felindaOverená organizácia
    Dnes o 17:13    

    ❤️zo života v zariadení ❤️ to že sme zariadenie pre matky s detmi sme vedeli všetci, ale to, že sme tu aj pre mačky s mačencami, to bola novinka aj pre mňa 😀 (ak si niekto prosí mačičku, len mi napíšte )

    Pohostenie pre návštevu 😋 tortila plnené jednohubky, plnené maslové 🥐, mini hoddogy s barbecue a opraženou cibulkou a obložená misa.

    (3 fotky)
    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Dnes o 16:10    

    Keď sa programom dokonale trafíš 😍

    lilkaparkanska
    Dnes o 16:06    Čítané 166x

    Začiatok našej cesty

    A tu sa začína príbeh našej rodinky ❤️🥳 Ani sa mi nechce veriť, že mesiac pred 20-timi narodeninami by sa zo mňa stala nastávajúca mamička ale som veľmi vďačná za tento dar. Stále sa vo mne striedajú pocity strachu a radosti no deň čo deň už nachádzam v tomto stave pokoj. Dnes som sa prinútila ísť von na trhy a pekne na slniečko sa poprechádzať a rovno som si aj domov uchmatla dve levanduľky nech mám čo doma robiť kým náš zázrak príde. Keďže som ešte len na začiatku tejto krásnej cesty sa snažím čo najviac oddychovať vo voľnom čase aby telo malo dostatok sily 🫶

    Po prechádzke sme si domáci burger z mletého mäska spravili

    (2 fotky)

    Ahojte nepoznate tuto farbu? Neviete ci to mozem riedit vodou? Diky

    Pre tie, ktoré viete, tak pridávam fotku, že ako sa darí mojej skúšobnej sadeničke, ktorú som zasadil pred mesiacom a piatimi dňami. Už sa robia na nej prvé puky. Pre tie, ktoré neviete, tak pozrite do môjho profilu, aby ste vedeli o čom je reč. Plus fotky dnešného presádzania. Všetko odroda Moruga Scorpion.

    (3 fotky)

    Ahojte nepoznate tuto farbu? Neviete ci to mozem riedit vodou? Diky

    To aj vaše deti sú také ufrflane? Konečne mam volnu sobotu, pekne pocasie, tak vravim pod, ideme na prechadzku. Že ok, ale len ak si urobime piknik. Po 10 min v intervale 30 sekund kedy tam už budeme? Ja už nevladzem, ja už nechcem....
    Ale dnesny vyhlad stal zato❤️

    (3 fotky)

    Ahojte maminy, mám otázku, keď ste samé s dvomi deťmi celý deň.( Je určite rozdiel aj vo veku, ja mám 4 a7r)Ako ste unavené na stupnici od 1 do 10, keď jedna je najmenej? Ďakujem 🙏

    Dievčatá vedeli by ste poradiť nejaký dobrý zákusok/koláč vhodný na školskú akciu pre deti aj dospelých? Ďakujem veľmi pekne.

    Ahojte žienky, ako ste na tom s chudnutím ?
    Ja som rozmyšlala, že skúsim zaradiť beh. Vraj z behania sa celkom pekne chudne. Najhoršie je na tom, že začnem behať 2-4 dni a potom prestanem. Nemám asi až takú silnú motiváciu. Viete mi poradiť ako na to ? Alebo, čo vám pomohlo ?

    Maminy predskolakov, viem, ze mozem dat ospravedlnenku na 7 pracovnych dni, len si to chcem overit. Sopliky, kasel nechala som od pondelka do piatku doma (5dni), v pondelok sme isli k lekarke dala nam do piatku. Dcerka este stale ten soplik ma aj zakasle, nechcem ju dat do skolky, lebo sa jej to zase zhorsi a aj kvoli inym detom. Len lekarka ma dovolenku a zastupujuca je 30km, mozem jej este v pondelok, v utorok napisat ja nie?

    Ako je to prosim, syn ma.mobil kde ma normalne sim kartu a dostal smarthodinky ide tiez karta, vydaju mi v orange druhu sim na to iste cislo? Mobil do skoly nenosi a nebudem tu kartu stale prehadzovat

    Je to jasné, ten vankúšik patrí jej, nie mne 😁🤭🥰

    Baby, prosím Vás, asi pred mesiacom som dala deťom(2, 3 roky) vybavovať občiansky. Teraz som sa, ale rozhodla, že by sme išli na dovolenku a teda potrebujem pas. Je možné použiť fotky z OP? Či to treba absolvovať celé odznova?

    Ma niekto skúsenosť s reklamáciou sedacej súpravy v sconte?
    To ze po roku vrzga môže byť našou chybou ale na dvoch miestach povolilo šitie a tým pádom stráca ten vzor. Poškodenie zvonka nevidno žiadne, takže to musí byť povolené sitie vo vnutri...

    nyusika
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:25    

    Jeden z najsilnejších príhovorov, aký som počula ❤️

    https://www.instagram.com/reel/C6QmndyrqSX/?igs...

    Keď chce každý niečo iné🤣🤷plus bezlepkové bezlaktozovo...🙈

    Ako dlho po vybratí žlčníka, ste mali ešte bolesti? Nemyslím rany, to je nič ale vnútri. Ďakujem

    #barcelona
    Vie niekto poradiť polopate ako sa vieme dostať na nedelnu omšu do sagrady? Len treba načas prísť k správnemu vchodu alebo treba nejaké vstupenky? Ďakujem.

    erinka1911
    Správa bola zmenená    Dnes o 06:39    

    Ahojte,cesnakova pomazanka a nivova.
    Co davate navrch okrem klobasky,uhorky,syra a orechov?
    Vdaka

    Kupujete hotove pomazanky z lidlu?

    😀