Akú hodnotu má láska?

24. apr 2024

Prosím Vás o názor, akú hodnotu má pre vás láska, partner..na akom mieste je, aku ma hodnotu muž, …

momentálne prežívam takú zvláštnu situáciu, pozname sa 3 roky, nezijeme spolu, nebyvame, nepomaha z nicim, ani v domacnosti ani financne, zo začiatku sme to nechávali otvorené , bola to krasna obrovska laska obidvoch, každý z nás žil iným rozdielnym životom, stretávali sme sa ale pravidelne. Čo to sme aj prežili spolu, zažili a pod. až v podstate sú tomu teraz 3 roky, je veľmi doležity ako muž, ja to ani neviem opisat že prečo,

ibaže kameň úrazu je v tom, že som si to začala uvedomovať, 3 r. byť spolu a nebyť spolu, neposunulť sa nikde, on ma ma velmi rad velmni lubi. ale nič viac, žiadny posun vo vzťahu, pre neho je to emocia, pre neho to podla vsetkeho nema vacsiu perspektivu, alebo ja neviem kde je problem…. Neodpoveda ked sa ho na to pytam, odmlci sa, žije si svoj život ,,slobodného človeka, dovolenky s kamaratmi, odchádzanie za kamaratmi do ineho mesta na viac dní male dieta nema a vam povie nato ,,co mam doma robiť,, . ten muž v ničom nepomože, neurobí, neopraví, nenakupi, nenavari, nie je s vami vobec, keď može tak iba v tedy keď sa jemu chce, tak trochu som si to odsledovala, akoze sa vrati domov priklad od kamaratov a teraz 3 dni ani pocuť ani vidieť o ňom a potom na 4 deň mi napiše, či som doma a či sa stretneme…. Po nasom stretnutí, ďalšie 4 dní o ňom nepočuť, napíše raz za deň ak vobec ,,robil som, som unaveny idem spať,, popri tom dobre vieme, že od 14 poobede nespí do rána do 6. tým ho absolutne nechcem naháňať, každý ma právo na čas pre seba, .. ani mu nic nezakazujem, no a pointa celého je v tom, že vy čakáte na nejakú zmenu k lepšiemu ale nič neprichádza, tak som mu otvorene povedala, čo a ako plánuje, ako si veci predstavujem ja a ako on, … teraz sme v krizovej situacii, povedala som mu, buď sa pohneme ako normalny ľudia, alebo nechajme tak, jednoducho mi napisal, ze nechajme to tak… na druhy den opať ze ma lubi, na 3 deň ignor, a tak dookola, teda sa mi doslovne vyjadril, ze nejde do vztahu so zenou, ktoru nepozna (3r sa pozname ale nezijeme) chcela som aby si upratal zivot, zvazil veci, a ja plačem a plačem z časti ze ho mam rada a z druhej ze nechcem taky zivit ako doteraz…aky mate na to nazor.

colsami
24. apr 2024

Prepac ale toto nie je laska a by som povedala ze ani partner. Co nevidis? Si prenho len rozptylenie, emocia, pravdepodobne vzdy aj sex, a ked ma naplnene tieto svoje jednoduche potreby, nepotrebuje Ta vobec k zivotu.

crazy_cat_lady
24. apr 2024

ma ta asi len ako take rozptylenie.. samozrejme, ze mu to vyhovuje, ma sex, a pritom ziadne zavazky, kamaratov, svoj volny cas.. tebe to tak nepride? ze ta iba vyuziva?

chodec15
24. apr 2024

Zije zivot slobodneho mladenca a ma aj vyhody vztahu, sex (ked si spomenie). Preco by na tom nieco menil. Hladaj inde. Mozno sa spamata, ked mu povies, ze sa rozchadzas. Nemas co stratit.

diewcatqoo
24. apr 2024

Nie, nelubi ta velmi. Takto sa zamilovany clovek nesprava. Ma ta na sex, ked sa jemu chce, tak sa ozve, aby si vrzol. Toto ani nemozes povazovat za vztah.

thirstymonk
24. apr 2024

No asi ťa to raní, ale takto sa milujúci muž nespráva. Milujúci muž chce byť čo najviac so "svojou". Ja som mal vždy kamarátov iba pár, ale ženu som vždy dával na prvé miesto. Neexistuje, že by som uprednostnil kamarátov (a to ani z rovnakého mesta) pred manželkou (vtedy frajerkou). Proste on ťa využíva ako sex doll a to je všetko. Typický mamičkovský maznáčik. Nič dobre z toho nebude. Nemárni svoj čas a hľadaj inde... fakt dobre mienená rada.

derdia
24. apr 2024

Nuz Ty nie si pre neho ta prava. Pre tu pravu chlap spravi aj nemozne, nemoze bez nej zit. (spravny chlap, rozumny, nie ti ostatni.)
Tento ta ma prepac, za nejaku babu, ktorej akoze povie, ze ta lubi, lebo nie je za teba zatial lepsia nahrada... Ked pride stanes sa pre neho nicim.
Nestracaj s nim cas. Ukaz mu ty, ze stojis za viac. Niekde je chlap, ktory ta bud ena rukach nosit. A nebudes sa musiet doprosovat. Ale myslim, si ze kazda, sme si presla niecim podobnym, kym sme nasli vlastnu hodnotu.

asdfka
24. apr 2024

Ze ta velmi lubi 🤦‍♀️ och dievca, otvor oci a nestracaj s nim uz viac casu.

nika523
24. apr 2024

Pýtaš sa na akom mieste je partner akú hodnotu má láska? Samozrejme na prvom a ak to tak nie je tak vzťah nemá význam, samozrejme kým neprídu alebo nie sú deti, potom je partner na tom istom mieste ako deti.

nika523
24. apr 2024

A nie on ťa neľúbi

nika523
24. apr 2024

Ukončiť takýto vzťah raz dva a možno sa potom spamätá

rna
24. apr 2024

Tak úprimne neviem na co ešte čakáš. Ved ta ma ako bábiku, ktoru odlozi na policku ked neootrebuje a ked si spomenie , ze ju ma vezme si ju na hranie..bud troska sebakriticka a urob si pre a proti. Mas z toho vzťahy niečo ty? Ved ta ma uolne v hrsti. Robi si s tebou co chce a ty sa necháš lebo ho ľúbiš. A veríš tomu, ze ho naozaj ľúbiš alebo si na nom už psychicky závislá? To su dve rozdielne veci. Namotal si ta a vie, ze nemáš gule odísť od neho. Jemu to je úprimne jedno vie , ze to nespraviš. Uplne sa ti ten pako smeje do tvare. Prepáč za výrazy ale poznám taketo typy. Je to manipulator. Ukáž mu ,ze na neho kašleš a nie čakáš za nim stale kym pride späť jak stratený pes mas svoj zivot aj ty. Zatial co on sa zabáva ty plačeš. Tak to uz viac nerob začni zit a robit to co teba babi a kašli na neho. On je v pohode lebo vie ze na neho poslušne doma čakáš tak je spokojný.. ukáž mu, ze to tak nieje a posli ho k vode..nema.to.zmys taky chlap na nic len na zabavi s kamošmi!
Utekaj pokial sa da. Moja rada.

fauko
24. apr 2024

Prosku si prestuduj na webe, co je narcis.

zadda1
24. apr 2024

toto je bohužiaľ jednostranná láska. len tá tvoja. on ťa má rád. ...a čo je to mať rád? rád môžeš mať halušky, svoj bicykel.... a to je pre teba málo. zaslúžiš si viac 🤗

januska12323
24. apr 2024

Z čoho si vydedukovala, že máte vzťah? Ste len kamoši s výhodami, skús sa s ním párkrát nestretnúť keď chce on a zistíš ako veľmi ťa ľúbi.

anna777115
24. apr 2024

Toto je len ilúzia vzťahu.O nijaký vzťah, z toho čo si písala sa nejedná. Na tvojom mieste by som dotyčného prestala kontaktovať a začala sa v živote obzerať po skutočnom mužovi, kde budeš môcť reálne žiť plnohodnotný vzťah, so všetkým, čo k tomu patrí.

marcellka32
24. apr 2024

A že si až po 3 rokoch zistila, že ťa využíva?
Prosím ťa nerev, pozbieraj sa, rozchod je najlepšie čo urobíš v tomto prípade

marcellka32
24. apr 2024

Pekne priskaces, keď on zavolá, kedy sa to jemu hodí...jaaaj takých by bolo čo len šmýkať a o nič sa nestarat..
Pekne sa s ním stretni a oznam mu že je koniec, nájdeš muža čo si ťa bude vážiť

fauko
24. apr 2024

Vola sa to co- dependant relationship, spravil ta na nom zavislou a zivi v tebe falosnu nadej. Nahanas vietor a jemu sa to paci, lebo je to sadista.

luccija
24. apr 2024

Čo znamená malé dieťa nemá?on je ženatý?

katkaseiner
24. apr 2024

NO mne uz by davno svietila kontrolka... nema on nahodou zenu? Nezije zdvojeny zivot?
Akoze ja som sa za muzom stahovala do zahranicia po 5 mesiacoch - bolo by to skor len som dokoncovala skolu a chcela som dokoncit aj rok v praci... inak by to bolo este skor. Chcel to aj on aj ja. Nechapem taketo zitie oddelene hlavne ked nemate v podstate ziadne prekazky...

h2
24. apr 2024

A ty si odkiaľ zobrala, že on ťa ľúbi a dokonca veľmi? Neľúbi ťa vôbec. Nič pre teba nerobí, po 3 rokoch nie že nebývate spolu, ale ani to, čo je medzi vami, nepovažuje za vzťah, si až na poslednom mieste, stretne sa s tebou, len ak kamaráti nemôžu a nechce sa mu práve nič iné robiť. A keď mu ty navrhneš posun vo vzťahu (čo si máme vôbec pod tým predstaviť? Spoločné bývanie? Manželstvo? Dieťa?...), alebo rozchod, zvolí rozchod?! Prosím ťa, preber sa zo sna, ako ťa on strašne ľúbi. Akonáhle to pochopíš, budeš vedieť, čo máš robiť.

danica2711
24. apr 2024

prepáč, ale on ťa nie že veľmi neľúbi, on ťa nemá ani veľmi rád. Si preňho občasná zábava, občasný sex. Otvor oči

palculienka40
24. apr 2024

Mala som presne vztah nevztah s takym chlapom. Vydrzala som to tri roky. Potom som sa s nim rozisla a urazil.sa. hned nato som si nasla partnera a sme uz manzelia a stastni. Nelutujem.

neviditelnypes
24. apr 2024

"teraz 3 dni ani pocuť ani vidieť o ňom a potom na 4 deň mi napiše, či som doma a či sa stretneme…. Po nasom stretnutí, ďalšie 4 dní o ňom nepočuť"

Podobné "výpadky" som mal keď som sa potajomky usilovne venoval alkoholovým záťahom (abúzus), fuj.

komplikovana
24. apr 2024

Ty taky zivot zit nemusis. Mozes sa rozhodnut sama za seba. Ako bolo spominane, u vas sa nejedna o lasku, dokonca ani o vztah. Mate rozdielne predstavy na tuto temu. Ten chlap ti nikdy nemoze dat, co potrebujes. Takze asi treba ist vlastnou cestou.

autor
24. apr 2024

@neviditelnypes za túto Reakciu naozaj ďakujem. Nechcem to tu rozoberať, ale može to byť aj okrem iného tento dôvod. Nakolko s nim nezijem neviem co robi , nesledujem ho, ale viem, ze 100 si da aj alkohol. Pretoze sa mi prezradil nedavno, ked som sa spytala co robil, ze pil a spal….. ľudia naozaj láska tam je, to by som citila ak nie. Nerobil by cirkus keď sa pohádame, vykašlal by sa na mňa, netulil by sa ku mne, cit tam je, to viem na 100. Ale myslim ze skor ako som povedala je to iba emocia, spolu v suvislosti s inými problemami. Z toho nic dobre netreba cakať.
@fauko toto je veľmi dobrá poznámka, presne toto citim v tomto vztahu. Najskor som si myslela ze manipultator, narcis, ale najviac mi sedi toto.
Teraz mi uz ostáva posmútiť a vykaslať sa na to.

mmoni89
24. apr 2024

Toto laska urcite nieje🤔

autor
24. apr 2024

@mmoni89 je to možné…

h2
24. apr 2024

Klameš samú seba. To, že sa k tebe túli, nie je dôkaz lásky. Tie ďalšie dva, na to ani nemám slov, že nerobil by cirkus, keď sa pohádate? To je dôkaz lásky, že sa pohádate a on robí cirkus? A napokon píšeš: vykašľal by sa na mňa. Ale veď on sa na teba aj vykašľal. Chcela si posun vzťahu, alebo rozchod a on vybral rozchod. To, že ti potom volal, neznamená nič. Lebo nenavrhol posun vo vzťahu, len chcel, aby to bolo, ako predtým. Úplne bez ohľadu na to, čo chceš ty. Prepáč, ja viem, že by si veľmi chcela, aby ťa miloval, lebo ty miluješ jeho. Ale takto láska naozaj nevyzerá.

convalyarija
24. apr 2024

@rna úplne súhlasím s tebou je to manipulátor