Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.
Odporucam skupinu Cesta k mojej premene - https://www.modrykonik.sk/group/6855/ Je v nej aj navod na nastavenie tabuliek. Zial, nemas to dobre, aktivity vobec nezapisuj, len si nastav rezim. A prepni si kJ na kCal.
A premium ti vobec netreba, zaklad uplne postaci 🙂
Stačí to takto nič si nedoplacaj, len si stále kontroluj keď si nahodis čo si jedla, že koľko to čoho ma, na deň nás prijaté veľa tuky, skoro žiadne bielkoviny, cele zle,
@tyrkysova_kobyla Ako si nastaviť režim aktivít?A prepnúť Kj na kcal?
@ladenka4 No ja sa len učím,dnes prvý deň som to vyplnila.Na raňajky som nemala.Na desiatu som si dala slaninu s rožkom a cibuľou.Ale dalo sa tam dať len jedna položka na desiatu tak som dala 100 gram slaniny a na raňajky som dopísala 2 rožky a cibuľu som nevedela kam dať.Mi vypisovalo že treba zaplatiť to premium a bude sa dať viac položiek pridať
Da sa zapísať viac, vedľa raňajky máte, zelený kruh s 3 bodkami, treba na to kliknúť, dať zapísať a dopíšeš všetko čo si mala. Chudneš ? Lebo rožok, slanina a cibuľa, tak to nepôjde
@ladenka4 Mám 68 kíl,nechcem extra schudnúť.Tak trochu z brucha,možno tri kilá.
Ja mám tiež toľko a kalorické používam, lebo schudnúť chcem
Základná vec, NEDÁ SA SCHUDNÚŤ Z JEDNEJ ČASTI TELA!!!! Inak tiež odporúčam skupinu Cesta k mojej premene.
Taka hlupost furt vazit vsetko ja mam prerusovany post a ide vaha pekne dole
Som sa pridala do tej skupiny a prestavila niektoré údaje.Teraz mi to ukazuje takto.Je to v poriadku?
Este stale tam mas chybu, vypni aktivity, travenie a nastav si rezim na Malo aktivny, ak sa velmi nehybes
@tyrkysova_kobyla Aktivity som dala upratovanie a rýchla chôdza čo som dnes mala.Rezim som dala na málo aktívny.
Fíha, z upratovania a rýchlej chôdze schudnúť 1400kcal? 👀
@tyrkysova_kobyla Preco nemám zapisovať aktivity?No aj tak nechápem ako sa dá s týmto schudnúť,keď to len ukazuje za deň koľko som prijala a minula kcal.
Aktivity sa nezapisuju, lebo su nadhodnotene. V rezome (to je ta polozka Vas denny vydaj) je uz zohladneny aj kaloricky deficit
Tabulkami schudnes tak, ze sa budes snazit dodrzat to, co ti tabulky nastavia, teda chces mat vsetky kolieska zelene. Vtedy budes jest akurat, aby so nebola hladna a ani prilis malo na Jojo efekt. Pokial to prestrelis, tak chudnut nebudes
Veď práve o to ide, že ti to ukazuje koľko si prijala. Máš určitý limit aký máš za deň prijať (všetko ostatné čo prijmeš je navyše a ukladá sa to ako tuk). Ty ho máš brutálne prekročený. 3000kcal je hrozne moc. Takto si to vďaka kalkulačke môžeš ustrážiť.
@tyrkysova_kobyla Nastavila som ako si písala.Teda aktivity má ukazovať nula?A odkiaľ mám vedieť čo jesť aby sa naplnila bielkovina a vláknina?
Ty si s tymi chipsami a cokoladou? Ta slanina pobavila 🙂 ale super, ze si si to stiahla. Prve dni budes v soku, ze jes uplne zle, ale vsak na to to je, nech vidis, kde mas medzery, potom zacnes upravovat. Pre mna boli tuky tiez najhorsie dodrzat. A ako radia, aktivity vypni, to ti uplne skresluje vysledky.
Ano, aktivity budu stale 0. Vlaknina je v ovoci a zelenine ale v tabulkach casto nie je uvedena, takze tam malokedy budes mat zelene koloesko, ale na vlakninu sa moc nefixuj. A bielkoviny mas maso, mliecne vyrobky, strukoviny
@tyrkysova_kobyla Pridám nové foto,už je to hádam v poriadku
@ropucha6 Áno to som ja🙂no skúšam to a uvidím či pomôže.
@maribell A koľko kcal sa môže priať za deň?
To ako sa da zjest 3000kcal za den? To co si jedla? A 160g tukov? Fuuu no takymto sposobom neschudnes ale si na ceste k dobrej obezite. Taky kaloricky prijem ani 100kg chlap nema, bud si nieco zle zapisala alebo teda wau
V prvom rade si treba naštudovať čo pri chudnutí je dobre jesť a čo by si nemala, nemáš v tom prehľad, čo je ok, lebo sa snažis schudnúť asi 1x, skús dodržiavať veci, že pred jedlom pol hodku dáš si pohár čistej vody, jesť pravidelne v rovnaký čas, nevynechávat raňajky