Vzťah po 40tke

19. apr 2024

Chcem sa opýtať žien, ktoré si našli vzťah až v takom vyššom veku ako ste riešili váš vzhľad. V mladom veku to vnímam tak, že partner nevidí žiadne, alebo takmer žiadne nedostatky, veď ide o mladú ženu, ale čo v takom vyššom veku, keď už je tam aj nejaká vráska, taká a iná nedokonalosť. V mladom veku postupne spolu zostarnú, ale v tom staršom už nemožno ponúknuť to čo v mladšom. Teraz si poviete, že veď aj on je už starší, alebo keby sa mu nepáčim, tak si nič nezačína, ale aj tak sami zdá, že to už nie ono.

svetlonos
19. apr 2024

Daj do poriadku hlavu, sebavedomie a potom hladaj partnera 🙂 Skor to vidim tak, ze v tomto veku uz kazdy vie co chce a ci nie. Kazdy uz ma urcity zivotny styl a zlucit 2 styly a zvyky dvoch ľudí je uz mozno narocnejsie ako v 20tke, kedy sa akurat zacina zit.

kiki68
19. apr 2024

Ale vzhlad nie je problem, co tak vidim ludi, tak to Bude o inom. Mame novu kolegynu a ta ma 40, jej syn ma 18 a ma 31 rocneho priatela, a otcom syna sa rozisla Este ked mala 30

oli18
19. apr 2024

Kto sa do teba zalubi, tak mu vrasky vadit nebudu a budes sa mu pacit taka, aka si. Ani vek, ani vrasky nie su ziadna prekazka na vztah.

barbora01
19. apr 2024

Podla mojich skusenosti muzi takto nerozmyslaju, oni funguju na paci/nepaci a ak paci, tak so vsetkym, neriesia vrasku navyse, vidia ale nevadi im. Tak si to nekaz blbostami a uzivaj

minenkak
19. apr 2024

Veď v styriciatka je úplne úžasný vek,aké nedostatky riešiš prosím ťa

ckocka
19. apr 2024

Na to je jednoduchá rada, vybrať si partnera ktorému je jasné že štyridsaťročná vyzerá ako štyridsaťročná. Ale ak s tým máš problém ty sama, tak čo už poradiť - nauč sa starnúť, ešte sa ti to bude hodiť.

minenkak
19. apr 2024

Čo viac môže ponúknuť taký mladý človek ,oproti niekomu po štyridsiatke

h2
19. apr 2024

Prečo myslíš, že mladé ženy nemajú nedostatky? A prečo považuješ mužov za takých povrchných?
Mimochodom, keď sme mali naposledy stretávku s bývalými spolužiakmi, všetky baby (alebo skoro všetky) vyzerali fantasticky a všetci chlapi (alebo skoro všetci 😁), ako keby prišli priamo z geriatrie. Keby som ich nepoznala a nevedela, že sú to naši rovesníci, tipla by som im o 10 rokov viac.

barny
19. apr 2024

Neviem mam 40, za dva mesiase 41, ok mam manzela, ale keby aj som sama, postavu mam lepsiu ako v 30 tke, cvicim dva roky uz, staram a o seba a tak ako nejaka 40 + mozes vyzerat lepsie ako 30 + ale aj naopak. A sortky nosim aj v tomto veku 😅

luccija
19. apr 2024

Nebuď k sebe taká kritická🙂tak sa vidíš ty.

svetlonos
19. apr 2024

@h2
Presne! Sestrami ukazovala fotky so stretavky, maju vsetci 38 rokov. Zeny kocky a to boli bez mejkapu! Na chlapov som pozerala a nechapala, pupkati, mnohy uz dost šediví, zostarnuti. Pytala som sa, preco tam sli aj ich rodicia a ona chytila zachvat smiechu 😁 Ja som ale fakt nyslela, ze ok, zachovaly 60tnici.

vilma7
19. apr 2024

S manželom sme sa zoznámili v 38. A všetko prebiehalo úplne normálne, nerátali sme si vrásky okolo očí..problém budeš mať ty a niekde inde. Sebavedomie?

autor
19. apr 2024

@svetlonos @kiki68 @oli18 @ barbora01 @minenkak @ckocka @h2 @barny @luccija @svetlonos @vilma7 vsetky rady mi pomohli, dakujem Vam ☺

nikpa
19. apr 2024

Keď sa pozriem okolo seba na kúpalisku alebo aj len na ulici, tak som zhrozená ako vyzerajú volaktore 20 ročne dievčatá. Oproti nim také 35+ ktorym už dochádza, že mladosť nie je večná a začínajú sa o seba starať, vyzerajú oveľa lepšie. A keď aj staršia možno nemá také mladé telo, ver ze dokáže toho ponúknuť stále ešte dosť...

autor
19. apr 2024

@nikpa @barbora01 dakujem za komenty, pomohli ☺

mandzula
19. apr 2024

Velkym plusom dnesnych zien 30+, 40+ je, ze si uvedomuju, ze nemaju dvadsat a ze na sebe treba pracovat, kdezto "zaby" si myslia, ze ked su mlade, mozu mat 20 kil nadvahy a stale su pekne len preto, ze su mlade.
A, samozrejme, treba sa obzerat po chlapovi, ktory to ma v hlave upratane a ktory oceni aj ine veci ako len tvar bez vrasok.

autor
19. apr 2024

@mandzula velmi dakujem za odpoved ☺

babulkomale
19. apr 2024

Ja mam uz aj viac ako 40 a telo dost obstojne, ale na sto percent viem ze ked vybalim na chlapa svoje hmaty a chvaty podporene rokmi skusenosti, ziadne vrasky ho zaujimat nebudu 😃

walentina7
19. apr 2024

V takom veku by som si už s nikým nezačínala.

ckocka
19. apr 2024

@walentina7 My vieme, ty si po štyridsiatke prešla do fáze sex je hnus a sporiadaná žena sa venuje vnúčatám a štrikovaniu. By ma len zaujímalo ako si to mala v mladosti.

walentina7
19. apr 2024

@ckocka sex môže byť fajn aj v starom veku s tým partnerom ktorého už roky máš. Ale nie, že na staré kolená začínať niečo nové. Žiadny nový chlap nie je zvedavý na naše báchory,ovisnutý zadok a cecky.

ckocka
19. apr 2024

@walentina7 Ty sa musíš velmi neznášať.

walentina7
19. apr 2024

@ckocka ale no. Som realistka. Tak nás chlapi vidia. Aj keď to nepovedia.

taksomtu
19. apr 2024

Juj, keď to berieš takto len z hľadiska vzhľadu, tak moja otázka je, čo mi vie ponúknuť chlap štyridsiatnik z fyzického hľadiska? Lebo veľa z nich, asi aj väčšina, už tiež nemá telo z dvadsiatky (niekedy aj lepšie, lebo niektorí boli vtedy na môj vkus "dengľaví", rozumej príliš chudí), ale veľa z nich už má pupok, šediny, plešinu, atď. O sexe ani nehovorím, u mnohých už začínajú prvé problémy v tejto oblasti- s erekciou, frekvenciou atď., dvakrát po sebe nehrozí, trikrát po sebe ťažko uveriteľná fikcia z mladosti...takže asi závisí na kvalite, nie na kvantite a iných veciach ako vzhľad,aj keď netvrdím, že nie je dôležitý...aspoň u tých, čo to majú v sebe usporiadané a nenaháňajú večnú mladosť...

minenkak
19. apr 2024

@walentina7 prosím ťa a v akom veku,myslíš,95

minenkak
19. apr 2024

Naozaj si niektorí ľudia myslia,že človek po styriciatka nie je pekný a nieje kvalitný sex,ja len ziram

ckocka
19. apr 2024

@walentina7 Ja tiež vidím staršieho chlapa reálne a nedvíha sa mi z toho žalúdok odporom. Takže neočakávam podobné predstavy ani v jeho hlave. A hlavne mám sex rada, aj s ovisnutými ceckami.

pralinka25
19. apr 2024

@walentina7 nemam ani bachor ani nic ovisnute. mam brucho a zadok pevnejsie ako ked som mala 20. nie kazda 40+ vyzera zanedbane. dokonca nemam ani vrasky

sardinka32
19. apr 2024

Ani keby si si začala vzťah ako 20-ročná nemáš záruku, že sa chlapovi neznepáčiš po xy rokoch...tiež môže s nostalgiou začať spomínať, aká jeho žena bola v 20tke kočka a teraz ako 40ročná má nejaké kilá a vrásky navyše. On Ťa aktuálne vidí a keď sa mu páčiš, tak sa mu páčiš a bodka. Neupozorňuj žiadneho chlapa na svoje nedostatky, on ich s veľkou pravdepodobnosťou ani nevidí. Niektoré 40tničky sú krajšie ako podaktoré 20tničky. A teda zase aj ten chlap, ak má už po 40tke nie je 20tnik, takže tiež nezaostávajú v stárnutí za nami ženami.

chodec15
19. apr 2024

Problem vyrieseny, muzi po 40 su vsetci skaredi (tucni, stari,..) a vsetky zeny v tom veku kocky. 🙂 Ono je to aj dost pravda s tymi muzmi, ze vela starsich sa o seba nestara, preto o tych stale ok vyzerajucich muzov v tom veku bude zakonite vacsi zaujem. Aj zo strany mladsich zien, ktorym nevadi 10 rocny rozdiel. Lepsie vyzerajuci muzi vrstovnici budu mat teda vacsi vyber, vid myslenie zien, bud jedine aspon trocha dobre vyzerajuci a schopny chlap, alebo radsej sama. Tak aj na zoznamkach sa zeny nahrnu na top 20% muzov a ostatnych ignoruju. Cize asi najnaivnejsie je, co zena moze vymysliet, je dlho preberat a cakat. Lebo ako starne ona, starnu zaroven aj ti muzi. A ked sa jej nepacili mladsi, ked bola mladsia, tazko sa jej budu pacit uz stari, ked bude starsia aj ona. A vice versa. Vyber muzov bude vekom klesat (zadani,..), konkurencia rast. A ked sa jej nepaci on, ani ona jemu, nie je uz co riesit. Je lahsie s niekym zostarnut, lahsie sa bude postupne zvykat aj na to brucho, ci plesinu, ktoru vynahradi dobra povaha, nez naraz sa zoznamovat uz s starsim (plesatym,...), kde povaha uz nezaujima, kedze vzhlad nezaujal ...
Takze skaredi stari chlapi ta zaujimat aj tak nebudu, zamrzi, ked sa ten z obstojnych, co sa ti paci, po tebe neobzrie. Muzi nie su slepi, ak mas fajn povahu, tak si hned vsimne nejake nedostatky, ale vie, ze to patri k veku a nebude ich komentovat. Ale cim viac nedostatkov sa nazbiera (vek, postava, povaha, vzdelanie, praca,...), tym rychlejsie to chlap vzda a pojde dalej. Idealne si najst niekoho vo veku, ked sa este pacis, (idealne v druhom slede vztahov este medzi 30 a 40r) a potom zostavate spolu, lebo ste si na seba uz zvykli.