ahojte,
chcem sa spýtať, či niektorá z Vás absolvovala odstránenie kruhov pod očami, či už kys.hyaluronovou alebo inými výplňami. Či a kde sa to oplatí dať si spraviť, pretože je to dosť drahé... či sa to vôbec oplatí, ten efekt či zostane atď.... mám ich dosť rozsiahle, korektor poriadne nezaberie, iba čo mám aj vrásky z toho výraznejšie, obyčajný makeup na to vôbec nestačí... pripadám si ako strýko Fester keď sa bez makeupu pozriem na seba do zrkadla... Ďakujem.
Pripnem sa.aj mna zaujima..zatial som vyskusala rozne kremy ale nic moc nepomaha.. :/
A nemá to aj nejaký zdravotný dôvod?
toto je aj moj problem, ak si nedam korektor, vyzeram akoby ma niekto zmlatil :D v lete este ako tak, ked sa opalim, ale inak hroza.... skusala som kadeco, no nic nepomaha.... kazdopadne vrazat stovky do kyseliny.... neviem neviem
@babina_33 veď toto, ja to mám tiež po mamine z jej strany rodiny, ale u nej mi to nepríde také výrazné, mám aj dosť svetlú pokožku, takže je to veľký kontrast. Takže chodím do solárka, nech ten farebný rozdiel trochu skorigujem , ale veď si hovorím, že musí niečo existovať čo s tým!!!
Kyselina kruhy neodstrani, ale vyplni tu priehlbinu pod ocami, vdaka comu kruhy nie su take vyrazne a oci nevyzeraju vpadnuto. Mna sa po zakroku znami pytali, ci som sa dobre vyspala, ze vyzeram velmi sviezo. Ja kyselinu urcite odporucam.
Korektor maximalne zosvetli, serum akurat tak prevetra penazenku. Ja uz som vyzerala ako depresivna panda, cierne, hlboke kruhy pod ocami, na kazdej fotke som vyzerala ako po vyprasku, tak som isla na kyselinu. Kruhy nezmizli, su stale tam, kde aj boli, ale su ovela svelejsie a nie hlboke, ak by som racila pouzit korektor a rozjasnovac (co nepouzijem, lebo neznasam malovanie sa), tak zmiznu uplne... Efekt sa po case vytraca, ale pomalicky a trocha zlepsenia ostane....
@macopaco odkial si? karboxy therapia riesi tieto veci ..... par strojov je uz aj na svk a nie je to drahy zakrok.. treba ho ale opakovat 6x po2 tyzdnovom intervale
toto je po 1 osetreni http://www.in-style.sk/carboxytherapy/carboxyth...
Ja som bola na vyplni pred 3-ma rokmi,vrelo doporučujem.Hlavne to vyplní vpadnute unavene viečko.Vizerate ao dobre vyspatá.Dat si to robiť len super odborníkovi,ja som bola v Čechách v Havirove roby to tam na súkromnej klinike primár z chyrurgie v Ostrove.
Ja som sa na to dnes pytala lekarky a povedala, ze kys. hylauronova to sice vyplni, ale je to vidno a zmensi to oci. Ja chvalabohu kruhy nemam, zial zdedila ich moja dcera po muzovi.
A co tak skusit preverit, v akom stave su oblicky a pecen? 😉 Tie vplyvaju na oci. Nevyhadzujte € za nasledky, ked najprv neodstranite ich pricinu....
Ženy obličky mate v poriadku? Moja dcéra má také kruhy pod očami a veľké problémy s obličkami + ma anemiu asi 5 rok co nám nič nezaberá :( chystám sa s nou na biorezonanciu nech sa viac dozviem lebo u Dr sú všetky výsledky ako tak dobre
s tymto problemom bojujem aj ja a som z toho nestastna, ale nenabrala som odvahu na to aby som si to dala s kyselinou urobit, lebo som pocula rozne nazory na to a mam celkom obavu, ked to nie je najlacnejsia zalezitost :(