Kalorické tabuľky a strava

20. okt 2022

Dievčatá ktoré používate KT , stravujete sa klasicky ako pred tým alebo ste aj upravili stravu tým, že je napr zdravšia? Alebo papate normálne všetko aj pečivo biele , atď atď...len sa riadite kalóriami?
Ďakujem za info. 🙂

tosomja
20. okt 2022

Ja mám tri dni stiahnutu appku, ale teda keby si si dala normálne hranolky a syr ako inokedy, tak už za celý deň nezjes nič. 🙈 Veď si skús nahodiť všetko čo by si chcela jesť a uvidíš, že to nie je možné. Síce, záleží čo si jedla. Keď zeleninu a ovocie, tak stačí len počítať, ale ak ako vyššie píšem, tak zameniť určite. Ja napríklad som každý deň musela mať energy coffee hell, teraz keď si dám do tabuľky, tak už musím vynechať jeden chod.

kacusik69
20. okt 2022

jem vsetko (na profile album), len dodrziavam prijem < vydaj, a celkovo kaloricky prijem si strazim… ale jem vsetko, niektore veci som nahradila (napr. biele pecivo za grahamovy rozok, obycajne cestoviny za ryzove alebo spaldove, na sladenie nepouzivam biely cukor, napriek tomu sladim niektore veci atd., kludne si dam - ako aj teraz cez vikend - pecenu kacku s loksami a kapustou, ci svieckovu s knedlou - nie je to casto, a do prijmu v pohode zmestim)

h2
20. okt 2022

Ja som jedla to, čo som aj normálne varila pre ostatných členov rodiny. Len som si proste zapisovala jedlo dopredu a podľa toho, ako mi to vychádzalo, som si upravila veľkosť porcie. Keď som chcela, aby mi okrem kalórií sedeli aj makrá, tak som mala občas problém dosiahnuť požadované množstvo bielkovín a vlákniny bez toho, aby vyskočili aj sacharidy a tuky. Toto som riešila práškovou vlákninu a proteínom.