Celodenné nevoľnosti v 7. týždni

madamko
15. dec 2022

Ahojte baby, som nová zatiaľ absolútne neskusena. Termin mam na začiatku augusta čiže som teraz v 7tt. Som už ale zúfalá. Nevoľnosti celý boží deň aj v noci. Najhoršie je ze som aj hladná ale pri pomyslení na jedlo to nevydržím a už ma napína. Aj keď sa už najem stále mam akoby pocit hladu (také pálenie v žalúdku a všelijaké pohyby a skrkot) a pritom mi je strašne zle. Hlavne co nechcem dopustiť je vracanie, nenávidím to. Všetko má napína aj pohyb. Už neviem čo so sebou. Hlavne netuším ako to budem robiť v škole keďže ešte študujem (som neplánovane mlada mamina). Za vaše rady budem vďačná.

nwnw
16. dec 2022

@madamko mne gynekolog predpisal lieky nejake.

lula3108
16. dec 2022

Vydrzat. Najdi si nieco z coho ta nenapina. Stale nieco pojedaj, najhorsie je mat prazdny zaludok. Ja si musim dat hned rano za hrst piskotov a lebo by som nevydrzala ani pol hodinu hladna😄pre mna boli zachrana tie piskoty, dru tycinky a hranolky🤷🏻‍♀️ale aj tak som grcala denne, nevedela som sa ani nicoho napit a myslela som ze zomriem, nonstop zle a tazko a palenie zahy. Treba to len vydrzat. Ak do seba naozaj nevies nic dostat, su na to lieky, ale tiez by sa nemali brat nejako casto, nie je to uplne dobre hned v zaciatkoch sa dopovat liekmi. Ale samozrejme lepsie ako nic nejest ani nepit.

alanko20
16. dec 2022

Prežiť. Mne pomahalo- ladova voda, napoje vsetky studene s ladom. Citronova stava do ladovej mineralky a citrusove dzusy. Grepy. Prechadzka vonku.

1angelika
16. dec 2022

@madamko musíš to len vydržať, ak nebudeš môcť vôbec jesť nech ťa lekár pošle do nemocnice na infúzie..bohužiaľ patríš k tým šťastným čo majú takéto stavy. Mne nepomohlo nič, umierala som do cca 7 mesiaca...verím, že ti to prejde skôr, držím palce ❤

stannkal
16. dec 2022

@madamko existujú bezpečné lieky na nevoľnosti, ak ti je zle celé dni tak nevidím dôvod sa takto mučiť. A daj sa vypísať, aspoň cez tie najhoršie týždne, lebo 7tt je ešte dosť skoro, môže sa to ešte zhoršovať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre