Určenie pohlavia na ultrazvukovom vyšetrení

oktavia
10. mar 2012

Baby, akú máte skúsenosť z určovaním pohlavia na 2d usg a 4d usg? Nestalo sa Vám, žeby sa Vám doktori nezhodli na určení pohlavia? Mne najskôr doktorka povedala no 2d usg, že je to chlapec, že si je istá, lebo vraj pekne vidí pipíka, aj mi ho tam ukazovala. Ja som ju síce presviedčala, že je to dievča, ale ona vravela, že je to isto chlapec, potom mi to isté potvrdila aj doktor na 4d, pekne bolo vidieť pipíka aj guľky, a teraz mi zasa iný doktor na kontrole povedal, že on tam vidí ,, kávové zrno´´. Máte niekto podobnú skúsenosť?

leeenka26
11. mar 2012

Ahoj, mne tiez doktorka na 2D sone v 20. tt povedala ze dievca a v 25. tt sme isli na 3D a pipik jasny. Takze tak. Na tom poslednom sone si bola na 2D ci 4D?

oktavia
autor
11. mar 2012

@leeenka26 na tom poslednom som bola na 2d, prvé som mala 2d, tam mi povedala, že chlapec a keďže som sme očakávali dievčatko, tak som ju presviedčala, že je to dievčatko. No a a overiť som si to išla na 4D, tam mi ukázal aj guľky aj pipíka, vraj je to chlap so všetkým čo má byť 🙂 no a teraz mi robili 2d, a taký mladý doktor mi povedal,že on tam vidí kavové zrno, že jemu sa to zdá ako dievčatko, tak som z toho teraz mimo, Rozmýšľam si to ísť zasa overiť na 4d 🙂))

leeenka26
11. mar 2012

@oktavia 3D a 4D je naistejsie. Asi by som to videla naozaj na chlapca.

oktavia
autor
12. mar 2012

@leeenka26 no dúfam, že áno, normálne ma neistili. Inak gratulujem k tehotenstvu a nech sa drobček v Tvojom brušku schováva čo najdlhšie. predtým som čítala Tvoj príbeh, ešte keď si písala na nedonoseniatka.

leeenka26
12. mar 2012

@oktavia a takze k dievcatku pribudne chlapcek vyzera to tak 🙂 no super, ja tiez gratulujem, prepac, nepametam si ta. Toto nie je ale pribeh, toto je sam pan zivot obcas pekne kruty teda :(

zu2za3na
12. mar 2012

alebo sa nechajte prekvapit 🙂 jedno z toho to bude určite 🙂))

oktavia
autor
12. mar 2012

@leeenka26 prepáč, zle som sa vyjadrila s tým príbehom ...ja viem, že si ma nepamätáš, ja som to tej témy moc nepísala, len som čítala...

leeenka26
12. mar 2012

@oktavia to je uplne v pohode ja som to nemyslela zle. 🙂

aduskah
13. mar 2012

Ja teda neviem, pokial ma doktor dobry ultrazvuk, tak by sa pomylit nemal. U nas sa teda nepomylil. Ak chcete mat istotu, daj si spravit test pohlavia z odberu krvi. Berie sa to normalne z ruky a spolahlivost je skoro 100 percentna. Mam vyskusane, stoji to okolo 60 euro. Firmy sa tu myslim uvadzat nesmu, ale ked si hodis do googlu, tak by nemal byt problem.

oktavia
autor
13. mar 2012

na fotke aj na videu to vyzerá, že je to ozaj chlapec, tak neviem...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre