Kalorické tabuľky - poraďte

1. aug 2022

Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.

autor
1. aug 2022
tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Odporucam skupinu Cesta k mojej premene - https://www.modrykonik.sk/group/6855/ Je v nej aj navod na nastavenie tabuliek. Zial, nemas to dobre, aktivity vobec nezapisuj, len si nastav rezim. A prepni si kJ na kCal.
A premium ti vobec netreba, zaklad uplne postaci 🙂

ladenka4
1. aug 2022

Stačí to takto nič si nedoplacaj, len si stále kontroluj keď si nahodis čo si jedla, že koľko to čoho ma, na deň nás prijaté veľa tuky, skoro žiadne bielkoviny, cele zle,

autor
1. aug 2022

@tyrkysova_kobyla Ako si nastaviť režim aktivít?A prepnúť Kj na kcal?

autor
1. aug 2022

@ladenka4 No ja sa len učím,dnes prvý deň som to vyplnila.Na raňajky som nemala.Na desiatu som si dala slaninu s rožkom a cibuľou.Ale dalo sa tam dať len jedna položka na desiatu tak som dala 100 gram slaniny a na raňajky som dopísala 2 rožky a cibuľu som nevedela kam dať.Mi vypisovalo že treba zaplatiť to premium a bude sa dať viac položiek pridať

ladenka4
1. aug 2022

Da sa zapísať viac, vedľa raňajky máte, zelený kruh s 3 bodkami, treba na to kliknúť, dať zapísať a dopíšeš všetko čo si mala. Chudneš ? Lebo rožok, slanina a cibuľa, tak to nepôjde

autor
1. aug 2022

@ladenka4 Mám 68 kíl,nechcem extra schudnúť.Tak trochu z brucha,možno tri kilá.

ladenka4
1. aug 2022

Ja mám tiež toľko a kalorické používam, lebo schudnúť chcem

yoxinka
1. aug 2022

Základná vec, NEDÁ SA SCHUDNÚŤ Z JEDNEJ ČASTI TELA!!!! Inak tiež odporúčam skupinu Cesta k mojej premene.

diaszoky
1. aug 2022

Taka hlupost furt vazit vsetko ja mam prerusovany post a ide vaha pekne dole

autor
1. aug 2022

Som sa pridala do tej skupiny a prestavila niektoré údaje.Teraz mi to ukazuje takto.Je to v poriadku?

autor
1. aug 2022
tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Este stale tam mas chybu, vypni aktivity, travenie a nastav si rezim na Malo aktivny, ak sa velmi nehybes

autor
1. aug 2022

@tyrkysova_kobyla Aktivity som dala upratovanie a rýchla chôdza čo som dnes mala.Rezim som dala na málo aktívny.

tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Nastav si to takto a aktivity nezapisuj vobec

maribell
1. aug 2022

Fíha, z upratovania a rýchlej chôdze schudnúť 1400kcal? 👀

autor
1. aug 2022

@tyrkysova_kobyla Preco nemám zapisovať aktivity?No aj tak nechápem ako sa dá s týmto schudnúť,keď to len ukazuje za deň koľko som prijala a minula kcal.

tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Aktivity sa nezapisuju, lebo su nadhodnotene. V rezome (to je ta polozka Vas denny vydaj) je uz zohladneny aj kaloricky deficit

tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Tabulkami schudnes tak, ze sa budes snazit dodrzat to, co ti tabulky nastavia, teda chces mat vsetky kolieska zelene. Vtedy budes jest akurat, aby so nebola hladna a ani prilis malo na Jojo efekt. Pokial to prestrelis, tak chudnut nebudes

maribell
1. aug 2022

Veď práve o to ide, že ti to ukazuje koľko si prijala. Máš určitý limit aký máš za deň prijať (všetko ostatné čo prijmeš je navyše a ukladá sa to ako tuk). Ty ho máš brutálne prekročený. 3000kcal je hrozne moc. Takto si to vďaka kalkulačke môžeš ustrážiť.

autor
1. aug 2022

@tyrkysova_kobyla Nastavila som ako si písala.Teda aktivity má ukazovať nula?A odkiaľ mám vedieť čo jesť aby sa naplnila bielkovina a vláknina?

ropucha6
1. aug 2022

Ty si s tymi chipsami a cokoladou? Ta slanina pobavila 🙂 ale super, ze si si to stiahla. Prve dni budes v soku, ze jes uplne zle, ale vsak na to to je, nech vidis, kde mas medzery, potom zacnes upravovat. Pre mna boli tuky tiez najhorsie dodrzat. A ako radia, aktivity vypni, to ti uplne skresluje vysledky.

tyrkysova_kobyla
1. aug 2022

Ano, aktivity budu stale 0. Vlaknina je v ovoci a zelenine ale v tabulkach casto nie je uvedena, takze tam malokedy budes mat zelene koloesko, ale na vlakninu sa moc nefixuj. A bielkoviny mas maso, mliecne vyrobky, strukoviny

autor
1. aug 2022

@tyrkysova_kobyla Pridám nové foto,už je to hádam v poriadku

autor
1. aug 2022

@ropucha6 Áno to som ja🙂no skúšam to a uvidím či pomôže.

merlinja
1. aug 2022

@ladenka4 no tak to by som chcela Vidiet, komu to ukazuje z bežných ľudí v norme . Nech robím, čo robím, tuky už do obeda na 100% , bielkoviny mám čo robiť aby aspoň 75%. Mám to len tak z plezíru, nepotrebujem nejak chudnut.

autor
1. aug 2022

@maribell A koľko kcal sa môže priať za deň?

maribell
1. aug 2022

Tebe to tabuľka vypočítala na 1675 👍

lula3108
1. aug 2022

To ako sa da zjest 3000kcal za den? To co si jedla? A 160g tukov? Fuuu no takymto sposobom neschudnes ale si na ceste k dobrej obezite. Taky kaloricky prijem ani 100kg chlap nema, bud si nieco zle zapisala alebo teda wau

ladenka4
1. aug 2022

V prvom rade si treba naštudovať čo pri chudnutí je dobre jesť a čo by si nemala, nemáš v tom prehľad, čo je ok, lebo sa snažis schudnúť asi 1x, skús dodržiavať veci, že pred jedlom pol hodku dáš si pohár čistej vody, jesť pravidelne v rovnaký čas, nevynechávat raňajky