konik_testuje
4. mar 2024
4802 

Skúsenosti s beauty balíkom produktov od dm drogerie markt

V nepretržitom kolotoči každodenného života si ženy často nedoprajú dostatok pozornosti, ktorú si zaslúžia. Pritom, vyhradiť si čas iba pre seba je kľúčové pre naše celkové blaho a spokojnosť. Je dôležité vedieť si nájsť priestor na naše rituály, ktoré nás dobijú energiou a posilnia našu vnútornú harmóniu. Preto sme si pre vás pri príležitosti Medzinárodného dňa žien pripravili testovanie balíčka beauty produktov pre ženy od dm drogerie markt.

Čo budeme testovať

Balea BEAUTY HYALURON pleťové sérum, 10 ml10   -  je účinný, vysoko dávkovaný, trojito zahustený koncentrát pre rýchlu extra dávku hydratácie. Sérum s príjemnou konzistenciou sa rýchlo vstrebáva a poskytuje pokožke intenzívnu vlhkosť. Vysoko dávkovaný, trojito zahustený koncentrát s obsahom duálnej kyseliny hyalurónovej a extraktom z alpínie galangovej sa uloží na pokožke ako krycí film a vrásky sa opticky zmenšia. Duálna kyselina hyalurónová zásobuje pleť vlhkosťou. Extrakt z alpínie galangovej stimuluje tvorbu novej, pokožke prirodzenej kyseliny hyalurónovej.

alverde NATURKOSMETIK HYDRO vankúšiky pod oči, 1 pár10 – vďaka kombinácii výťažku z morských rias, kyseliny hyalurónovej a pentavitínu dokážu zjemniť jemné linky a vrásky a dodať pokožke intenzívnu vlhkosť. Vankúšiky zaisťujú hladší a pružnejší vzhľad pokožky. Doprajte si 15-minútový beauty relax pre sviežu a hydratovanú pleť.

Balea AQUA očný roll-on, 15 ml10 – obsahuje cenný extrakt z rias a očnému okoliu poskytuje dlhodobú hydratáciu. Masážna gulička príjemne ochladzuje a stimuluje mikrocirkuláciu očného okolia. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nemastí. Ošetrujúce zloženie s extraktom z rias hydratuje, osviežuje a redukuje hĺbkové vrásky. Provitamín B5 pomáha pri upokojení pokožky. Vitamín E podporuje ochranu pokožky pred vplyvmi životného prostredia, ktoré spôsobuje UV žiarenie. Pomáha zmierniť opuchy očí, upokojuje a chráni pokožku pred vplyvmi prostredia.

Balea micelárna čistiaca pleťová voda 3 v 1, 400 ml13 – micelárna voda s opunciou je určená pre zmiešanú a citlivú pleť. Ponúka efektívne a jemné čistenie v jednom kroku: čistenie pleti, odstránenie make-upu a pleťovú vodu. Zloženie s micelami šetrne odstraňuje make-up a prebytočný maz. Rozjasňuje, ošetruje a chráni pokožku pred jej vysušením. Uvoľňuje a upokojuje pokožku.

Balea Q10 pleťový koncentrát proti vráskam, 7 ks10 – poskytuje vašej pleti intenzívnu starostlivosť. Koncentrát proti vráskam s obsahom Q10 a extraktom zo ženšenu pomáha redukovať hĺbku vrások, zvyšuje elasticitu pokožky a zvyšuje pevnosť pokožky. Obsiahnutý vitamín E chráni pokožku pred predčasným starnutím, ktoré spôsobuje slnečné žiarenie a olej Shambrilla zanechá pokožku zamatovo jemnú. Vaša pleť bude pravidelným používaním pôsobiť hladšie a mladšie.

alverde NATURKOSMETIK NATURAL EXPERT denný pleťový krém, 50 ml11 – denný pleťový krém 1 % Bisabolol, 0,3 % Ceramid-Complex je krém s bohatou textúrou a 0,3 % ceramidovým komplexom a výťažkom z Cica, ktorý podporuje regeneráciu pokožky a posilňuje kožnú bariéru. Bisabolol znižuje začervenanie pleti, bio rozmarínový extrakt a bio mandľový olej pôsobia proti pocitu pnutia a pleti dodávajú príjemný pocit. Jemné zloženie upokojuje namáhané a podráždené oblasti pleti.

Balea UREA maska na ruky, 1 pár22 – zažite chvíle upokojujúcej starostlivosti. Zloženie s cennou ureou a kyselinou hyalurónovou dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť až na 24 hodín. V kombinácii s vitamínom E má starostlivosť o ruky antioxidačný účinok. Podporuje sa obnova buniek a pokožka je chránená pred škodlivými vplyvmi.

alverde NATURKOSMETIK Pro Climate krém na ruky, 75 ml11 – krém na ruky s bio granátovým jablkom poskytuje veľmi suchej a namáhanej pokožke intenzívnu vlhkosť a ochranu pred vysúšaním. Pokožka je upokojená a namáhané ruky sú opäť jemné a vláčne.

Balea telový krém s bambuckým maslom a arganovým olejom, 500 ml11 – hydratuje suchú pokožku a dodáva jej hebkosť. Vďaka obsahu prírodného bambuckého masla, kokosového a arganového oleja a vitamínu E ju chráni pred vysušením. Zároveň zaistí 48-hodinovú hydratáciu, zlepšenie elasticity a žiarivo krásny vzhľad.

alverde NATURKOSMETIK telové mlieko a sérum 2 v 1, 250 ml11 – poskytuje ochranu pred tzv. voľnými radikálmi, ktoré sú spôsobené vonkajšími vplyvmi prostredia, ako je napr. UV žiarenie. Zloženie s vitamínovým komplexom zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky spôsobenému slnkom. Rýchlo sa vstrebávajúca a jemná starostlivosť, pozostávajúca z pleťového mlieka a hydratačného séra, zanecháva pokožku hydratovanú a hodvábnu a poskytuje jej 24-hodinovú hydratáciu. V kombinácii s vysokokvalitnými vitamínmi C, E a F zabezpečuje sviežosť, vitalitu a žiarivý lesk na celý deň.

Koho hľadáme?

Na toto testovanie hľadáme 25 žien, ktoré sa o seba rady a s láskou starajú. Ak si milovníčka kozmetiky a s obľubou objavuješ nové produkty, ktoré rozžiaria tvoju pleť a doprajú pokožke tú najlepšiu starostlivosť, neváhaj a prihlás sa do testovania. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa o výsledky testovania s nami na Modrom koníku.

Ako sa zapojiť?

Ak sa chceš do testovania balíka beauty produktov pre ženy od dm drogerie markt zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, ako najradšej využiješ voľnú chvíľku, ktorú môžeš venovať len a len sebe. 

Zapojiť sa je možné do nedele 10.3. Následne vyberieme 5 mamičiek, ktorým pošleme kompletný balík a 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou.

Tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_dm46

Balík vyzerá super, preto ma zaujal. Stretla som sa ale s problémom hneď pri zadaní. Najskôr som si musela vo výkladovom slovníku pozrieť, čo znamená "voľná chvíľka" a potom zaloviť hlboko v pamäti😂 ale teda dospela som k záveru, že kedysi som rada čítala a vo vzácnych chvíľach, ksď odo mňa nik nič nepotrebuje, tak sa venujem sebe, cvičím, pozerám do zrkadla a niečo si patlám na tvár, alebo si robím nechty 🙂 tento balík by ma teda v tých výnimočných chvíľach ticha potešil 😊

4. mar 2024

Voľná chvíľka znamená pre mňa večer keď uspim dcérku a idem sa ešte pozerať na tv, otvorím si niečo sladké alebo dám ovocie, proste len v tichosti a sama, aj keď je pravda že pravidelne pri tom zaspím a už sa len dotrrpem umyť zuby a suchnut do postele 😁😁😁

4. mar 2024

Som typ človeka, ktorý nie je rád sám. Keď uspíme deti, zbožňujem moje večeri s manželom. Či už pri pozeraní filmov, pri hraní hier, len tak sa rozprávať... Pri užívaní si voľného času sama mi napadá jedine plná horúca vaňa. Ten čas vo vani si užívam ako jediný sama, inak vždy buď s deťmi, alebo s manželom ❤️

4. mar 2024

MOJA chvilka zacina vecer ked deti lezia v posteli a ja si umyjem zuby, odlicim sa a sadnem pred moj oblubeny serial s kozmetickym kosickom, kde mam vsetko pre moju vecernu rutinu - nejake sera, pripadne olej, krem, guashu na masaz krku a tvare atd. Aktualne som v obdobi, kedy ma caka dokupovanie urcitych produktov, ktore sa minaju a bolo by super, ak by som mohla vyskusat Vase produktoy ako all-in-one uceleny balicek. Rada sa potom podelim s ostatnymi o tom, ake pocity a ucinky tieto produkty pre moju plet a pokozku mali 🙂
Krasny den vsetkym

4. mar 2024

Vaňa+balea maska 🤎 toto je pre mňa relax.

4. mar 2024

Keďže už dávno nemám 20, tak sú "moje chvíľky" čoraz dlhšie, aby som vyzerala ako tak k svetu 😉 DM drogerie milujem a rada sa tu pozabudnem a už som nakazila aj moju polovičku 😎 takže pri každej príležitosti tento náš osobný "disneyland" navštívime a nikdy neodídeme s prázdnymi rukami

4. mar 2024

Novo, s tou voľnou chvíľkou je to náročnejšie. Pri troch malých deťoch a mini hospodárstve si tie chvíľky nesmierne vážim. Mojim prvým rituálom , ktorý po rokoch obnovujem je horúci kúpeľ s levanduľou a soľou. Tieto prvé teplé slnečné lúče mi našepkávaju, že by som mala začať cvičiť , nie len o tom rozprávať , čiže to je ďalšia aktivita, ktorá by ma mohla vrátiť do formy . A moja suchá pleť s prvými výraznejšími vráskami kričí, že aj ona potrebuje obnoviť - a presne pre toto je to testovanie ako stvorené. Hlavne okolie očí si tieto roky odnieslo najviac.

4. mar 2024

Úprimne sa priznám, že tak ako sa venujem sama sebe, tak som sa dlho nevenovala 🙂 Konečne som sa o svoju pleť začala poriadne starať a rada ju rozmaznávam rôznymi sérami, krémami a maskami. Pri svojom voľnom čase rada relaxujem presne takto s maskou na tvári a vo vani 🙂

4. mar 2024

Kedysi to bolo kniha, kámošky , kozmetička, cvičenie, teraz už sa priznám nestiham nič , takže len všetko ako z rýchlika. Ale rada sa vrátim k tomu, keď nájdem voľnú chviľku. Prvá je kniha, potom vaňa. 😍

4. mar 2024

Ak mám voľnú chvíľku, idem plávať. A čo robí chlórová voda s pleťou, si nemusíme vysvetľovat, že? Som ideálny adept na testovanie všetkého, čo vráti a udrží v pleti vlhkosť, rozjasní pokožku a udrží ju mladú 💃

4. mar 2024

Balíček vypadá úplne super, každá jedna vec by ma veľmi potešila. Najradšej si napustím kýbel s vodou a soľou pre moje nožičky. A neskôr mi moje dve detičky spravia super masáž. Aj keď to nie je ako zo salónu vždy mi to dobre padne.

4. mar 2024

Ak uz mam chvilku pre seba, tak si zacvicim alebo si dam pletovu masku, ci masku na vlasy

4. mar 2024

Ak mam pre seba chvíľku idem do horúcej vane s maskou na vlasoch druhou na tvary. Potom si spravím ešte masaz tvare a dám si kapsulku na plet teraz cez zimu vitamínové. A cela sa natriem vonavym kremom
Balíček by bol super pre mňa ako stvorene.

4. mar 2024

O áno, už len pri čítaní som sa cítila zrelaxovane 😁 keď si predstavím, ako rozmaznam svoju pleť a spoznám ďalšie balea produkty .... dm kozmetiku mam rada, lebo predstavuje veľmi dobrý pomer ceny a kvality, takže by som sa testovaniu potešila...voľnú chvíľku najradšej trávim v polohe lezmo s knihou v ruke ..pripadne zatvorená v kúpeľni 😁 a keď je tej voľnej chvíľky viac, tak nakupovanie to istí 🙃

4. mar 2024

Dobrý deň,ak mám na seba chviľku času ,prvé čo urobim si napustím vaňu,dám si textilnú masku na tvár.nanesiem si na telo peeling,ktorý masirujem s takou masažnou kefkou do pokožky.Keď vyjdem,tak sa celá natriem kremom a citim sa uplne super.Balíček by ma veľmi potešil a rada poskytnem skusenosti s ním .🍀❤️

4. mar 2024

Napriek tomu, ze mam dve deti a dalsie sa k nam prida o 3 tyzdne, voľnu chvilku pre seba si vzdy najdem. Kazdy den ju vsak vyzijem na nieco ine, rada si idem zacvicit, ak nestihnem do fitka, tak aspon doma, ak nie doma, tak cvicim na outdoor ihrisku, kym su deti vedla na preliezkach, alebo si citam knihu, pripadne upeciem vyborny kolac a samozrejme, v mojom veku si kazdy den najdem chvilku na svoju kazdodennu rutinu v starostlivosti o plet a telo. V zime dost casu venujem svojim rukam, tazsie znasaju zimu, preto stale hladam produkty, ktore by mi ruky kvalitne osetrili a zjemnili. Na tvar vzdy pouzivam ranny a vecerny krem, nevynecham ani tvarovu jogu na partie, ktore ma trapia. Trikrat do tyzdna pouzivam kys.hyaluronovu a gel na ocne okolie, taktiez pletovy aha pealing. Snazim sa o pravidelnost o to viac, ze coskoro ma cakaju prebdene noci 🙂

4. mar 2024

Chcel by som dopriať mojej manželke k MDŽ, aby si užila tento čas, dlhodobo užívame dm produkty.

4. mar 2024

Nebláznite::::: Žena má vtedy ďalšie Vianoce..... Aspoň u mňa je to výzva na tento rok 2024 - byť trochu "sebecká" a ukradnút si čas len pre SEBA. Veď už moja prababička mi hovorila: "Dievča moje, zbytočne budeš mať deti pekné, keď Ty nebudeš...." a mala pravdu. Vždy v mojej voľnej chviľke si urobím domácu pedikúru, celotelový peeling, dám si masku na tvár a na vlasy, poriadne nakrémujem celé telo....., ale samozrejme denná rutina musí byť- ráno, večer vždy 💃, manžel sa zo mňa vždy smeje, že si stále niečo dávam na tú moju tváričku, vysvetlujem mu, že je to ako pri každej inej činnosti, všetko má svoju postupnosť: čistenie, peeling, sérum, kys.hyaul, retinol, krém.... , tak ako keď varím a pečiem, no on sa len smeje, ja stále hovorím, kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie a preto verím a dúfam, že budme môcť vyskúšať nejaké dm balea produkty😍

4. mar 2024

Výrobky z DM používame veľmi často nakoľko som ja mama a tri dcéry a dvaja synovia. Balíček by veľmi potešil. Pri mojom veľmi vyťaženom živote rada využijem svoju voľnú chvíľku oddychom vo vani s pridanou soľou, tiež rada sa povenujem mojej unavenej pleti, pleťová maska je vždy dobrý oddych.

4. mar 2024

Dobrý deň. Keď mám čas, tak sa venujem tancu a starostlivosti o seba - dám si pleťovú masku, urobím si procedúru s dermaperom, kedy použijem rôzne séra, rada používam aj masážny prístroj na báze mikroprúdu, led masku. V podstate každý večer sa teším na môj celkom dlhý rituál v kúpeľni, ktorý mi pomôže sa uvoľniť a upokojiť - odlíčenie, čistenie a starostlivosť o pleť plus sprcha a starostlivosť o telo. Rada sledujem videá o kozmetike - recenzie produktov a podľa toho potom kozmetiku aj nakupujem, čo je pre mňa tiež relax. Vyberať produkty, sledovať ich zloženie, porovnáť ma veľmi baví. Po Alverde produktoch primárne nesiaham, ale veľmi rada ich otestujem a vyskúšam 😊

4. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľu,idem do vzduchu... lietať 🥰

4. mar 2024

Pri mojich troch deťoch je voľná chvíľka vzácnosť, ale keď sa predsa podarí tak rada si poležím vo vani pri relaxačnej hudbe s pleťovou maskou na tvári, prípadne pozriem nejaký tajný film 😊

4. mar 2024

Ja mám práve také zlomové obdobie, asi je to tým, že o rok mám 40 a veľa sa zamýšlam. Uvedomila som si, že chvíle "pre seba" nemám. Venujem sa stále niekomu a niečomu a chcem a potrebujem to zmeniť. Takže som na ceste - stať sa pre seba znova človekom na 1.mieste a chvíle pre seba mať. Dnes som po dlhom čase cvičila 🙃

4. mar 2024

Voľna chvíľka pre seba znamená určite kvalitnú skincare, spravím si manikuru, pedikúru a dám si telové masky všade kde sa dá, aby som MUSELA ležať len tak bez pohnutia minimálne 20 minút. Do toho mi hra samozrejme moja obľúbená Szidi Tobias ❤️

4. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa znamená buď čítanie kníh alebo beauty chvíľka, kedy si urobím manikúru, pedikúru, obočie a rôzne masky a krémiky či už na tvár alebo na celé telo. ❤️

4. mar 2024

Potešilo by testovanie🍀nielen mňa💃 ale aj moje dve mini žienky ❤️❤️už sú v období kedy ich zaujíma starostlivosť o pleť,ruky, tvár,vlasy..🙂 isto by nás potešili produkty a recenzie by boli hneď tri krát hodnotené 🤗🤗🤗

4. mar 2024

Takych chvilok "pre seba " mam strasne malo..Ale ak sa taka chvilka najde tak rada siahnem po dobrej knihe,alebo si idem zabehat,pripadne sa zrelaxovat v horucej vani plnej peny :D 🤎

4. mar 2024

Kniha,caj alebo káva,ticho,...to je môj vysnivany relax. 😉😘 poprípade horúca vaňa. Tu som nemala ani nepamätám..

4. mar 2024

Voľnú chvíľku rada venujem starostlivosti o seba samú. Milujem horúcu vaňu s levanduľovou soľou, samozrejme maska na tvár, nechty, jednoducho starostlivosť o celé telo. Keďže prvé vrásky sa hlásia začínam tomu venovať viacej času a najradšej si doprajem produkty z dm drogérie markt 🙂 a všetky takéto voľné chvíľky rada zakončím pod dekou s dobrou knihou a kávou v rukách 😉

4. mar 2024

Veľmi by som rada testovala tento balicek. Najradsej oddychujem s dobrou knihou. 🍀🍀

4. mar 2024

Voľná chvíľka ani neviem co poriadne je....cas pre seba mam len večer ked už každý spi a chystám sa do postele aj ja...ale samozrejme musím ešte večernú hygienu a k tomu patrí aj starostlivosť o pleť ale je len taka rychla, odlicovacia voda ,tonizacna voda a nocny krém..rano podla toho ako stiham to iste ale vymenim nočný za denny krem
..

4. mar 2024

Balíček ma zaujal a rada by som ho aj vyskúšala,ale pri mojom šťastí ....
Voľná chvíľka je pre mňa v spoločnosti mojich dcér + dobrá kniha .

4. mar 2024

Balíček je plnohodnotný 🙂 Taký by bol aj oddych s ním 🙂 Voľné chvíľky rada využívam pri akomkoľvek športe a samozrejme po ňom relax, masky, kúpeľ..

4. mar 2024

Pri dvoch pojasenych dvojickach je chvilka pre seba casto luxus, ale ked uz sa najde, tak relaxujem bud pri plavani alebo bicyklovani, samozrejmostou je pre mna starostlivost o plet, predsa len uz nemam 20😂. Kvalitne serum, rozne masky a kremy nesmu chybat. Balicek vyzera super, obsahuje produkty, ktore uz pouzivam a aj produkty, ktore by som rada vyskusala.

4. mar 2024

Rada si ukradnem čas pre seba kedy si dám relaxačnú sprchu, spravím masku na tvár aj vlasy, následne poriadna hydratácia celého tela, úprava vlasov a cítim sa ako znovuzrodená

4. mar 2024

Večer si rada uvarit teplý voňavý čaj, dám si masku na tvár zapalím sviečku a relaxujem 🙂

4. mar 2024

Rada cvičím, čítam knihu, prípadne idem s manželom na túru

4. mar 2024

Voľnú chvíľku si najviac vychutnám keď si môžem v kľude zacvičiť, vyčistiť pleť a dať si v kľude dobrú kávu 🫠

4. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa znamená keď večer s manželom uložíme deti a konečne máme čas aj pre seba dáme si vínko urobím si skincare občas prehovorim aj manžela na nejakú tú masku na tvár a pozrieme si nejaký skvelý film. ❤️

4. mar 2024

Chvíľku pre mňa využívam pri dobrej knihe alebo filme. Niekedy aj na masáži alebo u kaderníčky 😀

4. mar 2024

Chvilka pre mna je ked nikto nie je doma, super si zacvicim,napustim vanu a relaxujem, nesmie chybat kupelna sol alebo pena, po vani kvalitny olej/krem na telo a nakoniec kniha a prosecco 🤣🤣

4. mar 2024

Domáci wellness - sumiva guľa do kúpeľa, sviečky, kvalitná maska na vlasy, krémy, relaxacna hudba a ešte dobre vychladené prossecco s knižkou 🤪

4. mar 2024

Voľný čas rada venujem svojemu manželovi, ale aj sebe a starostlivosti o telo, pokožku, vlasy či nechty. Často používam rôzne masky na tvár či peelingy, starám sa o končeky vlasov, pravidelne ich vyživujem olejmi, dávam si zábaly na vlasy, používam vyžívujuce masky a podobne..

4. mar 2024

Môj relax, vaňa plná horúcej vody so soľou , maska na tváry a kniha v ruke.. Možno občas aj pohár vínka😉

4. mar 2024
Autor komentár zmazal

Ja svoj voľný čas trávim s teplým kúpeľom maska na tvár a to je pre mňa veľký relax. Ale milujem všetky prípravky na telo a tvar kadejaké masky kremíky a dm nikdy neobíde keď idem okolo myslím si ze je to jediný obchod ktorý majú lacné a fakt súprave výrobky ktoré inde nekúpim.

4. mar 2024

Svoju volnu chvilku vyuzivam oddychom po uspani mojich malych dvojiciek. Po horucej sprche a vecernej skin care si lahnem a uzivam si to ticho 😂🥰 Samozrejme zboznujem si aplikovat sera, kremiky, ci masku na tvar, celkovo sa starat o seba a najviac si to vychutnavam vecer, ked mam cas pre seba, ktory milujem ❤️ Cas si najdem aj cez den, ked spinkaju, no vecer je na nezaplatenie❤️

4. mar 2024

Voľných chvíľ mám veľmi málo, ale keď už taká nastane, mám rada napustiť si vaňu s voňavou penou a dlho relaxovať - len ja a ticho. Mám rada starostlivosť o vlasy a len keď mám voľnú chvíľu pre seba, doprajem vlasom regeneráciu v podobe masiek. Po kúpeli si rada doprajem starostlivosť o pokožku. Zbožňujem telové mlieka, rôzne séra, masky na tvár.

4. mar 2024

Voľná chvíľa nastáva, keď syn večer zaspí 😁 Dám sprchu a následne poctivo absolvujem všetky kroky mojej skincare rutiny, ktorú zakončím plátenou maskou a kým účinkuje tak si čítam (jasne podarí sa mi to tak raz za týždeň 🤣🤣)

4. mar 2024

Počas voľného času si rada čistím pleť a použijem nejakú tú masku najradšej mám tie plátené a pridám sa k manželovi pozerať nejaký film ❤️

4. mar 2024

Veľmi rada si napustím vaňu a pustím hudbu ale podcast. To je môj relax po náročnom týždni. 🧼🛀

4. mar 2024

Balíček by som veľmi rada otestovala 🤗🍀
Keď mám voľnú chvíľku od detí, tak si rada doprajem vaňu, do ktorej si dám olej alebo soľ, dám si masku na tvár a nerušene si prečítam pár strán knihy 🙂

4. mar 2024

Moja voľná chvíľka znamená maska na pleť, maska na nohy, čaj alebo pohár vína a k tomu dobrá knižka alebo nejaký zaujímavý podcast 😍 a keď k tomu mám ešte nejaký dobrý koláč, nie je nič lepšie😁

4. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľu idem si umyť vlasy 😂 Pripadne si kus oddýchnem ☺️

4. mar 2024

Pri 10 mesačnom synovi mám čas až večer. Vtedy si spravím welnes v kúpeľni s horúcim kúpeľom a všetkým ako sa patrí 😀

4. mar 2024

Rada si dam masku na tvar, knihu do ruky a vaňa plna peny do kupela

4. mar 2024

Relaxom na gauci alebo v posteli. Prechadzkou so psom alebo nakupovanim v drogerii.

4. mar 2024

Keďže som momentálne na materskej tak voľné chvíľky nemám veľa ale..rada si bud pozriem nejaký dobrý film pripadne si idem kusok zabehať alebo na nakupy 😁

4. mar 2024

voľná chvíľa pre seba je nekonečno pre moju rodinu, kúpeľ, umyť vlasy, peeling celého tela, vyčistiť tvár, hydratovať, nakrémovať, odstrániť chĺpky a zabaliť sa do mäkkej voňavej osušky

4. mar 2024

Voľná chvíľa už ani neviem co je pre dvoch malých detickach 😄Už len to je pre mňa voľná chvíľa keď sa deti spolu v kľude zabávajú a ja si môžem vychutnať rannú kávu, keď je sezóna milujem sadenie kvetov, skraslovanie záhradky, relax na slnku a samozrejme starostlivosť o seba, masáž tváre, keď stihnem dám si nejakú masku na omladenie 😄

4. mar 2024

Ahojte.🙂 Aktuálne mám voľných chvíľ pomenej. Súvisí to hlavne s prácou (uzatváranie starého roka, prechod na nový program) a riešením zdravotných problémov. Je to vidieť už aj na mojej pleti, zišlo by sa jej zregenerovať, rozjasniť. V prípade výberu, rada vyskúšam čokoľvek zo spomenutého balíčka.🙂 Keď mám nejakú voľnú chvíľu snažím sa ju stráviť prechádzkou alebo aspoň si dlhšie pospať.🙂

4. mar 2024

Precitam si knihu alebo zacvicim a dam si pletovu masku 😉

4. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa je keď si večer pozriem tv alebo keď sa podarí si napustím vaňu to je mega relax😉

4. mar 2024

voľnú chvíľku najradšej trávim práve starostlivosťou o seba, makeupom a používaním scin care produktov 🙂

4. mar 2024

Dobrý deň,

Moje voľné chvíľky sú momentálne až vo večerných hodinách, keď obe deti zaspia.

Tento čas využívam najčastejšie pri sledovaní YT a krimi príbehov. Tento čas si ešte spríjemním dobrý čajíkom, alebo maskou na tvár 🙂 Tiež voľný čas rada trávim vo vani s penou alebo soľou kde dokonalo zrelaxujem 🙂

4. mar 2024

skvelý balíček.voľnú chvíľku najradšej trávim doma,dám si knihu,,alebo pozerám dobrý film,,a počuvam hudbu. vyčistim tvár, dám peeling,a nakoniec tvár dám pletovu masku,a tak relaxujem. rada vyskúšam čokoľvek zo spomenutého balíčka.mám rada produkty DM, dúfam , že vyberiete práve mňa ❤🙏🙂

4. mar 2024

Kozmetiku milujem a vždy keď mám voľnú chvilku keď deti nemám doma alebo spia tak sa vezmem sebe. Masky, domáce procedúry na pleť, namalujem sa a vždy makeup aj využijem že idem s babami na drink 😊 alebo kávičku ☕️ . Ale niekedy mi úplne stačí dobrý seriál a deka a ticho doma ❤️

4. mar 2024

Podľa dĺžky chvíle 🥰 čistenie ,maska keď mám málo času, manikúra pedikúra keď mám viac času ☺️

4. mar 2024

Na materskej voľná chvíľka 🤣🙂 ale snažím sa každý deň nájsť hodinku pre seba a venovať sa sama sebe..cvičenie, manikúra, pedikúra, čistenie tváre, pleťová maska a relax pri dobrej knihe 😉

4. mar 2024

trochu prózy🍀🌷 #test_dm46 V tichom popoludní, keď deti hrali v záhrade a dom bol naplnený šťastím, sedela Anna na svojom obľúbenom gauči. Bola to chvíľa, ktorú si venovala len a len sebe. Jej ruky sa dotýkali farebných kozmetických fliaš, ktoré sa týčili na poličke pred ňou. Anna bola milovníčkou kozmetiky, jej vernou spoločníčkou v ceste k sebaprijatí a kráse.

S láskou si vyberala nové produkty z DM drogérie. Každý nákup bol malým rituálom. Rozbalila nový krém s príjemnou vôňou a jemne ho vtlačila do svojej pokožky. Cítila, ako sa jej pleť okamžite prebudila. Potom nasledoval tekutý rúž, ktorý jej pery obalil do jemného lesku. Anna sa pozrela do zrkadla a usmiala sa. Tieto malé okamihy boli jej únikom z každodenného zhonu.

Jej synovia ju obdivovali, keď sa vracala z kúpeľne s rozžiarenou pleťou. “Mami, vyzeráš ako princezná!” povedal najmladší, zatiaľ čo jej starší dvaja sa smiali. Anna vedela, že krása nie je len v make-upe, ale aj v tom, ako sa cíti.

A tak sa stala Anna kozmetickou dobrodružkou. Skúšala nové masky, séra a očné krémy. Každý večer si dopriala malý kozmetický rituál, ktorý ju nabíjal energiou. Jej pleť sa stala plnou života a jej oči žiarili. Ako matka troch detí, našla v kozmetike svoj vlastný svet, kde sa mohla stratiť a znovuobjaviť.

A tak sa Anna stala kráľovnou svojho vlastného kozmetického kráľovstva. Jej pleť kvitla, a s ňou aj jej sebavedomie. A keď sa pozrela do zrkadla, videla nie len matku, ale aj ženu, ktorá sa o seba rada s láskou stará. A to bol najkrajší obraz, aký mohla vidieť.

Ďakujem za prečítanie 🙂a teším sa na testovanie❤ Každá žena by mala mať postoj k sebe ako Anna ❤😘🍀

4. mar 2024

čas pre seba si rada ukradnem na cvičenie. veľa ho nie je, ale pri deťoch každá troška poteší :D stále si hovorím, že už musím viac času investovať do starostlivosti o seba, o chvíľku 36, prvé vrásky...len stále to odsúvam, táto príležitosť prišla práve včas 🙂

4. mar 2024

Rada skúsim niečo iné..

4. mar 2024

voľná chvíľka pre mňa je horúci voňavý kúpeľ s bublinkami na tvári maska a odych

4. mar 2024

Voľná chvíľa je u mňa dlhá horúca sprcha alebo masáž od partnera 🙂

4. mar 2024

áno, rada skúšam nové produkty. Aj z dôvodu, že potrebujem hydratovať pleť a stále sa o ňu starať 🙂 a samozrejme ako žena som otvorená novým výzvam aproduktom

4. mar 2024

Moju voľnú chvíľku rada využijem pri knihe alebo na prechádzke v prírode, kde si vyvetrám hlavu ☺️

4. mar 2024

Ak mám čas pre seba tak najradšej ho využijem s maskou na tvári, pri dobrej knihe a čaji. Ak je vonka chladno tak milujem k tomu všetkému mať oheň v krbe. Tá atmosféra a čas je na nezaplatenie. 🥰

4. mar 2024

najradšej relaxujem vo vani plnej peny a s dobrou knihou v ruke 🙂

4. mar 2024

Vzdy som chcela vyskusat testovanie produktov. Konecne som nepresvihla termín zapojenia. Ked mam chvilku pre seba (co je pri mojej praci a mojich troch detoch malokedy 😉) , vzdy rada davam masky na tvar, ktore zboznujem, hydratacne kremy a cistiace pletove vody.

4. mar 2024

Voľných chvíľ som mala vždy malo a ako mam maličkú mam ich ešte menej😅😇ale vo voľných chvíľach sa venujem sebe 😍hlavne večer každodenná rutina 😇cistenie pleti ,masky taky relax spraviť si čajík kuknúť si dobrý film 😇😍

4. mar 2024

Najradšej voľný čas trávim tak, že si pozriem nejaký dobrý film, k tomu kávička, koláčik a pohoda. 🙂

4. mar 2024

Balík je dosť super! Pre seba si dokážem nájsť chvíľku s kávou, alebo pri pečeni chlebíka to je pre mna super reset.
Voľný čas pre seba aj s dobrým kúpeľom si viem predstaviť tiež 😉 ten si dávam naozaj pár raz do roka 😉🌸

4. mar 2024

Voľná chvíľa je pre mňa hlavne dobrá kniha,relaxačná hudba alebo dobrá komédia.....no a samozrejme čas s ľuďmi môjmu srdcu blízkemu😍

4. mar 2024

Voľnú chvíľku využívam na niečo čo ma baví, fotenie upravovanie fotiek, prechádzky, alebo len oddych pri dobrom seriály

4. mar 2024

Dobrá kniha a teplý čaj...

4. mar 2024

Ak mam pre seba chvíľku tak:
1) idem do sprchy s maskou na vlasoch, tvári a !pozor! nohách! 🤣🤣 potom si dám horúci čajík a idem spať 😆
2) idem na nákup do DMky 🛍️🛒 a potom ma prechádzku 🐈
3) dobrý film alebo kniha a teplá posteľ
A balíček je súper, veľmi by som sa potešila ❤️🥰🌞

4. mar 2024

Rada venujem čas kedy mám ozaj voľnú chvíľku pri deťoch a povinnostiach sebe 🩷 seba láska je veľmi dôležitá a starostlivosť o seba na 1.mieste
Keď je spokojná žena matka manželka, výživena zdravá šťastná tak je taká aj jej vlastná rodina 🍀 ako zrkadlo
Produkty by veľmi potešili 🙏🌹 obdarovat sa takto aj mimo sviatok preto že som 🩷
Krásny deň dámy 🌹

4. mar 2024

Waaaau milujem balea kozmetiku. A presne - ked mam popri rodine volnu chvilku, tak ju venujem pleti - milujem balea kapsulky s vit. C alebo Q10 a pletove masky. Neskutocne by ma balicek potesil, vsetky tie produkty su top ☺️☺️☺️

4. mar 2024

Voľnú chvíľku najradšej trávim v prirode, kde chodím vyvetrať hlavu a načerpať energiu 🌻🌻🌻

4. mar 2024

Moja idealna volna chvilka je kava a kolac v meste s tou najlepsou spolocnostou- sama so sebou 🙂 a rovnako mam rada svojich 5min, ktore mozem venovat starostlivosti a laskavosti o svoju plet

4. mar 2024

Ako najradšej využijem voľnú chvíľku, ktorú môžem venovať len a len sebe? mám rada prírodu, vôňu lesa, štebot vtákov. Zbieram liečivé bylinky, ktoré suším na čaj, či macerujem v oleji. Večer sa rada vyhrievam vo voňavej vani, kde svojmu telu doprajem luxus v podobe rôznych solí, telových peelingov, či pleťových masiek. A milujem spánok.. ticho..

4. mar 2024

Mať pre seba chvíľku u mňa znamená, že partner uspáva nášho drobčeka a ja idem do svojho kúpeľňového raja. Dám sprchu, umyjem vlasy a vrhnem sa na moju kozmetickú rutinu. Milujem ten pocit čistej, šťavnatej pleti po dôkladnom dvojkrokovom čistení, toniku, maske, sére a krémiku na záver. Rada testujem /skúšam nové kozmetické výrobky, výhra by potešia.

4. mar 2024

Rada si vychutnám po náročnom dni s dieťaťom chvíľku tak že relafujem dám si masku a vyložíme nohy najčastejšie večer.Produkty by som rada odskúšala a vychutnala si s nimi svoj relax

4. mar 2024

Ako mama štyroch detí, dvoch domškolákov a dvoch stredoškolákov, si pravidelne potrebujem oddýchnuť a venovať nejaký čas sebe. Vtedy si doprajem kúpeľ so sviečkami a voňavými bylinkami, vlasom doprajem výživnú masku a po kúpeli sa ponatieram buď olejčekom alebo prírodným telovým mliekom. Okrem toho milujem relaxovať pri dobrej knižke, šálke čaju alebo maľovaní či inom kreatívnom tvorení 🙂

4. mar 2024

Moju voľnú chvíľku najradšej strávim pri peknom filme alebo vo vani plnej vody a plno peny s maskou na tvári.Po kúpeli sa cítim zrazu tak mladšie a krajšie ♥️ Produkty by sme určite vyskúšali celá rodina😁

4. mar 2024

Ticho,kniha,kava

4. mar 2024

Zaujalo ma spojenie voľná chvíľka. Sú to doslova ukradnuté minúty len pre seba kedy si môžem dať telové mlieko alebo masku na tvár. popri práci a životnom štýle sa zíde aj roll on pod oči. :D jeden už som skúšala ale iba pekne voňal, bohužiaľ bez výsledku..

4. mar 2024

Volnu chvilku najlepsie vyuzijem ked som sama urobim si zeleny caj dam si masku na tvar samozrejme oddych v horucom kupeli plus dobre jedlo myslim sushi a s vylozenimi nohami si uzivam ticho 💆🏻‍♀️
Relax je pre mna aj ked mozem ist sama na manikuru ten pocit ked sa o mna stataju je na nezaplatenie
Pri dvoch detoch je niekedy zasluzeny oddych taka mala vyhra 😆

4. mar 2024

Dobrý deň. Ak mám voľnú chvíľku iba pre seba, najradšej ju využijem na čítanie knihy vo vani.

4. mar 2024

Cez voľnú chvíľku si najradšej pozriem dobrý film, pripadne si urobím relaxačnú vaňu. 🥰🥰

4. mar 2024

Ležím, oddychujem a googlim novinky pre skin rutinu..

4. mar 2024

Volám to "domáci wellness". Od hlavy po päty sa venujem len sebe.

4. mar 2024

Ako vacsina mamiciek v odpovediach napisala, ani ja nemam pri nasom rocnom synovi teraz vela casu na seba. Ale vek neoklamem a naviac teraz v zimnom prekurenom vzduchu moja pokozka trpi. Takze ked mam tu trochu casu, najradsej by som sa nalozila do vane a potom dopriala svojej pokozke krem, masaz aj masky.

4. mar 2024

Svoju chvilku pre seba si uchmatnem obcas s horucim kupelom inokedy citanim Evitoviek ci casopisom o krase a mode.

4. mar 2024

Vytratím sa do kúpeľne a dám si teplú sprchu. Alebo sa na chvíľu zatvorím v izbe a vypijem teplý čajík ☺️

4. mar 2024

Uvarim si bylinkovy caj,vylozim nohy na gauc, pleťovú masku ma tvar,zabal na vlasy,chytim ihlice a uplne vypnem🙂

4. mar 2024

Jeeej, to by slo🙂🙃, tak cas pre seba je dolezite si dopriat pre svoju psychohygienu. U nas doma je to dost hekticke, doktor sem, doktor tam, logoped sem, logoped tam a najnovsie mam doma dve zubate, chodime na strojcek az do Popradu. Ked mam chvilku pre seba, tak rada si napustim horucu vanu s vonavou solou, dam si poharik vinka a pocuvam Mozarta, proste on-off. ❤

4. mar 2024

Predstáv o voľných chvíľkach mám mnoho, no nie vždy je ich možné naplniť. Rada si chodím zabehať a tak si vyvetrám hlavu alebo sa idem prejsť a obdivujem prírodu. Tiež mám radosť z horúcej vane, kedy si zapnem hudbu a len tak som alebo si spravím beaty chvíľky a doprajem výživu aj svojej pleti. Ale sú dni, kedy som vďačná, že sa mi podarí vypiť teplú kávu a užiť si aj túto voľnú chvíľku.😀

4. mar 2024

Nepustím si vanu plnú bohatej peny a doprajem si oddych pri skraslovacich ritualoch :peeling,maska,ošetrenie vlasov rôznymi produktami a k tomu si pustím oblubenu hudbu.Alebo si lahnem do postele s dobrou knihou a teplým cajom.

4. mar 2024

Voľnú chvíľku ako mamička batoľaťa a druhýkrát tehotná takmer nepoznám 🙂 ale vždy večer po uspaní dcéry si vyhradím čas pre seba na odlíčenie, večernú rutinu, sprchu, natieranie...taký malý wellness a to ma dokáže nabiť do ďalšieho dňa a pomôže zvládnuť noc 🤩

4. mar 2024

Relax vo vani plnej vody s penou a zapalenou sviečkou😍balíček by veľmi ulahodil🤩

4. mar 2024

Rada by som sa zapojila do testovania nakoľko veľmi rada skúšam nové výrobky ktoré som ešte nemala .Určite by som sa o recenzie podelila s ostatnými mamičkami a ukázala im produkty ktoré by ste pre mňa vybrali vy 🍀🎁😍

4. mar 2024

,,Cas pre seba" pre mna znamena dobru knihu, kavu, vanu a postel 😆 Ale teda konecne sa po rodicaku dostavam do prace medzi ludi, tak uz prisiel aj cas na starostlivost o seba 😊

4. mar 2024

Vhupnem do horúcej vane, dám si nejakú fajnovu masku a len tak oddychujem sama so svojimi myšlienkami 😊

4. mar 2024

Voľná chvíľka je , že si konečne umyjem vlasy mojim šampónom v sprche a nie detským v spoločnosti mojej dcéry vo vani

4. mar 2024

Premna je moja voľba chvíľka umývanie vlasov súsenie a ranný večerný skinkare s produktami od balea a nobilis Tilia ♥️

4. mar 2024

Chvilka pre seba?Pri dobrej knizke,v oblubenom kresle,s matovym cajom.Na tvari hydratacna maska a nasledne horuci kupel s vonavymi bublinkami.

4. mar 2024

Dobry vecer.Volna chvilka znamena kavicka, kniha,klud.pokoj.cas len pre seba.Pripadne cvicenie a sprcha a potom kremovanie, maska na vlasy a plet....

4. mar 2024

U mňa voľná chvíľka je keď sa povenujem samej sebe, keď si môžem zacvičiť, urobiť manikúru, pedikúru nejakú masku na tvár

4. mar 2024

No môj čas na seba trvá naozaj iba chvíľku, keďže môj mimi šéf mi dáva miestami viac zabrať, som rada že si viem ráno svoju hygienu spraviť o to viac mám radšej večere keď mám muža doma z práce, stará sa o neho a viem si dopriať moju vytúženú chvílku pre seba, dám si dlhú sprchu, umyjem vlasy, spravím si svoju rutinu, vyčistím pleť, nanesiem masky, ricínový olej na obočie, prípadne olejový zábal na vlasy, pri týchto činnostiach si úprimne odpočiniem a dovolím si povedať že asi najlepšie ako by som mohla pri hocičom inom 😁😊

4. mar 2024

Teplo, vaňa, olejčeky, sviečky a dobrá kniha. Hlavne dlho a nerušene. A potom telove mliecko a kremiky. Hlavne dlho a voňavo. Jujjj...paráda...

4. mar 2024

Rada by som sa zapojila do testovania beauty produktov z dm. 😊Veľmi rada skúšam nové pleťové produkty a doprajem svojej pleti oddych, hydratáciu a rozžiarenie. Voľná chvíľa venovaná len sebe, pre mňa znamená čas,ktorý môžem venovať hýčkaniu samej seba... odlíčiť pleť, dať pleťovú masku,napustit vanu s penou a soľou do kúpeľa, zapáliť sviečky,pustiť dobrú hudbu a ponorená do vody vychutnávať nič nerobenie, prípadne pohár dobrého vína, dobrá kniha 😍

4. mar 2024

Vo voľnom.čase rada skúšam masky a séra, keďže mam citlivú pleť sem tam vrásky tak rada vyskúšam niečo nove

4. mar 2024

Keď sa nájde voľná chvíľka ( čo pri 7m dcére sa nájde málokedy),tak si dám masku na tvár a len tak ležím a oddychujem.
Keď je tá voľná chvíľka dlhšia,idem si zacvičiť

4. mar 2024
Autor komentár zmazal

Voľnú chvíľku pre seba venujem hlavne relaxu to znamená napríklad saunovanie ktoré vyplavuje endorfíny a teda aj všetky nečistoty či už s tela aj aj s pleti,samozrejme milujem aj napustenú vaňu plnú penu a taktiež po kúpeľni sa rada nakremujem a starám sa aj svoju pleť a vlasy,tento balíček čo tu je možnosť tstovat sú veci ktoré používam a už sa mi aj míňajú čiže by som veľmi rada vyskúšala takýto balíček a trošku sa potešila 😍

4. mar 2024

Voľná chvíľa znamená plná vaňa peny a kniha v ruke 😁

4. mar 2024

Relaxom, citanim...

4. mar 2024

Nakoľko mám doma 2 ročnú babu, tak vždy večer relaxujem, ked je ticho. Sprcha, maska, peeling, to je môj svet 😊😊😊

4. mar 2024

Moja voľná chvíľa , ktorá patrí iba mne je o starostlivosti mojej pleti, vlasov aj postavy. Milujem rozmaznávať svoju pleť a snažím sa o seba starať. Aby som sa cítila stále krásna. ❤️

4. mar 2024

Voľný čas pre mňa = dobrá kniha

4. mar 2024

Keď syn zaspí a môžeme stráviť s partnerom chvíle spolu. Ale ak by som mala byť vyslovene sama tak horúca vaňa s vonnými sviečkami 😊

4. mar 2024

Keď mam chvíľku pre seba, rada sk doprajem horúci kúpeľ 🛁 masku na tvar 🤡 a zábal na vlasy 🧑🏼‍🎤 a užívam si ticho osamote 🙏🏻❤️

4. mar 2024

Som matka dvoch divochov, jasné že môj wellness život začina po 21hej keď zaspia 😄😄😄😄 odličovaci ritual zahrňa tvarovu jogu kde si rekapitulujem deň napr vyplazenie jazyka ako by som to rada ukazala neprijemnej kolegyni ci nafuknute líca po rozhovore so šéfom 🤷‍♀️ po 35ke hydratujem plet aj vlasy a vitamin C serum je môj najlepší kamarat... ticho v byte je tiez liecivy balzam na dušu, ale aj tak sa neviem dočkať ranneho štebotu mojich drobcov 🥰

4. mar 2024

Väčšinou si doma zacvičim , dám si vaňu, masku na tvár. Alebo úplný opak, keď muž vezme deti von tak si užijem upratovanie ktoré tak milujem. 😍😍😍

4. mar 2024

Keď mám chvíľku pre seba, rada si napätím vaňu, spravím si skin care. Alebo idem sama na nákup, to je tiež taky môj relax

4. mar 2024

🍀🍀🍀keď mám chvíľku pre seba,čo je ozaj niekedy zázrak pri mojej malej dcérke,tak si tu chvíľku užijem a mám ju len pre seba 🤗a to tak,že si dám pleťovú masku, telový olej a relaxujem a užívam si to ticho a kľud 🙈🍀🍀🍀

4. mar 2024

Joooj vaňa..... To je relax...♥️ ..... Ale väčšinou som rada keď si v kľude spravím večernú starostlivosť o pleť s masážou 👍

4. mar 2024

No mať chvíľku pre seba, znamená pre mňa aspoň 10 minút sama na záchode 😀. Lebo ja neviem, ale od narodenia toho času moc nemám a sama som nebola za 11 mesiacov možno dokopy ani 12 hodín. Môj synček je nerád osamote aj keď hajá. Takže som rada, keď si dám kondicionér na vlasy, keď si oholím nohy a masku na tvár aspoň dvakrát do mesiaca...samozrejme, že drobec mi pri tom sekunduje 😉. Keď ma vidí v maske, tak si ma čudné premeriava 😀. Ale veľmi veľkú šouku má, keď mi pomáha umývať si zuby.
No a podarilo sa mi ísť dvakrát od narodenia kaderníčke.
Ale stále nestrácam nádej, že sa mi podarí sa o seba viac starať. Lebo už mi není 20 let...
Tak...ja a môj parťák.

4. mar 2024

Ja osobne mám naozaj len "chvíľku" pre seba 😅 keď moja malá čertica zaspí ani neviem čo skôr, ale tú maličkú chvíľku si vždy doprajem, vtedy si pekne očistím pleť, mám problémy s akné takže mám svoju rutinu ktorou si stále nahováram že si zlepším vzhľad 😅 takže si napackám na tvár čo k mojej rutine patrí, samozrejme s citom naozaj si to vychutnávam že sa môžem starať aj o seba, niekedy ešte niečo zjem, umyjem zuby a môže sa ísť upratovať 😅😭 to už je obvykle takýto čas, potom si ľahnem do posteľe, skontrolujem si phone a začítam sa do knihy kým okolo polnoci nezaspím 😴 "Mama! Mama" počujem malú, kukám na hodinky 6:47 😅 a ideme znova

4. mar 2024

Keď mám čas len pre seba najradšej ho trávim vo vani s horúcou vodou, penou a sviečkami čo je aspoň raz do týždňa. Vtedy si spravím kompletku od pletovej masky, pilingu celého tela, holenia až po umývanie vlasov.

4. mar 2024

Najradšej trávim voľnú chvíľku s knižkou v posteli alebo vo vani 🙂

4. mar 2024

Pojem "voľná chvíľka" je pre mňa naozaj dosť nepreskúmaný pojem, pri dvoch deťoch je to doslova zázrak mať nejaký čas sama pre seba, ale keď už táto chvíľa nastane, o to viac si ju užívam 🙂 Aj keď je to naozaj iba chvíľka, úplne v pohode sa to vojde aj do hodinky, viac sa mi počas dňa momentálne nedarí uchmatnúť, ale keď už teda, mám veľmi rada knihy a ako každá žena, kozmetiku 🙂 Takže buď ten čas využívam na čítanie kníh, alebo na ako to ja volám, "dávanie sa dokopy", čo znamená že sa nalíčim, upravím a aspoň na chvíľu vyzerám ako človek.. To je pre mňa voľná chvíľa vrámci mojich momentálnych možností 🙂

4. mar 2024

Tých chvíľ je veľmi málo, ale teplou vaňou, relaxacnou hudbou ... Spríjemnim to rôznymi peelingami, aromatickou sviečkou...

4. mar 2024

Vana, voda, pena, olej, peeling na telo a tvar, telove maslo, maska na tvar, balzam ma vlasy, lak na nechty, farba na obocie… a moj oblubeny parfum …

4. mar 2024

Voľná chvíľka je pre mňa keď všetky deti spia a ja môžem prečítať dobrú knihu, napustiť vaňu alebo skladať puzzle 😁

4. mar 2024

Maska na tvar a kniha 🧡

4. mar 2024

Balíček na testovanie od dm drogérie by som dopriala mojim dvom dcéram, ktoré pravidelne používajú kozmetiku dm. Ich najlepší relax je maska na tvári + hudba

4. mar 2024

Najviac si užijem voľnú chvíľu večer keď deti (3 a 5 ročne ) zaľahnú do postele a ja si konečne vyložim nohy a nikto odomňa nič nechce 😂🙈😍🙏🏻

4. mar 2024

Kedze mam male 2 mesacne babo tak tych chvilok vela veru neni .....ale najviac si uzivam napustenu vanu.......ziaden zhon, vylozene nohy a klud

4. mar 2024

Voľná chvíľka u mňa nastáva večer keď uspím dcéru, porobím ešte to najnutnejšie a dám si vytúženú chvíľku v kupelke, kde sa snažím odstrániť čo na mne deň napáchal a spraviť zo seba aspon o 3roky mladšieho človeka 🙂 Muž vraví že proti prírode je zbytočne bojovať ale mňa to baví🙂

4. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa keď mám v rukách knihu a masku na tvári

4. mar 2024

Jeeeeeeeej, ja som kozmetický maniak, mám doma kopec kozmetiky, pleťovej, telovej, dekoratívnej, milujem sa starať o seba 🙂 Keď mám voľnú chvíľku len pre seba, dám si vaňu plnú voňavej peny, spravím si pleťový peeling a následne dám masku, oholím nohy a potom sa dôkladne natriem voňavým telový mliekom, dám očný krém, zapalim si voňavú sviečku a čítam knihu 🥰🍀 Preto si myslím, že som skvelou adeptkou pre toto testovanie práve ja! 🙂 A okrem toho, ešte som neskúšala tie vankúšiky pod oči a to je moja problémová partia, rada by som to otestovala 🙂 Mám rada produkty DM, tak budem dúfať, že vyberiete práve mňa 😘🍀❤👍

4. mar 2024

Môj relax je tvorenie,musím niečo tvoriť a vyrábať,momentálne sa venujem vyšívaným a háčkovaným sponkám,učím sa trochu šiť a experimentujem v kuchyni.Je to relax od detí a synovej školy.Som mama na plný úväzok.Momentálne moja pleť dostala zabrať,prechádzali sme si ťažkým rodinnými problémmi.Plač a stres jej dali zabrať.Určite by som chcela testovať a podeliť sa s mojimi postrehmi tu na modrom koníkovi.

4. mar 2024

Moja voľná chvíľka sa začína večer, keď su6deti6v posteli a môžem sa venovať sebe. Bud si napustim vanu s niečím pekným vonavym a potom si celé telo a pleť ponatieram mojimi kremami a serami. Alebo si dám len sprchu a čas potom venujem svojej pleti nanasanim rôznych prípravkov (odlicit, umyt, toner, sérum, krém), kedze už mi pomaly ťahá na 40tku.

4. mar 2024

Moja voľná chvíľka sa začína večer, keď su6deti6v posteli a môžem sa venovať sebe. Bud si napustim vanu s niečím pekným vonavym a potom si celé telo a pleť ponatieram mojimi kremami a serami. Alebo si dám len sprchu a čas potom venujem svojej pleti nanasanim rôznych prípravkov (odlicit, umyt, toner, sérum, krém), kedze už mi pomaly ťahá na 40tku.

4. mar 2024

Voľné chvíle trávim najradšej s mojimi deťmi a našimi psíkmi na prechádzke v prírode hlavne za pekného počasia. Raz za čas si spravím voľnú chvíľu len pre seba, začínajúcu kúpeľom, po ktorom použijem pleťový peeling, tonikum a skúšam nové masky na tvár ☺️

4. mar 2024

Voľna chvíľka 🙂 to je milé, mám 3+1 dieťa 😉 No moja voľna chvíľka je buď taká organizovaná, ojedinelá, to je že utečiem do bazéna, dám si kilometrik vo vode, virivka, sauna, Masaz alebo kozmetika, a jedloooooo 🙂 alebo ja som zasa taká že ja by som umrela keby som tu voľnú chvíľku nemala hocikedy po kúskoch. Aj večer uspim deti a sup piling, masky, na nohy ruky tvar alebo cez deň vedome si dať tu kávičku. Ti treba proste. A treba mat krásnu kozmetickú čelenku, to ma vždy hneď nalladí 😊

4. mar 2024

Moja voľná chvíľka je keď môj škôlkar ide do škôlky a dcérka 6mesacna spí . A ja si môžem užívať naplno . Potom mám volnu chvíľu aj večer kedy sa zavriem do kúpeľne a som tam iba ja a moje masky na tvár peelingi sprcha alebo kúpeľ a potom spinkať . ☺️

4. mar 2024

Podľa mojej rodiny som kozmetický maniak 😁 Priznám sa, že ju zbožňujem a DM drogériu tiež. Škoda, že nie je v mojom meste 😕 Pre mňa je už relax aj prezeranie produktov na eshope alebo v obchode. Horšie je to s ich aplikáciou, keďže dcérky mi zaberajú takmer všetok čas. Malú chvíľku pre seba si nájdem vždy po večernej sprche a doprajem pleti nejaké sérum alebo masku ☺️

4. mar 2024

Prechádzka v prírode alebo jazda na bicykli , sú super relax pre mna a ešte domáci relax je horúca vana

4. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa matku 3 deti ❤️to je v nedeľu poobede pri knihe s kávou a čokoládou ,alebo pár krát v roku na wellnese s manželom ❤️.

4. mar 2024

Volne chvile rada travim pri rucnych pracach velmi ma bavi hackovat, sit, vyrabat, skusat vsetko nove je to pre mna relax. Milujem knihy a citanie konecne som sa aj k tomuto konicku vratila po rokoch 😍 v poslednej dobe sa ucim zaradit do svojho volneho casu aj starostlivost o seba predsa len nemladnem ale moc mi to zatial nejde 🤷

4. mar 2024

...ticho,kľud,pohoda pri kave s dobrou knihou v rukach

5. mar 2024

#test_dm46
#konik_testuje
Krásne ránko želám 😊
Máme 4 deti a som v podstate v behu stále, no keď sa nájde voľná chvíľka, tak ju strávim práve starostlivosťou o seba, kozmetikou, vaňou, relaxom...🤗
Zbožňujem testovať kozmetiku, keby môžem, robím to stále😀 A ako bonus - rada fotím a som ukecaná 🤪
Krásny zbytok dňa 🌞
🍀🌞🍀🌞🍀🌞🍀🌞🍀🌞🍀

5. mar 2024

...rada by som si dala relax,a vyskúšala Vaše produkty...na seba mi málokedy ostane čas,keď pracujem v kuchyni(pri deťoch-učení+krúžky),ale keď už,tak po večeroch si prečítam knižku,s rodinou sa zrelaxujeme najradšej,že sa ideme niekde kúpať 🙂

5. mar 2024

Idem do záhrady a hrabem sa v zemi 😊
Alebo idem cvičiť s babami 💪
Alebo si kydnem blato na ksicht a relaxujem pri dobrom filme 😆

5. mar 2024

Pre mňa voľná chvíľka znamená vypiť si v kľude teplú kávu ☕

5. mar 2024

Hrnček (400ml) s kávou, ktorú vypijem bez prerušovania s knižkou, stane sa asi 2x v roku 🤣

5. mar 2024

Ahoj krasny den ti prajem 😍🫶
Moj najlepsi relax je premna kupelna 🤩😍
Ci uz vo vani alebo maska na pleti
Rozne regeneracne masky na vlasy 😁 a hlavne vona sladka a sviecky ❤️❤️

5. mar 2024

Chvíľku pre seba mám vtedy, keď si môžem vypiť kávu v kľude, dám si kúpeľ, nejakú masku na tvár 🥰

5. mar 2024

Môj aktuálny čas posledný 1.5e vyzerá asi tak ,že večer uložím malého spať, hodím na tvar masku, medzitým vyzehlim a spracem hracky 🤣 veľa času pre seba nemám keďže malý je náročný, ale tento balíček vyzerá super a teda určite by som si kvôli nemu ten čas pre seba užila viac 🥰

5. mar 2024

Voľna chvíľka je pre mna čas, ktorý sa venujem sebe a nie domácnosti . Urobím si zábal na vlasy, masku na pleť, manikúra, pedikúra a využívam tento čas naozaj rada. Pretože aj ja sa musím rozmaznávať 🥰

5. mar 2024

Voľná chvíľka je pre mňa môj čas iba pre mňa😊 spravím si nechty, nohy, niečo si naplacam na tvár a užívam si veget😉 Balíček vyzerá super, držím si palce❤️🍀

5. mar 2024

Voľná chvíľa = nechty, masky tvár/vlasy, obočie, teplá vaňa a dobrá hudba/kniha 🫠

5. mar 2024

Keďže "ťahám" 12tky v zariadení pre seniorov,najradšej relaxujem vo vani,,,tiež rada trávim voľnú chvíľku/ktorej je posledné dni málo/ s rodinou v prírode na 🌞

5. mar 2024

Som po porode, pocas tehotenstva bola moja plet vo vybornom stave, asi vplyvom hormonov, 🙂,cela rozziarena, bez chybicky. Minuly tyzden som porodila, odvtedy bojujem s napatím, svrbením a zacervenaním. Sice som sa v starostlivosti o plet posledne dni trosku zanedbala, to priznavam 🙂, myslim si vsak, ze jarne obdobie je ako stvorene na restart pleti . Produktom znacky Balea doverujem, citala som o nich nnoho pozitovnych recenzii. 🙂
Relax? Cajik, kava a maska na plet. Plus spiace deti 🙂

5. mar 2024

Ak sa nejaká voľná chvíľka naskytne resp. si ju musím sama vytvoriť 🙂 tak si rada pozriem seriály v Anj jazyku napr.Klinika Grace, rada chodím na bicykel, mám rada pobyt vonku na slniečku a sadenie kvetov a zeleniny , a to ma nabíja ďalej ísť skúškami tohto života.

5. mar 2024

Tu soooom 🙂, ja závislá milovníčka kozmetiky, ktorá sa od nepamäti rada starám o seba 🙂, rada skúšam nové produkty. Hodiny viem tráviť v Dm a aj cez net pozerám každý mesiac novinky, čo pribudne a šup potom do obchodu. Voľnú chvíľu využívam dosť často, však kto sa lepšie o mňa postará ako ja sama?! 😅 Rada si robím masky (aj domáce skúšam vyrobiť), napustím si vaňu s relaxačnou penou do kúpeľa, čítam knihu - to je pre mňa dokonalý reset.

5. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa je , keď v nedeľu upečiem koláč, uvarím kávu, dám masku na tvár a zapnem dobrú hudbu...

5. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľku, spravím si kávu, kúpeľ nôh, manikúra, pedikúra, dôkladné čistenie pleti, nejaka maska a užívam si chvíľku ničnerobenia..samozrejme ak je viac času tak penový kúpel nikdy nie je zlý..dokonalý relax na vyčistenie hlavy a únik od stereotypu 😉

5. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa znamená minimálne hodinový kúpeľ, čítanie knihy a aktuálne sa učím robiť gélové nechty,to ma veľmi baví, takže tomuto teraz venujem najviac môjho voľného času

5. mar 2024

Keďže toho času veľa nemám,tak som rada za každú voľnú chvíľu. Napustim si vaňu,s množstvom peny,dám si masku a oddychujem 😇 alebo pri dobrej káve 😇 ale keďže zachvilu očakávame ďalší prírastok tak vaňa je najlepšia možnosť aj na uvoľnenie od bolesti 🤗

5. mar 2024

Voľnú chvíľu pre seba si predstavujem tak že si napustím vaňu , pustim hudbu , dam si nejakú super masku z dm na tvar a relaxujem🥰

5. mar 2024

Pri dvoch detoch je moja volna chvilka cesta busom do prace a z prace, takze ich travim s dobrou knihou. Ale raz za 3-4 tyzdne idem ku kamoske na nechty, to je relax a pokec zaroven.

5. mar 2024

Pocas mojej volnej chvíľky väčšinou hackujem , ked je ta chvíľka dlhšia tak si doprajem masáž alebo teplý kúpeľ s dobrou knihou 🙂

5. mar 2024

Práve cez ,,moju voľnú chvíľku” si rada doprajem luxus v podobe horúceho kúpeľa ,masky na tvári a neskôr svoju scincare rutinu zavŕšim v podobe kremíkov,rôznych sér 🙏😉

5. mar 2024

Voľná chvíľa pre mňa znamená mať okolo seba ticho,byť sama,mať v ruke knihu či už vo vani alebo na gauči.Maska na vlasy,vyšúchané telo rukavicou,voňavý olej do vlasov,krém na celé telo,jemné päty a čaj.
Nie je toho veľa ale stačí mi to výslovný relax 🙂

5. mar 2024

Voľná chvíľka pri 2 deťoch je skoro nemožná, ale ak sa nájde, tak vypiť si pokojne kávu pri dobrej knihe alebo dať si masku na tvár, ošetriť nohy a také bežné beaty činnosti.

5. mar 2024

Rada by som vyskúšala balea balíček ❤️ vhodný ako pre mňa. Menší relax popri deťoch a rodine 😍🍀

5. mar 2024

Oooo toto je testovanie pre mna🥰 po celom dni sa idem osprchovat a potom nakremujem a vylozim nohy najma po tazkom dni v praci , pustim film a nakremujem poriadne ruky , lebo dezinfekcia ...by ste neverili ale neskutocne tie ruky nici...to je najlepsi aktualne oddych aky aktualne mam... sedim znicena a vsade na koncatinach mastná 😇😁sem tam i s pletovou maskou 🥰

5. mar 2024

Ak mám čas pre seba, starám sa o pokožku, keďže to potrebujem. Vyčistím si pleť.
Dám si masku, užívam si voľné chvíle.
Potom sérum, jemne líčenie....
Umyjem si vlasy, dám si na ne masku, proste to, na čo bežný deň nie je čas.

5. mar 2024

Voľný čas pre seba najradšej využijem večer keď uspím syna tak, že si napustím vaňu, vyčistím si pleť dám si masku a relaxujem vo vani 🙂 Potom si nachystám dobré jedlo a pokračujem v relaxovaní u TV pri oblúbenom seriály 🙂. Produkty v balíčku som ešte neskúšala takže balík by som určite rada otestovala 🙂

5. mar 2024

Balíky vo výhre ma veľmi zaujali preto by som sa rada zapojila do súťaže aj ja. Svoju voľnú chvíľu a svoj voľný čas si rada užijem hlavne cez víkendy keď je skoré ráno, všetko sa zobúdza, vtáčiky štebocú, slniečko svieti a ja mám svoju hodinku ticha na raňajky, čaj a užívanie si krásneho rána keď je ešte ticho a všetko sa ešte len zobúdza, to je môj čas ticha, pohody, relaxu a venovaniu sa samej sebe. 🙂

5. mar 2024

Ahojte, rada by som sa zapojila do testovania. Som mama a medicka zaroven. Moja profesia ma natolko ovplyvnila, ze je velmi dolezite vediet sa o seba starat. Zo skusenosti viem,ze zvolit spravnu starostlivost nie je jednoduche a zorientovat sa medzi produktmi chce normalne pomaly atestaciu. Ale ine ste sa pytali. Vo svojom volnom case okrem bicyklovania s dcerou, krasokorculovania a malovania si rada precitam dobru knihu ci dam kupel. 🙂)))

5. mar 2024

Keď deti poobedia zaspia, vtedy vystartujem do kúpeľne, hodím rýchlosprchu, umyjem si vlasy a elektrickou kefkou na tvár si poriadne vyumyvam a vymasirujem pokožku, som vtedy v siedmom nebi 😄, nanesiem poriadnu vrstvu krému a nesmierne si užívam túto chvíľku a cítim sa ako znovuzrodená. Potom sa opäť nalicim nech sa cítim aj krásna, a večer odlicovaci rituál zasa opakujem. A takto to ide deň za dňom 😂

5. mar 2024

Mamičky pri otázke ,, čo robíš, keď máš voľno?,,
Rozmýšlajú, kedy majú vôbec 🙂
Ale ja som si našla na všetko, len začínam skoro ráno.
Môj deň sa začína o 5:00
Moje ranné voľno ( rutina) čistenie pleti s pletovou vodou, mydlo , kremovanie pleti a očí s očným krémom .
Nalíčiňm sa jemne🙂 uprava vlasov. Vyzerať ako človek 🙂
Potom idú povinnosti, ako sú nachystanie deťom oblečenie, ktoré si vyberajú večer.
Nachystanie liekov pre staršiu dcerku ( astmaticka, a alergicka).
Jej chystám aj jedlo do škôlky, nakolko má silné alergie.
Potom budím deti okolo 6:20-6:30
O 7:00 vyrážame do škôlky , ak idem do práce tak s autom, ak mám voľno tak peši.
Potom prídem domov a príde moja druhá voľná chvíľka a to je moje cvičenie 20-30min. Beztoho, si neviem predstaviť deň. Po cvičení sa cítim, ako znouzrodená. Dám si sprchu, kde ma nikto neruší a je ticho ( teda spievam si :D)
Potom sa dolíčim, ak je potrebné. Milujem elegantný štýl a po 6 rokoch konečne chodím do práce, tak vyberanie oblečenie je pre mňa uplne harmonické vypnutie 🙂
Potom príde práca.
Keď dorazím domov, tak ideme von s detmi, alebo navarime , hráme sa.
Po kupani detí ma manžel posiela na oddych do vaňe :D ano je to moje druhé najoblúbenejsie miesto na oddych🙂
Vychutnávam si čaj a čítanie vo vode , kde sa mi topí sôl zmrtvého mora.Milujem čítať a dostanem sa od reality do fantázie knížky 🙂
Potom dokončím s odlíčením, peeling a maska 🙂 nočný peltový krem a kremik na oči. Mať plet očistenú a mať bez všetkeho je najlepší pocit 🙂
A kedže ide teplo, tak aby som nezabudla moje prvé miesto na voľnú chvíľku využívam vonku s mojimi kvetmi 🙂
Ja si myslím, že kto chce tak si vie spraviť čas. Ja som dosť aktívna a teda ak mám voľno, nerada sedím.
Milujem sa o seba starať a cítiť sa dobre , čisto a lahko 🙂

A aby si nikto nemyslel , že na manžela a detí nemyslím . Spoločnú voľnú chvíľku využíváme vždy spoločne ❤️

5. mar 2024

Chvilku sama pre seba uz asi nemam. Aj ked uz nie je ziadna praca ci aktivita s babom, tak mentalne..hlavou som stale pri buducich povinnostiach. Je toho neuveritelne vela a naviac aj pracujem uz. Viem si vsak prestavit ako by som stravila cas, keby bolo vsetko vybavene a o babo postarane. Rada by som vyrobila velmi personalizovanu knihu zivota pre nasu malu...chystam sa na to strasne dlho...a je to nieco co ma vzdy bavilo...vyrabat pohladnice, okrasne dopisne papiere....tak celkovo ....handcraft. 🍀

5. mar 2024

Počas mojej chvíľky si zoberiem knihu, pozriem dobrý film a najmä tepla vaňa. S priateľom si otvoríme vínečko a rozprávame sa. Väčšinou je to keď náš malý čert zaspí.

5. mar 2024

Tak ja mam voľno chvíľku keď zaspí mladsia dcéra asi tak pol hodinu. To si umyjem zuby odlicim sa, nanesieme na tvár arganovy olej a sérum na noc, poprípadne rýchlo umyjem vlasy a nanesiem kondicioner a idem uspavat staršiu dcéru a potom som už len rada ze spím keďže každú hodinu sa mi budí mala 😅

5. mar 2024

Najradšej oddychujem vo vani a používam pleťové masky od DM.

5. mar 2024

Najlepší relax je s knihou v ruke 😍❤️

5. mar 2024

Pre mňa je voľná chvíľa to, keď večer uspím syna a môžem si pozrieť dobrý seriál alebo film s dobrým jedlom 😊

5. mar 2024

Moja chvíľka je keď sa ma kto postarať k deti večer /poobede a ja sa zavriem do kúpeľne a doprajem svojmu telu kúpeľ vo vani a v pene , postarám sa o svoje vlasy a rovnako aj o svoju pleť,tvár ,ruky .

5. mar 2024

Čítam knihu, idem na masáž

5. mar 2024

Čítam, čítam, čítam 😍❤️

5. mar 2024

Volna chvílka ,najradšej som v záhrade avenujem sa kvetinkám🌹🌷

5. mar 2024

Voľné chvíle sú pri deťoch už vzácnejšie ako kedysi. A preto ich trávim najradšej starostlivosťou o seba, či už si zacvičím alebo dám pleťovú masku popri počúvaní podcastu alebo audioknihy, tieto chvíle si vychutnávam. Niekedy som v absolútnom tichu a len s vlastnými myšlienkami alebo knihou a dobrým čajom. ❤️

5. mar 2024

Volna chvíľka je pre mna čas keď spia deti, venujem sa vtedy nášmu 4 mesačnému šteniatka, prípadne si vyložím nohy a pozriem film. Raz za týždeň si zvyknem v chvíľke volna spraviť aj beauty chvilku, peeling, nejakú masku a tak, balíček by preto potešil 🙂

5. mar 2024

Urobiť si čas pre seba a to kúpel,starostlivosť o pleť a umyvať si vlasy pol hodinku😂

5. mar 2024

Veľmi by som rada testovala tento balicek. Najradsej oddychujem s dobrou knihou. 🍀🍀 ☺️☺️☺️

5. mar 2024

Ahoj. 🌷 Keďže mám doma novorodeniatko, tie vankúšiky pod oči by sa hodili 😃🙈 a nie len to, ale celá rada starostlivosti o pleť, pretože príchodom bábätka je všetko druhoradé a ja som až na poslednom mieste. 🙈 Ešte pred nedávnou by som odpovedala, že svoje voľné chvíľky trávim pri dobrej knihe alebo vo vani, naložená v horúcej vode, to milujem. 🧡 Teraz celý svoj čas venujem svojím dvom deťom a domácnosti. Prípadný výber na testovanie by ma veľmi potešil, lebo by som mala motiváciu nedávať všetkých a všetko pred seba, ale užiť si welness chvíľky sama so sebou.🧴🧼🛁

5. mar 2024

Najradšej si zacvičim kým mala spí, alebo si len tak posedim s kávou a dobrou knihou.

5. mar 2024

Moja voľná chvíľka sa začína keď naša malá herečka zaspí. Každodenný wellness sa začína v sprche a potom sa starám o pleť. Už som skúšala hyalurónový sérum od Revolution, momentálne mám od Nuance a najbližšie by som chcela skúšať od Balea. Cez deň keď malá spinká, často aj zacvičím

5. mar 2024

Voľná chvíľa😍, nafarbim si vlasy, dám si pleťovú masku, pozriem telku. Mám 4 deti a 2 vnúčatá, z toho 2 deti majú ešte len 11 a12 rokov, takže sa veľmi nebavíme o voľnej chvíľke. Ale balík vyzerá super , len neviem či by mi ho baby neznarodnili, lebo zbožňujú kozmetiku , mastičky ,kremíky, geliky......

5. mar 2024

Cas pre seba je veru pre mna vzacny, bud napustena vana alebo dobre jedlo, dobry film 🙂

5. mar 2024

Je náročné popri dvoch malých deťoch venovať voľnú chvíľku len a len sebe. Ale zistila som, že pre moju psychiku je to viac než prospešné 🙂 Preto hneď, keď sa dá, idem behať. Je to pre mňa relax, reset a ten pocit po je úžasný. 🤩

5. mar 2024

Voľnú chvíľu si vychutnávam večer,keď moje 4deti zaspia vyložím nohy,otvorím knihu a popijam čaj občas aj víno 😉

5. mar 2024

Keďže mám už relatívne veľké deti, mám tých voľných chvíľ viac ako keď boli malinké. Opäť som teda začala čítať knihy a mám aj viac času venovať sa sebe, moje telo a pleť to potrebuje 🙃

5. mar 2024

Voľná chvíľka len pre seba je s dobrou knihou pri šálke kávy, alebo dobrý film, či relax na zahrade

5. mar 2024

Ked mam voľnú chvíľu, tak si napustím vaňu, pridam soľ, dám masku na tvar a čítam si nejaký fajn časopis 😊

5. mar 2024

Relax, oddych a odpočinok! Toto sa snažím robiť vždy, keď mám voľnú chvíľku. Relax pre mňa znamená dať si horúcu sprchu a poriadne sa uvoľniť. Už teraz sa teším, keď budem mať k dispozícii vaňu a budem si môcť dať horúci kúpeľ 👏 oddych pre mňa znamená vziať do rúk šálku horkej kávy a dobrú knihu a ponoriť sa do rozčítaneho príbehu 😶‍🌫️📚 odpočinok pre mňa znamená dostatok spánku, hocikedy, teraz aj poobede 😁👶

5. mar 2024

Voľné chvile travim podla nálady a aktualneho dňa ma čo maam chut. Niekedy si lahnem do vane s knihou, inokedy sa večer zakutrem pod deku s knihou, zavrem do izby a zacvičim si.vypnem aspon na 20 min 😊😊 alebo tak sedim a pijem kavu. ja milujem ticho takže mne stači ze som v tichu a uz relaxujem 😂

5. mar 2024

Moje volne chvíle trávim s dobrou knihou a malým welnesom, ktorý si robím sama a to od pleťovej masky, po čistenie a nesmie chýbať sérum na pleť. Zaujala ma maska na ruky, tu som ešte neskúšala, tak dúfam, ze budem mat možnosť

5. mar 2024

Dobrý deň . Voľnú chvíľku trávim napríklad skincare ✨Rada si dávam masky na tvar alebo sa starám o vlasy . Vždy sa niečo nájde 🤍 alebo si robim nevhty

5. mar 2024

Ked mam volnu chvilku, tak si rada precitam knihu, dam masku na tvar a konecne nalakujem nechty 🙂

5. mar 2024

Som maminka na plný úväzok a voľná chvíľka už ani neviem čo je 😅 ale určite by som sa rada zapojila a voľnú chvíľku si našla, aspoň večer keď drobec zaspí. Trošku zregenerovať pokožku by mi určite prospelo 😊🙏🤞

5. mar 2024

Pre mňa je voľná chvíľka, keď uložím dieťa spať a môžem sa venovať sebe, dám si teplú sprchu a pozriem si dobrý film. Túto sadu by určite ocenila moja dcéra tá keby mohla tak z dmky neodíde a vyskúša na sebe asi všetky produkty čo tam majú. V kúpelke trávi hodinu čo si ako ona vraví robí skincarku, čiže by určite ocenila keby produkty mohla vyskúšať a ja by som jej to dopriala. 🥰

5. mar 2024

Moja voľná chvíľka je večer keď už všetko v dome spí a mám ozaj chvíľku pre samu seba kuknem tv alebo po ťažkom dni nohy aspoň na chvíľku vyložíme

5. mar 2024

Moja voľna chvíľka len pre mňa pri troch detickach je vtedy ked deticky zaspia 🙂 a ja si mozem dat svoju večernú kozmetickú rutinu. Momentalne skúšam niečo nové 🙂 z DM a plus mam veľmi rada masky na tvar pri nich velmi relaxujem vo vani len sama 🙂
A este viem relaxovať aj pri nakupoch bez deti 😂

5. mar 2024

Moju chvilku pre seba vyuzijem na pletovu masku, nohy do horucej vody so solou, knizka v ruke potom peeling celeho tela umytie a nakremovanie - moj domaci wellnes… alebo si zacvicim… a ked chcem len tak relax vezmem do ruky hacik alebo knizku … za kazdu z tychto chvil som vdacna 👍🍀

5. mar 2024

Moja voľná chvilka je sama v kľude s dobrou knihou v ruke alebo sledovaním zaujímavého filmu👍

5. mar 2024

napustím si vaňu, potom musí byť peeling celého tela a vychutnávam si tú vôňu 🙂

5. mar 2024

Dám si vaňu, alebo si pozriem film/seriál.

5. mar 2024

dam si masku na tvar, a precitam si knihu

5. mar 2024

Ahojte, ja osobne svoju chvíľku venujem relaxom a doprajem si raz týždenne poriadnu pleťovú kúru... Dám si vaňu, aby sa uvolnilo telo a roztiahli na tvári póry. Následne si vyčistím gélom od balei pleť spolu s prístrojom na čistenie. Použijem ešte zmakcovadlo a ultrazvukovú špachtlu a dokonalé odstránenie masnoty a nečistoty. Potom si dám masku od balei, používam rôzne nemám obľúbenú, striedam podľa toho ako sa cítim. Keď mi treba hydratovať používam modrú, keď chcel pleť osviežiť ružovú a tak aj ostatné. Po aplikácii masky ju ešte zapracujem špachtlou s programom lifting. Toto je pre mňa absolútny relax a úplne ma to navnadilo si ísť taký relax dať aj hneď teraz 😂😂😂. Veľmi rada by som sa zúčastnila testovania, nakoľko už som s dm produktami mala skúsenosť a písala články aj tu a plus aj s yves rocher. Na kozmetiku som maniak, doma máme,, malú" drogériu 🙂☺️
Budem sa tešiť na spoluprácu 🙂🫶

5. mar 2024

Voľna chvíľka pre mňa znamená horúci kúpeľ so soľou alebo penou do kúpeľa, maska na tvár a ticho. 😊

5. mar 2024

Voľnú chvíľku využívam na oddych a zrelaxovanie. Každý deň pred spaním mám pleťovú rutinu. Zbožňujem pleťové masky, vankúšiky pod oči a krémy na ruky, pleť či telo, stále skúšam nové druhy. Mám vyskúšané aj niektoré kúsky z balea kozmetiky, ale moc rada by som vyskúšala ďalšie a podelila sa s ostatnými o výsledky testovania nových produktov ☺️🍀

5. mar 2024

Kávička koláčik a tichoooo

5. mar 2024

Relaxacia vo vani + pletova maska a dobra kniha 🍀🍀🍀

5. mar 2024

Oddych,chvíľa ticha,keď nie sú zrovna deti doma. Snažím sa venovať aj sebe,dopriať si hýčkanie.

5. mar 2024

Môj voľný čas trávim s mojimi dievčatami a často si robíme breauty večer s maskou, kremikami, lakovaním nechtov atď.

5. mar 2024

Voľný čas pri dieťati naberá úplne iný rozmer 🥹 Aj keď ho nie je veľa, vždy sa nájde chvíľka a vtedy to treba využiť, neviem či ste už niekedy cvičili jogu s maskou na tvári 🤣 každopádne aj takto sa dá, ale čo však musím povedať je, že aj pri miminku sa dá o seba postarať a tých 10minut, keď čičíka bábiku venovať sebe a svojmu zdraviu a vzhľadu 💖

5. mar 2024

Voľný čas ? No neviem , neviem, mám 4 dcéry , z toho 2 školopovinné a 2 vnúčatka. Nemám voľný čas ,ale s vašim balíčkom by som si ho naslaaaaaaaa ♥️😍. A vyskúšala by som všeeeeetko. Micerálka, jaaaj, na vrásky - jej mám 48 takže akorat, kruhy pod očami je moje druhé meno. Všeeeeetko by bolo moje , mastičky, kremíky, vodičky, ♥️. Joooooj konečne by som si musela urobiť VOĽNOOOO.!!
A to by bolo super, tak 🙏🙏🙏, sľubujem že si všetko slovám aby mi to tie moje stránky malé aj veľké neposkúšali skôr ako ja 🫣

5. mar 2024

Volné chvíle teraz venujem svojmu 1 mesacnemu Ondrejkovi. Takze ked zaspinka, nasla by som si cas otestovat nove vyrobky, ktore sa daju vyhrať🙂

5. mar 2024

volny cas najradcej travim pri kavicke, pri nejakom dobrom filme, pri upratovani so sluchatkami v usiach, alebo len tak sedenim na gauci, pozeranim do steny a rozdychavanim ako ma tie.moje deturence zase znicili 😅

5. mar 2024

Voĺných chvíľ len pre mňa je tak málo, ale o to viac si ich vychutnávam. Dám si vaňu alebo masku. Alebo si pocvičím. Netrvá to nikdy dlho, lebo deti a manžel ma hneď zamestnajú

5. mar 2024

S dcérkou si vždy naplánujeme spoločnú chvíľku pre našu skincare a navzájom si ošetrujeme pleť, nanášame masky a dcérka je navyše majsterka v masírovaní, takže moja chvíľka voľného času zas a znova patrí aj mojej Stelle 💕 Je práve vo veku, keď už začína objavovať čaro krémov, zázračných voňavých fľaštičiek a tak si našu beauty rutinu užívame spoločne a to je pre mňa najkrajšie strávená chvíľka voľného času 🥰

5. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa znamená vaňa, dobrá kniha a dobre víno. Samozrejme s maskou na tvári a po kúpeli namazanie celého tela dobrým tel.mlieckom.

5. mar 2024

Svoj volny cas najradsej venujem cestovaniu a kazdy vecer sa tesim na svoju skincare polhodinu v kupelni maska serum krem musia byt💄🌟

5. mar 2024

Volnych chvilok naozaj pre seba vela nemam uz vobec nie cez den kedy sa staram o dve male deti. Ale ked uz nejaku tu chvilku mam rada sa nalozim do vane plnej peny alebo soli a hodim na tvar masku a relaxujem 🙂 je to pre mna uzasny reset.

5. mar 2024

Voľných chvíľ.. Času pre seba asi maminky hľadajú často a nie vždy ho nájdu.. K takým patrím aj ja 🙂 ale som za to aj vďačná, pretože vieme, že žijeme, že sme tu pre niekoho dôležité... No ak sa chvíľa pre seba nájde samozrejme ako každá žena rada sa o seba starám, relax, vaňa a len ten pocit, že človek nič nemusí.. Ach🥰🍀

5. mar 2024

💚
💙
💚
Volnych chvíľ len čisto pre seba tych je malo, ale o to viac sa snazim aby boli 🙂 lebo su nesmierne dolezite.

Ak uz mam tu chvilku pre seba tak je to hlavne vaňa plna vody. Tak si urobim peeling, vycistim pleť galv. Špachličkou a dam si nejakú masku na tvar ak mam akurat doma tak aj na nohy. Lahnem do mojho oblubeneho kresla, urobim si kavu.... Zoberiem knihu...a zjem pritom sama celú cokoladu. 😁🙈 Milujem ten cas. Ticha, samoty, pokoja byt len tak sama so sebou.
Som rada ze mi to je dobriate ze stari rodicia si chlapcov sem tam pozicaju 😁 alebo ze mam super manzela ktori nema problem chlapcov zobrat von a urobit im program .
Kazdej mamke aspon 2x do mesiace prajem takyto cas pre seba.
💚
💙
💚

5. mar 2024

Citam knihu,pozriem dobry film, alebo rada peciem

5. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľku,rada by som sa venovala miliónom vecí,no žiaľ, žijem dosť hekticky a tak si davam najradšej,,šlofîka,,🙂.

6. mar 2024

Keď mám volnú chvílku len a len pre seba (to znamena je navarene, upratane, oprate aj ozehlene cize naozaj malokedy🤣) dam si vaňu v ktorej sa válam aj hodinu a vkuse dolievam teplu vodu (lebo neviem preco ta voda vo vani tak rychlo chladne!🤣) potom sa hodim do gauca a citam knihu pri salke caju/ alebo dobreho vínka 🥂, nohy vylozene to je relax ktory si uzivam na 💯% lebo naozaj nie je casto 👌🔝📖🛁

6. mar 2024

Vo volnej chvili si najradsej dam masku na tvar a precitam knihu 😊

6. mar 2024

Snažím sa uchmatnúť si chvíľku pre seba každý deň aspoň na pár minút, či už je to pri čítaní knihy, alebo v horúcej vani ale všetko samozrejme až keď malý zaspí. 😍 V procese IVF ktorý je nesmierne aj psychicky náročný okrem iných aspektov, som si povedala že aj pár minút pre seba je to čo každý deň potrebujem a preto sa to snažím aj splniť 😍 preto by ma veľmi balíček potešil lebo by som sa mohla takto rozmaznávať ešte viac 🥰

6. mar 2024

Vo voľnej chvíli si najradšej urobím dobrú kávu a čítam knihu ,ale vždy s pleťovou maskou na tvári.

6. mar 2024

Chvíľku pre seba využívam pri knihe alebo vo vani, pretože milujem horúci kúpeľ. 😃🙃

6. mar 2024

V rámci psychohygieny sa snažím nájsť si každý deň chvíľku pre seba 🙂 Nakoľko syn je už školák, rada si v čase voľna idem zacvičiť, zabehať, prečítam si knižku a popri čítaní si spravím napr. pleťovú masku, výborný čaj a užívam si chvíľu pre seba 🙂
Testovaniu by som sa potešila 🙂 Kozmetiku z DM mám veľmi rada.

6. mar 2024

Môj relax popri deťoch znamená kniha pri dojceni a zahradkarcenie popri vetrani sa vonku s deťmi, a oddych večer pri tv spolu s manželom 😉

6. mar 2024

maska ma pleť, vaňa

6. mar 2024

Mám malú dcérku, ktorá je naozaj vymodlená. Už som neverila, že ten zázrak raz príde. Vážim si to, že môžem byť mamou, ale zároveň som aj žena, ktorá sa rada pozrie do zrkadla a chce sa sama sebe páčiť. Vždy som si radšej privstala skôr a skrášlila svoj zovňajšok. Nie je nič krajšie ako keď sa žena cíti dobre.
Byť mamou je náročné povolanie a keď mám chvíľu pre seba rada ju trávim v mojej najobľúbenejšej DM drogérii skúšanim jej produktov.
Je to taká malá meditácia keď už
mám v košíku všetko potrebné pre moju dcérku. DM beauty produkty sú cenovo veľmi dostupné, čiže pre ženu taký malý raj, keď môžu vyskúšať niečo nové.
Keď som si všimla na modrom koníkovy vašu správu otestovať beauty balík musela som aspoň reagovať 🙂. Pekný deň prajem beauty maminky.

6. mar 2024

Chvíľku pre seba rada využijem starostlivosťou o seba... Či už pleťovou maskou alebo ak niekam idem rada sa namaľujem pre lepší pocit zo seba. 😊

6. mar 2024

Káva, koláčik a ticho......mám štyroch chalanov niesom náročná😁😁😁.....nikdy v živote som si tak nevychutnávala ticho ako teraz, je to balzam na moju dušičku...
Beaty balíček by ma veľmi potešil.....mám veľmi rada a používam radu kozmetiky AQUA, najmä v teplých mesiacoch....nenahraditeľné, zbožňujem

6. mar 2024

Popri dvoch malých deťoch pod 2r si nájsť chvíľku len pre seba je naozaj náročné, takže väčšinou v noci keď už zaspia a mám upratané si nájdem chvíľku pre seba. Umyjem si vlasy, dam si masku na tvár nalajem si denectne pohár vínka a sadnem si do vane aspon na hodinku. Potom nasleduje skincare, natriem sa nejakym krémom a potom si pozrieme s mužom film a ideme spať. Dokonalý večer ❤️

6. mar 2024

Najradšej čítam!!! A starám sa o rodinu a záhradu - takže môj voľný čas vypĺňajú knihy, rodina a záhrada.

6. mar 2024

Velmi rada si dam meditaciu s maskou na tvari a relax aspon pol hodku.

6. mar 2024

Ak sa dá voľnu chvílu využívam na masku a peeling na pleť, alebo si doprajem masáž či wellness. Niekedy to ako matka a žena potrebujem. Produkty z DM si však nekupujem a neskúšala som ich a tak nemám s nimi žiadnu skúsenosť. Rada by som produkty vyskúšala a napísala o nich na svojom webe. Stále sa držím hesla dopraj a bude ti dopriate a tak verím že sa na mňa usmeje šťastie.

6. mar 2024

Veľmi rada by som testovala, keďže vo voľnom čase najradšej čítam knihu a pritom mám mask na tvári a na nohách. Potom si dám sérum, krém a pohár vína 😜😉🍷💅🏼🧖🏼‍♂️🧴

6. mar 2024

Voľná chvíľa je pre mňa niečo čo často nemám ale už keď sa podarí tak ju trávim pri dobrom filme alebo knihe s maskou na pleti🙂
Testovanie by ma veľmi potešilo vyskúšala by som niečo nové 🍀🍀🍀

6. mar 2024

Hodinou uzasnej jogy s lektorkou Mirkou.

6. mar 2024

Káva + kniha

6. mar 2024

Ideálna chvíle pre mňa rada venujem skášľovaniu sa a relaxu. Je to teda kaderníčka, občas kozmetička a masáž, prípadne kino. Najčastejšie však zostáva len pri tom, že si napustím vaňu a čítam knihu. Rada si robím radosť kúpou nových kozmetických produktov, stačia mi často maličkosti. Aktuálne takto skúšam 2 alverde výrobky (sérum na posilnenie nechtov a ricinovy olej na obočie 😃)

6. mar 2024

Voľných chvíľ mám pri 3-ročnych dvojičkach a 10 ročnej dcére ako šafránu. Ale keď sa už čas nájde, rada si zacvičím. Aspoň raz do týždňa si dám beauty hodinku. Peeling, čistenie, maska, séra, krémiky...😃😃😃 ale pri tom ma sledujú deti. No a našťastie máme psíka, takže sa každé ráno a každý večer vytratím na prechádzku osamote. To je najväčší relax. ❤❤❤

6. mar 2024

Rada si dám masku na tvár,vlasy, kúpeľ a nejaký peeling potom spánok alebo dobrý film 👍👍

6. mar 2024

Dobrý večer , synček spí dopriala som si sprchu ku nej patrí čistenie tvare peeling tvare tela. Po hydratacia pokožky . Už mám 3 roky po 30tke treba mi venovať viac starostlivosti o seba ako teraz . Niekedy zaspim skôr ako môj syn až taká unavená zanedbaná neodlicena a neosprchovana. Ale poviem si však som len človek nie stroj 🙂. Takže každá moja voľna chvíľa patrí masáži tvare hlavne večer a luskanie slnečnicových semiačok to je môj relax … pekny večer ďakujem za možnosť zapojiť sa papa

6. mar 2024

Moja chvílka pre seba začína keď dám deti spať a vyzerám asi tak,že si napustím vaňu dám si veľa peny, medzi tým sa odličim a vyčistím si pleť peelingom a použijem látkovu masku.Po kúpeli si dám na tvár ešte sérum a nočný krém.Umyjem si zubky, dám pod oči gélové vankúšiky a šup do postele.Zapnem film a zasím 😊Mám rada svoju skin care večernú rutinu,keď môžem mať chvílku len pre seba.S radosťou by som sa zapojila do tohto testovania o tento super balík produktov,kedže rada testujem a zapájam sa.😉Veľmi by ma potešilo,keby som bola aj ja vybratá medzi testerky a mohla si tak užiť tieto produkty.❤❤❤❤

6. mar 2024

Moja voľná chvíľka znamená venovať sa sebe, a preto buď čítam, pravidelne meditujem a venujem sa psychohygiene a v neposlednom rade aj starostlivosť o svoj zovňajšok formou kvalitných kozmetických výrobkov, ktoré dodávajú telu, či pleti všetko, čo potrebuje - výživu, hydratáciu, očistu. Chvíle venované sebe sú na nezaplatenie pri všetkých každodenných povinnostiach.

6. mar 2024

Ako introvert volne chvilky najradsej vyuzivam na rozsirovanie svojho vnutorneho sveta, na polemizaciu o vsetkom moznom aj nemoznom a na planovanie dlhodobych i aktualnych cielov 😌 A kedze som zena, rada spajam prijemne s uzitocnym, popri premyslani o nesmrtelnosti chrusta je rutinna starostlivost o pokozku tou najlepsou volbou, vsetky predsa chceme byt nielen mudre, ale aj krasne 🌷

7. mar 2024

Vždy si nájdem niečo rozvojové. Neviem čo je to nuda. TV nepozerám, radšej sa starám o seba a svoju budúcnosť.

7. mar 2024

Chvíľa oddychu pre mňa predstavuje moje obľúbené činnosti - beh v prírode a potom kniha s kávou v ruke 🙂

7. mar 2024

Pleťovú masku na tvár + kreslo + kniha. Alebo nohy do teplej vody, do uší si pustiť nejaký zaujímavý podcast a robiť si takú tú domácu pedikúru.

7. mar 2024

Volne chvíle? To je čo? 😆 ale nie..volnu chvilu mam az vecer ked ulozim spat deti..a to si uvarim v klude a teplu kavu 😄 nahodim masku na tvar, nohy a pozeram do blba, niekedy po narocnom dni si as poplacem ci som dobra matka, alebo zoberiem diar, zapisem terminy k lekarom, ktore som rano obvolala (nie nepamatam si casy, no mam ich poznacene na ruke 😄) A v pripade ak je najmansi chory, tak nestiham zo spomenuteho nic, kedze vacsinu casu stojim pri postielke...

7. mar 2024

Takúto chvíľku využijem podľa momentálnej nálady...prechádzka, nákup,alebo skrášľovacie rituály či oddych pri káve a dobrej knihe.🙂

7. mar 2024

Miminko, viem, ze je v bezpeci u tatinka, tak si uvarim caj alebo meltu, dam teplu sprchu, scivilizujem sa (ucesem, umyjem zubky, oholim, ostriham nechty, spravim si peeling, nakremujem plet );) a popritom si pustim prijemnu hudbu / audioknihu/ podcast. Skratka som len a len so sebou 🙂

7. mar 2024

Ak nečítam knihu s čajom v ruke, tak veeeeľmi rada chodím na prechádzky alebo si zacvičím aspoň na pár minút 😍

7. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa je využitá na také aktivity ktoré sa neda robiť pri deťoch-kozmetická, kaderníčka ,alebo len obyčajná turistika

7. mar 2024

Oddýchnuť si teraz pri troch deťoch je pre mňa odloženie telefónu, len tak ležať a nič nerobiť, počúvať to ticho 🫠🫠🫠 taku chvílku mám každý večer keď zaspia a je to niečo krásne 😍🤩😂

7. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa ako troj-násobnú maminku malinkých detí znamená, že mám sviatok 🙈 V rámci zachovania zdravej psychiky to už aktívne vyhľadávam a nespolieham sa len na to že “ak vyjde čas”, lebo ten zatiaľ nikdy nevyšiel. 1x denne, keď detičky zaspia, si dám teplú kávu, trošku si zacvičím, spravim si skin care, pozriem konečne svoj seroš 🥰

7. mar 2024

Takto toto testovanie by ma nesmierne potešilo,keďže pri troch chlapcoch je toho času pre samú seba dosť málo 💙💙💙 konečne by som si mohla pre seba dopriať veľkú pozornosť a starostlivosť 🙏🙏🙏
Moja chvíľka pre seba spočíva vo vypití kávy v kľude a keď to vyjde,tak aj v cvičení osamote 💪💪💪

7. mar 2024

dlhym sedenim vonku v prirode na slniecku /bez pritomnosti ludi/ a idealne pobozkat aspon jedneho psa😂-a nasledne doma horuci kupel, zlupovaci maska, vykremovat sa, vyskusat nieco nove, urobit si vlasy, vyvonat sa a sadnut s cokoladou a nejakym lahodnym napojom k dobremu filmu alebo knihe a potom si pospat bez budika...a hned je svet aj ja v poriadku😎...

7. mar 2024

Balíček vyzerá super, potešil by 🙂 Tých voľných chvílok je malo ale vtedy idem rada do prírody na prechádzku a užívam si ticho a spev vtákov. Alebo večer vaňa a relaxačná hudba 👌

7. mar 2024

Voľná chvíľka o deviatej večer pri telke s maskou na tvári a cajikom v ruke 🤣🤣🤣

7. mar 2024

Balíček vyzerá skvelo 🩵🥰🥰 preto sa teda zapajam do súťaže aj ja 😊😊😊Moja chvíľka začína večer keď uspim moje dve detičky 😊😊 hlavne keď môžem chvíľu zrelaxovať a nájdem si chvíľku sama pre seba napustím si teplu vodu dám si masku na tvar a oddychujem takýchto chvíľok mam veľmi málo preto si to nesmierne užívam po sprche si dám vankúšiky pod oči a relaxujem pri telke kým sa nezobudí najmenší člen rodiny a musím ísť s ním spinkať 🙈🙈🙈🙂🙂 rada si urobím takúto chvíľku beauty dňa 😊😊

7. mar 2024

Voľných chvíľ mám málo, ale vždy si otvorím dobrú knihu, dám si masku na tvár, zalejem čaj a čítam ☺️

7. mar 2024

Kedze ja mam deti uz velke ;) resp aj vyssie odo mna tak ja volnu chvilku vyuzijem vyslovene pre seba .. citanim nejakej dobrej knihy.. ticho okolo mna ;)

7. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľku, zacvičím si jógu alebo pozerám novinky v skincare. Veľmi rada skúšam nové veci v tejto oblasti..

7. mar 2024

Sofistikovaná odpoveď by bola, ze vo voľnej chvíli venujem svoju pozornosť sebe a pleti atď, atď. Nuž pri mojich tajfunoch je pojem voľná chvíľa takmer neznámy, takže úprimne priznávam, ze keď sa naskytne tak zapnem seriál a nič neriešim. Keď skončí, tak si samozrejme poviem co všetko som mohla pre seba urobiť. Teda niečo iné, ako sedieť pred telkou. Chvíľu to v hlave riešim, plánujem, ako to nabudúce urobím úplne inak a hádajte, co sa stane nabudúce 🙂))))

7. mar 2024

Moja chvíľka pre seba znamená buď prechádzku na čerstvom vzduchu, ak je manžel s dieťaťom, alebo večer keď syn zaspí tak hodinka “ničnerobenia” pred TV s nejakou dobrotou. Niekedy to bývalo viac športu, tanečná… ale na to si musím chvíľu počkať ☺️

7. mar 2024

Keďže mám doma skoro 6 mesačnú slečnu, voľných chvíľ nemám veľa, no každý večer, ked ju s priatelom uspíme, urobim si chvíľu pre seba, dam si fajnú teplu sprchu, raz za cas si dam masku na tvar alebo nafarbim obocie a potom si pletiem deky z puffy vlny a pocuvam pri tom podcasty, za tym si pozrieme s priatelom jeden diel nejakeho serialu a ideme spinkat 😊 cez den si volne chvíle uzivam tak, ze si lahnem na gauc, kym mala spinka a oddychujem 😊

7. mar 2024

Volna chvilka je ked si mozem citat kusok knihu alebo len tak uzivat ticho 🥰 od kedy mame nasu sibalkubje toho casu coraz menej ale uzivam si to naplno😊

7. mar 2024

Pri troch deťoch je tých voľných chvíľok pomenej, ale ak m možnosť, tak si veľmi rada prečítam dobrú knihu, snažím sa háčkovať, ale mám rada aj diamantové maľovanie, aj keď posledný obrázok mám rozpracovaný už asi mesiac a akosi sa k tomu nemôžem dostať 😉

7. mar 2024

Tak pre mňa voľná chvíľka znamená čas strávený spolu s manželom keď konečne máme čas na zábavu, nejaký filmik a skin care 🤣
A tiež korčuľovanie, milujeme to, a vždy to robíme spolu ❤️

7. mar 2024

Najradsej si vezmem knihu a v tichu citam, aj ked takych chvilok je malo 🙂

8. mar 2024

Voľná chvíľka?? Hľadala som v slovníku cudzích slov a nenašla som nič 🙂)))
Ale aķ si náaaahodou nájdem čas len pre seba strávim ho vo vani plnej horucej vody a peny. K tomu pohár sladkého vínka.. maska na tvár..a relax môže začat

8. mar 2024

Moja zahrada a pobyt v nej pri akejkolvek cinnosti a taktiez spanok 🙂

8. mar 2024

Rada si napustím vaňu dám a relaxujem 🙂

8. mar 2024

Cez moju voľnú chvíľku keď malý spí najradšej sedím na dvore pijem kávu a čítam na nete články, pozerám videá, čítam knihu, hľadám nové recepty.

8. mar 2024

No tak keď sa pri mojich 3 babách a všetkej tej robote okolo nájde tá voľná chvíľka, tak pijem kávu, čítam knihu, pozerám obľúbenú reláciu, alebo sa zavriem v kúpeľni a relaxujem.

8. mar 2024

Voľných chvíľ veľa nemám, ale horúci kúpeľ, dobrý podcast ale tiež ísť si zabehať. To je to, čím si viem spraviť radosť, vyčistiť hlavu a užiť si chvíľku pre seba.

8. mar 2024

Ahojte, tak tohto testovania by som sa veľmi rada zúčastnila. Rada by som otestovala dm produkty a možno aj našla ten svoj obľúbený medzi nimi 😉. Nakoľko som maminka dvoch detičiek, toho voľného času na mňa už velmi neostáva, napriek tomu sa snažím využiť každú voľnú chvíľku pre seba. Pretože je to veľmi dôležité aj pre nás ženy a maminky 😉
Svoj voľný čas najradšej trávim čítaním dobrej knihy, dlhým pobytom vo vani a rozmaznávanim samej seba. Pretože sebaláska je veľmi dôležitá. A niet nad spokojnú a oddýchnutu ženu 😉❤️

8. mar 2024

Zdravíčko, moju voľnú chvíľu využijem tak, že si napustím horkú vaňu, kde si pridám soľ, penu poprípade aj bombu do kúpeľa. Očistím si pleť od celodenného makeupu a dám si masku. Pripravím si nejaký zdravý nápoj plný vitamínov, nech je moj maličký zdravý a relaxujem.😇

8. mar 2024

Nemám veľa voľného času len a len pre seba, ale už keď je tak sa snažím oddýchnuť si a dať sa do poriadku. Dva roky na materskej, zlá psychika, úplne som sa opustila.. ale dostávam sa z toho a snažím sa nájsť si každý deň hodinku pre seba na vaňu, relax a kozmetiku 🙏🏻

8. mar 2024

Keď mám voľnú chvíľu najradšej čítam knihy. Alebo si zdriemnem na gauči, keďže každé ráno vstávam o pol šiestej 😄

8. mar 2024

"Voľná chvíľa" taká vzácnosť 😂
Keďže sa už 14 rokov sama starám o ťažko choré dieťa týchto "mini momentov" je veľmi málinko. Ale všetky obetujem skincare a starostlivosti o telo. To je pre mňa ten najlepší relax ❤️

8. mar 2024

Volny cas len a len pre mna je straveny na masazi, u kadernicky ci kozmeticky 🙂 s radostou by som v tychto momentoch len a len pre seba testovala vas balicek produktov 🙂

8. mar 2024

Zdravím vás a ďakujem za možnosť zapojiť sa do súťaže.. Moja voľná chvíľka začína keď všetci idú spat- deti aj manžel 😁 začína odlicenima, používam micelarne vody, dám si hydrogelove vankúšiky masku, zapnem tv a užívam si nič nerobenie... Potom sérum a masáž tváre... Niekedy dlhšia- ak použijem olej alebo kratšia s krémom.. rada to striedam a rada skúšam nové veci... Bez kozmetiky si svoj deň ani predstavit neviem... Vaše produkty má zaujali, hlavne tie hydratačné vyzerajú úžasne...veľmi by som ich chcela vyskúšať 😍

8. mar 2024

Do DM chodievam od nepamäti. Počas materskej som skúšala rôzne značky aj od katalógových firiem, ale v poslednej dobe nakupujem práve v DM. Rada skúšam a posúvam svoje skúsenosti aj cez sociálne siete ako je IG, či FB a dokonca aj tiktok. Čas pre seba je pre mňa dôležitý, pretože aj keď mám 3 detičky, rada pomôžem maminám, kt. potrebujú poradiť vlastnou skúsenosťou. Ak by som nebola vybratá spomedzi testerov, nevadí, pretože tak či onak sa chystám testovať niektoré uvedené výrobky..zo zvedavosti... Totiž tá ma zakaždým dostane do predajní 😂.

8. mar 2024

Rada cvičím,relax pri káve,alebo prechádzky v lese 🤍

8. mar 2024

najradsej relaxujem pri behu alebo si zapnem dobry film/serial a zacnem steppovat 😊 samozrejme milujem wellnes a masaze a dobru kavu v dobre spolocnosti a najvacsia moja radost je nasa letna zahradna chatka kde travime cele leto ❤️

8. mar 2024

Voľná chvíľka pre mňa znamená kniha, háčik/ihlice a vlna, kváskovanie, v lete záhradka, grilovanie, káva....

8. mar 2024

Voľna chvíľka pre seba keď si večer napustím vaňu s penou alebo soľou, keď si cez deň vypijem kávičku a dám masku na tvar alebo cez letné mesiace opaľovanie pri vode a relax 😇

8. mar 2024

Pocas volnej chvilky velmi rada citam, robim nieco kreativne (najblizsie ma caka chystanie velkonocnej vyzdoby) alebo sa staram o svoju plet kedze velakrat mam volnu chvilku v kupelni.

8. mar 2024

No takých je velmi velmi malo, ale ked sa uz postasti, tak dam horucu sprchu, spravim si cajik a pustim si nejaky dobry filmik, proste relax

9. mar 2024

Volnych chvil mam zalostne malo pri troch detoch a domacnosti🙈ale aj tak sa snazim nezabudat na starostlivost o svoju plet a ked uz mam ozaj ze volmu chvilu rada ju vyuzivam na "wellnes" v kupelni ze si spravim aspon nejaky ten peeling navyse a potom si dam masku

9. mar 2024

Vynikajuci balicek ako stvoreny pre nasu rodinku. Mna urcite zaujal roll on a gelove vankusiky pod oci, zaroven mam stale dehydratovanu plet. Zase manzel ma uplne suchu pokozku ruk, cize aj on by si tu nasiel nieco svoje.

9. mar 2024

Vo voľnej chvíli si rada prečítam dobrú knihu so šálkou zeleného čaju alebo sa zoberiem na prechádzku na čerstvý vzduch do jarnej rozkvitajúcej prírody .

9. mar 2024

Moja voľná chvíľka = upratovanie ☹️, mám problém urobiť si čas pre seba, kedze mam pocit, ze stále okolo mňa je čo robiť...ale ak sa predsa nejaka objaví, tak s dobrou knihou 📚📖

9. mar 2024

Ahojte, kedže veľa voľneho času nemám pri mojej polročnej dcérke, manžel chodí na týždnovky, je doma iba cez víkend. Voľný čas trávim upratovaním, ale najviac sa teším na večer keď si môžem napustiť teplú vaňu a spraviť večernú rutinu skincare 🙂 produkty by ma veľmi potešili kedže moja pleť potrebuje trošku zhydratovať . 🙂

9. mar 2024

Milujem knihy, takže s dobrou knihou, čajom, sviečkou, pod dekou, keď je vonku meter snehu 😁

9. mar 2024

Ja som beauty maniak,takže voľnú chvíľku využijem na starostlivost o seba-peeling,maska,masáž..dobrá kniha

9. mar 2024

rada idem na prechadzku, ci potesim sa masazou, nechtami, cvicenim

9. mar 2024

Moja voľná chvíľka znamená prechádzku v prírode,a/alebo oddych vo vani, ktorý zakončím starostlivosťou o pleť v podobe masky 😊 Veľmi ma baví skúšať rôzne krémy a séra a sledovať ako fungujú na mojej pokožke a ako jej prospievajú.

9. mar 2024

Ahojte, svoju voľnú chvíľku, ktorú si doma nájdem venujem starostlivosti o seba 🥰 tzn trhanie obočia, maľovanie, maska na tvár a všetko, čo k tomu patrí 😊🍀🥰

9. mar 2024

Ja milujem kozmetiku milujem Keť môžem sa líčiť ako chcem ako maľovať portrét chvíľka pre mňa hudba pri oodlicovanie dať sérum krém užívať si bit sama sebou

9. mar 2024

Ja si uživam chvilu pre seba ak idem na nakup potravin sama, alebo prave do dmky (vtedy sa muz velmi neraduje 😁). Alebo staci vecer dobrý film, pri ktorom aj tak zaspim . Ta chvila, kedy je doma ticho a nikto nic od vas nechce 😁 vtedy to povazujem za relax.

9. mar 2024

Už keď si nájdem chvíľku pre seba tak si dám masku na tvár, zregenerujem pleť, trošku zrelaxujem, prípadne si spravím manikúru a pedikúru 🥰🦋

9. mar 2024

Rada si prečítam vo voľnej chvíľke dáku dobrú knihu alebo pozriem film 🙂

9. mar 2024

Keďže voľného času a voľných chvíľ pri našich dvoch vrtuliach moc nemám. Považujem za voľný čas a chvíľku pre seba, čas keď mladšia spinká a staršia je v škôlke. Vtedy vytiahnem vždy ten nástroj alebo produkt, ktorý si vyslovene žiada moje telo, väčšinou je to ale čokoláda 😅
Keďže už aj na mňa prišlo (starnem ako sa povie) , akurát zvažujem nakúpiť si produkty ba starostlivosť o telo a tvár. Balíček by mi preto padol vhod a nesmierne by ma potešil 🙏🫶

9. mar 2024

Keď si spravim čas pre mňa, pre moju pleť, vlasy a tiež telo. Čas strávim aj vo fitku alebo v prírode .

9. mar 2024

Voľná chvíľa pre mňa je vtedy, keď starší syn v škole a mladší spí, vtedy si viem užiť chvíľku pre seba aj s kozmetikou. Balíček by ma veľmi potešil.

10. mar 2024

Vo voľnej chvíli si rada prečítam knihu alebo s najlepšou kamarátkou si dám kavu .

10. mar 2024

Mam 2 veľké deti-14 a 18r. a teraz dvojmesačného synčeka...pre mňa momentálne veľká zmena,a tak aj volne obcasne chvíľky vždy využijem inak...raz je to spánok,inokedy nákup,sprcha, jedlo v kľude, serial,minimasaz,maska na tvar,čistenie pleti. toto posledné teraz dosť zanedbavam,mala by som viac... ak by som testovala,dopriala by som si v rámci dennej chvíľky pre seba každý deň kozmetické minimum,moja pleť,už trochu staršia to veľmi potrebuje

10. mar 2024

Každú voľnú chvíľu si veľmi vážim a preto sa snažím si čas pre seba rozvrhnúť tak, aby som sa postarala ako o vzhľad svojho tela tak o vnútro svojho tela☺️ veľmi dôležité sú obidve aspekty tak preto sa snažím využívať svoj voľný čas aj napríklad pre spánok, masáž, či na prípravu zdravého jedla a podobne ale predovšetkým milujem starostlivosť o svoju pleť a telo zvonka☺️ balíček by má preto veľmi potešil☺️ vopred ďakujem ☺️

10. mar 2024

V tejto dobe je ťažko nájsť čas na seba pri toľkých aktivitách. Ale vyzerať pekne je predsa povinnosť, aj keď iba pred samou sebou🥰 Keď sa nájde voľná chvíľka rada sa rozmaznavam starostlivosťou o svoju tvár a doprajem jej výživu a hydrataciu❤ Balíček by potešil aj mňa Ale aj moju dospevajucu dceru🥰

10. mar 2024

Testovania od dm milujem, človek objaví veľa produktov o ktorých bežné netuší aké sú dobré a v prvom rade cenovo dostupné. Fotenie a kreativita je tiež súčasťou testovania a to mne problém nerobí 😁takže by som rada nabrala, skúsenosť s testovaním od dm.

10. mar 2024

Momentálne voľnú chvíľku nemam pri drobcovi,ktorý je ako chychlik. Ale už keď je trocha času tak kávička a kniha , kúpeľ 🍀🍀🍀🍀 testovanie by ma potešilo 🍀

11. mar 2024

Večer vaňa ( keď malý zaspí). Dobrá kniha,telka, cez deň kávička. Testovanie by potešilo

11. mar 2024

Naposledy som si celkom uzila chvilku sama, v tichu a tme na zahrade ked maly zaspal. Inak, si najlepsie oddychnem a vypnem nejakym pohybom a byt mimo domu.

11. mar 2024

Aj napriek tomu, že som sa stala po prvý krát maminkou, a už nemám toľko času len a len pre seba, vždy si nájdem čas a venujem sa svojmu telu a hlavne pleti. Tak ako pred bábätkom tak aj teraz mojou najobľúbenejšou činnostou je staranie sa o moju pleť. Hlavne teraz, keď, už čo raz častejšie, neprespaté noci dávajú zabrať mojmu telu, mám väčšiu inšpiráciu sa oň starať. Vždy sa to skončí pri romantickom filme s manželom a nesmie chýbať ani pohárik vína😉🥰

12. mar 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@0609megy, @07091987, @0xenia0, @10anna, @123andrea, @12barbara, @12ivanka123, @16oriesok, @17alenka, @1ivka12, @1samer11, @23lenka, @24zuza, @250093, @54tinka54, @55555lenka55555, @89petra89, @8domcatko888, @aaadkaaa, @abbies, @acer11, @adad23, @adinaty, @adriana031989, @aeowyn22, @ajocka79, @alexa975, @alexaa3, @amete, @anamor, @andrea_82, @andy57, @angie_l, @anjelik9993, @anka2015, @ariannazara, @asshanti, @auchtl, @bambucad, @barbie77, @bavlnka92, @beababy, @beba1989, @beki183k, @beky00, @bela30, @belinda75, @bella636, @berry59, @biankaaa2292, @biankinka, @bibinka01, @black_wolf, @blbovina, @blondi2, @bobkovci5, @bubik11, @bubik91, @bubinko1506, @bubo27, @carmen238, @cecilia29, @ceresnicka111, @ceruzkaa, @cleo02, @coffeebreak123, @colka, @csilla1977, @da_nie_la, @dada011, @dada2610, @danielakicova, @dasenka1203, @daska178, @dema64, @denidi, @denisa0504, @deniskacernekova, @diaalex, @diana3233, @dianava, @dmatka, @domcurik27, @dominikakuklova, @duricovatatiana, @dzanky, @eddrienna, @ela9503, @elenka87, @elinka5, @elisabethka, @eliz22, @elizabeth22, @ellgie, @emiw, @erikad82, @evca94, @fedina1, @fidel987, @foxyn8, @franka, @gabika28s, @gabikaa11, @geforce5, @gujami, @hande3012, @handmadebylenka, @harpinaha, @havlicka11, @henrietka9, @hevita, @holmlea, @holubok, @ianka94, @iivanna, @ines274, @ivanuskaa171, @ivkafalcon, @ivkajapo, @ivusa3, @jamocka4, @janababana, @jane0123, @jane1987, @janelllka, @janie_hc, @janina1347, @jankagulka, @jankahur, @janulienka1103, @jarajka, @jedinetereza78, @jessica45, @jordynka, @kacena85, @kamsi6, @kasssiopea, @katinka789, @katka3008, @katlula, @katulka027, @katy1407, @keira13, @ketrin172, @ketrin2106, @kika1181, @kika9981, @kikaa22, @kikanunka, @kikapog, @kiksz, @kikuska1988, @kkaciatko, @klaudiak23, @knikoleta, @koka189, @konik333, @kristinapa06, @kvadrinkaaa, @l_kala, @lady18, @lalisko1, @laura170, @lauri232, @lenka1231, @lenka272m, @lenkarod, @lentilkalenka, @lenuskatokarova, @lev26, @lholasko, @lienka9898, @lili205, @lilian183, @linkapaulinka, @linsss, @livinka1111, @lubka2510, @lucanka49, @lucijalucy, @lucindaa, @lucinka1616, @lucinka563, @lucinkava3, @lucinocka1989, @ludik3, @lujzamisko, @lulluremiasova, @luma1, @lusijaoxx, @maalina, @macik525, @maggie20, @mahpeyker, @mama80, @maminkamartinka6, @mana173, @marianas, @marikaheidi, @marta852, @martina_11, @maruskaw, @marwa, @matka1984, @matusik24, @maty19, @melani19, @melipe, @mia576, @miamia04, @michaela2301, @michaela2910, @michaelammka, @michaellka, @miiceencoovaa, @milacik16, @mimaema, @mimus_s, @mimuska125, @mirkajanickova, @mirkamurko, @mischumischu, @misena3, @misinka0611, @misurka7, @mommyviky, @monalisa1, @moncva, @monicatko20, @monicka499, @monika4519, @monika791, @monika_bub, @monikaem, @monnci2226, @monny222, @mooonika1975, @mro, @murkaa1, @nancy666, @nanga111, @natala04, @natalll, @natusicek28, @navarra007, @nelaaa17, @nelinka2507, @nelli81, @nelly91, @nicky0007, @nicol_k, @nika3333, @nikaeli, @nikam, @nikiig, @nikita151, @nikol1316, @nikolasenderakova, @nikuskax, @olivka26, @olympus, @owecka, @patycka, @penelope10, @petranagy, @petruska2100, @pincsike, @pipojohan, @plastustop, @poppy22, @radchanka, @rafaela555, @rebeka1211, @renca1992, @riatia, @richard11, @rybkaa, @sabina1112, @sabkafolto, @sammy19, @saninka33, @sashkam, @schwarzbacherova, @seahorse27, @sebona, @sheila2004, @simona826, @simonette94, @simonka625, @simonkal, @sinymini, @slavkaf11, @slovan99, @smejka0907, @snowflakenel, @sofia2013, @somelierka, @sonakollarova5, @sonkam, @stanka188, @stanusenka, @strapka, @sunnydays, @susane112, @szida, @tatiana1329, @tatianasevcikova, @tatmamina, @tbd, @tecila, @terka224, @thinka001, @tilly24, @tinesa, @tinka7256, @tinmi, @titikaka, @tradaaa, @tratatundra, @tvorastvor, @ursulienka1, @vanii_s, @velvera, @venika00, @veronaistokova14, @veronika1754, @veronikakos, @vierocka1490, @viviveronika, @vvikky, @vvrga1, @vymyslena369, @whitebubble, @wika157, @wikuska, @yanqqa, @zadarmo1, @zaneta_004, @zanush_ka, @zanzilady, @zata2, @zena159, @ziabronozka, @zolinka131313, @zuly, @zuzin78, @zuzkablonde, @zzasb

12. mar 2024

@konik_testuje ďakujem ♥

12. mar 2024

@konik_testuje Ďakujem a teším sa

12. mar 2024

Ďakujem❤

12. mar 2024

Ďakujem ❤❤❤
a Krásny deň prajem

12. mar 2024

@konik_testuje ďakujem ❤️❤️❤️

13. mar 2024
14. mar 2024

Začni písať komentár...

Odošli