Zväčšená sliznica, pozitívny test a negatívny výsledok krvi

miruuska
8. mar 2013

ahojte.PM bola 31januara.11februara som bola na sone na kontrolu.4marca mi vysiel pozit.test.aj ked ciarka bola slabsia.isla som hned k dr.hned uz len podla oci mi povedal ze som tehu to iste mi povedal aj pri prvom podla oi.robil mi test ties mu vysli dve ciarky a ties ako mne slabsia.na sone bola vidiet len zvacsena sliznica.preto mi bral krv.nasadil mi utrogestan.a kazal mi 8 prist ize dnes.priznaky mat take iste ako aj pri prvom bolesti prs som lutostivejsia acasto chodim moit.dnes som ostala v soku ked mi povedal ze vysledok krvi mi prisiel negativny.na sone nic nebolo vidiet okrem tej zvacsenej sliznice.podla mojih vypoctou a BT od poslednej navstevi toho 11februara som mohla otehotniet 22-23 februara.24februara mi vyskocila teplota na 36,8 dva dni sadrzala na jeden ten klesla na 36,7 ale potom uz stupla opat a pohybovala sa 36,8-36,9 a trva do dnes.by som mohla byt tehu plus minus 2tyzdne.kazal mi vysadit utrogestan a ze do dvoch dni mi pride menstruacia.no len mne to nedalo a ked som isla od doktora kupila som si tehu test a vysiel mi opat pozitivny a ciarka bola ovela silnejsia jasna viditelna ako som mala v pondelok.tak neviem co mam spravit ci ho mam vysadit alebo pockat este.preto prosim o radu ci uz ste sa stretli s takymto cosi alebo o by ste vy spravila na mojom mieste.moc moc dakujem

soldi
8. mar 2013

@miruuska panamaria zenska, precitaj si to po sebe a skus to napisat este raz a poriadne. toto je uplne neprehladne.
odpovedam len na otazku v nadpise:
niektore labaky maju hranicu, kde povedia, ze hcg je negativne napr. 50 jednotiek. na teste to uz vidno, aj sliznica je zvacsena, ale to je vsetko.
na sone vidno "nieco" az od hcg 1 000.

preto sa chodi ku gyn az neskor, nie hned, lebo tam aj tak nic nevidi.
par dni pockaj a chod znova na krv ako samoplatca- pytaj si presne cislo, nielen negat, alebo pozit.

miruuska
autor
8. mar 2013

@soldi uz to pisem asi 100krat a uz to je ozaj asi neprehliadne.v skradke: v pondelok mi povedal ze som tehotna test pozitivny aj ked slabsia ciaroka.zvasena sliznia.dnes mi krv prisla negativna ale na tehu teste som dnes mala ciarku uz silnejsiu.priznaky mam a podla vypoctu kedy som mala poh.styk a BTmi to vychadza len plus minus 12dni tehu.

soldi
8. mar 2013

@miruuska moja odpoved je stale rovnaka.
riesis to zbytocne skoro.
pravdepodobne tehotna si, ale este je moc skoro.
pockaj par dni a chod na krv znova.
ak bude pozitivna, pockaj 2-3 tyzdne a chod na sono, uz by malo byt aj srdiecko

miruuska
autor
8. mar 2013

@soldi dakujem velmi pekne.potrebovala som nieco taketo pocut kedze z negativneho vysledku z krvi som mala hlavu v smutku.

soldi
8. mar 2013

@miruuska neboj, ak ciarka silnie, je to na dobrej ceste 🙂 takto na zaciatku to chce hlavne trpezlivost. zelam vsetko dobre a stastne tehotenstvo az do konca 🙂

miruuska
autor
8. mar 2013

@soldi moc moc dakujem

matuskova003
9. mar 2013

@miruuska ahoj ja mam takuto istu skusenost, mala som slabu ciarku citim sa uplne ako tehu , maternica na sone bola dokonca posadena vysoko ako dr,tvrdila, ale vysledok z krvi negativny...
k tomu stale špinim a neviem čo si mam o tom mysliet celom...jedine znepokojujuce je silne špinenie a bolesti ako na ms ..

cuculik1
3. apr 2013

@miruuska tak ako? Nakoniec si tehu? Ja som v tej istej situacii. Som po umelom oplodneni. 5 dni po vklade som mala prvy duch na teste. 6 DEN po transfere som bola na krv z dovodu ze mam za sebou tri chemicke tehu a moj gynekolog sa chcel utvrdit ako bude postupovat toto tehu a bum vysledok uplna nula. Prisla som od lekara urobila si dalsi test a ciarka silnejsia. Dnes test opat silnejsi a uz je to pekna ciarka, ziadny duch. Robila som rozne znacky a vsetky mi ukazuju pozitivny vysledok. Nechapem. Pojdem na kontrolny odber ale do vtedy je o na nevydrzanie. 😒

cuculik1
3. apr 2013

@miruuska a ako ti to teda nakoniec lekar vysvetlil? Ako sa to mohlo stat?

miruuska
autor
3. apr 2013

@matuskova003
@cuculik1 no nakoniec som tehu.ako som isla od toho dr.tak som si kupila este tehu test a ked ciarka bola silnejsia tak som pockala.lieky som uzivala dalej a kazde 2dni som sa testovala tehutestom ako su na tom ciarky.stale silneli.tak som potom volala dr.ze mi tie ciarky silneju tak mi kazal prist na krv.to cakanie bolo hrozne.prvy krat ako mi bral krv som bola cca 8den tehu a ked mi bral druhy krat bolo to po tyzdni..no a vysledok pozitivny.na sone bolo vidiet ges.vacok.v rozmere 4mm.pytala som sa ze preco teda prve prisli negat.a odpovedal ze to sa stava kedze som bola este len par dni po oplod.este mi kazal prist na kontrolu sona ci to rastie.napos.mal gest.vacok 12mm.a uz sa crtal aj zltkovy vacok.a podla sona som bola 4plus 3dnitt.a tak mi to aj vychadza podla ovu.tak teraz mi kazal prist 9teho ze uz bude aj sdiecko vidiet.spravi mi komplet vysetrenie a vystavi aj tehu knizku.tak sa neviem dockat.no len pojdem tam s malou dusickou. Skus pockat sprav si este zajtra tehu test a ziadaj o odber krvi znovu.ved vidis ako som to mala ja prvy negat.a potom pozit.

cuculik1
3. apr 2013

@miruuska no len cakat mi treba.....

matuskova003
3. apr 2013

@miruuska tak ti gratulujem moc 🙂

miruuska
autor
3. apr 2013

@matuskova003 dakujem.a ty si ako na tom?

matuskova003
3. apr 2013

@miruuska mne meškala 2 tyždne... a v den ked som mala ist k dr došla mrcha 😠
ale tak , všetko sa deje pre niečo 🙂 aj ked som sa celkom začala tešit , tak to malo byt 🙂

miruuska
autor
3. apr 2013

@matuskova003 tak to ma mrzi.nevesaj hlavu ja som ties vesala hlavu ked mi oznamil ze druhe tak lahko nebude ze som neplodna.a pozri po pol roku a s inofolicom cakam druhe.drz sa

matuskova003
3. apr 2013

@miruuska ale my sa nesnažime o babo 🙂 ale ked by sa podarilo vobec by nevadilo 🙂

miruuska
autor
3. apr 2013

@matuskova003 no ani mi sme sa nesnazili.len ako mi dr povedal ze som neplodna tak sme si to viac uzivali a pozor nedavali.a suuup zrazu tehu .planovali sme az neskor druhe no ale potesili sme sa.

veron809
17. jan 2016

@miruuska prve dietatko mas a pri druhom mozes byt neplidna?

miruuska
autor
21. jan 2016

hej moze byr.no tak mi to povedal.že keďže mám za sebou dva potraty a neustále problém ze nemavam ovulku a problém s menstruaciou tak ta šanca je nízka a s každým potratom sa znižuje.ale pri dlhodobej liečbe som to dala a ten tam hore mi nadelil druhú dcérku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre