Ahojte baby/zeny chcela by som sa s vami o niecom poradit . Mam 28 rokov a predtym som vzdy randila s rovnako starsimi alebo o pár rokov . Mala som jeden dlhoročný vztah s rovesníkom ,ale po case mi tam nieco zacalo chýbať a tak sme isli od seba . Potom som stretla starsieho muza ,ktorý uz ma dve deti syna 22 rocneho a dceru 10 rocnu a je rok po rozvode . Ihned som sa do toho muza zalubila,zo zaciatku som bola voci tomu skeptická ,pretože je to velmi velky vekovy rozdiel avsak cim viac som ho spoznávala tym viac som sa nedokazala ovladat . Bolo to silnejšie ako ja . Spoznali sme sa v robote ,ja pre neho pracujem ,zo zaciatku som odmietala jeho pozvania na rande ,az jedného vecera ked sme spolu isli domov z roboty ma zobral k nemu domov na vinko a tam sa to stalo vyspali sme sa spolu . Aj ked sex nebol taky ako by som si predstavovala ani to ma od neho neodradilo . Nikdy sme si nepovedali co je medzi nami ,vnímala som to skor ako romanik ktorý skonci ,avsak on sa ku mne spraval tak ako este nikto . Je velmi vsimavy ,charizmatický ,galantný ,a to vsetko na nom milujem . Sprava sa ku mne ako k princeznej ,uz mi aj vyznal lasku ale povedal mi ze momentálne sa nechce viazat lebo ze ma dva rozvody za sebou a ze sa boji tretieho sklamania . Lenze ja uz s nim nedokážem len spavat . Zblaznila som sa do neho a cela moja rodina uz to vie a ocudzuje ma . Neviem ako dalej ,viem ze mi to ublizuje ale nedokážem byt bez neho .
Chce ťa len pre sex. Máš 28. Celý život pred sebou, nájdi si niekoho s kým môžeš budovať život od začiatku, nie s niekým kto už má život rozbehnutý.
@inga000 🙏 dievča zlaté!!! Muž v jeho rokoch vie presne čo má šepkať do uška mladej naivnej slečne. Zneuziva svoje postavenie voci tebe. Prosím never mu. Nechce sa viazať, ale vyznal ti lásku. Otvor oči 🙏🙏🙏
Nestrat s ním čas, nestracaj pri nom najlepšie roky svojej mladosti.
Ja mam síce tiež staršieho partnera a tiež vedel co mi ma šepkať do uška, ale ten sa teda viazať chcel a už nám to viaže pár rokov. Lenže mame známych, chlapov v tom veku a tie reči by som niekedy radšej ani nepočula. Uloviť si mladú kosť v ich pozicii je ľahšie ako kúpiť si rožok v pekárni.
Jasne ze si zblaznena.... šéf, určite sa nevozi vo fabii, skúsenosti, šarm, .... ale dávaj si pozor. Toto je tak častý príbeh nešťastnej lásky...
A tiež never že si jediná, ktorú má rozohratu.
Pýtala si sa na dôvod rozvodu? Určite bola žena zla a nasla si iného.
Ešte raz... nestracaj pri nom čas 🫣
@inga000 on je 40tnik zrejme a ty vo veku, kedy ti uz cinkaju hodiny a telo dava citit, ze by sa rado usadilo a zacalo rodiine zit. Ja na tom nevidim nic zleho, iked jeho syn zrejme bude po tebe pokukovat tiez, s cim musis pocitat a taktiez ta nebude zrejme celkom respektovat, to este trosku ako starsiu kamosku ta bude brat jeho dcera.
@egonsk 28+22=50
@simona20201309 a tieto čísla máš akože odkiaľ? Slečna má 28, v koľkých rokoch mal ten muž syna (ktorý má teraz 22), nevieme predsa 🤷🏼♀️
Nechce sa viazať lebo má za sebou dva rozvody :D - ach toto su také omáčky do hlavy , ja viem, ty si teraz zamilovaná a veríš mu všetko čo ti povie , chápem ....ale keby s tebou chcel byť lebo ťa lubi, tak by sa s tebou viazal to mi ver 🙂 proste to ide na teba uhrať aby si nechcela vztah /lebo on chudáčik sa bojí sklamania / ale aby si zostala k dispozicii na sex ..... pre pána jána , ked je človek zamilovaný a chce byť s tým druhým tak nerozmýšla nad tým že ako sa zase sklame a kolko ma za sebou rozvodov , bol by proste s tebou a basta ! Lebo by to bez teba nevydržal a chcel by sa popíšiť s novou frajerkou ... pozor ide ťa iba obrábať ... budeš veľmi sklamaná , ešte máš ružové okuliare ,ale uvidíš máme pravdu my ... nakecá ti milion hovadín len aby si zostala po ruke .......
@inga000 sama dobre vieš že ťa tu všetci odsúdime, tak načo si sa vôbec pýtala. :(
@simona20201309 ďakujem velmi pekne za radu určite si ju budem brat ku srdcu 🙏ak sa mozem spytat kolko ma manzel rokov ? Tento ma 50
@simona20201309 Ano
@raztovsetkozmizne rada si vypočujem akékoľvek rady
@simona20201309 ano
@inga000 pozri, sex nebol taký aby ta ohúril. To je dosť zle. Lepšie to už nebude. Prvý sex mala byť explózia vášne. Teba na nom pritahuje jeho moc. Ze je tvoj šéf a ty jeho zamestnanec a on to vie a doslova to zneuziva.
Môj ma už po 60tke ale mal 45 keď sme sa spoznali.
Ale v posteli je to takmer stále rovnaké ako pred tými 15r. Táto stránka je naozaj dôležitá pre fungujúci vztah
@simona20201309 ano pytala som sa na rozvod a povedal ze zena ho podvádzala
@simona20201309 ano ten sex ma naozaj sklamal ,pretoze som si to predstavovala uplne inak a tiez si myslim ze je to velmi dolezite s tym musim suhlasit . Asi ma pritahuje ze je mocny a sebavedomý
@inga000 😄 áno, tak to hovoria všetci. Len možno nepovie ze on ju podvádzal cele roky a až raz po rokoch nevery z jeho strany si žena našla chlapa, pri ktorom konečne dostala odvahu opustiť muža.
Úplne identický príbeh aký počúvam bežné.
Vždy je vlastne ta žena najhoršia a môže za rozvod
@simona20201309 moze to tak byt
@inga000 pozri daj tomu cas a sama uvidis. Nik tu nema veštecku guľu a nepovie ti ako to bude. Teraz si uzivaj co citis. Nemusis sa rozhodnut dnes. Mozno po roku otvoris oci, mozno ti vstúpi do zivota niekto dalsi.
@inga000 dal ti jasne najavo, ze ta chce len na sex. Akceptuj alebo to skoncite. Hlavne sa mu nevnucuj a nedufaj v nebesku lasku, maj svoju hrdost.