Ovulačný test - je pozitívny?

natali408
19. nov 2018

Žienky prosím o radu. Som 16 deň po kyretáži. Mala som spontánny potrat v 14tt. Už dva dni ma pobolievajú vaječníky. Neviem vobec v akej fáze cyklu som. Tak som si dnes po prvý raz v živote urobila ovulačný test.( Teraz večer ) Prosím o radu, začína mi podľa vás ovulka? Pred tým môj cyklus bol 34 dňový. Pridávam foto 😊 ďakujem za rady 😊

asia83
19. nov 2018

@natali408 Po kyretáži sa dodržiava šestonedelie ako po pôrode. Počkajte aspoň dve menštruácie.

natali408
autor
19. nov 2018

@asia83 to viem... moja otázka bola mierená inam ...

sweetdreams
19. nov 2018

@natali408 tento ovulacny test nie je pozitívny. Pri pozitívnom sú čiarky rovnako silné. Takáto slabucka čiarka je na ovu teste skoro vždy.

kikulienkadd
19. nov 2018

@natali408 toto je pozitívny ovulacny test (testovacia čiarka musí byť minimálne taka silná ako kontrolná...),o 2 týždne som mala pozitívny tehotensky.
Prajem rýchle zotavenie a pozitívne naladenie, neboj,všetko bude dobre,ale daj si trochu čas... 🍀

natali408
autor
19. nov 2018

Ja som si robila ten ovulacne test po prvý krát a myslela som si, že tak ako aj pri tehu teste, čiaroka bude silnieť. Zajtra mám kontrolu u lekára, tak sa ho opýtam. Ďakujem za odpovede.

miriam439
19. nov 2018

@natali408 Tak zajtra sa opýtaj lekára, či vidí dozrievat nejaký dominantný folikul a jeho veľkosť a podľa veľkosti folikulu by mal vedieť približne odhadnúť ovuláciu. Ak mám dobré info, mal by mať veľkosť nad 20.

asia83
20. nov 2018

@natali408 Tak potom nerozumiem, keď chcete počkať, prečo vás zaujíma, kedy teraz ovulujete. No poznám aj ženu, ktorá otehotnela mesiac po kyretáži. Všetko je možné, no ja by som to radšej neriskovala.

baribe
20. nov 2018

Na sledovanie ovulacie je najlepšie robiť testy celý mesiac, každý deň v rovnakom čase. Tak najlepšie uvidíte, ako druhá čiarka silnie, až kým bude rovnako silna ako tá prvá, čo bude znamenať že je test pozitívny a ovulacia nastane myslim na ďalší deň. Uz si to presne nepamatám,ale v navode by to malo byť napísané. Takáto slabučká čiarka je na ovulačnom teste skoro vždy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre