konik_testuje
1. aug 2023
1849 

Skúsenosti s balíčkom titulov na domáce dovzdelávanie

„Mami, čo je to?” „A ako sa to robí?” „Mami, a prečo?” Túto smršť zvedavých otázok zažila snáď každá mamička, ktorá má doma už hovoriace dieťatko. Detstvo je obdobie, kedy malý človiečik baží po poznaní o čosi viac než ten veľký človek, ktorý z neho raz vyrastie. Je to práve ten čas, kedy túžbu po informáciách musíme podporovať, ako sa len dá, skôr, než jej plamienok stihne vyhasnúť. Ako však ich prirodzenú zvedavosť podporiť? Ako ich naučiť novým a nepoznaným veciam tak, aby sme ich skôr neunudili a neodradili? Úplne jednoducho. Vďaka sieti kníhkupectiev Panta Rhei budete môcť podporiť učenie „na domácej pôde” originálnou a zábavnou formou a otestovať sadu produktov, ktoré nielen urobia radosť, ale najmä podporia vedomosti vašich drobcov. 

Čo budeme testovať 

Pohyblivá slnečná sústava5 je stolný motorizovaný vesmírny model 2v1, ktorý názorne predstaví fungovanie našej planetárnej sústavy aj postavenie Zeme a Mesiaca. Sústava prevodov tvorí verný model slnečnej sústavy s rotujúcimi planétami a svietiacim Slnkom. Sústava je poháňaná motorčekom a všetky planéty obiehajú okolo Slnka rýchlosťou zodpovedajúcou skutočnosti. Druhá možnosť je zostavenie len Zeme a Mesiaca, na ktorých je možné pozorovať vzájomné pôsobenie týchto telies. Pomocou externého svetla je možné simulovať fázy mesiaca alebo miesta na zemeguli so zatmením.

Súbor pracovných listov KuliFerdo – Práca s textom6 je určený všetkým, ktorí si chcú precvičiť a zlepšiť čítanie. Texty sú vytvorené tak, aby boli pre malého čitateľa atraktívne svojím obsahom a podnetné spracovaním. Pre žiakov 1. až 4. ročníka ZŠ na rozvíjanie špecifických funkcií so zameraním na slovenský jazyk.

Publikácia Daniela Heviera Heviho Diktátor6 už pomohla tisíckam žiakov prelúskať sa úskaliami pravopisu a zvládnuť strašiaka diktátov. Kniha obsahuje 138 vtipných autorských diktátov a je určená rovnako žiakom prvého, ako aj žiakom druhého stupňa, s ktorými učitelia drilujú diktáty. Knižka je bohato ilustrovaná autorovými čiernobielymi ilustráciami.

Autor William Potter malých zvedavcov prostredníctvom svetoznámeho vedca Alana Turinga pozýva do neobyčajnej matematickej výzvy plnej šifier, rébusov a hádaniek v našom najnovšom pracovnom zošite - Matematické rébusy Alana Turinga5! Na vyše 80 stranách sa každý odvážny rozlúštiteľ od 7 rokov stretne s prvočíslami, násobkami a percentami, slovnými úlohami či zábavnými doplňovačkami, no v neposlednom rade aj tajnými kódmi a šiframi. Príklady sprevádzané pestrými ilustráciami pomáhajú rozvíjať matematickú logiku a analytické myslenie žiakov v situáciách z bežného života (dostatok peňazí na nákup, vyrátanie zľavy, potrebného paliva na cestu a podobne). Príjemným spestrením sú aj rôzne nečakané zaujímavosti zakódované v tajných šifrách.

Náš svet v číslach5 je neobyčajná kniha plná číselných údajov o každej oblasti či téme, na akú si len spomeniete - od počtu hviezd vo vesmíre až po množstvo mikróbov žijúcich vo vašom tele a na ňom. Nájdete v nej stovky podivuhodných i zábavných faktov. Vďaka číslam spoznáte svet v súvislostiach, o ktorých ste doteraz možno ani netušili.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme mamičku školáka, ideálne na prvom stupni ZŠ, ktorá ocení možnosť dovzdelávania zábavnou formou v pohodlí domova. Či už si mamička, ktorá svoje deti vyučuje doma, alebo len rada doplníš školské osnovy zaujímavými a užitočnými informáciamu, neváhaj sa zapojiť do testovania! Ak navyše rada fotíš a si ochotná sa o svoju skúsenosť s týmto balíčkom publikácií podeliť s nami na Modrom koníku, si náš človek!

Ako sa zapojiť

Napíš nám do komentára, aké predmety v škole tvojho malého vedátora bavia najviac, a ktoré najmenej. Určite doplň aj informácie o veku. Možnosť pridať komentár máš do 8.8.2023, kedy vyberieme 5 testeriek, ktoré budeme kontaktovať v súkromnej správe a balíček od Panta Rhei im pošleme. 

#test_pantarhei

Mám tri dcérky, najstaršia bude druháčka, má 7 rokov. Baví ju všetko. Učíme ju doma, je domoškoláčka. Knihy miluje, je zvedavá na všetko, už sa k nej pridávajú aj mladšie sestry. Rada číta, píše aj počíta. Ja fotím rada, pridávam fotky aj na svoje sociálne siete.

1. aug 2023

😍 toto je to prave orechove pre mojho zvedaveho 10rocneho syna ktory ide v septembri do stvrteho rocnika a neustale sa nas vypytuje otazky na ktore my casto nevieme odpovede 😅 vesmir je u nas top tema a teda musim priznat ze uz si citam aj na nete aby som pred nim nevyzerala ako velmi nevzdelany clovek 🤣🙈 nakolko mna vesmir nefascinoval nikdy tak ako jeho teraz ❤️ beriem to ale pozitivne vela sa naucim pri nom aj ja 😍 dcera ma 7rokov a vzdelava aj ju 😅 Patrika bavi telesna a matematika dceru vraj nebavi ziadny predmet ona je ako ja , miluje prestavky ked sa moze najest a pohrat so spoluziakmi 🤣 🤦‍♀️ ona ide do druheho rocnika 😘

1. aug 2023

Som učiteľka a práve s takýmto materiálom pracujem. Bola by to pre mňa dvojnásobná radosť, keďže mám dom aj jednu zvedavu prvostupniarku, ktorá má rada slovenčinu, matematiku, vlastivedu a prirodovedu. Rada by som pracovala s materiálom, ktorý vzdeláva zábavnou formou, pretože práve tak sa snažím učiť aj ja. Niektoré publikácie poznám a o niektorých som len počula,. Veľmi rada sa o svoje skúsenosti z testovania podelím, pretoze naša škola zastrešuje aj domskolakov a budem vedieť podať aktuálnu a pravdivú spravu o Tom, ako sa nám darilo.

1. aug 2023

Jeej práve dnes 1.8 sme začali s našou ,, domácou letnou školou , 🙂 znamena to že syn 1vak a dcéra 3tiacka majú každý deň pár úloh s matematiky, diktát a tak 🙂 veľmi sa im po mesiaci prázdnin nechce ale keďže o mesiac už budú 2hak a 4tacka treba precvičovať , a teda veľmi by nás takéto pomôcky potešili a radi ich otestujeme a ja keďže rada fotím ich rada pri Tom odfotim 🙂

1. aug 2023

Mám 8ročnú dcérku, ktorá v septembri nastupuje do 3. ročníka. Najviac ju baví matematika a všetko o prírode a ochrane prírody.

1. aug 2023

Mám 9 ročného, ktorého baví najviac matematika a slovenský jazyk , aj keď aj z ostatných predmetov má 1tky. Určite by sa potešil výhre aj testovaniu 🥰

1. aug 2023

Mám 9 ročnú ide do 4teho ročníka .... Najradšej má vlastivedu ,prirodovedu a matematiku 🙂 ... Rada sa s dcérkou zapojíme do testovania 🙂 určite ju to poteší keďže prázdniny ešte potrvajú 🙂

1. aug 2023

Môj 9 ročný syn ide do tretieho ročníka, obľubuje matematiku, prírodu, šport. So slovenčinou sa kamaráti hlavne čítanie ho veľmi baví, preto by ho testovanie veľmi potešilo a naučil by sa nové veci spolu aj s mladším bratom 😉🍀🍀❤️❤️

1. aug 2023

Dobrý podvečer
Náš syn Kristián má 11 rokov a ide do šiesteho ročníka.
Nie že by sme bazíroval na skvelom výsledku ale počas celého školského roka sa pravidelne preskúšavame precvicujeme atd. Je jedináčik a vždy ho baví opakovať s rodičmi aj keď je už na druhom stupni. Popritom sa aj my vraciame do školských čias a vždy sa niečo nové naučíme.
Veľmi má rad slovenský jazyk, matematiku, geografiu a biológiu. Telocvik taktiež a cudzie jazyky.
Teší sa teraz na fyziku ako novy predmet. Veľmi rad by istotne potrenoval a videl niečo krásne a nové.
Pretože aj keď ke ešte polovica prázdnin pred nami on už v auguste si dá každý deň príklad z matematiky alebo nejaký rebus. Samozrejme sem tam aj nejakú doplnovacku i, y… a v neposlednom rade miluje čítanie kníh! .
Potešilo by nás to veľmi ❤️

1. aug 2023

Budeme mať doma prváka od septembra, Kuliferdo by ho určite potešil 😁

1. aug 2023

Mám dvoch chalanov, jeden 3 ročák a druhý od septembra prvák - domškolák🙂 aktuálne ho najviac bavia hodiny, určovanie času, ale dobre viem, že to sa môže z minúty na minútu zmeniť 😀 prešiel si už písaním veľkých tlačených písmen, obdobím počítania.. keď ho to baví, podporujem, keď ho to baviť prestane, nájde si niečo nové a k predošlému sa vráti, keď bude mať znovu chuť.
Balíček by sme určite využili na 120%. Milujeme rôzne encyklopédie, pracovné zošity, aktivity, modely, vzdelávaciu literatúru.
Držíme si palce, aby sa na nás usmialo šťastie 💚

1. aug 2023

Máme doma malého zvedavca, ktorý o chvíľu oslávi 6r. a začína spoznávať nové veci .Spolu zo starším bratom 13r. sa radi učia . Najviac ho zaujíma matematika a všetko ohľadom prírody a zvierat . Staršieho fascinuje vesmír no potreboval by zabrať v slovenčine . Radi by sme sa zapojili do testovania a vyskúšali domáce dovzdelavanie aj takouto formou 😉

1. aug 2023

Mám 2 dcérky, staršia mala teraz 8 rokov a od septembra nás čaká 2. ročník. Sme domoškolácka rodina, takže aa ucime doma, ale aj v komunite s ostatnymi domoskolákmi. A čo má najradšej, ak predmet tak je to prvouka, ale zo všetkého najradšej čita knihy o zvieracej ríši, moje encyklopédie o Zemi, vesmíre,.zvieratkách, potápaní. Takže z testovabia by ju najviac zaujala určite pohybliva slnecna sústava, ďalej by sme pokračovali s Kuliferdom a riešenim rébusov. Och táto testovačka by sa jej, ale aj mne veľmi páčila. 😊

1. aug 2023

Toto testovanie je je ušité na mieru nám. Syn Riško(10) nemá rád diktáty, písanie ani čítanie. Je dyslektik a dysgrafik. Zábavnou formou ho niečo naučiť by bolo super. Mňa zase zaujala slnečná sústava pretože som učiteľka fyziky a astronómia nás s Riskom veľmi baví. Riska má rád matematiku a telesnú výchovu.

1. aug 2023

To by bola veru skvelá testovačka👍 mám 4deti. 3,8,9,14 nemajú moc radi diktáty a celkovo slovenský jazyk. Mladší najradšej prvouka a najstaršia má najradšej výtvarnú výchovu 🤣 ja som mala vždy najradšej veľkú prestávku 🤣🤪

1. aug 2023

Tak tento balíček túži mať doma asi každý 🥰 Od septembra budeme mať doma prváčika a už sa celkom tešíme čo nás čaká. Je veľmi zvedavý a sám si stále prezerá rôzne knihy a chce sa stále niečo učiť, tak dúfam, že mu to aj ostane 😊 Baví ho všetko 🙂

1. aug 2023

Ahojte, ja mám doma deti na domácom vzdelávaní druhým rokom. Dcérka budúca tretiačka, synček predškolák a štvorročnú skolkarku. Deti sa učia vlastným tempom a každého polroka absolvujú testy v škole. Vzdelávacie materiály si vyrábam sama, preto sa nám akékoľvek nové vždy veľmi hodia 😊 knižky milujeme a takisto návštevy v knižnici a kníhkupectvách 😊 dcérske veľmi dobre ide slovenský jazyk, syn sa tento školský rok naučil čítať, písať, počítať viac menej odpozorovanim. Na najmenšiu sa už tiež veľa "nalepilo". Deti sú veľmi spokojné doma, trávime spolu veľa hodnotného času. Na instagrame (calikovi) často pridávam tipy na aktivity s deťmi, hry a rada povzbudim každého, kto sa vyda na cestu domskolactva. Je to často cesta kľukatá, no vždy krásna. Testovacka by nám príjemne osviežila prázdninové dni ☺️

1. aug 2023

Veľmi by sme sa balíčku potešili, mám 5 detí no balíček by veľmi pomohol mojím dvom dcéram jedna má 6 rokov a nastupuje do prvého ročníka a druhá má 10 rokov a tá má problémi s učením nejde jej slovenský jazyk, prirodoveda, vlastiveda ide jej dobre matematika okrem slovných úloh, máme problémi s pochopením čítaného textu,preto musíme doma veľa pracovať na dovzdelavaní.

1. aug 2023

Dobrý deň. Syn 6r bude prvákom od septembra ale je neskutočne zvedavé dieťa ktorého navyše zaujímajú všetky možné knihy (čomu sa naozaj úprimne veľmi teším). Napriek tomu ze čítať ešte plynule nevie, matematiku miluje, takisto zvieratá, vesmír dinosaury a pod. Preto by sme sa veľmi potešili tomuto balíčku🙂

1. aug 2023

Tak mam 7 ročného synčeka. Tento sk rok bude 2hak. A veľmi ma rad matematiku a predmet logické hry velmi by sa potešil takejto vyhre a mohli by sme sa aj s niecim inym vzdelávať.

1. aug 2023

Takéto testovanie sa mi zapáčilo, pretože mám doma maniakoch na vesmír a slnečnú sústavu. Môj syn má naštudované planéty ich mesiace cez proxima centauri A množstvo ďalšieho. Projekty v škole boli takéhoto typu. A na druhej strane, kniha plná diktátov je pre mňa veľké plus, pretože vymýšľať ich pre mňa je za trest. Za tú by som bola vďačná ja😁Takže určite by sme sa potešili knihám. Mám doma 8 a 10 ročne deti takže využitie u nás by bolo veľké.

1. aug 2023

Mám 3 dcérky, najstaršia má 7 rokov a v septembri bude druháčka. Je šikovná a do školy chodí rada. Veľmi ju baví výtvarná, rozprávkové čítanie, prvouka, vlastne nemá neobľúbený predmet. 😍
Precvičovanie doma by sa nám celkom hodilo, keďže sa popri učení s ňou, musím venovať aj jej dvom sestrám.

1. aug 2023

Môjho 8 ročného syna bavia prírodné vedy a matematika a práve dnes mi hovoril, že sú prázdniny super, len sa už dlho nič nenaučil 🙂 možno by to bola tá pravá príležitosť.

1. aug 2023

Som učiteľka na prvom stupni ZŠ. Knizocky by som testovala s deckami v škole.

1. aug 2023

Moju dcérku, ktorá ide do 2.triedy najviac baví matematika a čítanie 🤩 týmto knižkám by sa určite veľmi potešila, lebo je to veľká objavovať objavovateľka 🍀❤️ ja by som sa potešila tiež a určite by som publikácie využila v práci- v škole s mojimi tretiakmi 🤩😍

1. aug 2023
Autor komentár zmazal

Dobrý deň. Táto výzva ma v sekunde oslovila, keďže som knihomoľka a snažím sa k tomu viesť aj syna. Knihy patria do našich životov, u nás sú všade v byte. 📖😀 Máme doma 6 a pol ročného syna, ktorý o mesiac zasadne do školských lavíc. Je veľmi zvedavý, má veľa otázok a hlavne veľa energie. 😊
Syn je zatiaľ jedináčik, tak sa tešíme na novú etapu v našich životoch. Teší sa aj on, aj keď ešte úplne nevie, čo ho čaká, nuž ale veríme, že si školu obľúbi po mame. ☺️ Spolu sa obujeme do nového sveta poznania a vedomostí a veľmi rada, by som to doplnila takouto vzdelávacou zábavou a spestrili by sme si dni čakania na bábätko🤰, keďže som doma a môj čas patrí synovi. 😍
Veľmi radi by sme testovali s Panta Rhei. 📖 Ďakujem za možnosť zapojiť sa a pekný deň.

1. aug 2023

Rada by som sa zapojila do Vás testovania s mojím synom Filipkom ma 9 r .skončil tretí ročník s výbornými známkami ,veľmi rád číta knihy chodíme do knižnice od 3 rokov ,prečítal už toľko kníh čo ja za cely život nie 😂🙈a jeho obľúbený obchod je knihkupectvo ,obľúbené predmety slovenčina a vlastiveda a menej obľúbená matika

1. aug 2023

Moja budúca druhacka musi aj teraz cez prazdniny riešiť pracovne listy-prázdninová škola. Počas školského roka sme vyuziliˇmnožstvo pracovných zošitov na doplnenie úloh od pani učiteľky. Keďže ona sama už rada fotí, isto by testovanie bolo pre ňu inšpiratívne a motivovalo by ju pracovať ešte viac 🙃

2. aug 2023

Moje dve ratolesti sa od seba neskutocne líšia - starší bude mať čoskoro 9, ide do tretej triedy. Škola je podľa neho zbytočnosť, ale za to bol našou miestnou knižnicou vyhlásený za naj čitateľa roka a celé dni je ponorený v knihách, pracovných zošitoch a hlavolamoch. Drží sa hesla "Na čo mi je škola, keď si všetko dokážem naštudovať aj sám". Našťastie jemnú nechuť vyvažujú v škole kamaráti a obľúbené predmety - matematika, informatika a telesná. Slovenčinu a písanie by asi najradšej zrušil 😬
A náš druhý potenciálny tester sa teší do prvého ročníka. Jeho zameranie je zas najmä prírodné - čítať sa naučil na to, aby si vedel prečítať názov každého motýlika, chrobáčika alebo inej hávede, čo si odchytí

2. aug 2023

Syn pôjde teraz do 2.ročníka (v júni mal 7 rokov), toľko predmetov ešte nemá, aby niektorý vyslovene nemal rád. Knižky má rád, aj ich veľkým elánom kupujeme. Tak do školy sa neteší, ale to je normálka podľa mňa 😁

2. aug 2023

Syn pojde do 3.triedy a cita vsetko a rad. Bavi ho vselico, kde sa dozvie nieco nove

2. aug 2023

Wau, tie sú super! Moje 2 školáčky sa už nevedia dočkať kedy začne školský rok. Staršiu 10r. Baví všetko o prírode , čítanie aj vlastiveda. Mladšiu 8 rokov zas baví čítanie matematika aj prvouka. Predmet ktorý je menej obľúbený je hlavne u staršej hudobná výchova. Knižka by sa veľmi potešili 🍀

2. aug 2023

Krásne ránko želám🥰
Mám 4 deti, z toho dvaja najstarší sa už dosť intenzívne zaujímajú o svet okolo seba a tak isto ich fascinuje aj vesmír🌟
Najstarší syn Alexander má 10 rokov, práve skončil prvý stupeň a najviac ho baví prírodoveda a matematika🩵
Ďalšia v poradí Sofia má 8 rokov a ide do tretej triedy, veľmi ju baví prvouka a výtvarná 🩷
Obaja sa vo voľnom čase zaujímajú o prírodu a vesmír ako taký, hľadajú informácie, navštevujeme výstavy a učíme sa nové veci - tak isto aj my sa s nimi priučíme, predsa nevieme odpovede na všetky ich otázky😌🤭
Ďalšie 2 naše deti majú syn Tomáš takmer 3 roky a dcéra Alica 5 mesiacov 🩵🩷
Knihám by sa veľmi potešili a vyplnili by nimi nie len upršané dni, ale ako ich poznám, brali by si ich so sebou všade 🥰
Krásny zbytok dňa želáme♥️
#test_pantarhei
@konik_testuje

2. aug 2023

Testovanie ako pre nás! Najmladšia dcéra (9 rokov) ide do štvrtého ročníka. Slovina vidno že jej ide, lebo rada a rýchlo číta + pravidelne píšeme diktáty, ktoré hľadám kade-tade po internete a dopĺňam do nich slovíčka, aby som do jednej vety napchala čo najviac potrebných slov - keďže po istom čase stráca pozornosť a trpezlivosť, a vtedy viem, že už je s učením konečná 😅 Horšie je to s matikou, už jedno nudné cvičenie na DÚ býva niekedy neprekonateľný problém, odpovede strieľa a skúša, či sa netrafí... Učenie na koncoročnú písomku boli galeje... Ale rébusy ju bavia, boli sme teraz cez prázdniny v escape room a bola taká nadšená, že si hneď takú hru nainštalovala aj do mobilu a hrá ostošesť 😀 Keď sa tak nad tým zamýšľam, rébusy Alana Turinga by mohli byť výzvou aj pre staršie dcéry, mohli by najmladšiu potiahnuť s tým, kto rébus skôr vyrieši - možno by ju matematika konečne začala baviť 😇 Ináč čo sa týka vesmíru, tým je naša najmladšia fascinovaná už od škôlky, už vtedy vedela vymenovať všetky planéty Slnečnej sústavy a pojmy ako čierna diera či biely trpaslík má v malíčku. Myslím, že na testovanie by sme boli vhodní kandidáti, dcéra je totiž v kontakte so spolužiačkami aj cez prázdniny, takže knižky by sme mohli otestovať aj na nich, keď sa k nám prídu v dobrej viere hrať.😉

2. aug 2023

moju dcérku ktorá chodí do prvej triedy najviac baví ucenie sa novych písmeniek, matematika, snazí sa aj doma ucit sa dopredu, zatial ju bavi vsetko, pretoze sa stale dozvie nieco co este nevie 🙂

2. aug 2023

Prepáčte, ale zapojím do sútaže o Pohyblivú slnečnú sústavu môjho 4ročného syna, ktorý aj keď už v tomto veku, no ovláda slnečnú sústavu asi lepšie ako ja a to kôli šikovným pani učiteľkám v školke. Baví ho to a zaujíma. Celkom slušne si myslím, by svoje vedomosti prehĺbil a preto ho chcem zapojiť🍀🍀🍀🤗

2. aug 2023

Rada by som túto "sadu" ponúkla našej Libuške. Ukončila 3.ročník, je to jednotkárka, ktorá hltá vedomosti. Je všestranná a šikovná. Rada sa naučí niečo nové alebo zopakuje učivo spolu so starším bratom. Obaja majú radi vesmír, ľudské telo. Čítajú pravidelne a radi. Majú radi nielen telesnú a šport, ale aj matematiku, prvouku/geografiu.

2. aug 2023

Najviac ho baví matika a najmenej slovenčina. Ma 9 rokov

2. aug 2023

Od septembra máme doma extrémne zvedavého 6r. prváčika a 5taka takže toto testovanie by nás veľmi potešilo. Staršieho 9 r. syna v škole najviac baví prírodoveda a vlastiveda a najmenej slovenčina.

2. aug 2023

Mám doma čerstvú druhacku, ukončila prvý ročník. V škole ju bavila matematika, skúsila si aj klokana, ale stále sa pýta na ťažšie veci. Slovenský jazyk bol ťažký oriešok, hoci to asi pre každého, kto sa iba zoznamuje s písmenkami a textom. Písanie ide pomalšie, aj čítanie, v čom ju musím dosť nútiť. Možno práve niečo také by ju zaujalo k lepšiemu čítaniu a zvýšilo by záujem o to.

2. aug 2023

Takéto testovanie by nás veľmi potešilo. Mám dcérku Lucku, má 9 rokov a pôjde do štvrtej triedy. Diktátor od Daniela Heviera už máme otestovaný, je to výborná pomôcka. Dcéru mimoriadne nebavilo písať diktáty na domácu úlohu a práve diktátor ju zaujal a vždy sme z neho vybrali vhodný diktát práve na to, čo preberali v škole. Dcérka je veľmi zvedavá, šikovná, ale klasické učenie nie je pre ňu, preto by tieto vecičky mali u nás určite úspech 🙂

2. aug 2023

Naše dievčatá sa učia doma už šiesty rok, takže sú už druhostupniarky, ale napriek tomu nás potešilo takéto testovanie. Dievčatá dvojčatá majú 13 rokov. Ich najobľúbenejšie predmety sú výtvarná výchova, dejepis a biológia. Najmenej obľúbené sú matematika a slovenský jazyk.

2. aug 2023

Tak na toto testovanie sa oplatí prihlásiť ;) my máme tiež doma 8 a 3.5 ročných zvedavých jedincov ( pravdepodobne po maminke ).
Starší nastupuje do 3ročníka ZŠ. Záľuba lega od mala mu prispela k logickému mysleniu a matematika je pre neho lahoda. Slovenský jazyk je pravý opak, ale domácim trénovaním zvládol aj menej obľúbené diktáty 🙂
Vesmír je jeho druhá ❤️- covka tam zas ja mám medzery a na jeho časté otázky mi pomáha odpovedať google🙈.
Testovanie by nás tiež potešilo, knihy patria medzi našu každodennú záležitosť.
Tak držíme si palce a tešíme sa, že táto možnosť testovania je tu.

2. aug 2023

Mam dve deti, jedno este uplne mini, este teple z bruska😁a jedneho skoro 8rocneho mudrlanta ktory sa mi uz teraz stazuje pretoze ma pred sebou este mesiac prazdnin a on by chcel uz naspat do skoly🥴 Samozrejme precvicujeme aby nepozabudol do septembra vela, no ked zahlasim ze ideme si dat prepis odpis ci diktat, tak sa tvari ako 2dnova zabudnuta zavarana uhorka na tanieri😁 . Po boji nasleduje odmena vo forme matematiky, retazovky pripadne ulohy od hejneho( kupili sme ucebnice) kedze potom ako ziskal na matematickom klokanovi ako jediny 100% z celej skoly, tak ho matika bavi este viac😁. Testovaniu by sme sa velmi potesili nakolko mame radi knihy vseho druhu, ale minaju sa nam zasoby aj z kniznice kedze odtial uz mame tiez vela precitaneho.

2. aug 2023

Ahojte🙃😊, som ucitelka na 1.st.ZS a mam troch princov, najstarsi pojde do 9.triedy, sttedny pojde do 6.triedy a najmladsi je predskolak, o rok nas caka skola. Najviac moje deti bavi matematika, to su chodiace kalkulacky, aj ten najmensi uz vie ratat do 10. Najstarsi velmi rad cita, mame v kniznici okolo 300 knih. Rada sa zapojim aj s mojimi skolskymi detmi, momentalne stvrtacikovia❤, aj ked niekedy su ako certici, uz mi velmi chybaju. A velku skusenost mam aj s domacim ucenim, rok som ucila Brunka, bol po transplantacii oblicky a nemohol chodit do skoly. 😊📚

2. aug 2023
Autor komentár zmazal

najviac vytvarna a slovenčina a najmenej matika

2. aug 2023

Dobry den. My budeme mat prvaka od septembra,syn bude mat v novembri 7 rokov,takze este nevieme ake predmety ho budu bavit,ale zaujima ho vsetko,rad skusa a uci sa nove veci,takze by sme sa tiez radi zapojili do testovania.

2. aug 2023

@anjelik9993 ahoj. Môzem sa opýtať,ako fungujete na domoškole?

2. aug 2023

Od septembra mam doma 4 skolakov, dvaja na druhom stupni a dievcata 8rocna bude tretiacka a 6rocna nastupuje do 1.rocnika. obe velmi bavi matematika a pocitanie a starsiu aj všetko okolo rastlin prirody. Testovaniu by sme sa velmi potesili, kedze radi sa ucia nove veci 🙂 🙂

2. aug 2023

🌿🌿🌿🌠🌠🌠🌌🌌🌌Mladý vedator priateľ matematiky a informatiky Marko sa hlási 🌌🌌🌌🌠🌠🌠🌿🌿🌿

9r trosku problem s diktatmi tie by ak by boli zaujímavé a vtipné by sa hádam uchytili a bavili ho. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Baví ho hlavne matematika a informatika postavil nákupné centrum ktoré prechádza záťažovým testom🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2. aug 2023

Na prvom stupni máme posledného, najmladšieho syna. Najviac ho baví telesná 🙉 a nemá rád všetko ostatné😇 snáď nám testovanie pomôže k tomu aby sa jeho portfólio obľúbených predmetov rozšírilo 🙏😊

2. aug 2023

Nas syn Kubko ma o par dni 7 rokov a od septembra bude druhacikom. Velmi rad cita knizky. V marci tohto roku ziskal titul 1.rytiera Krala detskych citatelov v nasej kniznici, comu sa velmi potesil a my sme boli na nho velmi hrdi 🙂 testovaniu by sme sa obaja velmi potesili, knizky su u nas oboch na dennej baze. Nasho Kubka zaujima vela predmetov v skole. nakolko je futbalista,tak ho bavi najviac telesna vychova, dalej matematika, citanie, prvouka aj anglictina. To je jeho aktualny zoznam oblubenych predmetov.
V pripade,ak si nas vyberiete, budeme sa velmi tesit na testovanie.

2. aug 2023

Od septembra prechádzame na domácevzdelávanie a veľmi našich bavia prírodné vedy. Preto si myslím, že slnečná sústava by ich zaujala najviac. Máme rôzne encyklopédie no najradšej spoznávame veci osobne. Ale aj Kuliferdo vyzerá zaujímavo.

2. aug 2023

Mám dvoch synov toho staršieho zaujíma príroda,planéty veci okolo vesmíru ale aj cudzie jazyky volá sa Kristián a má 11 rokov menšieho zaujíma všetko je prvák a páčia sa mu všetky predmety a všetko ho zaujíma na všetko sa vypituje volá sa Marco a má 7 rokov

3. aug 2023

Toto by bolo pre nás super, lebo vesmír nás zaujíma a podpora je aj u ocka, ktorý to miluje. Kníh máme kopec, ale tých nikdy nie je dosť. Máme syna, ide do druhej triedy a dcéru, ide do siedmej triedy.

3. aug 2023

Ahojte, mám doma budúcu druháčku, ktorá mala nástup do školy dosť turbulentný, prvé mesiace to bol s učením dosť boj, časom sa to zlepšilo a začala sa sama zaujímať jednak o učivo zo školy,ale aj ostatné veci okolo seba, ako čo funguje atď. Začali sme navštevovať knižnicu, rozširujeme si obzory a práve aj čiastočné hravá forma nám pomáha. Tiež mladší brat,ktorého nástup do školy čaká až o rok sa zaujíma o učivo na ZŠ, už trénuje matematiku, učí sa písať písmenká...takže mám doma takpovediac dvoch školákov, aj keď oficiálne iba jednu ☺️🙂 deti sú úžasné stvorenia, nasávajú informácie ako špongia,hltajú každú novú skutočnosť 🙂 detičky máme 3, tak nie vždy im viem zabezpečiť najnovšie vzdelávacie pomôcky a práve z tohto dôvodu by sme sa balíčku veľmi potešili,rozhodne by u nás našiel využitie 👍🙂😇

3. aug 2023

🌸🌸🌸🌸🌸🌈🌈🌈Ahoj krasny den ti prajem
Rada sa zapojim do testovania dietatko si vediem odmala aby malo navyky a vedelo sa ucit s laskou 🙂🌸🌸🌸🌸🌸
Radi otestujeme a priucime sa novemu lebo vzelavanie je uzasne 🦋🦋🦋🦋🦋
Mame radi vesmir ale menej citanie a diktaty preto sa snazim aby sa dieta priucilo a nemalo v skole velke problemy ze nevie 🦄🦄🦄

3. aug 2023

Môjho budúceho druháka by určite potešil Kuliferdo, aby sa trošku zlepšil v čítaní a slnečná sústava, lebo ho zaujíma všetko o vesmíre a planétach.

3. aug 2023

Dobrý deň,

síce nemám doma školáka, ale nedá mi neskúsiť šťastie v mene môj o mesiac 6 ročného syna ( predškoláka ), ktorého momentálne veľmi baví všetko čo sa týka ľudského tela, techniky a začal sa okrajovo zaujímať aj o planéty. Viem, že by ho to s mojou pomocou veľmi potešilo testovať. Momentálne je vo veku kedy má mnoho otázok a začína sa zaujímať aj o veci okolo nás.

Nedávno sme na základe jeho nadšenia navštívili prírodovedecké múzeum v Salzburgu a kúpili mu knihu o technike ktorú si sám vybral a túžil po nej, napriek tomu, že je pre vekovú kategóriu 10+. 🪐🔬🧬🧪

Pekný zvyšok dňa prajem 🙂

3. aug 2023

Mam malú prvacku,ktorú zaujíma všetko,
Ci vesmir, matematika alebo zvieratká
A knižky pre 6rocnych sú podľa nej nudné 🤔

3. aug 2023

Od septembra budem mať siedmaka, štvrtáčku a dvoch tretiakov. Najviac baví učenie dcérku,je takmer samostatná a bavia ju všetky predmety. Synov aktuálne zaujímajú vlajky.
Balíček na testovanie by všetkým mojim deťom prospel 🙂

3. aug 2023

Od septembra môj brat pôjde do 1 ročníka, preto by sme radi uvítali pre neho Vaše testovanie 🤩

3. aug 2023

Môj syn miluje všetko spojené s vesmírom,vedou a všetko ho zaujíma.Má 9 rokov bude štvrták.a takisto máme dvojičky ktoré budú prváci a práve starší syn ich učí veľa vecí,veľa si spolu čítajú a učia sa určite by nás takýto balíček potešil

3. aug 2023

Dobrý deň, nás v septembri čaká nástup do 1. ročníka, dcérka má 6 rokov a veľmi rada tvorí a spája písmenka. Určite sa budeme učiť aj doma, budem uprednostňovať aktivity, ktoré sú náučné, ale aj zábavne, aby dcérku namotivovali k učeniu.

3. aug 2023

Mojich malých vedátorov /8 a 9r./ by rozhodne zaujala pohyblivá slnečná sústava 😍
Sú maniaci na všetko, čo sa týka planét, hviezd, 🌞, 🌜, ale aj ako je možné, že je práve búrka, dážď, vietor. ,,Mami, ako môže niekde vzniknúť tornádo? Ako vznikla dúha a prečo má toľko farieb? Ako je možné, že je slnko tak ďaleko a predsa ma spáli, keď sa nenatriem. Prečo má mesiac stále inú podobu? Ako je toto všetko možné ? " 🙄
Teším sa, ak nás vyberiete ako preskúmame celý vesmír. 🚀

3. aug 2023

moj drobec 7 rocny tazke zdravotne postihnutie, integeovany v beznej triede, oblubuje vsetky predmety, pomalsie tempo v pisani no nadherny krasopis, samozrejme pomaha nase poskolacke domace vzdelavanie, mooooc by sa potesil slnecnej sustave,prip Heviho diktatikom🍀🍀🍀

3. aug 2023

Máme 10 ročného zvedavca, ale to niekedy ani ujo google nevie odpovede 🙂 má veľmi rád knihy, či už komixové alebo klasické. V škole samoška samé jedničky ale najviac ho asi baví telesná ☺️☺️

3. aug 2023

Máme doma čoskoro 9 ročnú slečnu, ktorá nastupuje do tretieho ročníka, od malička ju najviac baví matematika ale v škole ju baví každý jeden predmet, neučí sa len preto, že musí ale baví ju to aj vo voľnom čase. Má rada vedomostné hry, rôzne vedomostné súťaže a kvízy. Rada sa naučí čokoľvek nové z ktorejkoľvek oblasti.

3. aug 2023

Mám doma 8ročnú dcérku ktorej by sa tieto publikácie veľmi zišli. Keďže diktáty nerada píše bola by som veľmi rada keby sme takouto hravou formou zopár napísali aj cez prázdniny 🙂 aby si precvičila pravopis. 🙂

3. aug 2023

Mám doma 7-ročnú dcérku, od septembra bude druháčka, ktorej by tieto publikácie pomohli v ďalšom vzdelávaní, veľmi rada každý deň číta, baví ju matematika, rada sa dozvie nové veci o prírode, zvieratách a najnovšie trávime hodiny nad atlasom, čítame o krajinách, hlavných mestách, vlajkách krajín a iných zaujímavostiach... Budeme obe rady, ak budeme môcť otestovať tento balíček, určite rady napíšeme o svojich skúsenostiach 🙂

3. aug 2023

Mam doma skoro 9rocnu🙂 a 5rocneho🙂 dceru bavi matematika(napisala aj matematickeho klokana na 100%) a peirodoveda🙂 a nas 5rocny akp spongia saje co sa da🙂 veelmi vela sa naucil popri nej ked robime ulohy..mame radi hravu formu a vela casu pri uceni travime ,,vycucom,, z poznamok🙂 na rychle preopakovanie... ,,vycuc,, robime farebne ako omalovanku🙂 a pred pisomkou chcu z dcerinych poznamok opakovat vsetke kamaratky🙂

3. aug 2023

Ja budem mať od septembra doma druháka a štvrtáka. Takéto zošity by sa nám doma zišli, keďže neustále s nimi trénujem čítanie, písanie, opakujeme, precvičujeme, atď. Stále hľadám a vytláčam nejaké pracovné listy. Občas už neviem kde hľadať. Mám pocit, že všetko už robili 🤭😄 Ale, cvičiť musíme stále, nakoľko mladší s dosť trápi s písaním aj s čítaním a starší zase rýchlo zabúda 😄👍 Ale, obaja majú radi matematiku a telesnú.

3. aug 2023

My budeme mat doma tretiacku,ktora ma rada matematiku,bludiska,rebusy.slovencinu az tak nemusi,no rada cita komiksy a pise listy.na rebusy sme uz pozerali na eshope,chystame sa objednat urcite zaujmu aj buducu piatacku.

3. aug 2023

Od septembra budeme mať doma zvedavého prváka, štvrtáčku knihomoľku a šiestačku, ktorú zaujíma asi všetko. Učíme sa aj doma. Deti majú veľa otázok, na ktoré dennodenne odpovedám. Veľmi rada deťom vysvetľujem, čomu nerozumejú a používame alebo si aj vyrábame pomôcky, aby deti lepšie učivo pochopili. Určite by sme sa potešili vašim testovacím balickom😊

3. aug 2023

mam prvaka,ktory bude druhakom, bavi ho matika, ale slovencinu a hlavne pisanie a diktaty nemusi, ale bohuzial, treba makat a trenovat. Musi mat nieco, co ha zaujme, takze cokolvek, lde je sanca, ze bude zaujimave, sa hodi ;)

3. aug 2023

Syn ma 8 rokov, nastupuje do 3.rocnika. V skole ho bavi vsetko, uplne najviac ho bavi matematika, ale nema problem so ziadnym predmetom. Doma studuje vlajky sveta, vie vsetke vlajky naspamat...a stale sa zaujima o nove a nove veci. Tento balicek by ho určite velmi potesil.

3. aug 2023

Mám 8-ročnú dcérku, ide do štvrtej triedy. Nastúpila o rok skôr do prvej triedy. Je veľmi hladná po vedomostiach už od útleho veku, v škole exceluje. Školské osnovy zvláda výborne, tak často sa učíme aj nad rámec hravou formou. Určite by nám tieto publikácie pomohli. Baví ju matematika, prírodoveda, vlastiveda, výtvarná výchova, skoro všetko. A čo najmenej? Ťažko povedať. Asi čítanie, ale to len preto, že číta výborne a nudí sa tam 🙂

3. aug 2023

U nás doma máme už skoro tretiačku a druhú už predčasne prvačku, tak sa pripravujeme na náročný šk. Rok. Baby veľmi bavia pracovné zošity, kuliferda mala mladšia v škôlke takže všetko tomu podobné ju zaujíma, staršia ma rada všetky predmety najmä prvouku, matematiku a výtvarnú. 🙂

3. aug 2023

Toto sa mi páči!!som učiteľka na 1. Stupni ZŠ, doma mám 3 deti na 1.stupni, sestra má 5deti,z ktorých budú od budúceho roka už 4skolopovinni a učí ich doma. Všetko sa učia praktickou skúsenosťou, zážitkami, v reálnom živote. Slnecna sústava zaujala aj mňa samu,môjmu najstaršiemu lego maniakovi by sa určite páčila. V škole ho baví najviac matematika. Mladší syn tiez zvláda matiku aj iné predmety ľavou zadnou. A najmladšiu baví prvouka, slovenský jazyk. Kuliferda poznám zo školskej praxe,ale zatiaľ len okrajovo,rada by som sa zoznámila viac. A tiež ma zaujali diktáty Daniela Heviera. Myslím,že pre dieťa je veľký rozdiel,aké vety píše. Keď budú vtipné a zaujímavé,myslím,že diktáty nebudú takou nočnou morou žiakov a možno aj niektorých rodičov.

3. aug 2023

Mame doma 8rocnu dceru, ktora pojde do 3tej triedy. Najvacsim nasim strasiakom je matematika a zo slovnych uloh zacnem sediviet ja a asi aj dcera. Kedze sople a kasle nam zabezpecuju domace ucenie striedavo pocas celeho skolskeho roka, urcite by sme uvitali nieco, kde si hravou formou mozeme prebrat ucivo aj inak ako z ucebnice. Slovencina dcere ide v principe dobre, tam ju precvicovanie dokonca bavi. testovanie takychto veci by sme v nadchadzajucom sk.roku urcite vyuzili 😉

3. aug 2023

Dobrý deň, som mamou dievčat druháčky a predškoláčky, ktoré sú najradšej vonku, v pohybe na bicykli, korčuliach a pod. No majú radi aj čítanie a objavovanie. Vždy hľadám nejaké nové a zaujímavé podnety, aby sa učili a nevedeli o tom, že sa učia 😅. Pracujem ako školský špeciálny pedagóg. Takže, čo by sa mi nepodarilo otestovať doma, viem použiť v práci a vďaka vám opäť našiť na mieru žiakovi to čo potrebuje, a zároveň ho zaujíma a motivuje 😊 Sú to krásne materiály. Ďakujem.

4. aug 2023

Wau, tak toto by bolo niečo pre nášho budúceho 7 ročného druhaka, ktorého všetko zaujíma a má niekedy také otázky, že musíme aj my potrápiť hlavy a niekedy použiť aj uja Googla😁Veľmi rád číta, pozerá dokumenty a potom nám robí odborné prednášky, čo sa dozvedel. Zaujímajú ho aj úlohy, už máme doma všetko vyriešené, ale už je ťažké nájsť niečo čo by bolo obsahovo pre neho zaujímavé, tak určite by sme sa radi zapojili do testovania 😉

4. aug 2023
Autor komentár zmazal

Budeme mať doma druhačku od septembra, Zatial ju bavili všetky predmety, zvedava je veľmi, balíček by potešil 😁

4. aug 2023

Doma mám budúceho druháka a budúci prváčku. A teda pracovných zošitov a experimentov doma nikdy nie je dosť. Nakoľko je malý milovník matematiky a vedy, vždy hľadáme niečo nové a niečo čo ho vie zaujať. On ako veľký brat je zároveň učiteľ a tak našu budúci prváčku vždy vie pekne pripraviť na to, čo ju čaká.

4. aug 2023

Ahojte. Mám doma predškoláčku a budúcu druháčku, ktorú baví asi všetko, okrem čítania 🤪🤭 ..veeeľmi by nám pomohlo dovzdelávanie zábavnou formou..ďakujeme..

4. aug 2023

Náš 9 ročný synátor - "vedátor" je zvedavý na všetko, čo sa týka prírody a vedy. Miluje prírodovedu, Zaujímajú ho rôzne živočíchy. Preto aby mohol mať doma hada, naštudoval celú encyklopédiu o plazoch 😀 Chémia je pre neho tiež zábavná, pretože sa učí o zložení látok a o vlastnostiach prvkov. Rád experimentuje s rôznymi látkami, robí pokusy s farbami.

Naopak, slovenský jazyk ho veľmi nebaví. Nevidí zmysel v učení sa gramatiky, pravopisu a literatúry. Myslí si, že je to nudné a zbytočné a omnoho ťažšie ako v angličtine. Nechápe, prečo sme si to tak skomplikovali 😀 Pre zlepšenie pravopisu píše aj cez prázdniny diktáty a JA som ten diktátor 🙈 Radšej by bol na bicykli alebo s dedom v lese. Dcérka bude v sept. prváčka, tá už počíta dni a pozerá na kývajúce sa zuby, aby mohla nasúpiť do prvej triedy.❤🍀🌷

4. aug 2023

Ahojte. Veľmi rada by som sa zúčastnila tohto testovania. Som mamina už skoro 8r chlapčeka. Syn je na domácom vzdelávaní a tak nám sú klasické učebnice troška viac cudzie. Testy, známky a učebnicové učenie nepoznáme. Učíme sa doma s kľudom, podľa našich potrieb, nepoužívame žiadne osnovy a ideme si svojim tempom. Nájsť správnu cestu na domácom vzdelávaní nieje veľmi jednoduché a tak sa ako mamina aj učiteľka v jednom snažím neustále hľadať formu učenia, ktorá by synčeka zaujala. Veľmi radi by sme vyskúšali aj takúto zábavnú formu domáceho učenia a verím, že by sme ju najlepšie otestovali, keďže nám domáce vzdelávanie nieje cudzie.
Predmet ktorý je alebo nieje obľúbencom písať nebudem, nakoľko nám domáce vzdelávanie umožňuje neškatuľkovať.. Ale syn má veľmi rád prírodu, rád si prechádza encyklopédie a knihy o prírode, tiež ho zaujíma vesmír a veda, rád pozoruje a vytvára pokuse. Menej obľúbené je uňho počítanie, ale ak si chce niečo kúpiť za našetrené peniaze, tak si vie obľúbiť aj matematiku 😉
Pridávam aj jednu foto, najobľúbenejší projekt.

4. aug 2023

Môj "malý" drobec má teraz 7 rokov , čo znamená, že je budúci prváčik.
Už teraz viem , že ho budú baviť predmety matematika, výtvarná výchova a prírodoveda 🙂
Čo sa týka menej obľúbených, to sa necháme prekvapiť 🙈
Synčeka veľmi zaujíma vesmír a často si pozeráme súhvezdia cez aplikáciu. Určite by to bol veľký bonus, keby vidí na modely, ako funguje slnečná sústava.
Veľmi rád počíta čokoľvek ( najviac drevené vláčiky, nakoľko ich zbožňuje od svojích dvoch rokov 😁), rád maľuje a rád počúva príbehy, keď mu čítam .
Knihy by ho veľmi potešili, nakoľko ja všetko neviem zodpovedať ale určite by sme v knihách našli odpovede na jeho zvedavé otázky.
Najväčší bonus je, že sa veľmi rád fotí 😎

4. aug 2023

Rada by som sa zapojila do testovania. Vzdelavanie deticiek je moj konicek a aj praca 😊 som mamickou 3 deti, syn uz je 2.stupniar, dcerka ide do 4.rocnika a najmensi zvedavec je este skolkar, ale snazi sa srodencov vo vsetkom dobehnut (niekedy aj predbehnut). Venujem sa detickam v Centre kreativneho vzdelavania a tieto tituly by boli rozhodne obohatenim sukromneho, ako aj pracovneho zivota. Ak by sme sa vedeli zapojit, budeme velmi radi a do testovania privediem niekolko zvedavych "testovacov" 😍😁😊

4. aug 2023

🍀Sada na precvičovanie by nás velmi potešila, syn má 9 a ide do 4.ročníka.Každý rok mu kupujem nejaké PZ na precvičovanie, ale iba nejakú matematiku a niekedy diktaty, kúpila by som mu toho aj viac, ale všetko je dosť drahé a predsa....máme 3deti , je šikovný a najviac ho baví matematika a najmenej vlastiveda 😁, ešte stále sa s ním učievam a kontrolujem tašku....🍀

4. aug 2023

Mám záujem pre dcérku, ktorá bude druhacka. Je dieťatko s nadaním ale zároveň problémom s pozornosťou. Vyniká v matematike, v škole vyučujú hejného metódou, ktorá ju veľmi baví. Zároveň potrebujeme posilniť čitateľské zručnosti, dôslednejšie prácu s textom a pozorumenie. Knihy s faktami o svete čísel by bola zas výborná motivácia. Dakujem

4. aug 2023

Synčeka by veľmi potesili knižky na testovanie. Od septembra je druhák, takže aj počas prázdnin sa snažíme opakovať. Baví ho veľmi matematika a čítanie. V aute sa snažíme aj hrať rôzne hry či so slovíčkami alebo aj rôzne príklady na počítanie.
Horšie je to s písaním, takze to precvicujeme ci už prepi, odpis a diktáty ( nové mokznidti by sa veľmi hodili).
Mame ešte dcérku, takže by sme ich využili na dvakrát 😁
Ďakujem

4. aug 2023

Ahojte, som mama aj 7 rocneho, coskoro 8 rocneho skolaka. V septembri nastupuje do 2.rocnika na zakladnej skole. Strasne rad chodi do skoly ale najma do druziny, lebo sa tam hraju a nemaju tolko povinnosti. Najradsej ma telesnu, a vytvarnu. Zo zaciatku ho bavila aj matematika, bol aj na matematickom klokanovi ale postupne ho to nejak prestalo bavit. Teraz ked ho mama cez prazdniny tyra ucenim sa, zistujeme ze sme zabili kopec mesiacov a nic nevieme 😄. Moj syn zboznuje otazky typu mami ako vzniklo toto a mami preco je toto takto. Keby sa nam podarilo testovat urcite by sa potesil a mozno by ho to nakoplo do dalsieho rocnika.

5. aug 2023

Dobrý deň, mam syna Miška ,ktorý má onedlho 6 rokov a nastúpi do 1.ročníka. Takéto hry sú pre neho úplne stvorené. Jeho to veľmi baví a do školy sa veľmi teší. Toto testovanie by nás potešilo.

5. aug 2023

Ahojte, na testovanie "ponúkam" svoju dcéru, ide do 5teho ročníka a syna, budúci druhák, mám skúsenosti s písaním blogov, foťák Fugifilm x T3 a aj počas leta s deckami precvičujeme školu a čítame. Potešíme sa veľmi novej príležitosti 🍀 Ďakujeme

5. aug 2023

Dobrý deň, som mamou budúcej piatačky a druháka. Obaja sú veľmi zvedaví, stále nás zahlcujú otázkami, ake vedia si veľa vecí aj logicky vyvodiť. Syn miluje všetko, čo sa týka hmyzu, vesmíru, rád robí pokusy, skúma veci pod mikroskopom, je veľký zberateľ a vedátor. Dcéra má výborné logické myslenie a rada sa zapája do matematických súťaží. S čím však majú obaja problém podľa mňa je čítanie a písanie. Napriek tomu, že pravidelne píšeme diktáty, bojujeme vždy s gramatikou a čítať knihy im treba neustále pripomínať. Radi by sme sa zapojili do Vašeho testovania ak by sme dostali príležitosť. Ďakujeme.

5. aug 2023

Šimon má 11 rokov. Najviac ho baví angličtina a informatika . Zaujíma sa o hviezdy, vesmír, staroveké Grécko. Zlepšiť by bolo treba gramatiku

5. aug 2023

Dobrý deň, som mamou od septembra už tretiaka, syn má 8 rokov a veľmi ho baví matematika, dokáže rátať náročné príklady z hlavy. Veľmi ho baví čítanie rôznych náučných kníh o vesmíre a ľudskom tele, a tiež ho zaujíma ako veci fungujú. Niekedy mu ani ja neviem na všetko odpovedať. Rád lúšti sudoku a osemsmerovky. Čo však vôbec nemusí je kreslenie, vymaľovávanie a v škole ho absolútne nebaví slovenčina, s čím veľmi bojujeme. Veľmi radi by sme sa zapojili do vášho testovania, a vyskúšali/dozvedeli sa zas niečo nové 😉

5. aug 2023

Som mamou 8 ročného synčeka, ktorý ukončil úspešne prvý ročnik v júni . Jeho diagnóza je PAS , čiže porucha autistického spektra a aj napriek tomu navstevuje klasickú základnú školu ,kde má svoju špeciálnu pani učiteľku,ktorá je neskutočná žena a môj synček ju veľmi miluje. Má aj narušenú komunikačnu schopnosť ,ale syn ovláda čítanie už od svojich 5 rokov úplne bez problémov a číta s porozumením . Jeho reč je každým rokom lepšia a lepšia a práve knihy nám v tomto veľmi pomáhajú . Doma máme obrovské množstvo kníh a hlavne o vesmíre , prírode a jeho najobľúbenejsie sú knihy o histórii,ktorú synček ovláda dokonale . Najradšej ma prezidentov Ameriky,ktorých pozná lepšie ako ktokoľvek ini dospelí ľudia a aj historiu kráľov Anglicka, Francuzska, Španielska a to až od úplnych začiatkov az po súčasnosť. Jeho pamäť je neskutočná hlavne , čo sa týka dátumov a čísel. V škole je jeho najobľubenejší predmet preto matematika a to už ovláda aj násobilku. A najmenej obľúbený predmet v škole je pre neho písanie , je to pre neho ako trest :D ,ale napriek tomu ho ovláda .Veľmi by nás potešilo,ak by ste vybrali práve nás ,pretože syncek miluje práve knihy , vesmír, ľudské telo,čísla a ešte raz čísla :D a všetko čo je nové nakolko má denne na mna doslova 1000 otáziek .

5. aug 2023
Autor komentár zmazal

Wau tak toto je super ❤️zapájame sa aj my. Mám dvoch synov jeden bude mať o dva mesiace 7rokov a nastupuje do prvého ročníka ,druhy je ešte drobček. Starsieho syna bavia rôzne veci, či už puzzle,knihy, lego....prikladám aj jednu foto s okrúhlym vesmírnym puzzle. 🥰 Myslím že v škole ho bude baviť matematika a čítanie . testovanie by nás veľmi potešilo či už syna alebo aj mňa ako p.ucitelku prvého stupňa ❤️ budeme dúfať že sa usmeje na nas šťastie. ❤️a ak sa štastie usmeje podelíme sa s vami o skvelé fotky 🙂

5. aug 2023

Môjho 8 ročného vedátora najviac baví matematika a informatika. Ale nemá problém ani s inými predmetmi. Doteraz mal na vysvedčení čisté jednotky. Na diktáty používame od 2.ročníka Heviho diktátor. A môžeme ho len odporučiť. Veľmi zábavne spracované rôzne gramatické problémy. Radi by sme vyskúšali aj ostatné veci z tejto sady. Mňa najviac zaujala slnečná sústava, keďže mladší syn predśkolák sa začína zaujímať o planéty a slnečnú sústavu.

5. aug 2023

Nasa dcera si uz skumanim slnecnej sustavy presla, ale zato to zacalo zaujimat syna. Je to sice pre neho este abstraktne vnimanie ale sustava by mu vniesla do celeho jeho badania troska “hmatatelnej” reality.
Dcera, momentalne ma 10rokov, najradsej cita, menej uz pise diktaty, rada sa hra logicke hry. Ja by som jej chcela ukazat ako sa da matematika vyuzivat aj inde ako na hodinach matematiky 😁 Ze matematika moze byt zabavna ale aj potrebna…

5. aug 2023

Mám od septembra uz troch školákov, 1. Rocnik 5. Rocnik a 9. Rocnik. precvičovanie na doma kupujem uz cca 9. Rok a velmi pomáhajú pri precvičovani si práve toho co sa aktuakne učia v škole. Zaujala ma táto ponuka. Zatiaľ tento štýl precvičovania zábavou som este nekupovala ale rada by som vyskúšala a podelila sa so skúsenosťami s inými mamičkami.

6. aug 2023

Dobry den, radi by sme sa zapojili do testovania. Mame doma tretiaka 9 rokov, ktoreho vsetko zaujima, ako veci funguju, matematika, pocitace..... Jeho najoblubenejsi predmet je prave matematika. Tento rok budeme mat aj prvacku 7 rokov, ktoru zaujíma vsetko nove. Rada riesi rôzne ulohy, cvicenia z predskolackej knizky, ktore sme jej kupili. Ak by ste nas vybrali, urcite by sa deti velmi potešili.

6. aug 2023

Moju dcerku zaujima velmi matematika. V skole nevynecha ziadnu matematicku sutaz. Bude jej 9 a po prazdninach ide do 3.triedy. Ma rada rebusy, logicke hadanky a podobne.

6. aug 2023

Mam 8-rocnu dcerku, ktora velmi rada cita, vyplna rozne pracovne zosity, riesi rebusy a hadanky. Tieto publikacie by sa jej isto velmi pacili. Nastupi do tretej triedy v septembri

6. aug 2023

Dobrý. Mám 6,5 ročného syna. Teraz nastúpi do prvého ročníka. Je veĺmi zvedavý, zaujíma ho všetko, vesmír, zvieratá. Má rád knihy.

6. aug 2023

Som Tonka myslím si, že sme vhodní adepti 🙂. Som učiteľka slovenského jazyka a geografie momentálne na materskej ,,dovolenke" s mladším 9 mesačným synom. Mám aj čoskoro 6 ročného Miška, ktorý v septembri nastúpi do školy. Baví ho vypĺňať si rôzne pracovné zošity a časopisy. Zaujíma ho vesmír, dinosaury a všetko nové. Do školy sa veľmi teší. Rady by sme ,,testovali" a mapovali naše skúsenosti. Ďakujem ❤️

6. aug 2023

Som učiteľka slovenského jazyka a literatúry, špeciálna pedagogička a tiež mama dvoch školákov. Jeden bude druhák a mladší ide do prípravného ročníka špeciálnej školy pre deti s telesným postihnutím. Staršieho najobľúbenejší predmet je matematika, veľmi sa zaujíma o vesmír a techniku. Nemal rád písanie, lebo mu to nešlo, ale časom sme to nejako vylepšili. Mladší miluje výtvarnú, ale baví ho naozaj kadečo, je to dieťa s intelektovým nadaním , takže vždy žasnem, čo sa naučí a s čím novým príde 🙃

6. aug 2023

Ako mamku troch chlapcov z toho jedneho s autizmom mi je domace vzdelavanie velmi blizke. Pracujeme doma s malym od malinka a aj ked chodi do skoly, vela veci mu treba vysvetlit inak a ucit viac zazitkovo preto su pre nas vzdy nove pomocky velmi uzitocne. Bude druhak, prostredny prvak a najmensi predskolak. Najdete nas na FB a IG ako Auti rodinka 😉

6. aug 2023

Dcéra má 8 rokov, najviac ju baví matematika a anglický jazyk, najmenej slovenčina a prvouka 😄

6. aug 2023

Moja dcera ma 8 rokov o pojde do tretej triedy.Ma rada najma matematiku,halvne slovne ulohy.Rada cita knihy a pise citatelske denniky.Material by nas velmi potesil.

6. aug 2023

Zdravím, moje deti sú už veľké, no budem učiť prvákov a tretiakov, tam by to bolo možné otestovať g rôznych oblastiach. Ďakujem veľmi pekne 🥰❤️🙏

6. aug 2023

Po prečítaní informácií o tituloch, som si ihneď predstavila rozžiarené oči mojich večne zvedavých detí. Syn o pár dní nastúpi do druhého ročníka a zo všetkého najviac zbožňuje prírodné vedy a vesmír ako taký. Fascinuje ho pohľad na hviezdy cez teleskop a zaujíma ho všetko, čo sa slnečnej sústavy týka. Už ako malý chlapec vysvetľoval dospelým, že Mesiac nesvieti a len odráža svetlo od Slnka, či to, že Pluto je len planétka a že Slnko je hviezda slnečnej sústavy, ... Verím, že by to bol pre neho nielen cenný ale predovšetkým výnimočný priestor na ďalšie skúmanie a hľadanie odpovedí na nekonečné otázky.
V neposlednom rade i diktáty, pracovné listy na precvičenie čítania, rébusy, či zaujímavá kniha, by boli obohacujúcim obsahom pre naše domáce vzdelávanie a opakovanie si učiva, no zároveň aj skvelou pomôckou pri mojej výučbe detí na prvom stupni základnej školy.

6. aug 2023

Waw, radi sa zapojíme😊 radi testujeme nové hračky, pracovné zošity atď., niečo zdieľame aj na IG (aktivne_s_detmi). Dcéra bude od septembra druháčka, syn prvák, ja som učiteľka, preto ak s niečím pracujeme a niečo deťom posuniem, má to účel a dôvod, pre ktorý to robím. Počas prázdnin sa venujeme rôznym aktivitám, spoločenským hrám, skúmame, pozorujeme, čítame učíme sa nové veci.... Deti bavi matematika, knihy, práca s textom a tiež veci z oblasti chémie, prírodoveda, radi tvoria a úplne top open-ended play 😊 pracovným zositom by sme sa veľmi potešili ❤️

6. aug 2023

Mam doma dvoch zvedavých školákov, ktorí veľmi radi testujú a skúšajú nové veci. Dcérka bude štvrtáčka a synček druhák. Obaja milujú čítanie, samy povedali, ze knihyim otvárajú dvere do sveta fantázie, v každej knihe zažijú nejaké dobrodružstvo, spoznajú nové veci aj sa niečo nové naučia. Syn ma veľmi rad planety a vesmír a veľmi rad preluska všetko čo s vesmírom súvisí. Dcéra má rada matematiku, baví ju počítať a skúmať svet čísel. Náš najmladší ma tri roky a učí sa všetko od starších. Pozná už niektoré pismenka abecedy 🙂

6. aug 2023

Toto testovanie by ocenil môj syn. V septembri nastupuje do 2.ročníka ZŠ, má 7 rokov. Ani počas prázdnin však nezaháľa a opakuje si učivo z prvého ročníka. Každý deň vypracuje 2 strany zo slovenčiny a matematiky v pracovnom zošite Kuliferdo. Robí to rád, občas aj niečo navyše,pretože je zvedavý a oceňuje každú novú informáciu. Takže toto testovanie je ako stvorené práve pre neho.

7. aug 2023

Mám 8r. syna, ktorý ide do druhého ročníka. Nemá školu veľmi v obľube. Čítanie a písanie mu veľmi nejde, tak skúšame to rôznymi hrami. Najradšej číta vtipy. Takže také zábavné učenie by bolo pre nás super, ako ho prinútiť učiť sa.

7. aug 2023

Tak toto testovanie by ma veľmi potešilo a myslím, že aj naše dve detičky, ktoré majú radi nové vedomosti a túžia po nových poznatkoch. Okrem toho, že chodia do tej najlepšej školy (podľa nich, ale aj podľa nás, majú super učiteľov, za čo im ďakujeme), snažíme sa aj doma získavať hravou formou nové vedomosti od malička (je to náročné, ale čo neurobíte pre deti)... Veľa čítame... pre nás knižnica je druhý domov od malička... Syn má 12 rokov, je veľmi všestranný a rýchlo mu to páli, najradšej má predmety matematiku, geografiu (v tom aj vesmír, to od malička), anglický jazyk... ale aj iné predmety ho zaujímajú... Dcéra má 9 rokov, u nej na prvom mieste je matematika, ale aj slovenský jazyk (nepočítam výchovy, lebo tie majú obidvaja radi, dcéra je taká umelecká duša)... postupne naposledy v 3.ročníku si obľúbila aj anglický jazyk. Kniha od pána Heviera mi pripomenula situáciu, keď som raz bola v práci a tatík bol s nimi doma... hovorím, že nech im nadiktuje nejaký diktát... syn (mal cca 10rokov) pohotovo, počkáme na maminku, keď príde z práce domov, ona je lepšia diktátorka 🙂

7. aug 2023

Moju dcérku, ktorá bude navštevovať 2. ročník, najviac baví matematika a čítanie, trochu jej robia problém diktáty a odpisovanie.

7. aug 2023

Máme doma 4 deti a dve z nich sú na prvom stupni. Dievčatá by sa veľmi potešili pracovným zošitom, ktoré by ich nielen zabavili ,ale aj naštartovali na nový školský rok. Staršia - štvrtáčka má radšej matematické úlohy a v čítaní trochu potrebuje moju pomoc,hlavne s porozumením textu. Mladšia - druháčka je milovníčkou kníh a všetkého s čím sa dá pracovať, zopakovať potrebuje hlavne v oblasti matematiky. Každý deň sa spolu doma učíme a najlepšie ak máme pripravené zábavné úlohy.

7. aug 2023

Mam syna, ktory ide do 3.triedy... zboznuje matematiku, ktora mu ide fakt lavou-zadnou... 🙂 Citanie az tak nie, ale zato velmi rad pocuva a pracujeme aspon tak s textom...

A kedze som ucitelka na malej skole a tento rok budem ucit sjl v jednom rocniku na prvom stupni, tak by sme urcite vyuzili možnosť pracovať s knizkou na rozvijanie čitateľskej gramotnosti, prip.s diktatikmi 🙂

7. aug 2023

Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania. Mám dcérku, ktorá ide do druhého ročníka a sama som učiteľka. Obidve zbožňujeme knižky, či už v nich riešiť nejaké úlohy ale si čítať, prezerať a nasávať nivé poznatky. Dcérku bavî matematika, písanie a aj prvouka.

7. aug 2023

Mám doma malého zvedavca, ktorý ide v septembri do druhej triedy a miluje matematiku, prírodné predmety, veľmi rád číta ale s diktátmi je to žiaľ ťažšie. Rád sa učí aj cudzie jazyky ako angličtina a sám si vyhľadáva španielske slová a vety. Radi by sme sa preto zapojili do tohto testovania 🙂

7. aug 2023

Ahojte mam doma 8 ročného fešáka ktorý sa od septembra chystá do druhého ročníka, no zároveň som pedagogický asistent. Nášho Samka asi baví asi všetko okrem teda školy 😆. Rád objavuje a listuje v encyklopédiach. Najradšej má vesmírne a zvieracie encyklopédie. Keďže má poruchu reči čítanie nám ide slabšie ale snaží sa. Matematika je kamarát vždy počítame cukríky alebo lízatka.Učíme sa hravou formou. Možno práve preto má aj tento set zaujal a radi by sme sa zapojili do testovania..

7. aug 2023

Dobrý deň, som mamičkou 3 detičiek, najmenší synček má 1,5 roka, najstaršia dcérka a prostredný synček sú školáci - dcérka ide do štvrtého ročníka a synček do druhého. Takéto pomôcky na vzdelávanie a opakovanie by nás určite potešili, keďže častokrát sa ma pýtajú rôzne otázky a musím odpovede na ne hľadať na internete 🙂 Synček má veľmi rád matematiku a dcérka je skôr športovo zameraná a má rada telocvik. O to viac musíme trénovať diktáty, matematiku, prírodovedu i vlastivedu. Hoci je leto, vytlačila som im rôzne úlohy na opakovanie, aby sa do školy vrátili pripravení 🙂

7. aug 2023

Ja budem mat sice prvaka ale uz teraz si precvicujeme matematiku, rozvijame si vedomosti o prirode. Prenho ucenie s hrou je najlepsi sposob.

7. aug 2023

Doma mám budúceho prváka, ktorého už teraz zaujímajú písmená a čísla. Je veľmi šikovný a baví ho riešiť rôzne zábavné úlohy. Ja sama som učiteľka a o pár dní nastupujem do práce po materskej dovolenke a budem triedna učiteľka 4tákov 🙂 deti v tomto veku sú veľmi aktívne a vždy treba mať po ruke zbierku materiálov a zošitov s úlohami🙂 tak hurá do školy;)

7. aug 2023

Moja dcéra má 8 rokov a v septembri nastúpi do 4. ročníka. Do školy začala chodiť už ako 5 ročná práve preto, že ju zaujímalo všetko. Je zvedavá, školu miluje. Jej najobľúbenejši predmet je Obohatenie, na ktorom sa učia o rôznych zaujímavostiach, zvieratách, ale aj o histórii. Veľa číta a knižky s úlohami sú pre ňu zábava. ☺️ Ak by ste nám dali šancu knižky otestovať, bola by určite veľmi rada ona a aj ja. 😁 Samozrejme recenziu by sme napísali tak slovne, ako aj zdokumentovali fotkami. 😉 Za túto možnosť vám ďakujeme ❤️

7. aug 2023

Ahojte, mám doma dvojičky, ktoré budú mať v septembri 9 rokov a pôjdu do 3.triedy. Syn má rád matematiku, šport, spoločenské hry a vymyslel si aj vlastnú hru. Aj čítanie a slovenčina mu idú, len musí veľa písať a trénovať, v ktorých slovách sa píše i/y. Dcéra rada číta, kreslí a miluje zvieratká. Matematiku ráta skoro každý deň, aby ju do začiatku školy nezabudla. Veľmi by sme sa potešili, keby sme boli vybratí na testovanie pracovných zošitov. Deti by poctivo vypracovali úlohy a ja by som sa podelila o naše skúsenosti s mamičkami na modrom koníku. 🍀 Snáď nás vyberiete ❤️.

7. aug 2023

Rada sa zapojim so svojim uz coskoro druhacikom. Ma velmi rad skolu a hlavne rad vypracovava taketo pracovne listy 😍

7. aug 2023

Nášho 9rocneho štvrtka baví v skole všetko okrem slovenčiny 🙈 stále hľadáme spôsoby ako sa nenápadným a nenasilnym a nenáročným spôsobom ju učiť a postupne si ju "oblubit"

7. aug 2023

Ahoj, som mama dvojičiek, budu druháci. V škole majú hejneho matematiku a baví ich fyzika, chémia. Navštevujú veselu vedu. Sú taký hravi. Aj teraz cez prázdniny čítajú. Knižky majú radi asi po mne. Zapájame sa do prečítaného leta. A ten pocit, keď ma sami ťahajú ku knižke je asi najviac ;) chceli by sme toto vyskúšať a zapojiť sa. Tak nas vyberte ;)

7. aug 2023

Dobry vecer 🙂 Ak by ste nas vybrali, radi sa zapojime. Mame 8-rocneho domskolaka, ktoreho bavi matematika a pocitace. Ma velku fantaziu a rad tvori. Velmi rad cita, kazda knizka je mu kratka 🙂 Nerad pise pisanym pismom, diktaty vobec nemusi... a ked, tak z Diktatora 🙂 Ostatne knizky nepozname, ale vyzeraju uzasne 🙂

7. aug 2023

Juj toto by veru potesilo moju 9rocnu buducu tretiacku 🙂 cez leto sa snazime nezabudnut naucene,takze raz za tyzden diktat,dva krat do tyzdna priklady 🙂 Slecnu bavi citat,takze citanie je oblubeny predmet a samozrejme vytvarna,kedze je to kreativna dusa.Za to s matematikou sa nekamarati,to ma asi po mne 😂

7. aug 2023

Starší syn Natan (10rokov) je budúci piatak, ale je integrovaný žiak. Ma dysgrafiu a dyslexiu. Preto najmenej v škole ho baví SJL, ale doma keď ma zaujímavé úlohy tak ide mu učenie viac menej rýchlo. Stále musíme niečo nové vymýšľať, ako zaujať ho písať. Najviac Nat ma rad matematiku a prirodovedu.
Druhý syn - Daniel (8rokov) je budúci tretiak. Najviac ho baví matematika , už sám sa naučil nasobilku (mam obavy že sa bude v škole nudiť 😀). Trošku menej Danielka baví čítanie. Ale celkom veľmi sa snaží v škole.

7. aug 2023

Starší syn bude mať 10 rokov a má rád zatiaľ všetky predmety - no naj je matematika 🫠, mladší syn ide do 1.ročníka (t.j. má 6 rokov) a tu ešte len uvidíme čo bude pre neho zo všetkých predmetov najlepšie 😆

7. aug 2023

Dcéra nastúpi v septembri do 4.ročníka, bavia ju všetky predmety, ale určite ju najviac baví matematika. Aj keď začína prejavovať záujem o každú oblasť či ide o prírodu, zvieratá, krajinu, vesmír a ako veci fungujú. Neobľubuje najviac anglický jazyk.

7. aug 2023

Radi by sme sa zapojili. Syn nastupi do 3. rocnika. Ma rad matematiku, prvouku a ma velke problemy s diktatmi, tie su naozaj velky boj.

8. aug 2023

U nás to je rozhodne matematika ako top predmet a najmenej výtvarná, pretože odmalička nerád kreslí. Syn má osem rokov.

8. aug 2023

Syn Sebastián má 7 rokov, v škole ho najviac baví matematika, čísla, doma rád číta knihy o matematike, fyzike, vesmíre, stále ho zaujímajú iné galaxie, planéty, ako čo funguje. Ešte aj večer v posteli, keď ja už zaspávam, on rozmýšľa o číslach, v hlave mu stále beží plno otázok 🙂 Rád číta a krásne píše, najmenej ho bavia asi výchovy, lebo tam nemá veľmi o čom premýšľať 😁

8. aug 2023

Môjho syna zatiaľ baví matematika, počítanie mu ide samé, hoci je už na druhom stupni, opakovanie je matka múdrosti, slovensky jazyk veľmi nemusí... Ale také Heviho diktáty, to by bola jedna radosť písať. Písanie diktátov je utrpenie, to je boj.Knigy na Opakovanie by som naplno uplatnila v práci, školskom klube deti... To by bola ideálna pomôcka, ktorá by nasla uplatnenie na 100%...novy školský rok už klope pomaly na dvere, deti 1-4 ročníka by to využili na opakovanie a testovanie 😊📖

8. aug 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@1987mirka1987, @1katkas, @2nika47, @5esicko, @8domcatko888, @adakuricova, @adinaty, @adulka25, @alekca, @andy57, @angelikastimova, @anjelik9993, @annaiv, @annia99, @bejbi777, @berry59, @blonddevil, @brialka, @brigelka, @brisilda, @bubo27, @camelco, @chruminka, @dadilienka, @dagi12, @dasafashion, @dasiacik, @denisam80, @didy124, @diridonda11, @dodkamatus, @donna111, @dorothee, @dzana46, @elen241, @elli6, @erikad82, @evaemka, @fedina1, @gabriela_obzerova, @hlaska44, @iftulka39, @inffinity, @ingniki112, @ivanka_, @ivianocka, @ivus5, @ivusa3, @janinka2306, @janinka772, @janka1903, @janka2701, @janussss, @kajkach, @kajkajanka, @katerina21, @katka253111, @katuska125, @katy2015, @keira13, @keliska20, @kolonica4, @konikoviny, @kvadrinkaaa, @leeenka, @lenka1211, @lenka9g, @lenkalevice, @lentakpetra, @lienka073, @lienkaam16, @lilian183, @linkapaulinka, @lola777, @lucia646, @lucinami, @lucka8491, @luckad1, @lucylucy1, @ludiq, @lujzamisko, @luma1, @macka42, @majolenka11, @marcink, @mariadarina, @marikaheidi, @martina374, @mary102, @meg9, @meggy87, @mery69, @mikocek, @miljak, @mims_28, @mini81, @miriamvankova, @mirien22, @mishellka, @misicka91, @misinka0611, @misuriak, @moncici7777, @monikacernakova, @monikav523, @nataliamiskova, @nevesta1974, @nika3333, @nikol1316, @nini29, @paladia, @penelope10, @pesa34, @petkam18, @petulka277, @petuscha, @renyga, @risolino, @romanusqa, @sandey, @sim_simonka, @sofia_52, @sperka, @stanusenka, @tichanska1, @tinka13, @tonka2112, @uriva, @veronika1754, @verora, @vymyslena369, @wewedeno, @wewussh, @yuyana99, @yvynka, @yzy, @zabca1811, @zufka10, @zuzka1902, @zuzkame, @zuzula118, @zuzulkalane, @zzasb

11. aug 2023

dakujem❤ ❤ ❤

11. aug 2023

Začni písať komentár...

Odošli