Ako docieliť, aby sa aj on zaľúbil?

13. jan 2022

Baby som slobodná mama dvoch deti. Spoznala som muža o rok mladšieho. Deti miluje, ale moje ešte nepozna je skoro. Priznám sa za mesiac som sa zaľúbila. Nepovedala som mu to. Sme denne v kontakte ale stále som ja tá ktorá sa ozve prvá. Ako docieliť aby sa aj on zaľúbil ? Aby som mu chýbala tak ako on mne ? Ignorovať? Neodpísat? Neukamenujte má tu prosím. Mám ho rada a chcem aby mal aj on mna rad.

panelacikova
13. jan 2022

Asi si mu príliš zavčasu dala najavo svoje sympatie. Uber... Buď k nemu milá a úctivá, bav sa s ním na úrovni, ale nehádž naňho zamilované pohľady a neuponáhľaj to. Ak mu budeš sympatická, ono to príde. Ale je možné, že ťa berie len ako dobrú kamarátku (kolegyňu, známu...) a že z jeho strany tá iskra neprebehne... Ako často sa stretávate osamote? Myslím von, prechádzka, káva... či nebodaj už bol aj kocúr v trúbe?

dzulli1980
13. jan 2022

Muž, ktorý má o ženu záujem, jej volá, píše, jednoducho vyhľadáva jej prítomnosť ... v tomto prípade by som žiadnu "love story s happy endom" nečakala ... náklonnosť, lásku si nevynútiš, tá buď je alebo nie.

panelacikova
13. jan 2022

@dzulli1980 niektorí majú vyčkávaciu taktiku 🙂 ale asi sa v tomto prípade nemýliš, asi o ňu ako o ženu záujem nemá..

autor
13. jan 2022

@panelacikova stretávame sa cca raz za týždeň. Naklonnost mu nejako extra nedávam. Vravel mi že má zbožňuje a že si nevie predstaviť deň bedomna. Bez správy a telefonátu. Ale mám pocit že ho mám viac rada ako on mna.

laska86
13. jan 2022

Netlac na pilu...si skor namotana ako zalubena...skus mu nepisat nech to urobi prvy..ak mu to bude trvat tak budes vediet ako velmi na teba mysli..bud opatrna aby si potom nebola sklamana...do lasky sa donutit neda..

autor
13. jan 2022

@dzulli1980 on mi vola píše denne. Je šťastný keď si voláme , keď príde je úžasný. Nespali sme spolu. Ani tak skoro nebudeme. Len ke taký zdržanlivý v citoch.

autor
13. jan 2022

@laska86 presne to mám v pláne. Dnes mi volal o 7 večer. Od vtedy nič. Neozvem sa mu a počkám. Aj keď to bude ťažké pre mna.

laska86
13. jan 2022

Vsetko chce cas..naozaj nic ine len volny priebeh a cas...ak to bude mat prist bude ta nosit na rukach..

laska86
13. jan 2022

To ti verim..a ty len mobil v ruke a smutne cakas kedy sa ozve...nechaj ho v tom..a este ti poradim ak.sa dnes neozve nechaj to tak..ozve sa zajtra..ale nedvihaj mu na prvy krat daj mu pocitit ake to je ked sa neozve..

panelacikova
13. jan 2022

jáj, tak potom je to ešte v pohode. tiež by som radila nebyť unáhlená. nech sa ozve prvý. keď sa ozve, daj najavo radosť, ale skús vydržať, nevolaj zakaždým ty 🙂 musíš mu dať najavo, že vieš bez neho žiť 🙂 Ak ti dnes večer volal on, pokojne mu pošli správu: dobrú noc!
ak ťa má rád, poteší ho to.
musíš mu občas dať najavo - jemne, že ti na ňom záleží, aby si zase nemyslel, že ho máš úplne v paži. proste to len nepreháňať 🙂 a v hlave maj pozitívne myslenie, nemysli hneď na to, že mu chýbaš menej. možno ti len dáva schválne priestor, veď máš dve deti...

laska86
13. jan 2022

Aj to bude tazke nakolko ty ho lubis co si myslim ze nie len si velmi stastna ze si si niekoho nasla skym ti je krasne..skus to vydrzat nepisat nevolat..a dvihnut az na druhy krat..odpisat po dlhsom case..uvidis ci mu to bude vadit a co ti nato povie..

laska86
13. jan 2022

A kolko mate rokov?mozno.ma narocnu pracu..

laska86
13. jan 2022

Hlavne sa musite dobre spoznat...nech vam to vyjde aby ste boli stastny

autor
13. jan 2022

@laska86 ja mam 28 a on 27

laska86
13. jan 2022

Mladucky...bud opatrna nakolko mas dve deticky..😘

autor
13. jan 2022

@laska86 chcem len to aby má mal rad ako ja jeho.

dzulli1980
13. jan 2022

No veľmi pochybujem o tom, že 27 ročný muž bez záväzkov by si zavesil na krk 2 cudzie deti.

autor
13. jan 2022

@dzulli1980 prečo ?

thoughtfulweirdo
13. jan 2022

Mne tak napadlo, či ty len nemáš väčšiu potrebu kontaktu ako on. Mne sa napríklad zdá úplne v pohode, že nie sú dvaja dospelí ľudia v kontakte celý deň, aj keď k sebe prechovávajú city. Proste na seba myslia a ozvú sa 3-4x za deň peknou správou alebo krátkym telefonátom, prípadne si večer/cez obed telefonujú dlhšie, aby sa porozprávali. Píšeš, že ti volal naposledy o 19, mne už by stačila akurát správa na dobrú noc o 22-23, proste keď pôjde spať. Nepotrebovala by som kontakt medzitým. Takže za mňa- ak sa ti inak zdá pozorný, starostlivý, že s tebou rád trávi čas, neriešila by som až tak to mobilové ozývanie sa.

laska86
13. jan 2022

@dzulli1980 ale noooo...preco nie?jasom sa s mojim spoznala ja 22 on 25..ja vtedy som mala 4roc.syna...on bezdetny..sme spolu dodnes skoro 14rokov..mojh syna nasvete lubi..takze nie vsetci su taky..

laska86
13. jan 2022

Nemozes ho k tomu donutit..nechaj ho dychat..sam sa prejavi...viem ze tebe velmi musi chybat partner objatie prejavy lasky bozky..no bud to pride alebo nie..bude to dobre

kitycat
13. jan 2022

Preboha, slobodna matka 2 deti sa po 4 rande namota na chlapa ako pubertacka... Myslim, a neber to v zlom, ze tento chlap co sa az tak nezaujima si nezavesi na krk 2 cudzie deti ked si moze najst o 5 rokov mladsiu a bez deti..

Ale jeden nikdy nevie

adka176
13. jan 2022

To je blbosť, že chlap, ktorý má záujem bude volať, písať prvý.... sú také povahy, ktoré to majú opačne, čakajú na impulz od ženy, nechcú sa vtierať, chcú to nechať na ženu, aby sa rozhodla či ho chce ...ci chce s ním komunikovať a sú jej vďační za každý začiatok.....dnes je iná doba ako kedysi.... sú aj iné možnosti, ako zistíš či ťa naozaj má rád......chce to čas....ale určite by som sa mu normálne ozývala.....pozor na to aby si ho nestratila, môže to vziať opačne a bude sa cítiť že asi nemáš záujem byť s ním a hoci to bude aj pre neho ťažké a nepochopiteľné nemusí sa ozvať prvý..... veľmi dobre to poznám a neľutujem to....je to na Tebe....ale to že ti vraví že ťa zbožňuje a nemôže bez Teba byť je dosť silné....nikdy nevieš, kde je tá chyba, prečo sa neozýva.... možno bol práve takto vychovávaný, alebo má zlú skúsenosť....ja by som iných nepočúvala a normálne sa mu ozývala.... veď ak to má mať budúcnosť tak bude to mať budúcnosť a ak nie tak nie....ALE URČITE TO NESTOJÍ NA TOM ČI SA OZÝVA PRVÝ..... podľa mňa riadna zastaralá blbosť....

laska86
13. jan 2022

@adka176 len aby sa mu neozyvala prilis casto a to vie byt tiez otravne..nikto jej nechce zle..kazdy si zasluzi.byt stastny..

madeline1
13. jan 2022

Tak mu povedz, ze ho mas rada

tarinka155
13. jan 2022

Možno je to typ chlapa ktorý nedá na javo svoje city.Ja som už z takým 4roky.

kinderzwillinge
13. jan 2022

Mamina 2 deti, ale toto mi pride, ze pise 15 rocna pubertacka 😀

autor
14. jan 2022

@kinderzwillinge úplne presne taknsa cítim. Ako 15 ročná puberta 🤦‍♀️

autor
14. jan 2022

@kitycat toto nebolo pekne. Prečo by nemohol mat rad ženu ktorá má deti ? Vravela som mu že nech si nájde bezdetnu. Reakcia že on chce mna a deti sú moja súčasť. Tak chce aj deti. On deti miluje a jediná podmienka je že ak to bude s nami ok chce somnou tretie.

laska86
14. jan 2022

A ozval sa ti este vecer?