Menštruácia v šestonedelí.

dzanak1
4. mar 2020

Ahojte. Je možné dostať menzes aj v sestonedeli ? Minulú stredu som už len spinila hnedo len pri utreti vložka čistá. Do nedele žltý až biely výtok. V pondelok nič vytratili sa mi aj bolesti podbruska pri stahovani maternice cely ten týždeň. V pondelok večer bolesti ako pred menzesom aj v utorok ráno a na obed už tmavá Hneda krv presne ako keď začína menzes potom tmavá červená a dnes už jasná ako pri menzese prvé dni keď je krvácanie najsilnejšie. Mam aj rovnaké bolesti v podbrušku ako som mávala pred tehotenstvo pri menzese. A tá intenzita je dosť silná na to aby to boli ocistky ani to nepáchne moje ocistky mali taký zvláštny jemný pach. Myslite že to môže byt menzes ? Stalo sa to niektorej z Vás ?Včera som ukončila 5 týždeň po pôrode a začala 6. Na sono som bola cca medzi 3-4 týždňom lebo som mala trosku jasnej krvi maternica bola podľa primára čistá. Pozrel má aj zrkadlami aj ultrazvukom tak verím že keby tam niečo bolo (zvyšky placenty) určite by to videl.

merynka3
4. mar 2020

ano moze, som zivy priklad 🙂 tiez som tak mala hned po sestonedeli

nini15
4. mar 2020

@dzanak1 ano moze to byt aj ja som to tak mala🙂

gabulienka623
4. mar 2020

Aj ja som hneď mala

dzanak1
autor
5. mar 2020

Dievčatá a mali ste ho aj taký silný ? Ja mám pocit že nič iné nerobím len na záchod chodim

vikybotka
5. mar 2020

Ja som mala prvý šiesty týždeň 😁 takže som to stihla v sestonedeli. A áno prvý krát po to bola sila.

evka26714
5. mar 2020

Ja som dostala po prvom aj druhom porode v 5tyzdni, dosť silné... A to som kojila 🤷‍♀️

halci
5. mar 2020

no, ja som si myslela ze to je menzes ale nakoniec nebol. nakoniec som dostala 1.ms az 15 mesiacov po 2.porode.. takze to boli len asi zvysky placenty..

mariska1989
5. mar 2020

Však to máš práveže normálne. Nič neobvyklé

dzanak1
autor
6. mar 2020

@halci zvyšky placenty ? Prestalo Vám to ? Pri takom niečom väčšinou prebieha cistenie. Ak Vás necistili skôr zvyšky ocistiek. Ja nekojim takze predpokladám že to je menzes. A hlavne bola som na sono a keby tam zvyšky boli ktoré môžu spôsobiť krvácanie určite by ich primár na sone videl.

halci
6. mar 2020

@dzanak1 lekar ked ma pozeral, tak povedal ze tam vidi zvysky plodovych obalov. takze asi tie odisli. ano, prestalo to. totiz prebehlo normalne krvacanie, ako v sestonedeli, ale ovela ovela kratsie - mozno 2-3-tyzdnove, potom asi 2 tyzdne nic, a potom to krvacanie, ktore som si myslela, ze je ms, ale nebola. mala som potom 15 mesacnu pauzu od ms - ako som pisala, a plne som dojcila.

natalkinmarek
29. apr 2021

Ahojte . Sestiendelie mi konci 9.5. Mala som už od 20.4 spinenie a posledné dni len cistu vložku . Včera má boleli mega kríze a dneska krvcam môže byt že som už dostala menzes. Som po prvom pôrode a kojím 🙂