Láska, pohodlnosť, rezignácia. Čo si myslíte?

katarinapekna
19. nov 2015

čo si myslíte o situácii? chcete sa rozísť s partnerom, (nežijete spolu, ale máte sa stále radi, len ste sa vídavali málo na budovanie vzťahu), naznačíte, poviete, ale pre nedostatok času na osobné stretko na oboch stranách sa to chtiac-nechtiac začne riešiť na sociálnej sieti, prípadne sms. samozrejme, nikam to nevedie, len si každý melie svoje a net predsa znesie veľa. muž sa snaží všemožne vzťah zachrániť, evidentne mu na vzťahu záleží viac, ako vám, ale okrem písačiek ani raz nezavolal, nemal potrebu vás ani počuť???? proste nezavolal, len písačky...napokon si dohodnete osobné stretko, on je rád, že ste ochotné komunikovať osobne a dohodnete si približné dni, kedy by to bolo možné, pričom muž napíše, že môže hocikedy, keď sa vám bude dať/keď budete chcieť. vy na približne dohodnutý termín z iných nepredvídaných dôvodov nemôžte prísť a navrhnete iný termín aj iný čas, ale stále v rozpätí dohodnutých dní a na to vám muž napíše, že nech sa to radšej presunie o 2 týždne neskôr, vraj deň pred služobkou už nechce robiť "výtrty". (doslovne). je toto ešte láska ako tvrdil muž???? alebo len jeho poholdnosť,lebo vo vami určenom čase mu to nie veľmi pasuje??? nemal by muž, kt. ľúbi ženu urobiť pre záchranu vzťahu, kt. sa mu rozpadá čokoľvek, keďže podľa neho je to "výnimočný vzťah"??? uvítam vaše názory, príp. skúsenosti.

dada07
19. nov 2015

Prec od neho ...

wieruska1
19. nov 2015

takto dospely vztah nevyzera 🙂 takze podla mna nie je co zachranovat....

bianca
19. nov 2015

je to vynimocny ale debil.Tu sa o vztahu neda vobec ani uvazovat.Laska je prave o tych ,,vytrtoch,, a o tom ze clovek v danej chvili nic ine k prezitiu nepotrebuje ,len a len toho druheho

maminkajanka84
19. nov 2015

myslim,ze taketo dohadovanie a presuvanie schodzok nema vyznam a neda sa tomu povedat vztah.a pisanie po nete alebo sms to nie je komunikacia na zivy vztah a rozvijanie vztahuu,zial vydobitky techniky nam zabijaju vztahy....ja by som to riesila osobnym stretnutim alebo ak si nenajde cas tak nestoji za to a vztah by som ukoncila....nema to perspektivu

magmolatus
19. nov 2015

Vy nemáte žiadny vztah, sorry ale lepšie som to napísať nevedel.

terezka1947
19. nov 2015

niekoho mi to pripomina 😒 ...toto s laskou a ani len s obycajnym kamaratskym vztahom nema nic spolocne

bonaqa2013
19. nov 2015

ak muž ľúbi, a na vzťahu mu záleží dokáže aj nemožné.... Aj vývrtky. ... S takým chlapom to treba skončiť, čistá strata času....

1234lubka
19. nov 2015

hmm....to zavisi od toho ci ste uz mali cez "pisacky" aj sex....virtualna laska...ak sa to vobec citom nazvat da....sniva sa mi...kam to ta dnesna doba vedie??

sissy27
19. nov 2015

to ani láska nebola... a riešiť čokoľvek súkromné cez sociálne siete?? wtf?? zablokovať a dovidenia, netreba mi ani stretávať sa s takým...

tykat
19. nov 2015

Myslim, ze ak by si sa mu prestala ozyvat, tak ani nemusis riesit nejaky rozchod.
Podla mna si to casom ani nevsimne, ze uz nie ste "spolu" 🙂

mala_hobitka
19. nov 2015

"mate sa radi" ale ked sa crta tema definitivny rozchod tak mu nestojis ani za zavolanie? ....tak ten ma teda "urcite rad"

evkars
19. nov 2015

Podobne som zazila, pred dvomi rokmi, teraz mam rocne dieta, ale nie s nim...keby mam na neho cakat kym sa rozhyba a dodrzi co planuje tak ostanem stara dievka 😀 s vierou ze urcite to vyjde...

dominika6
19. nov 2015

sama si si odpovedala

muž, kt. ľúbi ženu urobiť pre záchranu vzťahu, kt. sa mu rozpadá čokoľvek, keďže podľa neho je to "výnimočný vzťah"???

sama vieš aj odpoved,už sa len konečne nakopni a ukonč to

jeannna
19. nov 2015

Pre mna jednoznacny nezaujem z jeho strany. Nemoze byt pravda, co pises, citujem ...muž sa snaží všemožne vzťah zachrániť, evidentne mu na vzťahu záleží viac, ako vám .... blbost na entú. Uz by som mu neodpisala a "vztah" by siel do stratena sam od seba.

julca15
20. nov 2015

Nestrácaj s ním čas, klebo Ti ujde perspektívnejší a láskou naplnený keď budeš čakať na tohto ...

alaguema
20. nov 2015

evidentne mu na vzťahu nezáleží viac, alebo menej, ako tebe, ale mu na ňom nezáleží vôbec. Domnievam sa, že výnimočný bol preňho možno preto, že doňho nemusel investovať takmer nič (city, čas, pozornosť) a čerpal z neho nejaké výhody (sex? )

cecil36
20. nov 2015

keby si ho aj ty mala v pazi tak ako stale tvrdis, tak s nim ani nekomunikujes a nezakladas xy diskusii.

moonlight1210
21. nov 2015

odpovedz si sama - chces sa rozist (mas to u seba ukoncene) alebo iba chces,aby ti dokazal,ze o teba fakt stoji (vlastne sa rozist nechces, je to vykrik do tmy od nespokojnosti)?

mne pride, ze vymyslate obaja.
lebo ty sa chces rozist a si nastvana, ze mas asi pravdu s tym, ze ta "az tak nezerie" (ako sa hovori).

inak,ani ja by som nestala pred odchodom na sluzobku (kde llgicky musim byt pritomna djchom,mozgom aj emocionalne - nie sme v romane,aby to vsetci okolo pochopili,ze riesimmrizu vo vhtahu) o riesenie zasadnych otazok a dokladanie to dokazmi o laske a ze o niekoho stojim.
naopak by som si o partnerovi, ktlry by toto hnidopissky riesil ako moje nedodrzanie slova a nezaujem o vztah, pomyslela,ze je riadne zahladeny iba do seba a necitlivy. teda pre mna nevhodny na riadny vztah.

mna v tomto vycvicil mm. ked som isla riesit nase problemy v nevhodny cas, iba ma odpalkoval nech teda urobimako myslim. a ked som sa po ukludneni zamyslela, zistila som, ze somsifakt vybrala "vhodnu" dobu. pretoze ak chces problem vyriesit musis sa aj zamysliet, kedy to urobis. obcas zafunguje aj zacat rieist na mieste, ale vacsinou to iba zvysi tlak,ktory uz je a namiesto riesenia je hadka a robenie afektivnych "zasadnych" a "defitivnych" rozhodnuti (ktore aj ljtujeme).