Púšťate deťom v brušku hudbu?

15. okt 2023

Ahojte pre niekoho mozno blba otazka ale Chcem sa opýtať púšťate alebo čítate svojím bábätkám v brušku? Ak áno tak ako počúvate hudbu cez sluchátka vy alebo máte telefón priložený pri brušku dajte nejaké tipy

daniela2202
15. okt 2023

Hudba si ty - tvoje telo, o tom bábo vie .... tak spievaj a recituj 😊👍

helcanw
15. okt 2023

Spievam v zbore, takze to mali chlapci na dennom poroadku 🙂

lula3108
15. okt 2023

Ja som pustala na spotify playlist mozart for babies. A pustila som na telefone cez reprak. A teda teraz ma uz 4 mesiace a na spanie a ukludnenie jej stale pustam toho mozarta a fakt je pri nom hned ticho a zachvilku zaspi, pri inych pesnickach sa mi to nedari😄

diewcatqoo
15. okt 2023

Cele tehotenstvo som normalne pocuvala hudbu, aj cez sluchatka, aj normalne cez repraky. Bola som aj na koncerte a prezili sme to vsetci. Nepustala som ziadne specialne playlisty pre deti, pocuvala som normalne moju oblubenu hudbu, ktoru som mala oblubenu pred tehotenstvom, aj po tehotenstve. Kym bolo dieta v brusku, tak som mu necitala a ani nespievala cielene ziadne detske pesnicky.

zuzikak
15. okt 2023

nepustaj hudbu specialne pre dieta ale pre seba - pri com sa ty citis prijemne a pri ktorej mas prijemne emocie. Pretoze to je v prvom rade to, co dieta vnima. Tvoje emocie, tlkot tvojho srdca i pracu criev 🙂 . Ked bude babo na svete potom mozes na pozadi pustat potichu nieco co pojde do usi priamo jemu.

autor
15. okt 2023

Dakujem krasne tak budem cez sluchadla pocuvat hudbu ktora sa paci mne 🥰🥰

marianarem
15. okt 2023

Nepustala som hudbu dietatu, ale sebe/nam velmi casto. V podstate maly ma nasu hudbu rad aj teraz. Niektore cedecka, co si opakovane pyta, sa normalne cudujem, ako sa to moze 3rocnemu pacit. Mne by sa v jeho veku nepacili, hudba rodicov ma ktovieako neoslovovala, len ked spievali alebo hrali.oni osobne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre