Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    melani19
    28. mar 2021    Čítané 188x

    Testovanie hračiek Fisher Price Linkimals

    Ahojte 🙂 

    Tak a je tu recenzia na hračky od Fisher-Price.

    Keď som uvidela, že sa budú testovať hračky od značky Fisher-Price, tak som to hneď aj skúsila.  S ich značkou som nadmieru spokojná a aj dcérka. Nepoznala som tieto hračky ( Linkimals). Tak keď nás vybrali na testovanie, bola som veľmi rada a zároveň aj zvedavá, aké hračky to budú.

    Moja dcérka sa veľmi potešila 🙂 je vidieť aj na fotkách.

    Keď sme ich prvýkrát zapli a moja dcérka stlačila gombík, som nečakala, že oni spolupracujú. :D Bol to menší šok, ale pre dcérku ešte väčšia zábava.

    Dostala som poznámky, že na čo taká hra pre 2 ročnú, že tie kruhy dokáze snáď dať na seba a stláčať gombík.

    Odpoveď: Áno vie! Dokonca toho vie až až.

    Rovno idem na pozitíva:

    Tieto hračky nielen svietia, čo je inak úplne super, nielen majů tie kruhy, kde sa napríkad menšie deti naučia ich dávať na seba, ale spolu spievajú, rátajú, hovoria abecedu, svietia, tancujú! Vlastne chcú, aby tie deti robili to isté. Kedže u nás vládne maďarský jazyk a anglický (nakoľko moju dcérku zaujíma skôr angličtina). Tak pre nás veľké plus, že rovno sa učila hravo aj po slovensky 🙂

    Negatíva: Jediné čo je pravdou, že pre menšie deti je to ešte viac zaujímavé, inak neviem nič vytknúť.

    Ďakujeme, že sme ich mohli otestovať a odporúčame 🙂

    #test_fisherprice3 #recenzia #linkimals_skusenosti

    Bunkrik a osvetlenie od #test_fisherprice3 #recenzia
    🙂 a spievanie

    melani19
    Správa bola zmenená    8. mar 2021    

    Tak a mame doma testovačku od fisher price 💜
    Toľko radosti, keď tie hračky uvidela 🙂 už teraz z nich máme kopec radosti
    #test_fisherprice3 #recenzia

    melani19
    12. okt 2020    Čítané 137x

    Verbena namiesto sladkostí

    Mala som tú možnosť, vyskúšať produkty od Verbeny.

    Som naozaj závislá na sladkostiach. Neviem či je to tým, že odkedy mám malú princeznú Melani, mám málo spánku alebo je to len výhovorka. :D Vždy som hľadala náhradu, aby som sa nepchala stále čokoládami. Musím sa priznať, že u značiek, ako je Verbena, bude viac % náhrady, aj keď občas si dať čokoládu nie je hriech. 🙂.

    Vždy keď ideme na výlet alebo len na prechádzku, tak som si z toho brala zo sebou. Áno dostanem aj ja hlad. :D Predsa utekáme spolu 🙂 

    Najlepšie je, že aj moja dcérka ich môže papať a nemá z toho žiadnu alergickú reakciu, nakoľko je silná alergička.  Tak že ich budeme naďalej kupovať.

    Najviac z cukríkov mi chutila Verbana levanduľa s čučoriedkou. 🙂 Má takú neopísateľnú prijemnú chuť, ktorá padne vždy dobre. 🙂

    Zo sušienok mi najviac chutila Verbana Sušienky Rakytníkové s kúskami pomaranča, pripomína mi to detstvo, Vianoce, krásne spomienky. Najlepšie si dať s čajíkom.

    Ochutnala som ešte Verbana Eukalyptus, príjemná chuť, ale od kedy som bola tehotná môj žalúdok neznesie nič mentolové (aj vtedy mi z toho bolo neskutočne zle). Manželovi som dala Verbana Zázvor, nakoľko ja nemám rada Zázvor. Povedal, že má to príjemnú chuť a do chladného počasia je akurát aj s Vitamínom C.

    Na záver veľmi pekne ďakujem, že ste ma vybrali. Ochutnali sme všetky, ako som spomínala vyššie, budeme výrobky Verbena naďalej kupovať. Ďakujem aj za pohárik, ktorú denne využívam 🙂 a tašku, s ktorou sa hrá moja dcérka.

    Ďakujem 🙂

    #test_verbena2 a #recenzia #verbena_susienky_skusenosti #verbena_cukriky_skusenosti

    #test_verbena2
    Za mňa najlepšie cukríky 🍬🍬🍬
    Už som dlho cukríky nemala, ale tieto levandulove odporúčam 🙂

    melani19
    Správa bola zmenená    18. sep 2020    

    A môže sa začať testovanie 🤤
    #test_verbena2

    melani19
    10. jún 2019    Čítané 229x

    Naše testovanie s Oilesen

    Dostali sme na testovanie vitamín D3 Oilesen - 2x D3 400 a 2x D3 500

    Melani dostala od nich aj roztomilý darček Žirafku 🙂 U nás mala veľkú výhru 

    Naše prvé dojmy boli vynikajúce 🙂 Podívanie pre Melani bola jednoduchá a aj si pochutnala 🙂 Neviem posúdiť, ale zatiaľ nám veľmi vyhovuje. Nevidím žiadne negatíva🙂

    Vitamin D odporúčajú brať od batoľata🙂 Skúšali sme aj iné, ale musím uznať najviac nám pomáha práve Oilesen🙂 (nie, nechválim preto, že som to dostala zadarmo na testovanie) Hneď ako pominie idem kupovať ďalej 🙂

    Dostali sme aj vo podobe spreja 🙂 Ktorý používam ja.

    Už je to druhý rok, čo ma bolelo koleno. Po mesiaci používania už ma absolutne nebolí. Vždy som mala problémy s kosťami a odklopem u mňa je pozitívum vtomto smere 🙂 Ja odporúčam, aspoň za vyskúšanie, možno práve aj vám pomože tak. ako nám. 

    PS.: má výbornú chuť 🙂

    ĎAKUJEME 🙂