V praci sme boli cisto zensky kolektiv a teraz k nam pribudol chlap, no a teraz mame dilemu, ci sa mozme nadalej pred nim bavit ako doteraz, alebo brat ohlad na to, ze je tam chlap a vyhybat sa cisto zenskym temam, aby mu nebolo trapne 🙈
To o čom ste sa tam dovtedy bavili???
By som skákala od šťastia 😀 čisto ženské kolektívy sú otras vo väčšine prípadov
Keď mu začne menštruácia môžete sa už baviť o čomkoľvek 😁
Ved nema 17 😅
My to tak mame.bavime sa normálne.Jedno či je práve v práci alebo nie.Ma manželku a je zdravotník.neviem čo zo ženského sveta by mu malo byť cudzie.
@janaolas332 no.. chudak chlap
Mame aj kolegov a byvime sa o vsetkom. le ti nasi su normalni chlapi, vedia nam povedat aj muzsky pohlad na nase problemy aj "problemy". Niekedy je celkom sranda
Nikdy som v prevazne zenskom kolektive nemala problem s tym, ze ak tam pribudol nejaky chlap, tak sme sa zacali bavit medzi sebou inak. Mam dokonca skusenost, ze chlapi byvaju obcas ovela klebetnejsi ako niektore zenske. Bez problemov sa s nami bavili/bavia aj o menstruacii, aj o tehotenstve, porode, detoch.. myslim, ze je fajn, ak na taketo zenske temy chlapi daju svoj muzsky pohlad.
@janaolas332 mne sa veru najlepšie pracovalo v mužskom kolektíve .v dvoch prácach tak bolo ,a bola som najspokojnejšia 😂
@viestta tak nejako . Vo všetkom dosť nad vecou , ak sa jeden deň v práci kôli stresu " povadili " ,druhý deň sa na to zabudlo . A celkovo mi viac sedela ich mentalita ,humor .a aj to , keďže som bola jediná žena , nik somnou v nicom nesuperil .
V práci so ženami to bol des . Ohovaracky , zbytočne intrigy , a súperenie ,závisť ..
Ja mam radsej mužský kolektív ako ženský. Raz som pracovala v čisto ženskom a to bol teda horor, samé ohovaracky, blbosti počúvať cely den to neni pre mna. A čo ako máte za problém že je chlap? Nejak nechápem otázku, ved sa bavte ďalej ako do teraz 🤷♀️
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️