Snaženie sa po potrate (missed abortion)

25. apr 2024

Dobrý deň. Prešla som si potratom (uzavreli ako missed abort). Nebol potrebný žiadny zákrok, vyčistila som sa sama. Hcg mám už na 0. Je potrebné čakať so snažením nejaký čas alebo sa do toho môžme znovu pustiť? Keď ste si tým prešli, čakali ste alebo hneď išli na to? A podarilo sa vám po MA znovu otehotnieť?

saxana000
25. apr 2024

Ak si sa vycistila sama nebol potrebny zakrok a nemas ziadne problemy mozte hned.. mozno na psychiku by bolo fajn pockat jeden cyklus ale je to na tebe

blondinka95
25. apr 2024

Súhlasím s 1, aby si videla ze sa ti vrátil cyklus do normálu

mmichaela28
25. apr 2024

Tiez som si presla MA v 8/2022, bola som zufala, strasne, bolo to pre mna narocne na psychiku ale teraz tu pri mne lezi polrocna dcerka, takze nezufaj, samu ma prekvapilo kolko zien aj v mojom okoli si tym preslo.
Ja som musela zial absolvovat aj kyretaz, doktori kazali cakat aspon 3 cykly, my sme aj tak pockali a po 4 mesiacoch som si nasla dve ciarky na teste a tehotenstvo bez problemov.
Takze ak sa na to budes citit a doktor povefla ze je vsetko ok, tak by som nevahala 😊

clori
27. apr 2024

ako bolo vyššie spomenuté, ak si nemala kyret, po odkrvácaní (a bez špinenia) môzte do toho vhupsnúť hneď. počítaj však, že nemusíš mať hneď ovuláciu alebo bude skôr či neskôr, ako si bola zvyknutá. môžeš si 2-3 cykly robiť ovulačné testy a merať bazálnu teplotu, aby si vedela, čo sa u teba deje. alebo si oddýchnuť a využiť čas pre seba. hlavne sprav tak, ako to cítiš ty. lebo len keď budeš v psychickej pohode, aj tehotenstvo príde rýchlejšie. siliť sa to samozrejme nedá, preto počúvaj samú seba a svoje telo.

ness222
27. apr 2024

Ja som mala na vycistenie tabletku, otehotnela som po 2 cykloch, v prvom cykle v ktorom sme sa zacali snazit, a tehotenstvo uplne bez problemov 🙂 neboj sa, urcite coskoro budes opat tehotna a vsetko dobre dopadne 🙂 drzim ti velmi palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre