Som po 40tke, bez vzťahu a chcem plnohodnotný vzťah

10. mar 2023

Zeny, nie som troll, ani si nevymyslam. Som zena po 40tke, rozvedena a bez vztahu 3. mesiac. Pomoc, som nadrzana ako stepna koza.. :-O nechcem friend with benefits a kamosa ( na nabijanie ) mam tiez, ale to ma na chvilu schladi, ale nie dlhodobo. Vsetci chlapi mi pridu strasne pritazlivi, ci v restauracii ovela mladsi casnik alebo starsi kolega. Nechcem si s niekym zacat len kvoli sexu a nechat sa tym oslepit. Chcem normalny a plnohodnotny vztah..ale tento chtic ma ubija a skresluje realitu ako vidim chlapov.
Okrem toho mi ide aj vajecniky roztrhnut ☹
Kym najdem toho praveho, co s tym?
PS: nezijem na SVK, ak by sa nasiel nejaky chtivy.
Dakujem vopred za podnetnu debatu 🙂

zojazoja
10. mar 2023

akoze co s tym? nemožne na počkanie, zazraky do 3-och dní? 🙂 🙂. no tak bud dospelacke hračky pre ženy alebo nejaky chlap len na sex. co ine s tym chces? 🙂

luccija
10. mar 2023

To je posledné sexuálne harasenie pred menopauzou🙂tak musí chodiť kamoš za tebou castejsie

autor
10. mar 2023

@luccija no dufam, ze mam este par rockov do menopauzy. A ziaden kamos nechodi.

petamich
10. mar 2023

a aku radu by si prosim ta chcela? akoze tak si to rob sama a cakaj na zmysluplny vztah, pripadne nech ti to robi niekto iny a ty zatial budes randit a hladat ten zmysluplny vztah 🤷‍♀️ mozno som jednoduchsia ale ja tam vela moznosti nevidim

luccija
10. mar 2023

Popri robote som to zle prečítala myslela som, že kamoš na nabíjanie je ten s výhodami🙂
Skús šport

autor
10. mar 2023

@luccija sportujem, mam 2deti aj pracu na plny uvazok. Nudit sa nenudim.

autor
10. mar 2023

@petamich ved robim a cakam..a dajak to nefunguje, kedze niekoho ineho len do postele nechcem. Tak sme dve jednoduchsie..myslela som, ze sa dozviem nieco nove.

katkati
10. mar 2023

Tak na nedostatok sexu sa nezomiera. Každému niečo chýba.

reanda
10. mar 2023

co je to, prosim ta, za pocit, ked ti ide 'roztrhnut vajecniky'? trochu si sa sekol, zeny to takto nemaju 😀 vajecniky funguju na inom principe ako semenniky 😉

autor
10. mar 2023

@reanda normalne, ze ma boli podbrusko aj mimo ovulacie.

miadi
10. mar 2023

Tak bez na gyndu mas Asi zapal . To Snad nemas z nadrzanosti zenske reprodukcne organy su ine ako muzske. Nemas blue balls . 🤣

miadi
10. mar 2023

Si ako Moja teta co zije vo Finsku cely zivot na invalidnom z psych. Dovodou ked dosla na Svk za svojou mamou v 5o+ tak svojej 70r mame vyplakavala o pol noci ze chce chlapa 🤣horsie bolo ist s nou mhd ona tak hlucne rozpravala o tom ako chce sex 😆som sa ako 10r za nu hanbila. A cosi chvalila ze v spanielsku na dovci mala sex v kine . Mala stara gulata .. na kazdu dieru sa najde zaplata. Ked chces vztah tak hladaj a pouzivaj pri vybere rozum. To je uz trosku chore ze sa ti kazdy zda sexy. Ja som mala v zivote opacny problem malokto sa mi pacil. Trosku sa schlad a kontroluj nie je koniec sveta ze si 3m nemala sex . Nemas expiracny datum. Moja mama na gynde v kabinke pocula ako sa dr pytala starej babky ci mà sexualneho partnera. A bolo jej to smiesne ze co sa tej babicky take pyta.. no potom jej padla sanka ked babka odvetila “ ano mam dvoch.”

trojnasobnamama
10. mar 2023

Ja neviem no vybrator by nestačil? Lepsie ,ako s hocikym isť.

cippi
10. mar 2023

Ja mam jednu zenu znamu postarsia uz na 60 jej taha a tolko strieda chlapov aj mladych extremne aj starsich co pride 🙂)). Ako baby nie su len neviniatka zasa vsetky 🙂

autor
10. mar 2023

@miadi Nemam zapal, sak si poznam telo. Uplne sa inak chova, od kedy nemam partnera. Ved ked som frajera mala, tak sa mi ziaden prave nepacil..hormony si idu svoje...asi.

autor
10. mar 2023

@trojnasobnamama ved mam..ale to nie je to iste..evidentne..

miadi
10. mar 2023

Tak mas 40+ a dve deti Snad si to vies regulovat? Teba bezne bolia vajecniky? Poznas si telo ale nevies ci nemas nejaku biologicku pricinu ze si tak nadrzana. Dat sa vysetrit by ti neuskodilo. Vajecniky ta nemozu boliet z nadrzanosti. Aj ta menopauza je moznost .

autor
10. mar 2023

@miadi to nie je konštantna bolesť..oveľa viac ich cítim aj pri ovulacii, napríklad..nebolia z nadržanosti ako takej, ale z toho, že sa nevyplavuje nejaký hormón, ktorý sa pri sexe vyplavuje. Ak by sa tu dalo behať po Dr ako na Svk, šla by som. Menopauza presne nastúpila, z odchodom frajera..Asi to tak bude.

miadi
10. mar 2023

Neviem kde zijes ale Ja nezijem na Svk ale behat po dr sa da vsade. Proste sa ti nechce . Tak Snad nemas zdravotny problem. Ved hladaj niekoho na vztah stretavaj sa intenzivne a sex budes mat coskoro. Ja neviem sa vzit do teba lebo sex mame casto s muzom aj kazdy den , ale ked idem na 6tyzdnov na Svk na prazdniny bez neho tak mà nic neboli ani sex mi nechyba. Aspon nie tak extremne ze by mi praskali vajecniky.

madeline1
10. mar 2023

ved sa skus s niekym dat dokopy a casom uvidis, ci z toho bude vztah...

kassandra25
11. mar 2023

Vsak skusaj zoznamky. V praci sa da zoznamit a vraj ked uz nic necakáš. Vela ludi ma podobny problem, mysli na to. Urcite este nieco pride. Zi si svoj zivot. Vela ludi funguje v tejto dobe, ze zatial, ked nic, rozny ten kamarát...., mysli pozitívne a toto sa nedá naplánovať, nakalkulovať. Clovek moze byt aj tri roky sám, kým nieco príde. A zase silou mocou mat niekoho, kto ti az tak nevyhovuje a nie si vlastne do neho zaľúbená, nie je správna cesta. Rob veci také, čo citis iba a bud iba s takym muzom, ako to ty cítiš. Zelam ti vela stastia a vela lásky, a áno, kazdý by mal mať tú svoju polovičku.

maminkadeticiek
11. mar 2023

Ja si myslim,ze je uplne v poriadku mat niekoho len na sex.Je to normalna biologicka potreba a je jasne,ze chlapi na seriozny vztah nerastu len tak na strome.Kym pride ten pravy vobec by som sa v ramci zdravej miery nebranila aj nezaveznejsim stretnutiam.

karolinakr
11. mar 2023

Tak ja si myslim, ze chlapa na sex sa da najst do 2 sekund..Hocikto hocikde ti ponukne sex( ak vyzeraš k svetu)
Plnohodnotny vztah - to uz sa hlada tažše - nezabudaj, že taky nemusi byt dobry v posteli viď prispevky mam dobreho chlapa, je starostlivy, ĺúbim ho, ma len malu chybičku je sebecky v posteli..

niekto2hy
11. mar 2023

Príznaky a prejavy Chlamydia trachomatis

Príznaky chlamýdiovej infekcie nie sú nijako špecifické a nie je možné nákazu jednoznačne určiť bez vyšetrenia lekárom. Medzi najčastejšie príznaky, ktoré môžu ženy a muži pociťovať, patria:

svrbenie pošvy a biely výtok,
bolesť v podbrušku, za sponou lonovou a pri pohlavnom styku
problémy s močením,
krvácanie medzi menštruáciami a po pohlavnom styku,
bolesť semeníkov,
belavý výtok z penisu,
pálenie pri močení a bolesť v močovej trubici.

Neliečená infekcia môže spôsobiť radu ťažkostí ako je endometrióza, bolestivá menštruácia, patologické zmeny na maternicovom čípku, dokonca až neplodnosť.

oblecenie99
11. mar 2023

Hormonálna antikoncepcia. Vážne. Budeš ako robot, ani na to nepomyslíš.

patreskoo
11. mar 2023

Veľmi zaujímavé čítanie 😁😆

autor
13. mar 2023

Dobra sprava je, ze ten chtic aj pobolievanie podbruska bola asi posunuta ovulacia. Praveze kamosi s vyhodami su viac dostupni, ako chlapi co maju gule a vedia ponuknut aj vztah. Ale nejak neviem a ani nechcem alebo mozno taki okolo mna nesli, ktori by za to stali.
@karolinakr Bohuzial, vyzeram k svetu a chlapi ma vidia len ako sexualny objekt vacsinou. Ano moj ex manzel bol v posteli akoze uplne od veci a sebec. Kde moj ex partner zase nasadil latku dost vysoko.
Asi prehodnotim ten len sexualny vztah..a prihlasim sa do fitka 😀

autor
13. mar 2023

@miadi Ako prvy mesiac, ked sme sa rozisli..som mala aj cyklus rozhodeny, prsia citlive, totalne som to citila, tie dalsie uz menej. Pravda ale je, ze tu ovulaciu citim ovela viac a sensitivnejsie ako ked sme mali sex pravidelne. Mozno je to zhoda nahod viacerych faktorov, hormony sa urcite menia aj vekom a telo reaguje...
Nemam zapal ani chlamydie.

miadi
13. mar 2023

Tak hladaj niekoho co ta bude vidiet ako viac nez len sexualny objekt.alebo mas krizu stredneho veku a potrebujes sa vyburit ked sa ti paci kazdy druhy .