Kandidát Korčok - áno/nie

22. mar 2024

Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.

simca_13
22. mar 2024

No nič normálnejšie tam asi nevyberieš, ako je on. Tiež sa chystám jemu dať hlas. Som zvedavá, kto sa dostane do druhého kola.

laurita285
22. mar 2024

V podstate ak tu chceme udržať mladých a teda aj svoje deti tak moc na výber ako Korčok nie je pretože nik iný nemá teoretickú šancu to vyhrať zo slušných kandidátov mimo neho.

hopsas
22. mar 2024

Za mňa nie. Ja neverím politikom čo ako on prešli od Mečiara cez Dzurindu Fica a Sulika až k Simeckovi. Za mňa nie.

btus
22. mar 2024

Pretože Korčok aspoň nebude robiť všetko čo mu Ficko povie. Ficova vláda nás vedie do záhuby. A takto aspoň niekto to bude vedieť trochu udržať v medziach normálnosti. A navyše: je to človek , ktorý vie o zahraničnej politike dosť.

madono
22. mar 2024

nie

kika900
22. mar 2024

vojnový štváč, nie

btus
22. mar 2024

@hopsas a koho chceš z tejto garnitúry voliť? Peleho, ktorý klame každú chvíľu, ktorý nemá vlastný názor a vo všetkom počúva Ficka?

zdenka11081983
22. mar 2024

Jednoznačne ano

maca1984
22. mar 2024

Drž sa názoru dcéry ak nemáš vlastné preferencie.

veklipo
22. mar 2024

@hopsas Korcok nebol politik ale kariérny diplomat. To je veľký rozdiel. Je to odborná praca, ktorá sa vykonáva bez ohľadu na aktuálnu vládu. Prvú politickú pozíciu mal až v Matovičovej vláde ako minister zahraničných veci. Ale nie je členom žiadnej strany, ma iba ich podporu.
Naopak, Pele bol už všetko možné - minister, premiér, predseda vlády.

taniapd
22. mar 2024

Áno!

jaass
22. mar 2024

Nie, Korčoka nikdy. Nikdy

annm81
22. mar 2024

Ja spomeniem jeden bod za ÁNO a jeden bod za NIE.

Za NIE hovorí kauza Evka - jediné, čo naň zatiaľ našli. Kecy vyššie, ako že je vojnový štváč počúvajú len ľudia, čo majú hlavy vyplienené dezinfoscénou. Že vystriedal ako diplomat niekoľko vlád je zasa argument len pre toho, kto netuší, ako to v diplomacii funguje a že pre diplomatov je to úplne štandardná kariéra.

Za ÁNO hovorí, že je to demokratický kandidát, ktorý je orientovaný na západ a môže znamenať poslednú iskričku záchrany liberálnej demokracie na Slovensku.

Otázka, ktorú si musíš zodpovedať sám: je spomínaná kauza, akých sme tu mali milión, absolútna stopka, ktorej radšej obetuješ svoj život v slobodnej krajine?

ddaassuullaa
22. mar 2024

Chces tu mat uplnu autokraciu? Absolutnu aroganciu vladnej moci? Mafiu? Ja nie, moje deti tiez nie. Pellegrini pravdu nepovie nikdy. Vzdy je nacapany ako klame. Aj vo vztahu k UA. Zlodej a podvodnik. Kam vietor, tam plast. Vychoval si ho Fico cielene, predlzena ruka diabla. Ti co nechcu uznat prava na rovnake sance LGBTI komunity idu volit toho, co klame o svojej orientacii? A klame - je to na videu🤣

Pozri si dobre toto. Kludne opakovane.
https://www.instagram.com/reel/C4TSRgZo216/?igs...

Mas chut toto spravit svojim, detom/vnucatam?👀👀
Ja som bolsevika uz zazila a uz NIKDY to zazit nechcem🤮

krasneleto
22. mar 2024

nie, lebo PS

anaj_janka
22. mar 2024

Tieto otázky sú len zbytočné. Ty ako dospelý nevieš o od života chceš, na čom ti naozaj záleží.....mne to príde ako nesvojpravnost.

Záleží ti na rodine - má v tvojich očiach dôstojnosť otec,matka, chces aby SR strácala suverenitu? Akú spoločnosť chces okolo seba...posielať našich vojakov,naše € na Ukrajinu? Sme bohatí, či chudobní - chceme rozdávať € a pracovať až do smrti. Pozri kam idú € či na naše cesty,naše školstvo,naše nemocnice.

bejbypd
22. mar 2024

No pre mňa v prvom rade ,aby to pochopili aj ti jednoduchší, ktorým súdruh Ficovic nahovoril ,ze on chce mier . Lebo Vám nepovedal B ? Ze tým jeho mierom,kľudne nechá Ukrajinu samostatný štát, vojenský napadnutý ruským agresorom zrovnať so Zemou a stať sa väčším Ruskom..A ak dôjde k vojne svetovej ,tak my dopadneme aj na strane Ruska len zle ,to už súdruh nespomenul .
Takže oblbnut občanov, to áno to vie ,na to je borec a ma tu na to ešte exkluzívnych ľudí.
Moja voľba je Korcok ,ktorý pre mňa nie je najmenším zlom ,je to jeden vzdelaný diplomat ,a ako taký pôsobil logicky za rôznych vlád, čo z neho zase nerobí zloducha ako sa snaží presvedčiť jamockar a mafianska slapka Benova..
Nebudem voliť človeka,ktorý nám tu do 6 mesiacoch v spolupráci so Smerom zavedie naspäť totalitu.
Som dieťa demokracie a nenechám si ju vziať ani keby chceli .
Pre toto budem voliť Korcoka,aby aspoň ako Caputova mohol plieskat hajzlom po prstoch .
A keď sme pri tom Pellegrinim ,homosexuál, ktorý pre svoju komunitu nehne prstom,hanbí sa za to a je schopný zaprieť sám seba,vždy zaprie aj národ pre dobro svojho učiteľa.

vyrovnanaosoba
22. mar 2024

Ja sa opýtam, či nie si spokojný s vyjadrením dcéry, keď sa ešte potrebuješ uistiť. Ale áno. Tiež som rozhodnutá voliť Korčoka, aj keď nikto z okolia nie 🙂 nebavím sa s nikým do hĺbky o politike, ani nikomu neberiem názor na toho, či oného.

btus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
la_dolce_vita
22. mar 2024

Samozrejme ano, koho ineho?? Uz len ako protivaha tejto vlade. Radsej si nepredstavujem, co bude po prip vyhre Pelleho ☹

luccija
22. mar 2024

Budem ho voliť nemám koho iného.Za mňa by mohol byť trocha útočnejší príde mi submisivny, ale je celý život diplomat, takže zvyknutý na taký štýl komunikácie vystupovania

3009
22. mar 2024

Určite Korčoka.

hopsas
22. mar 2024

@btus ani Fico ani korcok..ani Harabin ani Kotleba 🙂

sasa1310
22. mar 2024

@btus a čo tam je len Pelle a Korčok?

btus
22. mar 2024

@sasa1310 môžeš volit koho chceš. Je to slobodná voľba prezidenta.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
22. mar 2024

@hopsas naštuduj si čo je to kariérny diplomat .potom možno pochopíš pôsobenie Korcoka za rôznych vlád

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
22. mar 2024

Tak neviem, ja nie som PS fanusik, ale volit ineho podla vsetkeho nebudem ( za den nazor nezmenim hadam :DD) . V podstate nie je koho ineho a je to pre mna jasna volba. U mna Pelegrini skoncil nacisto uz s tym ako natahoval vyhlasenie kandidatury. O tom ako ingnoroval diskusie a ta jedna o nicom diskusia + klamstva a prekrucacky... no nehrozi. Nikam by som ho nevolila nikdy. Ukazal sa perfektne :D