Dobrý deň neviem či je tu niekto podobný ako ja a vedel by mi poradiť už rok aj 4 mesiace užívam antikoncepciu Karhleight počas bielych tabletiek dostanem menzes ktorý trvá minimálne 5 dní teraz som mala 3 dní už užívam 3 tabletku nového blistra a spinim trochu krvácam potom 2 dní nič a znovu tak neviem či je to tabletkami či ich mám zmeniť za každú radu ďakujem
@zubrienka777 áno prvý krát tak neviem volala som lekárovi musím pokračovať v blistri nesmiem vysadiť inak dostanem menzes a predpísal mi vitamíny od nič by to malo prestať a potom zmeniť značku alebo teliesko pýtam sa preto či má niekto skúsenosti s tým
@pupetko263 ja som tuto antiku užívala cca 3 roky aj niečo a menzes mi chodil pravidelne cca na 3 až 4 bielu tabletku ako spomínala pupetko263
@pupetko263 možno blbá otázka,ale nemala si počas tých 3 dňoch pohlavný styk, keď si ich malá?
@pupetko263 alebo si nepila alkohol?Lebo niekomu alkohol pozastavuje krvácanie...A potom sa zase vráti...alebo nemáš cystu alebo myom,že by ti mohli robiť problém?
@zubrienka777 práveže nič nemám ani myom ani cystu možno mi tá značka nerobí dobre
@pupetko263 na kontrole som bola pred 3 týždňami a všetko v poriadku
@pupetko263 nemyslím si,že ti nerobia dobre,lebo to by sa ti ukázalo už skôr ako teraz po roku a štyroch mesiacoch...Tak držím palce,nech sa ti to dá do poriadku
KarHleight predaj
@pupetko263 kupim antikoncepcne tabletky KarHleight
Beriem ich uz 3 roky.. No a som mala ten problém minule leto som akoby spinila celý cas co som brala aktívne tabletky, niekdy slabšie inokedy silnejšie (ale to sa mi stalo cca po 2 rokoch uzivania tabletiek) a ako mi nabehla menštruácia pockas neaktívnej fázy, tak po skončení to uz bolo v pohode, podľa mna sa niekdy splasia hormóny
@emili1994 mám len na mesiac
@pupetko263 mozes mi napisat ja by som ju kupila
@emili1994 dobre tak mi napíšte adresu
Ak by nejaka babenka mala na predaj, rada kupim, prosim, dik
@amstelko mám na predaj ale len na jeden mesiac
@amstelko mám na predaj ale len na jeden mesiac
ma niekto na predaj na 1 mesiac ? dakujem
Mam na predaj 2 blistre 🙂
baby vy ste sa zbláznili? kupovať na modrom koníkovi tabletky, ktoré sú na predpis 🤦🏽♀️ kvôli niečomu na ten predpis sú a zväčša sa vydávajú na základe krvných testov, nie každá môže brať hocičo a zbytočne si môžete poškodiť organizmus
@martina_95 ahoj odkiaľ si? Mala by som záujem nakoľko som si nestihla tabletky vybrať a gynekológ má dovolenku ďakujem
Kupim antikoncepciu KarHleight
Mam na predaj novu krabicku, este neotvorenu na 3 mesiace, mala som kupenu dopredu ale uz nemozem uzivat. EXP: 11/2022. Posuniem za 25€ + postovne 🙂
Baby ahojte prosim pri tejto antike, musi sa brat pesne v tu istu hdoinu vzdy? A kedyju uzivate rano ci vecer? Lebo ja naor vecer, ale cely den potom myslim na to, ze ju mam zjest🤦♀️🤦♀️🤦♀️😏😏😏a keby ju zjem rano tak mam cely den pokoj. Takze lepsie je rano?
@derdia ja vždy ráno keď vstanem
@pupetko263 zdravím, tiež ich užívam presne tak dlho ako ty👍ale ...tiež ich mávam 5 dní, no s tým, že ja ich dostanem väčšinou na 4 bielu tabletku a normálne mi po 5 dňoch skončia...Ale som spokojná,lebo kým som nebrala,mávala som cez 10 dní a to bolo strašné niečo,takže mne sa to parádne upravilo...A vôbec ju nemám ani takú silnú ako predtým.No bolesti mávam aj tak,ale mne ich znepríjemňujú dva myomy 😣stalo sa ti to teraz prvýkrát???