Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kajkach
    2. apr 2023    Čítané 74x

    Demänová konik testuje

    Ahojte, nedávno sme sa zúčastnili testovania ubytovania v Demänová Resort39. Toto miesto je zaujímavo riešené. Je to na úrovni luxusného hotela, ale aj zároveň sa cítite ako na chate v horách. 

    Krásny výhľad situovaný na zjazdovku je snom každého lyžiara. My sme však využili wellness, ktoré má v ponuke niekoľko sáun. Deti sa vyšantili na ihrisku pri lúčoch prvého jarného slnka. 

    Hotel má v ponuke dve reštaurácie jednu indickú a klasickú. Personál je veľmi milý a priateľský všade sú veľmi príjemní a priateľskí. Personál Indickej reštaurácie nerozpráva Slovensky, ale aspoň si deti precvičili angličtinu.

    Pochutnali sme si na skvelom jedle. V klasickej reštaurácii Pinius robia úžasné stejky. V ponuke je široká škála outdorových záležitostí: lyžovanie, bežky, šplhanie ihrisko... Ponúka wellness, fitness, pekáreň a v lete bazény. Máličko nám chýbalo niečo vo vnútri, čo by pokrylo upršané dni na Liptove, neskôr sme našli detský kútik v reštaurácii. Je bohato zásobený hračkami a legom. My sme si urobili výlet, aj do Liptovského Mikuláša do múzea a do väčšieho detského ihriska. Celkovo tento výlet hodnotíme k našej spokojnosti. Jedlo je v Demänová resort vynikajúce, personal príjemný a izby sú čistučké moc drobcov potešila poschodová posteľ. Naše deti sa nenudili, určite si tam nájde každý svoje. Ďakujeme za takúto príležitosť a určite k Vám ešte zavítame

    #test_demanova_rezort5 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/39

    kajkach
    27. máj 2021    Čítané 72x

    Nátierka môjho detstva

    Keď som videla, že hľadajú mamičky na testovanie Ramy, hneď ma to zaujalo, lebo ako dieťa som na nej vyrastala. Každý deň začínal s Ramou. Vrátili sa mi spomienky, ako som behala s bosými nohami po letnej zarosenej tráve. Utekala si nazbierať pažítku na chlebík s touto nátierkou. Pri písani tohto článku som si spomenula na desiatu, na rožteky s Ramou a šunkou v desiatovej servítke. Vyrastala som v krásnych rokoch, kedy nám stačili jednoduché veci.  Tiež bola prvou mojou voľbou pri zistení intolerancie na laktózu, keďže v tej dobe neboli dostupné bezlaktózové nátierky, ani sójové, no a klasický "šmalc" mi nechutil.  

    Pri testovaní som urobila pár pokusov. Prvý bol zameraný na chuť, táto nová Rama je taká hustešia, chuť, zdá sa mi, od klasickej slanšia, no mne to nevadilo, keďže si rada dávam na to ešte soľ. Druhý pokus bol zameraný na roztierateľnosť a takzvané zmiešanie, pre mňa dosť podstatné, lebo moje deti obľubujú našu "Tigriu nátierku". Áno dobre čítate Tigriu, jedná sa len o názov žiadne tigre do nej nejdú, názov vznikol tak, že deti, keď sa povie ryba nechcú ani cítiť, no Tiger, to je niečo zaujímavé. Spomenula som si, ako nám ju robievala naša mamina, a tak som ju začala robiť našim deťom. S jedným rozdielom, že naša mamka tam dávala sardinky, my tam dávame tuniaka. Postup jednoduchý: Veľkú lyžicu tuniaka, kečup a Ramu zmiešate dokopy. Na miešanie používam vidličku, aby bola jemná. Presne pri tomto pokuse mi vyšlo, že je hustejšia. Tretí bol či bude chutiť rodine, či si všimnú zmenu. Deti, tie ju zjedli, len ostali prázdne tanieriky a muž, ten poznamenal, že je iná no nenamietal. 

    Skúsili sme ju aj zmiešanú s postrúhanou mrkvičkou, či len tak reďkvičky navrchu, alebo šunkou, či so salámou. Zjedla sa, len taký fukot. Ak máte radi Ramu, tak je naozaj dobrá. 

    Od nás dostáva ***** 

    #test_rama #recenzia #skusenosti_rama_classic_natural10

    kajkach
    24. aug 2020    Čítané 125x

    Svište od teraz súčasťou rodiny

    Kúpeľ je neodmysliteľná časť nášho dňa s drobcami. Deti sa pri kúpaní uvoľnia, aj si oddýchnu. Tak som sa veľmi tešila, keď sme sa dostali do výberu na testovanie kozmetiky pre deti Dixi - Svište a vôbec ma nesklamali. Balík prišiel krásne zabalený a ostala som veľmi milo prekvapená, koľko produktov sme dostali na testovanie. (Šampón a balzám Šťavnatosť jahôdok a malín, Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila Hôr, Sprej na ľahké rozčesávanie, Sprchový gél šťavnatosť jahôdok a malín, šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna). Naše svište boli veľmi zvedavé, čo sú to za zvieratká na obale, a tak sme sa čo-to o nich dozvedeli. Som rada, že práve toto naše slovenské zvieratko vybrala značka za svojho maskota. 

    Deťom sa veľmi páčilo pribalené pexeso a maľovanky. Musím povedať, že obaly sú nesmierne prepracované, krásne farebné kresby a na zadnej strany zaujímavosti o zvieratkách a rastlinkách z nášho Slovenska. Všetky informácie sú dostatočne čitateľné. Taktiež kvitujem vrchnák, ktorý sa dobre otvára aj s mokrými namydlenými rukami a tiež obal, čo sa týka recyklácie, je možné dať do separovaného odpadu, odrobiť popisovú časť. Tejto značke ostaneme verní, keďže som si pozerala aj cenu, a tá sa mi zdá za detskú kozmetiku prijateľná, aj obsah 250 ml je akurát. Tešíme sa na ďalšie produkty od tejto firmy. Naši svišti si z neho robili aj penu. Dokonca aj nášmu ocinovi sa páči vôňa Sviežosť a sila hôr, tento sme minuli ako prvý. 

    Musím o tomto produkte v superlatívoch, aj čo sa týka spreja na rozčesanie, je skvelý. Nie len rozčeše, ale aj pekne uhladí vlásky a vôbec nemastnejú rýchlejšie ako inokedy. Vyskúšala som na deťoch, aj na sebe, na dlhých vláskoch, raz dva rozčesané a pekné lesklé. Páčila sa nám vôňa aj konzistencia produktov, nemám im ani čo vytknúť. Keď som uvažovala, ako budem túto recenziu písať, vravela som si, že nejaký mínus musia mať, a tak som si dala záležať a dokonca som si s produktami umyla oči a vôbec ma neštípali. Z čoho som ostala nesmierne prekvapená. Sú to skvelé slovenské produkty, dopodrobna prepracované. Pokožka aj vlásky sú po nich hebké, svieže a krásne voňavé. 

    Odporúčam všetkým maminkám. 

    #test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    kajkach
    Správa bola zmenená    17. aug 2020    

    Keďže najdlhšie vlasy mám u nás v rodine ja vyskúšala som dixi prípravok na rozčesáva-nie a musím povedať, že cely deň vlásky boli pekné uhladené aj napriek nášmu výletu. U nás doma si zakladáme na dobrej kozmetike a táto je vhodná pre každý typ vláskov vrelo odporúčam #test_dixi

    #test_dixi dnes sme rozčesávač použili na uhladenie vláskov. Keďže naši drobci majú jemné vlásky, tak sme použili rozčesávač najskôr na rozčesanie a uhladenie vláskov našej malej chrumky. A potom piškotikovi na uhladenie jeho vláskov, konečne není ako vrabček strapatý. Pritom si pozerali obrázky z pexesa. Animácie sú veľmi pekné a aj informácie sa nám moc páčia. Dozvedeli sme sa že líška sa zakrýva svojim chvostíkom. 🙂 🙂 🙂

    Balíček na testovanie dorazil a urobil nesmiernu radosť prvotný dojem wow super krásne farebné obaly. Deti sa hneď pýtali čo je to za zvieratko tak sme si našli aj čo to o svišťovi. Vôňa krásna jemná takže už sa těšíme na užívanie. #test_dixi

    kajkach
    6. jún 2019    Čítané 209x

    Skúšame dm kozmetické produkty

    Už nejaký deň skúšam prípravky od dm trend IT UP. Prvý deň spacifikovala lak na nechty moja malá, z ktorého má nesmiernu radosť. Až teraz sa jej začal lúpať, čo je super. Už ho dnes znova vyťahovala a natierala si nechty 🙂

    Ďalej som sa pustila hromadne do skúšky všetkých produktov. Prvé miesto získavajú a najlepším produktmi z celého tohto balíčka sú pre mňa rúž a linka na pery, tie majú čestné miesto v mojej kabelke. Rúž pekne drží na perách takmer celý deň, neotláča sa moc, čo je veľké plus. Vydržal mi na celom našom výlete, cca 5 hodín, bez nejakej úpravy, ešte aj sestra sa ma pýtala, či som nič nejedla - nepila celý deň :D 

    Tretie miesto u mňa obsadili tiene. Jemne sa natierajú a netrúsia sa, balenie je super do štvorca, čo kvitujem, parádne sa mi zmestia do kufríka. Určite by som preferovala zemitejšie farby. Púder by bol dobehol ako daľší na pretekoch, no na mňa bol odtieň, ktorý bol poslaný, dosť tmavý, no príjemný na nosenie.

    Čo sa týka make-upu, ten by bol podľa mňa na piatom mieste z celej rady produktov. Nanáša sa fajn, no krytie je slabé, nezakryl moc vyrážky a dokonca ani jemné pehy. Inak pocitovo je ľahký, ak chcete len niečo jemné, ako len zjednotiť pleť, môže byť toto váš make-up. No ja som na to dosť náročna.

    Čo sa týka rozjasnovača, tam som nejaký veľký efekt nevidela, sem tam nejakú ligôtku.

    A posledný do cieľa by došiel gél na obočie. Farba v tube je svetlá a nanesením stmavne, pocitovo veľmi ťažké až zlepené obočie. Ako som veľmi dúfala v tento produkt, skúškou som zistila, že to nie je nič pre mňa a ostanem pri tieňoch na obočie. Keď som ho zle naniesla, chcela som si to opraviť, ale už to nešlo a nevyzeralo pekne.

    Takže make-up a gél som opravila svojimi vecami. Moja pleť je väčšinou bez nejakých vyrážok. No mám pehy ako cez sitko, znamieka, ktoré si občas chcem zakryť, a preto používam make-up ktorý to prekryje. Avšak väčšinu času sa nelíčim, keďže mám rada, keď je moja pleť svieža. Posledné dni som sa však vyhádzala, asi z paradajky, takže som mala aspoň možnosť otestovať krytie make-upu.

    Žiadna, ani tá najlepšia značka, nemá všetky produkty stopercentné, no vždy v niečom vyniká. U mňa zažiaril rúž a linka, kvalitou, trvácnosťou a neskutočne mám rada túto farbu. V jednom však sa všetky produkty spájali, a to tou trvácnosťou. Nemusela som si nejako nič naprávať, na výlete všetko držalo tam, kde má. Všetky produkty už pekne spinkajú v kozmetickom kufríku a čakajú na ďaľšie príležitosti zažiariť.

    kajkach
    6. aug 2018    Čítané 228x

    Mliečko

    Keďže pri dcérke sme si vyskúšali kvanta mliečok, čo by jej sadlo a vyhral nutrilon Ha, tak aj pri synčekovi jasná voľba pri strate mlieka bol nutrilon. Preto keď vyšlo teraz na koniku, že testujete nové mliečko od tejto značky radi sme sa so synčekom zapojili. Čo sa týka balenia sme veľmi spokojní. Nemusím presýpať do dózy je veľmi praktické, návod je jasne zrozumiteľne napísaný, okrem jemnejšej modrej farby na balení nenastali žiadne zmeny. Zmenil sa obsah pribudli oligosacharidy a prospešé látoky napodobňujúcich funkciu materského mlieka; ďalej obsahujú LCP mastné kyseliny (omega 3 a omega 6) a potrebné vitamíny a minerálne látky ako vitamín A, C a D. Čo sa týka prvého dojmu bol príjemný, vôňa tiež a malemu mliečko chutilo. Určite ho odporúčam aj mne chutilo s kávičkou. #recenzia #konik_testuje #test_nutrilon 

    kajkach
    2. máj 2018    Čítané 508x

    Testovanie alergie

    Zapojila som sa do testovania testov na alergie. Test Veroval prišiel na čas a bol pekne zabalený, mal podrobný popis a všetko potrebné pri sebe. Prečo som sa zapojila? Preto, lebo ako matka nemám čas chodiť po doktoroch a zisťovať aké alergie mám, čakať u lekára. Niektoré som si intuitívne odsledovala, no myslela som si že mám aj iné, ako napr. alergiu na trávy či peľ ktorý práve kvitne...

    Test bol jednoduchý a rýchly. Stačil jeden vpich do ukazováka, jedna kvapka krvi, ktoruú natiahnete do malej pipetky. Podľa návodu som spravila všetky potrebné kroky k výsledku. I keď moj test vyšiel slabší, no dalo sa to z neho prečítať, odfotiť mi to nešlo lepšie. Test ma uistil v mojej pozorovacej schopnosti a vyšlo mi, že naozaj som alergická na prach a vyvrátil mi moje podozrenie na pele a trávy. Možno som dala menšiu kvapku krvi :D 

    Ďakujem za možnosť vyskúšať si tento test, dávam mu plný počet bodov a odporúčam zaneprázneným mamičkám, ľuďom ktorým sa nechce čakať v čakárni. Určite by som uvítala aj inú škálu alergíi. Po tejto kladnej skúsenosti určite pribudne do mojej lekárničky CRP test.  🙂 🙂 🙂