Som v 14. týždni a nevoľnosť mi neustupuje

vanesa0905
4. dec 2021

Ahojte som v 14 týždni a nevoľnosť mi vôbec neustupuje je mi strašne zle síce nevracam ale zaludek mam v hroznom stave ktomu hrozne bolesti hlavy a ten pocit v puse je najhorší taky horký no hnus 😔☹️už som s toho zúfalá stále len ležím nedokážem nič spraviť som podráždená a smutná mate to aj vy niektorá tak?

alexandra2468
4. dec 2021

@vanesa0905
Ahoj, ano. Ja som v prvom zvracala posledny krat na porodnom boxe.
Teraz som znovu tehotna, 12tt, je mi rovnako ako tebe, ale ja aj zvraciam.
Drzim palce!

lenuska9999
4. dec 2021

@vanesa0905 ja som v 8tt a veľa zvraciam, okrem toho všetko jedlo mi smrdí, mám k nemu doslova odpor. Už asi 2 týždne fungujem tak, že za celý deň zjem polievku, alebo nejaké ovocie. Proste nejde to do mňa vôbec. Nemôžem ísť áno do obchodu, lebo vážne všetko jedlo mi doslova smrdí a hneď ako vojdem tak ma napina..

mer12
4. dec 2021

@vanesa0905 ja som síce nezvracala ani raz počas tehu, ale zle mi bolo každý deň a celý deň, najhoršie po jedle, skúšala som všetko, brala magne B6, citrónovú vodu, bublinky, čistú vodu, zmenšiť porcie, jesť len ľahké jedlá, polievky atď, po všetkom mi bolo rovnako plus pálenie záhy, skončilo to hneď po pôrode, počas tehu som kvôli tomu schudla 5 kíl a po pôrode ďalších 10

1_dominika_1
4. dec 2021

@vanesa0905 Ja som tak zvracala celé dni až ma zobrali do nemocnice. Bola som na infúziách, bolo dobre. Ale prepustili ma domov a vracanie bolo zas, ale už to nebolo také ako pred tým, bolo to omnoho lepšie že napríklad som zvracala len ráno. Mala som to tak do 4 mesiaca.

veronice
4. dec 2021

@vanesa0905 mala som to tak do 26tt🤦‍♀️

qwer2019
4. dec 2021

Pri dcérke som na tom bola dosť podobne, ale ja som aj zvracala, aj celý pôrod som prezvracala a to som už ani nemala čo... kup si Gastrofruit v Dr. Max viem ze ho predávajú. Lepšiu vec na kyselinu a zlu chuť v ústach som si nemohla priať.

lucia147852
4. dec 2021

No mne bolo tak zle, plus som zvracala asi tak 15x denne. Schudla 8kg hneď na začiatku. Potom sa to trocha skuludnilo a do konca 6. mes som vracala už len tak 5x za deň. Potom prišlo zas pálenie záhy až do pôrodu. Ale take že dovidenia. Takze môže byt aj horsie 😅 skús lizatka na nevoľnosť, kamilkovy čaj…

alison11
8. dec 2021

@vanesa0905 Daj si vodu z pár kvapkami citrónovej šťavy na kyselinu treba kyslé a tým vznikne zásadité rpostredie v žalúdku mne to vžd y zaberie.Ja som zvracala pri oboch do prvého pohybu u prvého do 20tt a u druhého do 18tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre