Partner zomrel. Odvtedy som mala iných partnerov, ale nikdy som sa s jeho smrťou nezmierila

8. dec 2022

Ahojte, začnem tým, že sa vrátim 15 rokov späť. Mala som frajera, prvá láska - veľká láska. On 20, ja 18, môj prvý chlapec vo všetkom. Poznali sme sa od malička, všetko sme vždy robili spolu. Boli sme pár 2,5 roka. Naplánovanú budúcnosť. Žiaľ, mal autonehodu (nie vlastnou vinou) a neprežil. Dlho som sa nevedela spamätať. Chodila som ku psychológovi. Odvtedy som mala partnerov (3, s jedným mám aj dieťa, ale keďže mal súbežne aj inú partnerku, som sama), ale. Vždy sa podvedome vraciam k tomu prvému. Nikdy som sa nezmierila, že tu už nie je. Nechcem byť sama, dieťa si zaslúži otca, ale neviem sa nejako odpútať.....

martina1985ba
8. dec 2022

A prečo sa chceš vlastne odpútavať? Odkedy sa na dobré má zabúdať? Mysli naňho, pripomínaj si ho a pritiahneš si do života niekoho tak dobrého ako bol on.

zanettsur
8. dec 2022

Nezabudnes, to je proste nerealne. Ani sa o to nesnaz, preco by si to mala chciet? Bola to tvoja velka laska. Som si ista, ze pride znova do tvojho zivota niekto dalsi, kto bude tak dobry ako bol on. Musis verit.

ljzozv
8. dec 2022

ja len... ak neustále porovnávaš aktuálnych partnerov s tým, ktorý tu už nie je, tak im vlastne ani nedávaš šancu na niečo lepšie.
nezabudni na prvého, ale ani nedopúšťaj, aby si kvôli nemu prišla o možnosť niečoho nového a iného... Nenapíšem, že lepšieho, lebo nikto nie je rovnaký.

autor
8. dec 2022

@ljzozv presne o to ide. Ja nechcem zabudnúť. Ale podvedome stále rozmýšľam, čo by robil on v situácii, v ktorej som.....neviem sa s tým stále vyrovnať....neviem to ani pomenovať....

liljana
8. dec 2022

Spomienkova nostalgia. Pamatas si len to dobre a nestihli ste zazit hadky, konfllikty, co zazivaju pary riesiace kazdodenny zivot, deti, starosti,... Nechaj ho odist, maj ho v spomienke a prestan svoj zivot zit v minulosti.

toskanka
8. dec 2022

Ked na nieco nemozes zabudnúť, tak si to máš zapamätať. Vnímaj myslienky na neho s vďačnosťou, že niekto takýto v tvojom živote bol. Každý jeden sme originál a nikto už nebude ako on.

zun
8. dec 2022

A nemôžeš si ho nechať? Svoju spomienku. Svojho podvedomeho radcu, na ktorého si pomyslis. Ktorému na Tebe záleží. Ktorý docieli aby si myslela ma seba. Láska prvá láska najsilnejšia - hlavne k sebe samej? K životu samozrejme potrebuješ partnera ale podvedomeho radcu tiež môžeš mat. Ja tak spomínam na maminku…