dominika_cAMBASÁDORKA
    Dnes o 14:44    

    Cestovný multitasking - vybavujem maily, konverzujem so starším o vývoji Pokémonov a popritom odpovedám na otázky mladšieho a pravidelne podávam zásoby čohokoľvek, čo ho umlčí a zabaví 🙊😂 A ako zvyknete cestovať vy? ✌️😄

    #babylove

    Kde kupujete sieťky na okná?

    zorapolakova
    Dnes o 14:05    Čítané 49x

    Americké tajné služby varujú Slovákov

    Nedávno sa na internete objavilo vyhlásenie amerického odborníka na bezpečnosť a spravodajstvo. 

    https://sita.sk/expert-spravodajskych-sluzieb-odhalil-nove-hrozby-pre-globalnu-demokraciu/ 

    Rozprával v ňom o tajnom oddelení bývalej KGB, ktoré vykonáva podvratnú činnosť v Spojených štátoch a európskych krajinách. 

    Radi by sme upozornili na to, že v tomto prejave varoval pred potenciálnym nebezpečenstvom, ktoré by mohlo vzniknúť na území Slovenska. Špecialista poukázal na to, čomu by ste mali venovať zvýšenú pozornosť. 

    A teraz, o niekoľko týždňov neskôr, sa na jednom z internetových portálov objavuje článok blogera Radka Mačuhu „Šimkovičovej Ultima Thule“. A v tomto článku sa ako v klasickej učebnici propagandy a dezinformácií uvádzajú úplne nesúvisiace a nepodložené informácie o nacistickom spolku Thule, medzinárodnom dobrovoľníckom hnutí AllatRa a ministerke kultúry SR. A nech sa v tom snažíte nájsť akúkoľvek logiku akokoľvek, nepodarí sa vám to. Cieľom tejto manipulatívnej techniky čiernej propagandy je teda zanechať vo vašej mysli prepojenie troch prvkov: nacisti - ALLATRA - ministerka. Je dôležité, aby ste si vo svojej mysli udržali negatívne vnímanie. To je cieľom tohto článku.

    A čo je horšie, agenti KGB prostredníctvom takýchto skorumpovaných novinárov a blogerov zasadia do mysle Slovákov obraz, že naša ministerka kultúry je nacistka, a preto všetci, ktorí stoja za ňou, teda súčasná moc, sú tiež nacisti. Preto sú všetky ich kroky nebezpečné a my ako slobodne zmýšľajúci ľudia to nemôžeme dopustiť, preto musíme túto vládu zvrhnúť. Takýto spôsob infiltrácie do myslenia slovenských občanov vytvárajú skorumpovaní novinári. 

    Vynára sa otázka. Uvedomuje si pán Mačuha, že pracuje pre nepriateľa demokracie a našej krajiny? Uvedomuje si plnú mieru zodpovednosti za svoje konanie? 

    Mali by sa tým zaoberať slovenské úrady a špeciálne služby. Žiadame, aby sa na tento precedens upozornila verejnosť, aby sa predišlo katastrofe.

    Baby, cestoviny corallini kde kupim? V ziadnom potravinovom retazci som ich nevidela.

    Ahojte. Kde zohnat 3/4 teplaky pre 5rocneho chlapca? Nemyslim siroke bermudy, nieco skor na styl teplakov s patentom, len tristvrtove.
    Dakujem

    Poradte pobyt na Slovensku s malym dietatom kde je vnutorny bazen pren

    Sedacka s dekami, makkulinle skrabadlo s tromi miestami na lenosenie. Nie, on si lahne na droteny vrch teraria. Extremne pohodlne 🤦‍♀️🤣🥰❤️

    lucindamax
    Správa bola zmenená    Dnes o 12:06    

    Opäť čo prináša sám život 😁
    Volám z obchodu mužovi, či mám doma ešte cukor do čaju. Vraj mi dá vedieť, že pozrie. Tak čakám a on mi posle spolu so synom toto 🤣🤦‍♀️🤣 vraj cukru mám dosť 😜

    Chcem sa opýtať pracuje niekto s programom od promys Kuchyňa? By som potrebovala poradiť.
    Ďakujem

    Ahojte, máte nejaký recept na taky mini koláčik do formy, kde sa pečie banánový Chlieb? Nejaká bublanina, perník alebo niečo také...chutné a raz dva hotové? 😁

    Krasny dnik, prosim kto by mi bol ochotny kupit a poslat tento box? 2x s tymto motivom🙏
    U nas nikde v okoli nemaju…
    Dakujem!!!

    Poraďte, čo by si mal obliecť chalan na prijímačky na VŠ? Bude tam osobný pohovor. Stačia chinos nohavice a košeľa?

    🍀Prípravy na dnešný cyklovýlet dokončené🍀😉

    Kde všade používam vložku / podložku Jané a Mamaleto batoh? Nielen v kočíku, no aj v našom cyklovozíku! Oba produkty totiž majú multifunkčné zapínanie👌

    Kúpila som ich tu 👉 https://shop.modrykonik.sk/sk-eur/sk/products/a...

    (5 fotiek)

    Pre deti od 6 rokov aké kolobežky mate? Pozerám tie nafukovacie kolesá co majú, blbosť?

    Baby prosím ktoré ste uz objednávali topánky zo Shein. Ktoré číslovanie je naše? Eur alebo to v zátvorke CN. Chcela by som baleríny a nosím 39.

    Ahojte, dajú sa niekde kúpiť náhradné kocky k tomuto setu? Mali sme tie male balenia, ale to sa absolútne neoplatí dokupovať.

    Pekný deň...

    Ahojte neviete prosim ked chcem vystavit na počkanie duplikat rodneho listu tak to musim ist na mestsky urad v meste kde som sa narodila?

    Ako mu chutí ❤️

    Včera k nám dorazila objednávka, syn už iný používať ani nechce 🤣 Je to jedálenský riad Mamaleto v dizajne Panda. Objednávala som ho samozrejme v akcii, ktorá momentálne prebieha! No nevyužiješ, keď môžeš kúpiť super vec a za pár EUR 😁

    👌https://shop.modrykonik.sk/sk-eur/sk/collection...

    Drží pevne na mieste a nečistoty sa naň nelepia (prekvapenie nakoľko to poznám pri niektorých silikónových veciach).

    Môžem ho mamičky skutočne iba vrelo odporučiť ✌️

    (3 fotky)

    Dievčatá bielu sparglu môžem pripraviť na grile tak ako zelenú? Lebo co pozerám recepty na nete tak tam sa všade vari viacmenej. Je tam veľký rozdiel v tom druhu spargle?

    ❤️ NAPARANE❤️

    (2 fotky)