konik_testuje
10. jan 2024
1100 

Skúsenosti s výživovými doplnkami Beggs

Na ceste k materstvu, ktorá sa začína už snahou o bábätko, je dôležitý každý krok. Od prípravy tela pre počatie, až po jeho prispôsobovanie sa potrebám rastúceho života v tebe. Či už sa o dieťatko len snažíš, alebo ho už nosíš pod svojim srdom, je dôležitý dostatočný príjem potrebných živín. Základom je preto vyvážená strava, a v prípade potreby aj vhodné výživové doplnky. Práve teraz sa môžeš prihlásiť do testovania balíčkov výživových doplnkov, špeciálne vyskladaných pre ženy snažiace sa o počatie a tehotné mamičky. 

Čo budeme testovať

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg16 (60 kapsúl) je výživový doplnok s horčíkom a vitamínom B6. Je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy a deti staršie ako 3 roky. Tehotenstvo a dojčenie sú pre mamičky energeticky náročné obdobia. V tomto období môžu mať mamičky zvýšenú potrebu horčíka. Tento výživový doplnok obsahuje v dennej dávke 380 mg (2 kapsule) vysoko vstrebateľnú chelátovú formu horčíka (bisglycinát horečnatý) v kombinácii s vitamínom B6 v aktívnej forme pyridoxín-5′-fosfát (P5P). Horčík a vitamín B6 prispievajú k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej funkcii psychiky a správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Horčík prispieva aj k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov, prispieva k správnemu fungovaniu svalov a zohráva úlohu v procese delenia buniek. Vitamín B6 ďalej prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej tvorbe červených krviniek a k regulácii hormonálnej činnosti.

Balík výživových doplkov Beggs pre ženy snažiace sa o počatie

Ak sa aktívne usilujete o materstvo, svoj jedálniček môžete doplniť o prenatálne doplnky, ktoré ako doplnok k vyváženej strave pre vás zabezpečia zvýšenú potrebuj niektorých látok.

Methylfolate + myo-inositol Complex8 (30 kapsúl) (30 kapsúl) je výživový doplnok s folátom 400 μg a myo-inozitolom 250 mg pre vývoj plodu¹, vhodný pre ženy v období plánovania tehotenstva.V jednej kapsule nájdete dennú dávku (400 μg) aktívnej formy kyseliny listovej (L-metylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), ktorého zvýšený príjem je dôležitý najmä pred plánovaným otehotnením a v prvých týždňoch tehotenstva. V tele sa mení na biologicky aktívnu látku – tzv. folát. ¹Foláty prispievajú k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva a zohrávajú úlohu v procese delenia buniek. Doplnkový príjem zvyšuje u tehotných žien úroveň folátu. Nízka úroveň folátu u tehotných žien je rizikovým faktorom pre poruchy neurálnej trubice u vyvíjajúceho sa plodu². Okrem kyseliny listovej obsahuje denná dávka aj 250 mg myo-inozitolu, ktorý sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele. Je súčasťou membrán a zúčastňuje sa rady biochemických reakcií v tele.

² Cieľovou populáciou sú ženy v reprodukčnom veku a priaznivý účinok sa dosiahne pri doplnkovom dennom užívaní kyseliny listovej v množstve 400 μg aspoň jeden mesiac pred počatím a do troch mesiacov po ňom.


Beggs Iron bisglycinate 20 mg, rosehip extract 8(100 kapsúl) je výživový doplnok, ktorý v dennej dávke (1 kapsula) obsahuje 20 mg chelátovej formy železa, ktorá sa vyznačuje vysokou biologickou dostupnosťou. Navyše je obohatený o extrakt zo šípok. Je vhodný tiež pre dojčiace a tehotné ženy, u ktorých počas tehotenstva často dochádza k poklesu hladiny železa, pretože telo ho v tomto období spotrebováva vo väčšej miere.

Balík výživových doplnkov Beggs pre tehotné ženy

Počas tehotenstva je dôležité myslieť na dostatočný prísun živín a v prípade potreby siahnuť aj po vhodných výživových doplnkoch .

Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX8 (60 kapsúl) je výživový doplnok s komplexom vitamínov a minerálov na podporu plodnosti¹ a pre vývoj plodu². Tento výživový doplnok obsahuje vyváženú kombináciu dôležitých vitamínov (kyselina listová, vitamín D, zinok) a minerálov (jód, železo) pre ženy v období plánovania tehotenstva až po ukončenie dojčenia. Denná dávka (2 kapsule) obsahuje 400 μg aktívnej formy kyseliny listovej (L-metylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), ktorého zvýšený príjem je dôležitý najmä pred plánovaným otehotnením a v prvých týždňoch tehotenstva. V tele sa mení na biologicky aktívnu látku – tzv. folát.² Foláty prispievajú k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva a zohrávajú úlohu v procese delenia buniek.

¹ Zinok prispieva k plodnosti a správnej reprodukčnej funkcii.


Beggs Omega-3, EPA+DHA7 (90 kapsúl) je výživový doplnok s omega-3 mastnými kyselinami. Je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy, aj pre deti od 6 rokov. Základom tohto výživového doplnku je kvalitný rybí olej zo sardiniek. V dennej dávke (2 kapsule) obsahuje výživový doplnok 440 mg kyseliny dokozahexaénovej (DHA) a 660 mg kyseliny eikozapentaénovej (EPA). ktoré prispievajú k správnej funkcii srdca¹. DHA tiež prispieva k udržaniu správnej funkcie mozgu a udržaniu dobrého zraku². DHA sa podieľa aj na normálnom vývoji mozgu a očí plodu v tele matky a dojčených dojčiat.³ Výživový doplnok je obohatený o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

¹priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg EPA a DHA

²priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA

³priaznivý účinok sa dosiahne pri príjme 200 mg DHA denne naviac k doporučenej dennej dávke príjmu omega-3 mastných kyselín u dospelých (tj. 250 mg DHA a EPA).


Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré sa snažia otehotnieť alebo už  tehotné sú. Ženy, ktorým záleží na tom, aby svojmu telu i dieťatku poskytli všetky dôležité živiny. Ak si ochotná sa s nami na Modrom koníku podeliť o výsledky z testovania, neváhaj a prihlás sa.

Ako sa zapojiť

Ak by si bola rada súčasťou testovania výžvivových doplkov Beggs, stačí ak sa nám v komentári pod článkom predstavíš. Nezabudni povedať, či už dieťatko čakáš, alebo sa oň zatiaľ snažíš, aby sme ti mohli poslať vhodný balíček.

Prihlásiť sa je možné do nedele 14.01.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 15 žien, ktoré dostanú 3 produkty na testovanie a ozveme sa im internou poštou.

Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre 🙂

konik_testuje

#test_beggs2


Výživový doplnok, neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy ani zdravého životného štýlu. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Ahojte. Moje meno je Michaela a uz mam aj svoj vek, a to 33 rokov. Uz su to presne 2 roky, odkedy sa snazime o druhe dieta, bohuzial, bezuspechov a to je hlavnym dovodom, preco som sa zapojila do sutaze o testovanie. Ak sa mi podari vyhrat sutaz, budem nesmierne stastna, ale rovnako mi staci, ak si moju odpoved co i len precitate. Dakujem. S prianim pekneho dna

8. jan 2024

Balicek by som darovala sestre ktora sa o babatko snazili necele dva roky, nakoniec sa im to podarilo teraz je tehotna a ja budem v juni krstnou 🤩 vitaminove balicky vyzeraju nadupane tak to bude urcite to sorave pre buducu mamicku, aj plusom je ze sa berie jedna kapsula ja pocas tehu som brala viac a bolo to 🤢

8. jan 2024

Ahojte, my sa snažíme o druhé mimi po neúspešnom tehu, takže doplniť vitamíny by bolo super ❤️🥰

8. jan 2024

Ahojte, volám sa Stanka, mám 30 rokov. O bábätko sa snažíme dlhšiu dobu. Máme za sebou 3 neúspešné IUI, hysteroskopiu aj laparoskopiu. Obom nám nič vážnejšie nezistili, tak by bolo super posilniť telo vitamínmi ešte pred absolvovaním IVF 😊

8. jan 2024

Ahojte mam 23 rokov

8. jan 2024

Ahojte volám sa Veronika,touto cestou by som chcela pomôcť mojej sestre 🙂. Keďže dlhé roky som sa o bábätko s mužom snažila a nakoniec sa podarilo ,moja sestra má veľké ťažkosti so svojím mužom a ich vytúženým snickom....Veľmi už tretí rok chcú bábätko a stále sa im nedarí ,chceli by už postúpiť ďalšie kroky no rada by som im veľmi pomohla.Nikdy nieje neskoro sa snažiť a nikdy sa hlavne nevzdať..Budem vďačná a zároveň aj za sestru ,ktorej keby sa to po tomto už podari by to bolo to najlepšie prekvapenie a požehnanie 🙏🏻♥️

8. jan 2024

Ahojte. Jedno dieťa už síce mám, ale snažíme sa o ďalšie. Veľmi by nás potešilo skúsiť otestovať tieto vitamíny a možno by sa aj hneď podarilo 😊❤️

8. jan 2024

Ahoj,ja sa volám Diana a mám 37 rokov,s manželom sa snažíme o bábo už niekoľko rokov,v auguste som podstúpila IUI, ale o bábo som prišla 😭. Vitamíny by ma veľmi potešili, už som toho toľko vyskúšala a stále nič ♥️

8. jan 2024

Ahojte, volám sa Kika a veľmi si želáme druhé bábätko, o ktoré sa aktuálne snažíme. Určite by sme sa vitamínom potešili ☺️

8. jan 2024

Ahoj volám sa Lucia a mám 41 rokov . O dieta sa snažíme už dlho. Tri krát som už potratila. Podstúpili sme aj umelé oplodnenie no neúspešne. Vyskúšali sme už všetko tak možno by nam vitamíny pomohli a potešili aby sme sa mohli tešiť z vytúženého dieťatka.

8. jan 2024

Dobrý deň.
Volám sa Danka mam 35 rokov.O bábätko sa snažíme cez 10rokov.Mame za sebou inseminacie,3IVF a skúšali sme už kadečo.Teraz sa snažíme prírodnou cestou a vitamínmi. Príroda je mocná.Verim ,že sa raz dočkáme a možno práve aj s týmito vitamínmi.
Bola by som veľmi dacna ak by ste ma vybrali.
Ďakujem Danka

8. jan 2024

Ahojte. S manzelom cakame druhe babatko a momentalne sme na konci tretieho mesiaca. Starsieho syna stale dojcim. Viem, ze spravna vyziva je pre starsieho chlapca aj babo v brusku dolezita a preto sa snazim jest vyvazenu stravu. Ale nie vzdy sa to da. Verim, ze Beggs dokaze doplnit mojmu telu aj telu babatka vsetky potrebne vitaminy a mineraly.

9. jan 2024

Ahoj, som hrdá babička "čakateľka". Uz o 2 mesiace moja drahá dcera Dominika porodí moje prvé vnúča, o ktoré sa s partnerom dlhšie snažili /nakolko dcera na nejaké zdravotné problémy/. Takže ked sme celá rodina zbadali v lete konečne ten pozitívny tehu test uradosť bola neskutočná. Pre zdravotné problémy by jej vitamíny velmi pohli do uspešného konca a samozrejme pri dalšom zotavovaní po porode a dufam, že aj pri úspešnom dojcení.

9. jan 2024

Ahojte. Tak ja mám vďaka Bohu 3 zdravé detičky. Ja by som sa s výhrou podelila, teda venovala by som ju jednej mojej známej, ktorá sa snaží o dieťatko, ale nejak sa im nedarí. Ak by im toto pomohlo, bola by som veľmi rada. Prajem jej, aby sa im to čím skôr podarilo, nech sa tešia z malého babätinka 😉

9. jan 2024

Ahojte. My síce už jednu princeznú máme...ale radi by sme jej dopriali sestričku alebo bračeka☺️ snažíme sa už vyše roka a stále nic. Niečo nové by bolo super vyskúšať

9. jan 2024

Ahojte, volam sa Martina, mam 34 r, mam 2 deti, starsia sa vola Sarah a ma 11r, mladsia Melany a ma 2r, pred par dnami sme sa dozvedeli,ze cakame dalsie😊

9. jan 2024

Ahojte, moje meno je Sabina mám 26 rokov, máme rok a pol starého syna a teraz čakáme dceru, ktorá sa má narodiť v máji 🙂 vitamíny by nás určite potešili 😊

9. jan 2024

Volám sa Eva a som v 4 mesiaci tehotenstva, takze vitamíny sa mi zídu keďže mám 35 rokov 🤗🤰

9. jan 2024

Ahojte, volám sa Alexandra a s mojim snúbencom čakáme bábätko.🥰 Mám celkom obavy, keďže je to prvé dieťa a samozrejme chcem preňho a takisto pre seba všetko najlepšie. Veľmi rada by som skúsila tento výživový doplnok🙏🏻som vo ôsmom týždni tehotenstva. Preto verim že Beggs nám ženám i našim bábätkám poskytne všetky vitamíny.

9. jan 2024

Ja som Andrea, mamička krásnej a šikovnej Natálky. Balíček by som určite dopriala mojej sestre, ktorá je tehotná a čaká moje druhé krstniatko.

10. jan 2024

Ahojte, volám sa Simona, mám 28 rokov. Ja som momentálne tehotná, doma máme už takmer 2r. slečnu. Nakoľko som pri prvom tehotenstve prišla o pomaly polovicu vlasov, slabé nechty, riasy. Vitamíny som brala, tentokrát by som chcela niečo ozaj účinné. Ďakujem 🙂

10. jan 2024

Ahojte mam 33r a som uz v poslednom trimestri, zachvilku nas caka velke finale a my sa budeme konecne vidiet s nasim babatkom ❤️

10. jan 2024

Ahojte roky sa snažíme a chceme ísť na vklad posledného 30 embryá teráz na jar. ❤️ Ig Ivf cisarovna 🥰

10. jan 2024

Ahojte, mam PCOS a rada by som vyskusala tieto doplnky a porovnala nasledne stav pred a po (odber krvi, sono a ovulaciu) rada potom napisem recenziu. O babo sa snazime rok a tieto vitaminy by mi podla zlozenia urcite pomohli☺️je to presne to co hladam!😍😍

10. jan 2024

Ahoj vám sa Lucia a akurát som v 17tt. Rada otestujem nové výživové doplnky 😍

10. jan 2024

Ahojte ;) volam sa Valika som mamkou jedneho krasneho dievčatka 🙂 .. pri nej som otehotnela “cobydub” Ubehli pomaly 2 ročky a snažime sa o5 ale teraz to tak neide ako po masle 🙂 tak rada by som otestovala vyživove doplnky 🙂 a kebyže otehotniem toto bude šupáááá 🙂 ahojky pozdravujem 🙂

10. jan 2024

Ahoj volám sa Dominika mám 31rokov,2krasne deti a snažíme sa o tretie už skoro rok. Rada by som vyskúšala nové výživové doplnky

11. jan 2024

Volám sa Eva, mám 29 rokov a čakáme naše prvé dieťatko. Rada by som otestovala nové výživové doplnky.

11. jan 2024

Volám sa Nina píšem kvôli tomu ze sa snažíme a zatiaľ nič som mlada mam 24 a pokúšame sa 2,5 roka bola by som rada keby môžem otestovať produkt.

11. jan 2024

Ahoj, volám sa Petra, mám 45 rokov a verím v zázrak. Áno, viem, že pravdepodobnosť, že sa tak stane, je mala. Ale pred polrokom sa to už takmer podarilo. Žiaľ, len na 3 mesiace. Ale nestracam nádej a možno prave Beggs mi k tomu zázraku pomôže. A ak by to vyšlo, rada sa o svoju radosť podelím a vrelo ho odporucim.

13. jan 2024

Ahoj. Volám sa Zuzana. A momentálne čakame naše tretie bábätko. mám už 38 rokov a veru necítim sa už ako rybička v mori,skôr taká polimrtva na súši 😁😁😁 a preto by som veľmi rada otestovala Begga výrobky,lebo som na ne počula veľkú chválu. Najmä mám okrem iného tetániu a dosť nízky hemoglobín (železo) a aj pravidelné dopĺňanie vitamínmi/liekmi mi moc nepomáha. A ako to už býva,pri stále vyšších dávkach prichádzajú žalúdočné problémy. Teším sa,že si vyberiete mňa a ja budem môcť dať len tie najlepšie recenzie. Ďakujem.

13. jan 2024

Ahoj.som mamina 5 ročného chlapček Matúška,ktorý by sa potešil súrodencovi.minulý rok som potratila a moja túžba po vačšej rodine stále pretrváva.nakolko ma už limituje vek (42r)
a vyoperovaná štítna žlaza velmi by som sa potešila týmto doplnkom stravy aby som v príprav na tehotenstvo zabezpečila dieťatku všetko potrebné

13. jan 2024

Ahojte, mám 34. Jednu krásnu zdravú dcérku na ktorú sme čakali 10rokov. Prešli 3 umelé oplodnenia, všetko neúspešne. Potom nám pomohli vitamíny(ktoré teraz nezaberajú) a zázračné som otehotnela. Teraz by sme chceli súrodenca pre dcérku ale už vyše roka sa nám žiaľ nedarí 😔 som odhodlaná vyskúšať všetko aby sa to podarilo 💕♥️

14. jan 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@16oriesok, @adinaty, @ajusik007, @buxus24, @bykaterina, @dida2311, @doda3103, @drobec46, @erikaka, @evca94, @evka221, @flowerspring, @kikapog, @luciamiridi, @luckajutkova, @martinkakovacova, @matmat1, @miaw007, @miiceencoovaa, @mmagdula, @monicatko20, @natalll, @nina0000, @ninabr, @quixinecka, @sabkafolto, @sandra811, @sascha1, @simca_96, @valeriusk, @veronikalubko, @vierocka1490, @zuzzka118

16. jan 2024

Začni písať komentár...

Odošli