Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucylucy1
    20. máj 2018    Čítané 177x

    Zdravé hravé testovanie s dmBIO

    Ahojte, ponúkam vám článok o tom, ako sme sa zapojili do testovania dmBIO produktov a ako nám chutilo 🙂 

    Keďže sme "polievková rodina" a radi si pochutnáme na polievke, uvarili sme si našu obľúbenú "Minestrone " z pasírovaných paradajok - po našom, na cibuľke a základe z koreňovej zeleniny a hustú, sýtu polievku z červenej šošovice, ktorej chuť sme zvýraznili kokosovým mliekom. Podávame s chlebíkom alebo opečenými krutónkami.

    Zvyšok kokosového mlieka sme použili na prípravu domácich nanukov kokosovo - banánovo - makových. Kombináciu chutí zvolila dcérka 🙂

    A pri maku ešte ostaneme - dmBIO biela čokoláda s makom u nás padla behom pár minút. Výborná, nie príliš presladená chuť, krásne vonia makom. Mala veľký úspech.

    Sušené banány nám spolu s orechmi a popájou robili spoločnosť na cestách a výletoch a  stali sa favoritom našej staršej dcérky.

    Pre nestíhajúce maminky výborne padne instantná raňajková kaša. Je veľmi príjemne zaliať ju teplou vodou alebo mliekom a o pár minút mať na stole teplé raňajky. Je dostatočne sladká, no možno ju podľa ľubovôle dochutiť maslom, ďatlovým či dmBIO ryžovým sirupom.

    Kašu možno posypať aj rôznymi semienkami, u nás  však testované zlaté ľanové semienka našli využitie v kváskovom špaldovom chlebíku. Chlebík putoval do komunitného klubu deťom na desiatu a veľmi chutil.

    Vynikajúca príloha k mäsku - u nás tentokrát k morčaciemu je basmati ryža. Jednoducho sa varí, nelepí, nerozvára sa. Má fantastickú chuť a u nás je obľúbená hlavne u detí. 

    Na záver sladká bodka - keksíky zo slnečnicovej múky, masla, kakaových bôbov, kokosového cukru a ryžového sirupu a jemných ovsených vločiek. Taktiež putovali k výletníkom z komunitného klubu, pripomínali chuť gréckej chalvy a chutili veľkým aj malým maškrtníkom. 

    Chcem sa veľmi pekne poďakovať za možnosť testovania, dmBIO produktom nemám čo vytknúť a naďalej ostávam vernou zákazníčkou. Tiež prajem všetko dobré, veľa úspechov a spokojných spotrebiteľov 🙂

    Lucia