Je ovulačný test uz pozitívny?

21. aug 2022

Ahojte. Chcem sa opytat, ci je podla Vas uz dost pozitivny ovu test, alebo este mu nejaky cas chyba? Tie ktore sa v tom lepsie vyznate ako ja, kolko podla Vas moze byt do pozitivneho testu..pol dna,den? Vcera bol malinko bledsi. Ja uz sice deti mam,ale nikdy predtym som toto neriesila, boli bez ovu testov..avsak chceli by sme este jedno a zistila som,ze mam uz dost anovulacnych cyklov, tak kazdy druhy a tym padom aj cykly mi behaju od 27-34 dni. Zle sa mi urcuje ovulka, lebo mam aj bolesti, aj vytok niekolko dni, ale len podla bazalnej zistim,ze uz prebehla. Min.mesiac bola az 20.den., ak vobec bola. Teraz to vyzera slubne. Dnes som 13DC. Vcera som mala aj ovu bolesti v podbrusku a aj vela takeho hlienu ako zatka pred porodom. Dnes uz mam vodnaty priesvitny hlien. Bazalka este nestupla.

4stanka4
21. aug 2022

Ja myslim ze zajtra uz bude pozitiv

autor
21. aug 2022

@4stanka4 no ja si tiez myslim,ze do 24 hod.bude, vsak skusim zajtra este cca v rovnakom case. Skusila by som aj navecer, ale zial nemam kedy. A teda ovulka by mala potom nastat v priebehu 12az 48 hod.,ze? Lebo to tiez co som citala pisu rozne tie intervaly. Tak sa treba snazit uz asi od dnes,ci lepsie od zajtra radsej?

4stanka4
21. aug 2022

Ja by som radsej od zajtra lebo ak by si ho mala aj vecer pozitiv tak stale to stihate 🙂 drzim prsty 😉

ninka99865
21. aug 2022

Mne napr ukazuje až v deň ovulky. A je lepšie keď tie spermosky tam už čakajú… čiže ja som prípad kedy je lepšie pred pozitívnym 😃 ale obvykle áno, v deň pozitívneho a nasledujúci

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre