Extrémne ovisnutá koža na bruchu

carla232
13. mar 2022

Ahoj žienky...mam 2 detičky staršie ma 4roky a uz vtedy mi v tehotenstva praskla doslova elascitida koze...ostalo extrémne ovisnuté bruško...a po druhom pôrode to neni o nič lepšie 1rok ma druhe dieťatko....prosím poraďte
Čo Vám pomohlo?
Ake produkty/oleje ste používali?
Prípadne nejaký suchy kartáč/maderoterapia
Alebo ako stimulovať kožu?
Nejaké striedanie studena/tepla voda?
Nejakým spôsobom obnovit,nakopnút elascitidu?
Poraďte co Vám pomohlo

Zacala som Aj cvičiť,aj sa stravuje zdravsie uz nejakú dobu a nedávno som sa začala aj o svoju pleť starať...tak rôzne kremiky,séra,oleje pouzivam na tvár, telo atď.
Cvičím,telo sa pekne risuje formuje ale to brucho nič...vobec,stale rovnake dokonca aj horsie lebo telo sa.formuje a brucho o ti viac ovísa....

Naozaj na toto len plastiku? Pridavam foto

0silvia0
13. mar 2022

@carla232 podla mna toto ti nezmizne. Aj ked este schudnes, koza ti zostane ovisnuta a zosuverena. Niekto ma horsiu elasticitu koze.

lija22
13. mar 2022

uprimne. bez sance. v skratke odrezat.

zuzanazu85
13. mar 2022

Tiež si myslím,že tu asi len tá posledná varianta. Aj keby si cvičila a mala svalstvo na brušku ako skala pevné,ale toto je koža. 😔 Mrzí ma to.

evaachesa
13. mar 2022

Žiaľ, tak ako píšu dievčatá, tu pomôže asi už len abdominoplastika.

natalienka12
14. mar 2022

Abdominoplastika a este schudnut. Mas este veeeela tuku na bruchu, potom abdominoplastika s liposukciou, plasticky chirurg ti povie viac. Kremy a sera na brucho ani nekupuj, uplne zbytocne vyhodene peniaze.

dadis
14. mar 2022

Urcite pokracuj este v chudnuti, tuk na bruchu ma negativny vplyv na zdravie. Skus cvicit cviky aj na diastazu, neviem podla fotky zistit ci mas, ale spevnit svaly pod kozou to pomoze. A po schudnuti sa potom chod poradit k plastickemu chirurgovi.

dadis
14. mar 2022

Skus mozno este aj taky stahujuci pas po porode..trosku to pomoze drzat to brucho vyysie a stiahnute...kym schudnes na normalnu vahu a pojdes k tomu lekarovi

natalienka12
14. mar 2022

@dadis A naco? Je rok po porode a toto sa jej uz neupravi. Navyse pani ma znacnu nadvahu, takze ja odporucam dalej chudnut a ked schudne aspon 20 kg tak smer plasticky chirurg. Stahovaci pas moze nosit ked si chce dat saty napriklad, aby to brucho nevidelo. Ale zdravotny efekt ziadny.

dadis
14. mar 2022

@natalienka12 Len kvoli lepsiemu pocitu..lebo kym schudne, to bude trvat aj rok...nech nestrati motivaciu na chudnutie

zuzanazu85
14. mar 2022

Podľa mňa nemá ani značnú nadváhu. Netreba chudnúť už moc,len spevniť a potom tá operácia sa

natalienka12
14. mar 2022

@zuzanazu85 Tak ja som asi slepa, ked pani nema nadvahu. Ma a dost velku ale ona to sama vie, preto aj maka a pracuje na sebe!

dadis
14. mar 2022

@zuzanazu85 Ten tuk na bruchu je vaznym zdravotnym rizikom. Zvysuje riziko kardiovaskularnych chorob a rakoviny. U zien by mal byt obvod pasa pas max 80cm

natalienka12
14. mar 2022

@dadis Ak si to spravne nastavi v hlave, tak motivaciu nemoze stratit. A chystat sa radsej na operaciu, psychicky a hlavne financne. Ak teda to brucho chce pekne.

zuzanazu85
14. mar 2022

Ma plnší dekolt,ale nadváhu určite nemá takú,že by sa musela trápiť ešte taký rok chudnutím. Čisto len môj pohľad .

zuzanazu85
14. mar 2022

Po dvoch detickach mať obvod 80? Tak to je výzva veru.

dadis
14. mar 2022

@natalienka12 Neviem, ja som len rozmyslala, co by som v jej kozi robila ja...ja by som osobne chcela rychle riesenie 😁...chudnutie, cvicenie prinasa vysledky, ale nie rychle, akoby si niekto predstavoval...tak preto len... ja som bola z tych stastnych, mne brucho po porodoch ostalo celkom pekne, bez strii a ovisnutej koze, ale to mozno preto, ze obe deti som stihla do 30tky (26,28) a to teda stihla nie som. Tak som sa len snazila vcitit do toho, ako sa autorka citi. Urcite sa chce citit dobre a pekne uz teraz..

dadis
14. mar 2022

@zuzanazu85 To hovoria lekari. Ja mam po 2 detoch 68 az 70 obvod

natalienka12
14. mar 2022

@dadis Tak potom ano, ale ja som chudla z vyssej nadvahy a ziadny pas som nemala, ono to dost aj tlaci, mozno pri cviceni by som si ho len davala, ked uz.

natalienka12
14. mar 2022

@zuzanazu85 Ludia s nadvahou az obezitou maju skreslenu optiku a inych ludi nevidia tucnych, ani seba tak nevnimaju. Tato pani ma znacnu nadvahu, aj nohy ma silne, zadok velky, prsia, ruky obalene tukom. To nemyslim ako urazku, ale tipujem dobrych 20-30 kg ak nie viac by kludne mohla zhodit.

zuzanazu85
14. mar 2022

Ale ja nwoponujen,možno máte pravdu,len mi prišlo trochu ľúto,že sa má ešte taký rok ,, týrať" ,aby sa pripravila potom ešte pod nôž 😔

natalienka12
14. mar 2022

@zuzanazu85 Preco “tyrat” ? Ona musi prejst na novy zivotny styl stravovania, ktory bude dodrziavat do konca zivota. Nie rok dietovat a potom zase jest ako doteraz. Tak sa to nerobi.

zuzanazu85
14. mar 2022

Práveže je mám 55kg a 168cm ale vôbec mi proste nepríde ,, tučná"

0silvia0
14. mar 2022

@carla232 elasticitu nenakopnes, to je genetika. Mne pri druhom dietati tiez zostala natiahnuta koza. A to som pocas tehotenstva brucho kremovala, dokonca som az tak neskoro nerodila (27a 30 rokov), ale ja som stihly typ a mala som velke brucho s velkymi detmi. Mne to spodne brucho nikdy tak neovisalo ako tebe, len ta koza sa uplne nestiahla. Ale plastikou som to neriesila.
Na tvojom mieste by som spevnovala a este sa snazila schudnut, ale brucho uz nebude ako pred tehotenstvom.

dadis
14. mar 2022

@zuzanazu85 To urcite nebude rok tyrania. Praveze to ma byt rok zmeny. Zmena zivotneho stylu. Zaradenie cvicenia, pohybu, zdravej stravy (ziadne hladovanie)..ten rok je len cas, kedy bude cca vidiet vysledky...ale zmena zivotneho stylu by mala byt trvala a mala by prave naopak skvalitnit zivot (spravit ho hodnotnejsim, plnym novych zazitkov, vyziev, vyjdenie zo stereotypu, najdenie novych konickov, priatelov,,zvysenie sebavedomia)...takze ziadny rok tyrania 😊...len na tie vysledky si treba pockat..

zuzanazu85
14. mar 2022

Vôbec nespochybňujem životný štýl, zdravé stravovanie a pod. Naopak,je fajn mať cieľ. Ale na druhej strane si treba priznať aj tu pravdu,že postava po bábätkách už nikdy nebude ako ,, lesné lane " ☺️. Šport je fajn, diéty nepreferujem,robia len zle nálady 😆 .

marcellka32
14. mar 2022

Nekupuj krémy, radšej šetrí na abdominoplastiku brucha-2000 eur

diamond007
14. mar 2022

@carla232 j ateda neviem ale podľa mňa toto z tehotenstva nie je.... Toto je z dlhodobej nadváhy si myslím.
Cvičiť ďalej, postupne pomaly spevňovať a keď ostane visieť len koža tak jedine plastika alebo sa s tým zmieriť bohužiaľ

daniela2202
14. mar 2022

@carla232 brušný pás, upevniť svalstvo, myslím že keď si hladná, necítiš to ... a to je z toho ochabnuteho svalstva .... cvičiť bruško

carla232
autor
14. mar 2022

@dadis Ahoj...Dakujem za vaše odpovede....mam 1.dietatko v 21r a druhe v 25r. Cize."stará" na deti niesom ani na pôrody som nebola....ano dobre odhadujes cca 20-30kg treba s schudnúť....celkovo geneticky som neni typ ako prútik no určite tam je nadváha....prsia mam od mladí D,E takze toje dané prirodou...sice.su uz jak lopúchy ale to sa tiež chystám pod noz nadvihnút.....
A ANOOOO zmenila som svoj životný styl aj v strave a vôbec sa neponahlam pretoze toto neni chudnutie ale zmena v živote....a chudnutie je len k tomu akoby bonus...samozrejeme chcem schudnúť, kazdu chvíľu sa meriam v cm ako to ide (kila nemusia ukázať hneď)
Takze.makam ja sebe dlhodobo...ani nechcem rýchlo...davam si čas za kolko som nabrala toto telo,hoci nech trvá tolko aj náprava tela...som motivovana dostatočne...tiez mam predplatene cvicenia ktore denne makám....niekedy si dam aj 2 treningy....a vidim značné rozdiely co ma motivuje....a to brucho hmm mam veeeelmi jemnučku kožu na tele...preto to vyzerá ako..no poznám baby..co schudli po extremnej váhe ale to išli s vahou pekne postupne a pocas toho sa starali o tu pokožku...no toto je koza po tehotenstve....som maličká cca 160cm a obe deti boli cca 4kg cize moje bruško to nezdvladlo a to som pouzivala aj Bioil počas 1.tehu..pocas druhého mi ta koza vysela az do cca 8.mesiaca....takze toto je koža....ale samozrejeme mam AJ nadváhu....no zaujalo ma.ci sa mam snažiť nejakými kremami ,olejmi....co sa budem aj po tychto názoroch...nevzdavam.sa....ale samozrejme sa chystám aj s prsiami pod nož...len ma zaujalo ci viem tuu kožu napraviť aspon trošku...ale ak nie.tak pojdem AJ S TÝM....
@daniela2202

@marcellka32
@diamond007
@dadis
@zuzanazu85
@0silvia0
@zuzanazu85

Snáď som všetky označila hromadne a dakujem kazdej z Vás za váš názor...ani som necakala taku diskusiu...nevnimam tuto zmenu ako chudnutie.ci trapenie...samozrejeme je.to trapenie.lebo vaha je veľká tak len nech.to pocitim....každu svalovku.ci ťažký trening.vnimam ako "len sa tráp ty koza ked si tlstá"
Len škoda ze.som nikdy nežrala.dve na.tri jedine nepravidelne a určite vyše svojich kalorii...vyberala som radšej na olovrant (priiklad:mila keksik namiesto celozrnneho chlebika ) už viem veeeelmi vela ohľadom životného stylu,a práve to praktizujem na sebe.a ťahám s kazdej strany ženy ktore toto maju co ja...zatial mi to celkom ide...sme v tejto.vyzve.niekolké žienky....
Dokonca moj uzasny muz.ma.pre.mna.uzasnu motivaciu.ze.ak.schudnem.na.moj priemerny ciel (lebo zena neni nikdy úplne spokojna 😅)
Tak zacvaká plastiku...
Opakujem sa mna len zaujimala otázka ci existuje nejaky zázrak na.tuu kozu aj keby.to trvalo rok ci dva na stiahnutie...ďakujem Vám 🥰

dadis
14. mar 2022

@carla232 Drzim ti palce. Podla mna na kremy sa vykasli. Kozu mas, aku mas, to nezmenis, to je genetika. Evidentne uz aktualne riesis, co sa riesit da - zivotny styl - a to robis dobre. Ked sa dostanes na +- pozadovanu vahu, tak to poriesis u chirurga. Dovtedy to nejako vydrzis 😉🙂