Ako chutí vám?
Som už zvyknutá na to, že mi firmy posielajú balíčky s potravinami. Väčšinou za to očakávajú nejakú recenziu, spomenutie na Instagrame v príbehu, alebo niečo podobné.
Priznám sa, že pri objeme práce, ktorú mám, tých pár dní ostávajú balíčky bokom. Ale tento nie.
Došiel balík, otvorím, a konec. Do 5 minút je po prvom produkte. Teraz si hovorím: „Ako to mám odfotiť, veď to je zjedená odbalená čokoláda."
No nič hovorím si: „Ok, do dm chodím bežne." Lenže takto to nezostalo len s čokoládou, ale aj s niektorými ďalšími produktmi. A tak som pekne niektoré z nich bola kúpiť v obchode, aby som ich mohla odfotiť a pridať na ne recenziu. Celá ja.
Vopred vám poviem, že žiadne „medové motúzy”, napíšem recenziu na produkty presne tak, ako to cítim.
Dosť bolo srandy, poďme na výsledky.
Produkty dmBio sa testovali veľmi dobre.
Urobila som viacej lokší a nejaké mi zostali. Tak som ich naplnila mletým mäsom s už hotovou omáčkou, a tak som už nič nemusela robiť navyše . Rýchlo hotovo.
Všetkým chutilo.
Ps: deťom bez pridanej zeleninky
Tešim sa na to, keď raz v tejto rodine budú na obed jesť všetci to isté
Fotku produktu dávam do komentára
#test_dm32
Džem vačšinou dávam do lievancov, na palacinky, na torty, ale z tohoto som urobila uuuuužasnú superjednoduchú “omáčku” k masu.
Budete na ňu potrebovať džem, alebo teda nátierku z bobuľového ovocia, ktorého fotku dám do komentára, trochu oleja, 1 malú cibuľku a pol štamperlíka ružového vína.
Na troške oleja opečte nadrobno nakrájanú cibuľku, pridajte džem a do teplého, víno. Trošku prevarte, vymixujte a hotovo .
S pečenými kačacími prsiami to bolo eňo ňuňo
. A ráno pojde zvyšok do ovsených lievancov ️
#test_dm32
Baby ktory album Metaliky je dobry podla vas? Chcela by som kupit muzovi a netusim ktory
Dievcataa ako je slany kolac po anglicky pls? Urcite nie salt cake, ale nie je to ani quiche, je to cuketovy slany kolac ako to nazvat? Diiky
Uz som si zvykla na to ze nejem /nesmiem mliecne torty, ze si nedavam pudingove a slahackove zakusky, plnky a dobrotky, aale dnes som dostala TAKu nenormalnu chut pomooooc vrazdila by som za nejaku tvarohovo smotanovo maskarponeovu
Dievcata, predstavujem vam moje prve mrkvove medovnicky. Ako fakt mrkvove . A kto ma poznate tak bezlepkove aj bezmliecne
. Moje deti tvrdia ze su vyborne
️
. A velmi rada by som sa podelila o recept, ale cesto bolo stale take zvlastne, a tak ja som pridavala ingrediencie, a hoc som sa snazila zapamatat to vsetko, neviem neviem. Ci ho este niekedy v zivote zopakujem
. Cely cas ako som robila cesto si hovorim ze mrkva? Medovniky? Fakt? Je to normalne? Nemozem predsa sprznit vianocny recept
. No, mozem. A je to chutne. A pre nas “inak sa stravujucich” , celkom fajn...
Je tu este niekto kto okrem nas nema adventny veniec?
Dievcata, ake je vase naj jedlo?
Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou
Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou . JA som niečo „vyhrala“, a idem testovať BILLA mäso – Slovenská farma. Nikdy som nič nevyhrala, ale je pravda, že ja sa ani do ničoho nezapájam, tentoraz som ale urobila výnimku
.
Jedlo je mi blízke, mäso o to viac, pretože pri našej bezlepkovo – bezmliečnej strave je to celkom dôležitá časť nášho jedálnička. Takže horsa do toho #test_billa2.
V BILLA kupujeme mäso veľmi často. Obchod máme blízko, a sme spokojní so sortimentom. A aj na moje bezlepkovo – bezmliečne varenie sa tam nájde mnoho tovaru, ktorý môžem použiť.
A tak som sa pustila do testovania. Prvé padlo za obeť hovädzie zadné. Bolo super, že už bolo nakrájané na rezne, pretože recept, ktorý som z neho pripravila mi to veľmi zjednodušilo. Robila som totiž hovädzie zadné na zelenine. V ten deň nebol veľký výber mäsa a aj predavač na mňa krútil hlavou, že čo tam robím večer, keď chcem kúpiť mäso. Noo, ale mal pravdu. Keď si chcete vyberať, treba prísť dopoludnia, kedy je všetko povykladané a zároveň ešte nevykúpené.
Recept Hovädzie zadné na zelenine
Ingrediencie cca pre 2 ľudí: