ,linecké ,rafaelo a vanilkové rožky .

19. nov 2023

Milujem pečenie a je to pre mňa neoddeliteľná súčasť každých sviatkov. Rozhodne nevynechávam ani tento rok, hoci to bude poskromnejšie, keďže v 9.mesiaci už toľko energie nebudem mať, ale chuť čosi upiecť určite nestratím.😊 Medové rezy, dvojfarebné kocky a mnoho ďalšieho. 😍

19. nov 2023

@simka u nás linecké pečivo a medové rezy.

19. nov 2023

U nás tradične medovníčky, linecké, suhajdy, vanilkové rohlicky a kysnuty závin 🙂

19. nov 2023

U nás na Vianoce nikdy nesmie chýbať medovy zákusok a linecké koláčiky

19. nov 2023

Ja milujem pecenie a bohuzial dostala som celiakiu, takze Vianoce su u mna vyzva a pecenie na 2x

19. nov 2023

U nás doma nemôžu chýbať orechové rezy, vanilkové rožteky, a oriešky 😊😊

19. nov 2023

Veľmi rada varím a pečiem už veľa rokov. Každý týždeň nejaký koláč a často aj torty na oslavy, kde môžem využiť svoju fantáziu. Vždy rada skúšam nové recepty aj produkty. Kedže produkty DM som nikdy neskúšala, veľmi by ma to potešilo. Snažím sa používať zdravé potraviny, špaldovú múku, rastlinné náhrady mlieka kôli alergiami. Na Vianoce 🌲 pečiem vždy voňavé medovníčky,🤎vanilkové rožky🥐,oriešky, grilažky, košíčky, štedrák, orechové rezy, opitého Izidora, žerbo rezy, štolu a vždy vyskúšam aj nejaký nový recept. Pred týždňom som piekla tortu,ktorej foto prikladám.

19. nov 2023

no ja sa už na vianočné pečenie veľmi teším, s dcérami robíme tradičné pochúťky, akými sú kávové zrná, medovníčky z medovicového medu, keďže dcéra je alergik na med z kvetov, linecké pečivo s domácim jahodovým džemom, vanilkové rožky podľa receptu od svokry, vínové pečivo, čokoládové oplátky a mnohé iné, každý rok vyskúšame aj niečo nové - vlani napr. crinkles, ktoré mne veľmi chutili, ale keďže zvyšok rodiny neoslovili, asi skúsime tento rok niečo iné. Takže taká všehochuť, uvidíme, čo prinesie tento rok. Určite by sme radi skúsili aj zdravšie verzie, keďže sa chceme zmestiť do lyžiarskych kombinéz 🙂

19. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníky. Robím z dvoch receptov a musím sa pochváliť, že celá rodina ich zbožňuje a vychvaľuje. Čoskoro sa pustím do ich pečenia aj tento rok a zrejme prvý plech zmizne behom pečenia 😃👍😋

19. nov 2023

Medvedie labky

19. nov 2023

Pannetone

19. nov 2023

U nas nesmu chybat linecke kolaciky a oblatky -slane aj sladke.

19. nov 2023

U nas nikdy nemôže chýbať stará dobrá klasika: MEDOVNÍKY!🤤🤤 a už pár Vianoc si robíme domáce oblátky ktoré majú tak neskutočne dobrú a jemnú chuť🥹 a cítiť tam vanilku ktorá dodá neskutočnú chuť🙏🏻

19. nov 2023

U nás klasika - medovníky, vanilkové rožky, linecké. Tieto musia byť každý rok.. A ostatné druhy obmieňame. Tento rok plánujem perníkovú roládu, medvedie labky, vínové hviezdičky, opitý izidor a medový rez. 🤤

19. nov 2023

Včelie úliky a na kilá 🤤🍀

19. nov 2023

Ahojte!☺
Každý rok na Vianoce pečieme tieto koláčiky:
medovníky, kokosové kolieska, vanilkové rožky, orechové štangličky, medvedie labky, linecké pečivo, medové rezy... A pečieme aj slané - praclíky so sezamom. Na fotke je malá ukážka našich sladkých dobrôt.❤☺

19. nov 2023

Medovníky, grilazka, linecké, vanilkové rožky 🍀🍀❤️

19. nov 2023

Ahojte 😊
Tak pridám aj ja nejaké tipy na naše tradičné vianočné maškrty. Už viac ako 20r (od strednej) pečiem pre celú rodinu a posledných 8r aj pre svokrovcov naše najobľúbenejšie “medové kolieska”. Recept mi dala spolužiačka ešte na strednej a odvtedy nemôžu chýbať počas vianočných sviatkov na našom stole. Sú také obľúbené, že keď pripravím vianočné makronky, profiterolky alebo večerníky, aj tak sa každý, kto príde na návštevu ihneď vrhne len na tie kolieska. Vždy musím upiecť dvojitú dávku aby som mohla nabaliť rodine a druhá dávka sa pečie na Silvestra 😊

19. nov 2023

@domci33
Ak môžem, pridám tip na novú oblátkovú príchuť 😋 moja mamina robieva okrem vanilkových aj škoricové 😋 sú vynikajúce 😊

19. nov 2023

Neviem si predstavit vianoce bez vianočky, este sa nestalo zeby som ju nepiekla...vzdy 24 decembra nesmie chybat na stole. Milujem piect a kedze musim prisposobit pecenie bezlaktozovo tak testovanie by ma este viac potešilo.

19. nov 2023

U nás nesmú chýbať zuzaky .. musia byť s makom☘️☘️♥️

19. nov 2023

Ahojte. Na nasom vianocnom stole nesmu chybat medovnicky. Peciem ich pred Vianocami zvycajne 2x, lebo prva davka sa vacsinou stihne zjest.

19. nov 2023

U nás nechýbajú medovníky,vanilkové rožky a linecké pecivo.Peciem s deťmi🙂)Bezlaktozove a tento rok už aj bezlepkove

20. nov 2023

Jednoznačne medovníky ❤️ pečieme v priebehu novembra, decembra a ešte aj januára, kľudne aj z 5 dávok 😂 prvá várka už čaká v chladničke na spracovanie 😆

20. nov 2023

Ja som minulý rok skúšala originál kváskové pannettone a všetkým veľmi chutilo, takže okrem slovenských tradičných koláčikov (medovníky, linecké...) u nás už nebude chýbať ani pannettone 🙂

20. nov 2023

Určite medovníky, prvu dávku už máme napečenu. To syn miluje. Linecké tak isto, kokosové guľky, grilazky a medové rezy su klasika ❤️

20. nov 2023

tento rok budu nase vianoce ine...detom diagnostikovali histaminovu intoleranciu v kombinacii s alergiou na psenicu, tak sa ucime piect z roznych inych muk... a je to narocnejsie... tak budeme bymyslat bezpsenicne a bezhistaminove dobroty...co tipujem, ze by nam mohli vyjst aspon linecke kolieska a neskoncime s pudingom :DDD rada by som otestovala minimalne bezglutenovu muku...

20. nov 2023

Linecké pečivo ale ja veľakrát pečiem aj bábovku alebo perník na plechu..

20. nov 2023

U nas linecké pečivo a koláče 🙂

20. nov 2023

U nás už od Mikuláša rozvoniavajú vianočné medovníčky, tie vždy pečieme z dvojitej dávky, lebo naše deti zbožňujú medovníčky a vždy sa pekne zabavia pri ich ozdobovaní. Tento rok sa chystáme aj na ľadovky, tie zase zbožňuje dcérka a samozrejme ostatné klasiky - linecké, vanilkové rožky, pečiatkové sušienky, šuhajdy, grilážky, citrónové kolieska a v poslednej dobe máme veľmi obľúbené zázvorovníky. Už nech je tu december a môžme začať rozvoniavať koláčikmi celú domácnosť. Keby sa podarilo testovanie, to by bolo úplne skvelé.

20. nov 2023

Istotne by som sa potešila a ihneď vyskúšala. Veľmi rada peciem od chlebíka rôzne druhý muk, až po sladké koláčiky ❤️
Bolo by to skvele ❤️❤️❤️

20. nov 2023

U nás, sa vždy pečie veľa. Klasická slovenská domácnosť. Pred Vianocami všetko schovávam do špajzi, aby to nejedli, že je to na sviatky a po sviatkoch ich prosím, jedzte to, nech sa to nevyhodí 🙂. Milujeme linecké pečivo, iselske tortičky, medvedie labky zo storočných formičiek po prababičke. Bez nich by neboli Vianoce Vianocami. No najradšej máme koláčiky, s ktorými sa podelíme s ostatnými. Susedmi, babkami, tetami. Štedrosť počas sviatkov chuti najviac sladko. 🙂

20. nov 2023

Ja velmi rada skusam nove veci .. 😊 minuly rok som vyskusala pardubicke pernicky a boli vyborne . Prikladam aj fotku 😊
Chutili naozaj vsetkym , tak som si povedala, ze ich budem piect uz pravidelne <3

20. nov 2023

Okrem klasiky ako sú napríklad vanilkové rožky, ktoré miluje môj syn a nesmie chýbať pri ich výrobe 🙂 robievame domáce panettone, na fotke kysne kváskové. Je jemné ako vatička a výborné na raňajky, len tak ho trhať a namáčať so kakaa. 😁
Dm bio značku máme radi, ale nie všetky výrobky máme vyskúšané, takže testovačka by nás veľmi potešila. Táto bourbon vanilka je výborná, robievame si z nej domáci vanilkový cukor ☺️

20. nov 2023

U nás nemôžu chýbať linecké koláčiky a samozrejme medovníky, ktorých napečieme toľko,že ich máme aj na Veľkú noc 😅

20. nov 2023

Každý rok sa pokúšam o niečo nové aby bola zmena. Samozrejme linecké či vanilkové rožky,medovníky tiež upečieme,ale to skvôr svokra. Ja rozmýšlam stále nad niečim novým. Tento rok chcem upiecť Štedrák v tortovej verzii, košíčky ovocné aj slaný karamel, orechové trubičky a makovo vyšnové orechy. Výhra by veeeeľmi potešila❤🎄

20. nov 2023

...burizoŇáky 😍

20. nov 2023

Ťažko vybrať jednu vianočnú dobrotu, ktorá u nás nesmie chýbať . Je ich veľa a každý rok objavím niekoľko nových receptov, ktoré si obľúbim a tak sa nám každoročne nabaľuje počet druhov koláčikov, ktoré na vianoce pečieme 😁❤️ klasikou sú však určite medovníčky 🍪

20. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovnicky, crincles, linecke a úle 😊

20. nov 2023

Naposledy to boli makrónky... keďže sa nepodarili, tak crincles 😀

20. nov 2023

U nas okrem klasickych medovnikov nikdy nesmu chybat klasicke linecke kolaciky 😋🎄

20. nov 2023

Medovnicky su u nasich deti na prvom mieste, pred Vianocami ich robim aj 2x, lebo po prvej varke sa len-tak zaprasi 🙂 A oblubili sme si aj crinkles a kokosove gulicky 🙂 Sme maskrtnici 🙂

20. nov 2023

U nás sa tešia deti kedy už budeme piecť medovníčky a linecke 😘😍.

20. nov 2023

Pečenie si vždy užívame ako rodina, tento rok sa konečne zapojí už aj tretia dcérka🙂 v atmosfére vianočných piesní a podcastov spolu tvoríme medovníčky, vanilkové rožky, medvedie labky, kokosové štóly a guľky či kávové zrná. Na prvom mieste sú určite medovníky, tie robíme niekedy aj na viackrát 🙂 testovanie by nás potešilo, aktívne sa zaujímame o stravovanie a zdravie, bolo by pre nás ako stvorené.

20. nov 2023

Tak u nás všetko sladké manžel miluje suché čajové pečivo takže pečiem o dušu velmi veľa toho aj keď sme len traja tak ja ako každý rok pečiem aj pre svojich rodičov ktorý už nevládzu no ja milujem pečenie a nie len na vianoce robím to s láskou a baví ma to.

20. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky. Hlavne také ci si starší zdobi sam🙂 Plus tento rok čakám ze sa pridá aj jeho mladšia 2,5rocna sestrička tak budú isto ešte krajsie😃

20. nov 2023

U nás nesmi chybat medovníčky, ktoré veľmi radi pečieme s mojimi dvomi pomocníkmi. A chlapci ich ešte radšej výzdobuju

20. nov 2023

U nas kazdy rok musia byt linecne kolaciky, grilazka a vanilkove rozteky ostatne obmiename podla chuti😊🥰🎄

20. nov 2023

U nás sú to jednoznačne medovníčky a vianočné oblátky. Samozrejme nesmie chýbať koláč tribitka, ktorý pecieme len na Vianoce a vanilkové rožky

20. nov 2023

Medovníky

20. nov 2023

U nás nesmú chýbať vanilkové rohlíčky, medovníčky a linecké pečivo. Pečenie je moja záľuba od mala a teraz rada pečiem aj s mojimi deťmi.

20. nov 2023

U nás na Vianoce nesmú chýbať medovníčky , ideálne ak ich synovia ozdobia podľa vlastnej fantázie 🤩

20. nov 2023

Dobrý deň, na našom Vianočnom stole nikdy nechýba orechová torta, medovníky a kokosové guľky. Tohto roku by som chcela vyskúšať aj vanilkové rožky s kúskami orechov, tak sa nám snáď podaria🙂

20. nov 2023

Určite linecké a medovníčky

20. nov 2023

Jedno je isté, Slovensko ma úžasné cukrarky 😍 čo fotka to nadhera. U nás nesmu chýbať perníčky, linecke, vanilkove rožky ,grilazky a šuhajdy. A zatial najkrajšie čo sme upiekli my je na foto 😄🥰🍀

20. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky, to je jasné 🙂

20. nov 2023

Tekvicove muffiny a linecke kolace

20. nov 2023

U nas urcite vanilkove rozky 🙂 Pecieme uz dlhe roky len bezlepkovo, tak sa velmi tesim z novej ponuky!

20. nov 2023

Kazdy rok na vianoce musia byť kolače hlavne linecke plnene s dzemom aj ovalky s kremom ja radsej robim mix aby mne nebolo ľuto za linecke kolačiky 🤭 a tá vôna milujeme velmi sa tešíme.

20. nov 2023

Musia byť medovníky, linecké kolieska, vanilkové rožky a zvyšok sa už obmieňa každý rok 😊

20. nov 2023

Vyslovene na Vianočnom stole u nás nesmie chýbať vianočka, z ktorej som vytvorila tradíciu a pečiem ju vlastne 23. Decembra pre celú rodinu 🥰 no u nás milujeme vserky koláčiky deti linecké a punčový rez, manžel medové rezy a ja sanquik 😇 po Štefanovi mám narodeniny a keďže si od sladkého neodpustíme ale chceme trošku zmenu, vždy sa spolieham na cheesecake😊 tieto sú z mojej dielničky

20. nov 2023

Ja toho pečiem vždy veľa. Všetko robím vegánske a bezlepkové alebo špaldové. Máme u nás veľa intolerancii, balíček by bol super, aspoň by som testla, ako sa robí s vecami z DM. 🙂

20. nov 2023

U nás Nemôžu chýbať perniky 😍 znova sa pokúsim o crinkle a kolieska s džemom ktoré syn zbožňuje budem piect tiež. v škôlke budeme zdobiť perniky na čo sa ohromne tešíme 🙂 čím väčšie perniky tým sa ľahšie zdobia ☺️

20. nov 2023

U nás nemôžu chýbať medovníky najmä vďaka atmosfére pri pečení a vôni, ktorá sa rozlieha po celom dome ešte niekoľko dní potom. Inak si radi pochutnávame aj na menej tradičných kolácikoch ako napríklad crinkles alebo tartaletky 😊

20. nov 2023

U nás určite vanilkové rožky a medovníčky kazdorocne pečieme..aj ked tento rok mam kolaciky objednane, tieto dva druhy urcite upeciem... pečiem rada...ale vianocne pecenie je o atmosfere,voni,koledach,takze to nesmie chybat...rada skúšam aj nové, aj zdravšie...

20. nov 2023

Náš štedrovečerný stôl sa nemôže zaobísť bez štedráku, ktorý prevonia celý dom. Bohato naplnený všetkými lahodnými plnkami, receptom ešte po Babičke a celou rodinkou okolo neho 🥰

20. nov 2023
20. nov 2023
20. nov 2023
20. nov 2023

Medovníčky ❤️

20. nov 2023

U nás nemôžu chýbať perníčky plnené malinovým džemom, linecké koláčiky a medovníčky 🎄

20. nov 2023

u nás nesmie chýbať zdravšia verzia kokosových ježov zo špaldovej múky, horkej čokolády, stévie atď... taktiež medovníčky

20. nov 2023

Medovníky, linecké koláčiky a dcérka nedávno prišla na chuť pusinkam, tak určite urobíme aj tie. Zo žĺtok, ktoré nám po pusinkach ostanu, urobíme orechové rezy so zltkovou polevou.

20. nov 2023

U nas sa pecie vo velkom. Zakladom je aspon desat druhov kolacikov, aby mal kazdy clen rodiny aspon jeden svoj oblubeny (rodicia, deti aj stari rodicia). My sme alergici na mlieko, takze vela receptov som si musela prisposobit a pouzit rastlinne alternativy, ale v mnohych pripadoch su take kolaciky este lepsie ako normalne (napr. raffaelo zo suseneho kokosoveho mlieka pre nasu najstarsiu alebo kokosove jeze, tatinove oblubence). Okrem uz spominanych nesmu chybat medovniky (oblubene nasej strednej dcery), linecke (moje najoblubenejsie), slane vinne kolaciky pre dalsiu dceru, citronove mesiaciky (viaceri kandidati), strudla (bez nej by sa Vianoce neratali nasej babinke) a k tomu este prihodime par dalsich podla toho, na co budeme mat chut, resp. co sme davnejsie nerobili. Vzdy sa snazim, aby bolo nieco jablkove, nieco kokosove, nieco ovocne, nieco cokoladove, nieco orechove, nieco s plnkou, nieco s lekvarom, nieco s makom a podla toho kombinujem. Minulorocne kolaciky vyzerali takto:

20. nov 2023

U nas nesmu chýbať masinkove, linecke, oriešky, plnene medovnicky, vianicne makove a orechive pupaky

20. nov 2023

Robím jedine medovníčky 🥰 to najradšej po večeroch zdobím

20. nov 2023

Štedrák musí byť

20. nov 2023

U nás nesmie chýbať klasika - suhajdy, linecké kolieska, vanilkové rožky ☺️☺️

20. nov 2023

My máme veľmi radi medovnicky a pri ich výrobe nemôžu chýbať moje detičky, milujem tu atmosféru a vôňu a samozrejme prvá dávka nevydrží do Vianoc, musíme piecť ďalšie 😀 . Taktiež mame veľmi radi mini špice a linecké kolieska, aj dolecky sme už piekli 🙂

20. nov 2023

Linecke kolaciky a posledne roky uz aj crincles 🙂

20. nov 2023

U nás nesmú chýbať medovníčky, linecké kolieska, medový rez a musí byť i krémový zákusok, náš obľúbený obrátený jablčník

20. nov 2023

My kazdy rok pecieme spolu so synmi (6 a 8 rokov). Medovniky,plnene perniky,medove rezy,vanilkove rozky,linecke kolaciky,skoricove hviezdicky,vianocne poleno,stedrak,...kopec dalsieho. Tento rok to vsak bude vynimocne,lebo pecieme uz od oktobra. Prvy rok budu u nas Vianoce aj bezlepkove a bezmliecne,kedze mladsi syn ma zistene intolerancie, takze skusame recepty a pecieme,nech uz to mame do Vianoc vychytane a vieme si to uzit 🙂 Dakujeme tymto aj Dmke ,nakolko nas casto zachranuje,kedze ma skvelu ponuku veganskych aj bezlepkovych produktov. Dokonca mna, ako mamu, zachranila aj s adventnym kalendarom :D Dakujem!

20. nov 2023

vianočné oblátky, medové rezy, medovníčky, linecké a vanilkové rožky

20. nov 2023

Linecke pečivo

20. nov 2023

Nesmú chýbať medovníčky 😊🎄🎁

20. nov 2023

U nás medovníčky, čokoládová roláda, dcérka ľúbi linecké,takže aj tie budeme spolu piecť 😋

20. nov 2023

Linecké pečivo a medovníčky ❤️❤️❤️

20. nov 2023

@beazet ďakujem🤗 to budeme musieť vyskúšať!❤️

20. nov 2023

u nás je vždy niekoľko várok medovnickov, a obľubujem aj vianočný perník a vanilkové rožky, reťazi rik by som chcela poskúšať aj nejaké kokosové a makové drobné pečivo 🙂

20. nov 2023

@anglinarka u nás je vždy niekoľko várok medovnickov, a obľubujem aj vianočný perník a vanilkové rožky, tento rok by som chcela poskúšať aj nejaké kokosové a makové drobné pečivo 🙂

20. nov 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@0609megy, @090255, @0xenia0, @10majka145, @142969, @16oriesok, @1kacena11, @21katus05, @23lenka, @2nika47, @54tinka54, @555petulka, @76california, @89petra89, @8kvetinka8, @8lenka881, @98, @ab65, @abbies, @adad23, @adazdca, @adika279, @adinaty, @adkipa, @adriana031989, @adrica180888, @adules, @adusik83, @aiculka22, @aidan133, @aleachimch, @alexandraklimo, @alieeenka13, @alisanugat, @amalienka, @amnesia, @ana1009, @anaada, @andrea2667, @andreagrunnerova, @andy57, @anitaoravcova, @anjelicek03, @anjelik9993, @anka2015, @ankasem, @any17, @arabellka1, @ariannazara, @arm3, @baby2008, @bakys, @barbie77, @barbora237, @barborinka, @beazet, @belasy_motylik, @belinda75, @berny74, @berry59, @biankaaa2292, @blbovina, @bobi23, @bobulka823, @boszi33, @bozitovas, @bubka28, @bubo27, @butterfly333, @canis_lupus, @colka, @congi, @copotopojepe, @csilla1977, @cuscus, @da_nie_la, @dadabeck, @dadick10, @danielaj, @danielakicova, @danielicita, @danielita25, @dannyelle, @dantita, @daska178, @daster333, @debr88, @deby3, @dema64, @denisa0504, @diaalex, @dianna_, @dida2311, @dolka899, @domci33, @domculik, @dominica_mi, @dominika2221, @dominikp, @dominka63, @dori2, @dorijana, @drona2261, @dudka121, @elenatazka, @elia112, @elkaaa18, @emulienkakukulienka, @ena1129, @erika630, @erikaka, @erikal, @etnatn, @evamajercak, @evca94, @evi5888, @evka221, @evoska, @evusicek, @ewca0611, @fedina1, @foxie95, @fredik25, @gabccia, @gabika28s, @gabikasel, @gabka11, @galikovamichaela11, @gerfinka, @gia87, @gobim, @greta123, @gretocka, @gumbelanik, @helenaarvova, @hildak, @holmlea, @hranolka22, @hubka51, @icecko, @idomi, @iiiiiiiiiiiiiii, @ikabu, @independent_woman, @ingrid00, @inuzv, @iva_ab, @ivana54, @ivanazacikova, @ivanka_, @ivka_kurky, @ivkajapo, @jana1202, @jana_435, @janababana, @janka119, @janka855, @jankamatis, @jankasvo, @janulka54, @janusa1977, @japko123, @jarmis, @jeny, @jessica45, @julia1306, @juliana2255, @julietik, @k1506, @kacena85, @kajkajanka, @kajkosilvika, @kamcut, @kamsi6, @katarina_012, @katarinik, @katka34311, @katkav81, @katulka027, @ketrin172, @ketrin2106, @kika1181, @kiks1992, @kikusq_a18, @kimmi17, @kitty2803, @kiwi3, @klariss_little, @kotecek, @koteska83, @kova85, @ksenia16, @kubadlo, @kvojtanikova, @l_kala, @l_ubka, @laura1909, @laurita_, @lenachvalinova, @lenka059bk, @lenka905, @lenka9752, @lenkaajko, @lenkaflor, @lenradka, @levik12, @lienka2202, @lili763, @lili_25, @lilian183, @lilly888, @linkapaulinka, @livinka1111, @luana0, @lucia300581, @lucike85, @lucinka1616, @lucka27375, @lucsyia, @lucuskabb, @ludmiiilka, @ludmilalilien, @lujzamisko, @lula64, @lussyita, @luussia, @maalina, @mackapacka89, @maggie20, @majjjjuska, @majki_ki, @mama80, @mamakonzultantka, @mamamary, @mamkaroka, @manus19, @mariadarina, @marianas, @marienka60, @marienocka89, @marikaheidi, @marlenka222, @marthuska, @martimatejka, @martinaf12, @martinnnaa, @martinuccia, @maruska2269, @maruskaw, @masiarova1, @matka1984, @matmat1, @mayamargarita, @meg772, @melipe, @melissa137, @mili44, @mimcurik, @mims_28, @mimuska125, @mini81, @miriamka24, @mirka6789, @mirkamurko, @mirkaz156, @mischelag, @misika3, @misinka0611, @misurka7, @mmagdula, @mojmacik, @monicatko20, @monika101146560, @monikabotosova, @monikia, @monique26, @monkara18, @mooonika1975, @morusha, @motylik21, @motylikova, @mro, @myschiatko, @nanulik, @natala04, @natalia0902, @nataliahamarova, @nataliamiskova, @natalka1595, @neila19, @nelca0510, @nell111, @nicky0007, @nika3333, @nika_17, @nikaeli, @nikamo33, @nikar92, @nikca1405, @niki11223344, @niki810, @nikol1316, @nikola443, @nikolka2706, @nila0622, @ninike27, @nininka123, @ninkajanka, @nivea777, @nonika17, @norikk, @o_livia, @olivka26, @onmichon, @ooxy, @pandusica, @patrosa92, @patuska00, @paula427, @peppita, @petja__99, @petrakolenikova, @petranagy, @petrusko, @pettulka22, @petulka51, @petuska1111, @pincsike, @pinkgirl, @pixenia, @plastustop, @poleva, @pparis, @priamia, @princita, @puskaruka, @quixinecka, @raduska12, @rena215, @renik28, @risolino, @rukynohy, @rybka1987, @rybkaa, @sab_hyz, @sabkafolto, @salviana999, @sandra811, @sandratn, @sandrittka, @sanika226, @sasena21, @scirka13, @sebona, @sebulinko1, @sexica123456, @shogun, @sibrez, @silvia_k1, @silviaholkova, @sima338, @simamichaela, @simeab, @simonette94, @sinymini, @sisajacos, @sisiag, @sissu, @sisul123, @siu04, @skarleta_kaizerova, @skorvi2024, @skusihu, @smejka0907, @sssilvuska, @stanusenka, @sunnyday216, @svetliii, @szjuzi, @t1nusa, @tamarkissova, @tanihy, @tbd, @tecila, @teenushka, @terka224, @tetaandulkova, @teystynka, @tijashop, @timbuxy, @timcsu1111, @timea301196, @timeahav, @tkmama, @tradaaa, @tralala021, @trema, @tvorastvor, @tweetinka.co, @uniboxica, @ursulienka1, @valeriia909, @venusa85, @veronero, @veronikak1209, @veronikalubko, @veronikapredaj, @veronka2710, @veronm, @vetronka, @vevulik18, @vewik, @viera1983, @vierocka1490, @viktorkas27, @vipvip151, @vp_2959, @vvikky, @vymyslena369, @weronitae, @weronkakralinska, @yvynka, @zadarmo1, @zata2, @zdenkace, @zetorka, @zufka10, @zuuziiik, @zuzka2010, @zuzkaamiska, @zuzkazuzicka123, @zuzu6612, @zuzula118, @zuzulicek, @zuzzuzzuz, @zveronka8, @zzasb

22. nov 2023
22. nov 2023

Ďakujem ❤️

23. nov 2023

♥️♥️♥️

23. nov 2023

Ďakujem 🧡🧡

24. nov 2023

Ďakujem...ideme na to 🙏

27. nov 2023

Začni písať komentár...

Odošli