Ahojte tie ktoré máte mužov levov akí sú?
Môj manžel je lev :D je hrooooooozne náladovy:D
Za mna lev najhorsie znamenie, mame v rodine niekolko levov(muzi,zeny) a vsetci ako cez kopirak proste des a hruza...
Narocni, komplikovani, tazko pristupni, velmi bystri, sialene tvrdohlavi, cielavedomi. Aj tak mam jedneho obzvlast v laske.
Utekaaaaj. Lev je neskutocne urazlivy. Oni plieskaju dverami po hadke a odchadzaju prec. Fu…len nedobre skusenostj. Ale ako otcovia lepsie. 😀
Ja mam muza leva a teda ja som nadmieru spokojna 😁 vtipny, sarmantny, nie je urazlivy (aspon som si to nevsimla)😂
Mam muža leva a je úplný opak toho co tu píšete, aj tak na také sprostosti neverím 🤣
Tak lev je podla mna znamenie z tych lepsich, ja mam dceru leva, velmi som chcela, aby bola lev 🤣 u chlapov je lepsi rak alebo ryba, ale podla mna ani lev nie je zly
Poznam levov aj takych aj takych.
Môj exmanžel lev. Poviem to takto mal a má dve tváre. V spoločnosti medzi kamarátmi vtipný, úžasný človek stále v dobrej nálade, takého som ho aj spoznala a doma úplný opak. Nehovorím že vždy, ale všetko mu vadí, na každého nadáva, keď nie je po jeho alebo človek nemá rovnaký názor koniec sveta. Poznám aj iných levov super ľudia, ale nežila som s nimi takže neviem posúdiť. Podľa mňa znamenia majú niečo do seba, ale veľa robia aj gény.
Lev žena poznám....všetci okolo nej sú ovce, len ona je lietadlo, namyslene, nie je hlúpa, ale nevie všetko...všade bola, všetko videla....za kamošku nechcem, nemôžem
Moja charakteristika leva: inteligentny, verny, velkorysy, priamy, ale povysenecky a chyba mu empatia. Ale da sa to korigovat. Ja som baran a nemam problem ho konfrontovat s jeho chybami a on to odo mna zoberie, zamysli sa a vie sa ospravedlnit a napravit svoje spravanie.
Sme spolu 24 rokov.
@marcellka32 aj ja som ináč levica 🤣 a nemyslím že sedím to popisu tvojej známej haha...ale to si možno myslím len ja a iný majú na mňa iný názor 😀
@kiksina_21 neber to až tak vážne, tieto znamenia nič podľa mňa neznamenaju...
Moj brat je lev a je totalna flegma. Aj moja sestra je levica a ta je jeho pravy opak - urazliva, clovek musi zvazovat, co moze pred nou povedat, lebo staci zmena tonu hlasu a je problem.
@marcellka32 neberiem, vyššie som písala že znamenia majú niečo do seba, ale tam hrá rolu viac faktorov. 😀
@diewcatqoo ja to mám tak u detí...obydvaja býci a povahy jing a jang 😀
Mam doma leva - rad panuje. Aj v praci ma poziciu sefa a doma niekefy zabúda, ze nie je uz v praci... ale nebyva to casto, kedysi to bolo horsie.
Inak mam doma strasne dobreho muza, flegmos, vesely a starostlivy. Pomaha s detmi i v domacnosti. Ale to bude asi aj povahou a vychovou
Môj otec je lev 😂 je celkom nervak, tvrdohlavý, trocha narcis … ale inak je vtipny, vie byt aj mily, dobrý, zlatyyy ..kým ho niekto nenaserie 😂 ale podľa mna to nemá nic so znamením 😀
Ja poznam dvoch levov. Obidvaja tiez narcisy, najmudrejsi na svete.. ale akurat tak pre seba 😅 otravne ich uz len pocuvat
Za mňa je lev úžasné znamenie. Poznám 3 mužov a 3 ženy/deti v tomto znamení , aspoň o ktorých viem . Pre mňa sú to veľmi cieĺavedomí , nadpriemerne inteligentní ale za to veľmi citliví a empatickí ľudia
@stvura presne si opisala mojho manzela - leva. Leva nikdy nepoucovat a nikdy nepoukazat na jeho chyby! Mne to trvalo velmi dlho, kym som tompochopila. Inak je uzasny…
nie je lev ako lev...zalezi aj v ktorej dekade sa narodil
Nemá v sebe štipku pokory a to ma ubíja už 23 rokov najviac zo všetkých jeho vlastností. Ak by sa mal za niečo ospravedlniť alebo o niečo poprosiť, spadla by mu koruna z hlavy. Často bezdôvodne provokuje a povyšuje sa, hlavne, ak žena viac zarába alebo ho v niečom prevyšuje, tak jej to dáva vyžrať. Stačí, ak žena vie pracovať s vŕtačkou, pílou, miešačkou a porobí si veci na dome sama (lebo Lev radšej posedáva s vínkom v ruke) tak to on považuje za ťažkú urážku jeho mužnosti a trestá ju. Je to starostlivý a milujúci otec, multifunkčný a šikovný chlap, ktorý zvládne každý druh práce (ak ovšem chce). Ale je nekonečne náročné s ním vychádzať, pokiaľ žena nie je ochotná vo všetkom sa podriadiť. Za každú cenu musí mať pravdu a posledné slovo. Neschopný kompromisu, ťažká spolupráca, ak chce mať žena v hniezde niečo podľa svojho vkusu a neustúpi, lebo jej na tom naozaj záleží, tak sa Lev zduje a je schopný dlhé týždne za to, že veci nešli podľa jeho predstavy, ženu psychicky terorizovať. A keď mu nebodaj niečo vytkne, okamžite reaguje tvrdým útokom.
Co poznam levov su to velmi narocne povahy. Pani zemegule,urazlivi,sebestredni a dalej nejdem ani pokracovat. Kto ma vo svojom blizkom okoli leva,vie co su zac.
Ahoj, aj ja a aj môj manžel sme levy. Musím uznať, že sme obaja komplikované povahy, ale zároveň sme každý úplne iný. Ja som introvert, rada čítam, väčšinu času trávim doma, alebo u najbližšej rodiny, cudzích moc nemusím, všetko si plánujem na minútu presne, som urážlivá, to si uznám, ale nemám problém sa aj ospravedlniť.
Môj muž je extrovert, lieta kade tade, on urážlivosť povýšil na iný level, jeho obrana je útok a aby sa ospravedlnil, to už ozaj musí byť niečo extra, lebo on veľmi ťažko kloní hlavu. Ale teda či to až tak súvisí so znamením neviem. Mužova mama je napríklad rak a má detto tú istú povahu ako manžel. Ako cez kopirák.
Mam leva už skoro 13 rokov pri sebe a také blbosti ze utekaj až sa tu rehocem alebo mu zle napísali dátum narodenia 😅😅😅😅 ešteže na toto neverím lebo by som si s ním ani nezačala
Mám jedného kamoša. Čistý narcis. Zamilovaný sám do seba, hovorí len o sebe , nikto iný ho nezaujíma a ženy strieda ako handry 😁 ale pochybujem že je to o znamení