Implantáty po rokoch

21. jún 2024

Ahojte,
nedávno som sa dozvedela o žene, ktorá mala už veľa rokov implantáty v prsiach a zrazu mala zdravotné problémy. Konkrétne jej púchli nohy, problémy s dýchaním... Po rôznych vyšetreniach jej zistili, že imploše jej niečo zlé vylučovali do tela a z toho to mala. Na radu lekárov si ich dala vybrať. Zdrav. problémy po vybratí skončili. Viem, že pokiaľ nemám problémy s implantátmi, môžem ich mať stále ale v poslednej dobe aj ja mávam také stavy ako tá žena a začínam sa báť, že to je z toho. Chcem sa vás opýtať, či niektorá z vás má, alebo mala takéto problémy a ako sa to dá zistiť, ak sú takéto príznaky, že je to z toho. Na sono prsníkov chodím pravidelne a zatiaľ mám v poriadku. Ale tie nohy mi púchnu z ničoho nič a problémy s dýchaním mám tiež také ako nikdy.

lauriik
21. jún 2024

Vola sa to brest implantat illness. V CR sa tomu venuje Denisa Sladkova.

ahhola
21. jún 2024

Cudzi predmet v tele. Prehodnotit, ci byt vyprsena a opuchnuta, alebo bez silikonov zdrava. ⏳

autor
21. jún 2024

Moja otazka znela, ci ma konkretne s tymto niektora z vas skusenost a ako zistili lekari, ze zdravotne problemy su z imlantatov. Jasne, ze zdravie mi je prednejsie ako krasa ale potrebujem vediet, ako mi to dokazu lekari zistit. Ake testy, ci vysetrenia sa robia, ked chcem toto zistit

la_dolce_vita
21. jún 2024

Autorka, skusenost nemam, ale skus pohladat na internete, uz sa o tom obcas pise. Tychto problemov pribuda, minule som natrafila na nejaku znamu osobnost, tusim modelku a ta tym presla a otvorene hovori, mozno ti to pomoze. Inak je to asi este dost neprebadana tema a tabu.

laurita285
21. jún 2024

V podstate zatiaľ medicína veľmi BII nepripúšťa, možno skús aj psychiatra navštíviť či by aj tam nemali pre teba pomoc.

autor
21. jún 2024

@laurita285 nerozumiem. Po psychickej stranke som v poriadku. Nemam depkoidne stavy, tak neviem co by mi psychiater poradil 🙂)
Zatial som zaznamenala puchnutie noh, problemy s dychanim ale dakujem za rady.

laurita285
21. jún 2024

tým som myslela, že to môže byť psychosomatického pôvodu