Chcem sa spytat co je lepsie fytosoja alebo inofolic?
@donna11
@donna11
@enanena
ahojte baby ja berem inofolic pomaly 2 mesiac a veru neveim zatim tehu nie som ovulka mi chodi tak ako bola aj pred mesiacom....som z toho smutnáá čakala som že budem skor tehu ale u nas bol proble v tom že dr mi blokol cyklus dufastonom a potom moj mm nemal ok spg ale ma lepšie ovela...
chcela by som začat brat aj ja fytosoju čo poviete baby????
@tinka1811 ahoj ahoj a fytosoju forte??,lebo u nas maju len tuu osteo ale ja ta ma izoflavonidy 25gramov!!§ možno to by stačilo tiež...ja som brala asi 8 baleni inofolicu ale ovu sa mi posunula na skor...
no potom daj vedet čo ako .-))dobre??aj ja ju chcem brat len MS čakám o dákych 8 dni
áno fytosoju forte, uvidím aké budú výsledky
ja beriem oboje, inofolic, fytosoju forte a este bio matersku kasicku..a tento mesiac sa mi podaril menzes na 30 den co je pre mna zazrak, vzdy tak 36-50 dni..mam PCO.
@tinka1811 pozeram, ze ked si pisala v maji este si asi nebola tehu, hm? Brala si teda tu fytosoju forte? A to si aj hned otehotnela? Ak ano, tak super, prosim ta ake si si dala davkovanie? Lebo na krabicke je 2xdenne, rano a vecer po jedle...ale myslim, ze by sa nemala uzivat pocas celeho cyklu ak chces otehotniet, hm? A inak gratulujem 🙂
inofolic možem len odporučiť...po 3 mesiacoch uživania mi konečne nabehla ovulacia...
@sherny ja som tiez mala trosku s nimi problem, alôe nejako som to prezila 🙂 Ja som baby mala pocit, ze dnes som mala asi ovulku, lebo ma chvilku tak pichalo v lavom vajecniku, ze som vobec nemohla sediet, ale musela som stat. Dovtedy som to vobec necitila, tak myslim, ze to mohlo byt aj ono. Som 23 DC, ale kedze mam tak 38 DC, tak myslim,. ze to mohlo byt ono...a dnes doobeda bol tutu mutu, tak som zvedava 🙂
ahojte baby, chcem vas len upozornit, ze fytosoju neuzivajte tie, ktore mate problem so stitnou zlazou (napr. hypotyreoza). vyssie davky soje ju dokazu uplne rozhasit. ja som ju brala pred prvym tehotenstvom a potratila som. hodnoty stitnej zlazy som mala katastrofalne. co sa tyka Inofolicu, tak ak nemate PCO a mate pravidelny cyklus a trebars nesnazite velmi dlho, tak by som zvazila jeho uzivanie. Radsej si robte cajiky z alchemilky a rebricku. Ja som ho uzivala 2 mesiace (nemam PCO a mam pravidelny cyklus) kvoli kvalitnym vajickam, ale vyrazne mi znizil teploty (meriam si BT) a to aj ine dievcata hovorili, posunul ovulku, mala som vkuse take neprijemne tahanie po bokoch, no skratka divne som sa citila, takze som ho rasej vysadila. Viem, je to vysoko individualne, niektore dievcata nedaju nan dopustit, len som vam napisala moje skusenosti.
@enanena ahoj, fytosoju som nikdy nebrala a s inofolicom som v podstate otehu hned v cykle, kedy som ho brala od zaciatku..skus si precitat https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/inofolic-skusenosti/ alebo https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/ to je k inofolicu..ja ho mozem len odporucit.. 🙂