Snehovo-biely ovulačný test počas celého cyklu

frida1990
13. nov 2021

Ahojte, už vyše dvoch rokov každý mesiac sledujem bazalnu teplotu a sledujem ovuláciu aj pomocou ovulačných testov. Nikdy sa za ten čas nestalo, že by mi ovulačný test nezachytil ovuláciu, mala som to XY krát potvrdené aj sonom, testy fungovali u mňa na 100%. Od minulého cyklu však mám ovulačné testy opakovane absolútne biele, neukáže sa ani náznak druhej čiarky, čo je divné, lebo inokedy som aspoň náznak druhej čiarky mala kedykoľvek počas cyklu, a počas ovulácie samozrejme dve silné koľajnice, a zrazu nič. Pritom podľa bazalnej teploty ovulácia prebehla. Mám teraz novú značku testov, stalo sa vám už niekedy niečo podobné? Hlien nemávam vôbec takže podľa neho neviem určiť ovuláciu, len podľa bazalky, testov alebo sona. Na sone som posledne dva mesiace nebola, takže neviem presne, či k ovulácii došlo.

any_soj
13. nov 2021

@frida1990 neviem ti poradiť, len toľko, že bazalna teplota je presnejšia a smerodatnejsia. Ovu test ukazuje hormóny ktorými sa telo chystá na ovu ale tá nemusí prebehnúť. Bazalna teplota reaguje na progesterón vylučovaní žltým telieskom, ktoré vzniká z prasknutého folikulu po ovulacii. Čiže ak merias správne, tak si ovu mala.

michaela789
13. nov 2021

@frida1990 mne ovulačné testy ukázali ovulaciu správne asi tak 2x. Spoliehala by som sa na BT, ktorá mňa nesklamala nikdy, alebo na doktora. Testy sú za mňa vyhodené peniaze.

kvetka14
13. nov 2021

@frida1990 raz za čas sa stane každej žene že môže mať anovulacny cyklus jeden mesiac je to normálne... niektoré ich majú aj viac....aj mne sa to stalo len raz...žiaden strach budúci mesiac bude znova ovulácia

frida1990
autor
14. nov 2021

Tak ženy kúpila som si nové ovulačné testy v lekárni, očúrala oba naraz - jeden z tých nových a jeden z tých čo som mala čo mi ukazovali stále negatívny výsledok, a ten zlý ostal opäť úplne negatívny, a ten novy z lekárne ukázal dve kolajnice, pozitívny výsledok, čo aj sedí lebo som 15.DC a vždy vtedy mávam ovuláciu. Takže šlo o chybu testov, veď aj boli z Aliexpresu tak čo sa čudujem 😁 ale doteraz mi táto značka fungovala veľmi presne, nie je to prvýkrát čo som ich kúpila z Ali, ale po tejto skúsenosti poslednýkrát. Záhada vyriešená. Ďakujem, pekný deň všetkým.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre