Je toto tehotenská nevoľnosť?

17. sep 2023

Kedze som prvykrat tehotna neviem posudit, prosim poradte skusene (tie ktore nemali nevolnosti, tak zbytocne sa nemusite zapojit, skor ocenim rady tych co si tym presli). Uz pred tehotnestvom som mala vzdy slabsi zaludok- palenie zahy caste, dlhorocne traviace problemy a teraz som v 6tt a zacali mi uz druhy den sialene bolesti brucha, po kazdom jedle ale aj rano ked vstabem mi je zle, oblieva ma studeny pot, bolest v hornej casti brucha, grganie, pocit na zvracanie ale zvracat nezvraciam. Hocco zjem, ci to je nieco dietne, ci zemiaky ciste alebo len zeleninu, furt to pride. Je toto tehotenska nevolnost zienky? Dakujem.

pininka1
17. sep 2023

Žiaľ áno. Každá to ma iné, pri prvom my bolo zle až od poobedia, o jednej to začalo a až do večera tri mesiace to isté. Pri druhom som ani nevedela ze som tehotná a pri.tretej mi bolo zle komplet cely deň do 6 mesiaca. Žiaľ ja som tiež ten typ ze mi je zle,.ale neviem sa vydržať aby mi to aspoň trocha uvoľnilo.

marzii35
17. sep 2023

Do 4 mesiaca som vracala komplet cele dni. Musela som byt v nemocnici uz to bolo tak zle

selest
17. sep 2023

Mala som podobne priznaky, bolest kde konci hrudna kost, grganie, zimnica, nevolnost a bolest celeho tela z tej nevolnosti akoby som zjedla otravu. Skutocne som zvracala len minimalne len v noci. Postupne som uz ani nedokazala jest, s namahou pit.. Bolo to neskutocne..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre