Používali ste kalorické tabuľky počas tehotenstva?

aduska699
26. jún 2022

Ahojte baby, používali ste niekto kalorické tabuľky počas tehotenstva ? Mám pocit, že nejak rýchlo priberám ... Ďakujem za vaše odpovede🙂

nikuska412
26. jún 2022

Ahoj, ja som plánovala zdravé stravovanie, šport ako doteraz, ale moje telo zdravú stravu a vlastne každú stravu odmieta, takže nie, neriešim KT. Dlho som bola v kcal deficite, dosť som schudla a do 5.TT som pribrala 2 kilá. Ale chápem prečo, lebo teraz som len o Fatre a dru tyčinkách. Užívaj si tehotenstvo, počúvaj svoje telo. Vie, čo robí. 🙂 Držím palce.

aduska699
autor
26. jún 2022

@nikuska412 ďakujem za tvoju odpoveď, aj ja som sa pred tým snažila zdravo stravovať , ale teraz mi veľmi chutia sladkosti ,nezdravé veci .. a som v 5 mesiaci a už som pribrala 7 -8 kg,čo mi príde už dosť ... Už mi aj vravia , že aká som guľka ..tak preto by som to trošku chcela spomaliť

pukina
26. jún 2022

Aj ja som mala uz nastaveny udrziavaci prijem v KT a ked som si len pomyslela na vajcia, maso alebo zeleninu zostalo mi zle 😂 s tymi vajcami to mam tak doteraz, ze ak nie su v kolaci, nemozem ich ani citit 😬 takze jem to na co mam chut, kazdy den musim mat nieco sladke a nastastie priberam uplne tabulkovo, som 24tt a mam +5kg. Budeme mat cas zhadzovat potom pri krpcoch 🙃

nikuska412
26. jún 2022

@aduska699 mne sa to potvrdilo aj na známych, že tie, čo sme chceli silou mocou dobre vyzerať a stravovať sa zdravo, tak nám to vôbec nejde. Absolútne sa nad tým netráp. Ver mi, že po pôrode znova nabehneme na svoj režim . 🙂 Lebo návyky máme.