Silnejšie bolesti v podbrušku

20. okt 2021

Ahojte. Cely min.tyzden ma bolelo v podbrusku presne ako pred menzes, menzes ale neprisiel a namiesto toho mi tento tyzden vysli pozit.tehot.testy, som cca v 5tom tt. Bolesti v podbrusku vsak pretrvavaju a su relativne silne, doteraz som to povazovala za roztahovanie maternice, ale dnes som sa na bolesti brucha v noci niekolkokrat zobudila a dnes od rana mam bolesti takmer nepretrzite. Intenzitou su to silnejsie bolesti, ale zas niesu to take neznesitelne krce, ze by som sa zvijala od bolesti, dokazem normalne fungovat, len ma brucho neprijemne boli. Nekrvacam ani nespinim, jedine vcera som si na toalet.papieri nasla malu krvavu nitku/vlasocnicu. Utekat na pohotovost, alebo su aj taketo silnejsie a dlhsie trvajuce bolesti podbruska na zaciatku tehotenstva normalne? S tym, ze je to rozbiehajuci potrat som zmierena, Duphaston uz tak ci tak beriem, tak sa tam nechcem prehnat zbytocne, lebo viac sa aj tak momentalne ani neda spravit, jedine mi este napadlo, ci sa nejedna o mimomaternicove tehotenstvo. Nemate niekto skusenosti?

lucka1022
22. okt 2021

Podľa mňa je to normálne to som mala aj ja na začiatku a potom to prestalo.Ked testy silnejú je vsetko ok,skús zavolať dr aby si mala istotu

autor
22. okt 2021

@lucka1022 dakujem za odpoved. Uz to prestalo byt tak intenzivne, tak snad je vsetko v poriadku, teraz jedine cakat a vydrzat od kontroly po kontrolu.

tina.olbreitova
15. jan 2022

Prosím ta,trošku staršia diskusia,ale..bolo všetko ok?Kedy bolesti prestali?Ja dnes začínam 5 týždeň a už 2 dni riadne bolesti ako pri MS,bola som u ženského včera,nič ešte nevidel,postrašil ma s mimomaternicovým.Ale že to ukáže čas.Dávam magnezium,ale zatiaľ sa mi nezdá,že lepšie.

kika109
27. apr 2022

@tina.olbreitova ako si dopadla?

tina.olbreitova
27. apr 2022

@kika109 začala som už 5.mesiac...bábätko je v poriadku,bolesti mávam stále,raz horšie,raz lepšie,nie je to však nič ženské,u mňa ide o väzy v bruchu....a o chrbticu,z ktorej to všetko vyžaruje...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre