Cauko. Nemam ani tuk. Mam sancu kupit nove auto... Nejak? Na splatky? Za oblicku? 🤷
Na čo pre pána. Pod 5000 kúpiš nejakú ibizu alebo fabiu a od a do b ta odvezie rovnako a viac nepotrebuješ,kým nemáš peniaze...
Nemáš peniaze a chceš nové auto?
Skus najst nejakeho sugar daddy 😃😉
Najprv našetri a potom kupuj.
Ked nemas ziadne peniaze, tak jedine hrackarske…v bazare urcite najdes niekoho, kto ti daruje ;)
Nasetri si a potom zvazuj kupu…
@anjelicek26 a tych 5000 si vycaruje? 😄
V akej dimenzii sa práve nachádza ššš ....😂?
ono to nie je len ze kupim auto... z coho budes platit poistku, tankovanie, servis, nove pneumatiky, dialnicny poplatok...?
@katkaseiner presne to som chcela napisat, ze kupit auto, este nove je len vrchol ladovca 😀
@maranta_leuconeura no jo menej ako "nové auto", akékoľvek.. to si zarobí aj po brigádach...moja 17 rocna už má odložené,poctivo šetrí z babysittingu a brigády dva roky...
Ked nemás na auto, tak na benzin vezmeš kde?😄
Hadam nejdeme porovnavat jednorazovo 30k na kupu auta s dajakym smiesnym tankovanim za 60€ mesacne. Jasne, ze na prevadzku vozidla mam. Zarabam obstojne, len nemam nic nasetrene.
Načo by ti bolo auto za 30k?
60€ mesacne na tankovanie? 🤣🤣 to budes chodit len v nedelu do kostola? :D a vydavky na auto nie su len tankovanie, ale poistka servis a veci podobne. Ak chces opicu musis mat aj na banany. 🤷♀️🤷♀️
60€ mesacne? akože bez sarkazmu, keď tak malo potrebuješ jazdiť, nebude stačiť busom sa tam prepraviť?
Keď prídes na to ako nápis to pls aj mne šetríme už 6 rokov a nie na úplne nové len nejaké do 10 000
@anjelicek26 bazarove uz nechcem. Od prvej feldy jazdim na bazaroch, vzdy mi vydrzia 2-3 roky, mal som ich uz aspon 5. Dnes ma bazarovy opel nechal v strede najdebilnejsej kosickej krizovatky aj s dvoma vyplasenymi detmi na zadnych sedadlach.
Však lízing
@januska12323 ake ine? Ak chcem aby to malo aspon elektricke okna a klimu, a malo to motor a nie klucenku, tak 30k je minimum. Citygo a podobne nepovazujem za auto, ale za skuter
@minenkak lenze na lizing musim dat nejake "vstupne" nie?
Nie
https://www.superpoistenie.sk/aktuality/akontac...
Však choď k predajcovi auta aké chceš a spýtaj sae
Ze 60€ mesačne za tankovanie ? 🤣 to niekde an tak lacno predávajú benzín?? 🤣🤣 môj muž platí cca 350-400€ mesačne za tankovanie.
Bohužiaľ ti neostáva nič iné len našetriť na to peniaze alebo vziať auto na lízing.
Nám by sa tiež zišlo nové auto, ale hold teraz máme dosť vysoké výdavky na niečo iné, takže auto musí počkať.
@minenkak dakujem za konecne normalnu odpoved. Takze pokial viem, su moznosti:
- kupit za hotove
- kupit na autouver
- kupit na leasing (treba par tisic na zaciatok ako akontaciu)
- ine moznosti financovania ako napr. na stvrtiny a podobne blbiny. 5 tisic za rok nie som schopny nasetrit
ukradni 😅✌️