Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    11. máj 2024    

    Ked ma rhipsalis takéto akoby scvrknute tie "konariky" tak je smädný? Lebo iné časti sa mi zase zdajú do zlta akoby preliatie. Bože neznášam keď neviem ci je kvet preliaty alebo smädný 😀. @viestta vieš poradiť? 🙂

    (2 fotky)

    Prosím žienky ktoré sa vyznajú v kaktusoch . Viem ho zachrániť? Vyzerá ze hnije ci? Dám samozrejme substrat na kaktusy.

    (2 fotky)

    Lampasik 🥰

    Dievčatá bielu sparglu môžem pripraviť na grile tak ako zelenú? Lebo co pozerám recepty na nete tak tam sa všade vari viacmenej. Je tam veľký rozdiel v tom druhu spargle?

    Nový prírastok 🥰

    Bez servítky, zapinajte 🤣🤣🤣

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    29. apr 2024    

    Zeny prosim vas....tie ktore v praci pouzivate outlook. Ja som bola zvyknuta, ze som si mohla kedykolvek dat do lupy nejake slovo a vyhodilo mi to vsetky maily obsahujuce toto slovo. Teraz ked to urobim po poslednej aktualizacii tak mi napise ze ziadne vysledky. Ja potrebujem najst dolezite maily a neviem ako na to teraz :(

    Včera mi drahy konečne namontoval svetla k stolíku a ja sa vytesujem ako malé decko 🥰. Ešte potrebujem nejaku taburetku. Co odporúčate k bielej spálni so smaragdovo zelenou posteľou? Napadlo mi ze možno krémová? Ci dokonca svetlo ružová?

    Dievčatá prvý krát idem robit lasagne. V recepte je ze platy cesta namočiť do vody a potom už len vrstvenie. To sa nevari vopred?

    Je tu niekto kto to už dlhodobo praktizuje a bez následkov?

    Milujem 🥰. Tiež nový.

    Nové. Teším sa ako decko. Už sa len naučiť starostlivosti o ne lebo u všetkých ju ešte nepoznam.

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    13. apr 2024    

    Je tu nejaká žena, ktorá si len vďaka korčuľovaniu spevnila zadok? Trosku sa hádame s kamošom ohľadom toho. Podľa neho nie je možné vyformovat zadok len pomocou korčuľovania. Samozrejme nehovoríme o takom poriadnom gulatom zadočku ktorý dosiahneš len cvičením s veľkými vahami. Len o spevneni.

    Snad najjednoduchšia polievka na svete. Ja som do nej poriadne usypala aj chilli a je tak fantasticka 🥰.

    (4 fotky)
    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    9. apr 2024    

    Legoland. Boli ste s detmi? Stoji to za to? Co vsetko je prosim vas vo vstupenke?

    😀 môj fesak

    Jeden pan mi na fb odpísal na komentar: "čistky sa ešte len začnú a poriadne. Jedna novinárska krysa už posla 😂". Toto je tak veľmi cez čiaru, že az. Potom to radšej vymazal. Ale lutujem že som si neurobila print screen!

    Jedno z najobľúbenejších jedál u nás 🙂. A potom knedlo vepro zelo!

    What's the difference between a white fairytale and a black fairytale? A white fairy tale starts with "once upon a time", a black fairytale starts with "Yo! You muthafuckas ain't gonna believe this shit!"

    S milovanou starkou 🥰. Hoci už nevie kto som, stále ju rovnako ľúbim.

    Život na dedine je super, ale.....

    (2 fotky)

    Konečne sa po dlhšom čase teším na raňajky. Podľa jedného videa na IG len s menšími zmenami. Dole banan s vločkami a mliekom, na tom rozmixovane maliny, jogurt a navrch cokolada. Ta ma byt horká ale mala som len mliečnu tak to bude trosku viac kalorické ale o to viac mnamozne 😀

    Dievčatá mate niektorá starceka? Mam obrovský rešpekt pre nim. Vyzerá ze už chce poliať? Normálne sa bojím mu dat vodu 😀

    Dnes som sa bavkala. Milujem porovnavacky pred a po 🥰

    (2 fotky)

    Zamilovala som sa 🥰🥰🥰. Nemáte náhodou niektorá na predaj starceka za rozumnu cenu? 🙏

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    20. feb 2024    

    Nemate nejake info, kedy sa dockame slovenskeho dabingu toho filmu? ❤

    Novy miláčik aj s kolegom v křoví 😀

    Taky maly prieskum. Hrava este niekto z vas sach? Ja mam pocit z mojich znamich ked im poviem o sachu ze to je nejaky prezitok podla nich. Vseobecne vlastne nepocujem ze by sa ludia o tom bavili. Ked som bola mala, hravala som s otcom a s kamoskou. S nou sme dokazali sediet hodiny na schodoch v panelaku a hrat sach :D. To uz dnes pri deckach nehrozi, to mi je jasne, ale som prekvapena, ze tak malo dospelych (v mojom okoli) to hra. Presnejsie vlastne len jeden kolega. Inak ideme na chatu partia, budeme tam 2 noci a beru sa rozne hry. Ja som navhla aj sach a spytala sa ci niekto nema. Tak ma tak trosku vysmiali ze kto by to uz len hral a uz vobec nie na chate (ja napriklad ano, viem si to v pohode predstavit). Ja mam v plane si sach zadovazit coskoro ale momentalne nemam.

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    13. feb 2024    

    😁