Bolesť v podbrušku a krvácanie

zuzik1811
13. júl 2017

Ahojte žienky prosím si radu a názory...
Budúci týždeň sobotu 22.7. Mám dostať ms ale tento utorok som začala mať bolesti v podbrušku a hnedý výtok tak som spravila test viem že skoro ale 2 ciarka bola slabá ... myslela som si že dochádza k zahniezdeniu včera večer už bol výtok slabo krvavý a túto noc som malá dosť silne bolesti, ráno som sa zobudila s krvavými nohavičkami nekrvacam tak silno ako pri ms ale na výtok to je podľa mňa veľa... stretli ste sa s tým niekto ? Mate skusenosti ?dakujem 🙂

nika898
13. júl 2017

@zuzik1811 ahoj ano ja. Pri oboch tehu. Pri prvom iba slabe spinenie a teraz pri druhom jeden den normalne krvacie normalne som si davala tampon cely den. Vzdy to bolo tyzden pred ms a trvalo tak 3 dni. Prvy krat som vedela ze som tehu pri druhom sa bala ci nahodou nie cysta ale nastastie nie 🙂. Drzim palceky a test sprav este ked nebude chodit ms 😉

korpiklaanka
13. júl 2017

@zuzik1811 No ja skúsenosť mám, ale zlú. Spätne viem, že som mala slabé krvácanie ako pri menštruácii, zmenilo sa to na špinenie. Ale bolo to presne v čase, keď som mala mať mrchu. To je niečo iné ako u teba. Mala som slabú čiarku, ktorá nesilnela, čo by mala keď opakuješ napríklad po dvoch dňoch. U mňa to tak nebolo. A dopadlo to tak, že bábo sa prestalo resp. ani nezačalo vyvíjať. Na kontrole v 9 týždni iba gestačný vak a plodík nebol. Ani na prvom sone nebol vidieť, ale to sme si mysleli, že je ešte skoro.

Druhá skúsenosť od mojej kamarátky, ktorej vynechala až tretia menštruácia. Nemala pravidelnú, niekedy silnú niekedy slabú, tak neprikladala dôležitosť tomu, že zrazu mala slabý menzes a len dva dni... A dnes jej bábo štvorkuje pod stolom. Keby si robila v tomto období tehotenský test, ktovie akú by mala čiarku.

Treba počkať. Buď príde menzes a čiarka zmizne, alebo opačne.

Môj názor, moje skúsenosti. Zbytočne sa nestresuj. Na test je podľa mňa skoro, proste vyčkaj. Ale ak by si mala bolesti, možno skús aspoň zavolať svojmu gynekológovi, on tie povie, či ťa chce vidieť alebo máš počkať, či príde mrcha alebo nie. A budeš sa cítiť istejšie.

monicacha
13. júl 2017

Ahoj, ja som to mala presne tak ako ty opisujes asi pred týždňom a krvavé nohavičky ako pri slabšom menzese, dnes by som mala dostať MS, tak som zvedavá.. Ci dostanem 🙂

zuzik1811
autor
13. júl 2017

@monicacha daj vedieť čo ďalej🙂

monicacha
14. júl 2017

Zatiaľ nič, počkám ešte a urobím si test 🙂

maj2011
15. júl 2017

ahojte, ja som mala to iste v utorok ( v sobotu som spinila a potom kus krvacala ) som isla na gyndu a tam mi zistil cystu... o tyzden kontrola a to sme sa zacali snazit o babo :( .. nemate skusenost ?

xxxxxnnnnn
16. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

kiki58
14. mar 2020

Ahojte žienky chcem sa opýtať s partnerom sme mali nenchraneny styk.....ms mi meška už 3den a mala som iba take slabsie krvacanie...bolesti a pichanie v podbrusku co to znamena?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre