Žiadna bolesť v prvom trimestri

zuzankabs
17. dec 2014

Ahojte, mam taku otazku. Minuly tyzden som podla sona bola v 4-5 tt. Pobolievalo ma podbrusko ako keby som mala dostat MS. no posledne dni necitim absolutne nic, uz ziadna slaba bolest ani nic podobne. Je to podla vas normalne?

janulka111
17. dec 2014

uplne, nerob si stresy 🙂

sabina1975
17. dec 2014

@zuzankabs tehotenstvo nie je choroba preco si stale zeny myslia ze ich musi nieco boliet

zuzankabs
autor
17. dec 2014

@sabina1975 ja si nemyslim ze ma musi nieco boliet. Len mi prislo divne ze to z nicoho nic zmizlo. Tak som sa len opytala. Myslim si ze je lepsie sa opytat a riesit kazdu malickost s niekym ako nieco zanedbat a byt v strese.

bonaqa2013
17. dec 2014

raz som bola tehu, a nemala som vobec žiadne príznaky, ani bolesti. prišla som k lekárke a 14tt. V súčasnosti dcéra chodí do 1 triedy

monca1982
17. dec 2014

Ja by som ani nevedela, že som tehotná, keby mi nemešká. Ranné nevoľnosti neviem čo sú. Nejaké zmeny výraznejšie (napr. priberanie) som pozorovala až od 6. mesiaca. Aj tie pohyby som najskôr myslela, že mi len črevá krúti. 🙂 Takže neboj, je to úplne normálne.

dana_l
17. dec 2014

mna nic nebolelo - ci uz hore (prsia) alebo dole. len mi bolo veeeelmi zle

kimina7
18. dec 2014

S prvym mi prislo zle, ani neviem opisat ako zle, nie vracanie, len som sa citila byt chora...aj ma kolega zobral k lekarke, kde som este aj podpisala papier, ze nie som tehotna ;) potom mi to vsadilo chrobaka do hlavy a zacala si robit testy na druhy den 🙂 no pravdaze boli pozitivne, no od toho dna mi cele tehotenstvo nic nebolo, aj ked som riadne pribrala. Druhe tehotenstvo som si vsimla asi v 11.tyzdni :D Kramy som nemala uz dlhsie, no cudne mi to nebolo, kedze som si robila testy a boli negativne a odvtedy som nemala sex, kedze muz bol odcestovany. Jedneho dna som mala zhon v praci, rychlo som do seba hodila obed za 10 minut aj kavu a cigaretu vsak som nevedela, ze cakam dieta), lebo som dostala tovar a musela ist skontrolovat...a prislo mi zle ze som vracala do hodinky....Kolegyna aj saskovala, ze som tehotna a ja, ze vsak z coho......Ale mi to uz potom vracani nedalo a zacala robit testy, lebo uz aj boli priznaky, no ani ma nenapadlo, ze mozem byt tehotna...uz isty cas mi tak bublalo v bruchu v praci, ale som si myslela, ze creva.....po testoch mi uz doslo, ze nedavno kupene veci mi neboli uzke, lebo by som ich zle vyprala a scvrkli sa, ale sa mi zvåcsili prsia podla vsetkeho....tak boli uzke preto, preto tehotenstvo...Takze znaky boli, ale ma ani nenapadlo...az kym kolegyna nezacala vtipkovat ;) Niekedy to ini vidia skor ako si tehotna vsimne. Inak ani s jednym tehotenstvom som okrem jedineho dna, ked mi to dal "zivot" najavo, ani ja nic nevsimla, zle mi vobec nebolo potom ani s jednym dietatom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre