Mali ste niektorá očistky po 4 týždňoch od pôrodu?

dzanak1
25. feb 2020

Ahojte. Tak minuly týždeň som bola na pohotovosti nezdali sa mi tie bolesti a zas išlo zo mna trochu jasnocervenej krvi. Rodil ma pán primár tak som mu hneď volala prišla na pohotovosť prezrel má zrkadlami aj sono. Maternica úplne čistá bez zvyškov povedal že je to normálne sestonedelie. Další deň mi krvácanie prešlo do spinenia potom další tiež len fliacik viac menej čistá vložka v nedeľu to bolo už krv viac a včera ešte viac. Je to normálne ? Stálo sa to niektorej že aj po 4 týždňoch sa to takto objavovalo nič nič a potom zrazu a na striedačku ? Už mi z toho šibe či to je ok, ale veď má vyšetril poriadne a určite by má z pohotovosti neposlal domov keby tam niečo zostalo.

hipuska
25. feb 2020

@dzanak1 ja mavam tak obyc.MS 2 dni krvácanie, 2 deň spinenie,1 deň nič a potom zas 1 deň krvácanie. Zo začiatku sa mi stalo "pár nehôd" bo som si myslela, ze mam už po...

h_petra
25. feb 2020

5 tyzdnov som to tak mala 😉

kahanikova
25. feb 2020

@dzanak1 mala som 8 týždňov šestonedelie 🙈 a to som si po 5 týždňoch vravela že už to končí 😂

gabulienka623
25. feb 2020

Ja som to tak mala 4 mesiace!! A hneď nato som aj menzes dostala.

dzanak1
autor
25. feb 2020

ďakujem dievčatá za ukľudnenie lebo už som si myslela že keď sa to tak zosilnilo zas že ozaj neni niečo ok. A najhorsie že najprv tmavá krv o pol dňa len hnedé a takto striedačka. To ženské telo je ozaj záhada.