Ja by som bielu najskôr uvarila až potom mrskla na gril. Je tvrdšia
Bielu treba osupat skrabkou na zeleninu, lebo ma na povrchu vlakna. A ja mam radsej zelenu, ta ma chut, biela mi prida taka mdla
@evula1984
@tiezjedna
@viestta vdaka baby. Mali ju v akcii tak reku vyskúšam 🙂. Lebo to je hodne dráha zelenina. Tiež milujem zelenú, bielu som nemala ešte. Tak vyskúšam očistiť, uvariť a ugrilovat.
@gerrwie_girl ked ju ocistis, nemusis ju varit, staci rovno hodit na gril
@viestta aha, super vďaka za radu! 🥰
Baby a zelenú ako robíte? Ja väčšinou mám bielu a tú zapekám. Stačí len tak ugrilovať na plechu/panvici?
@nekonecna_katastrofa áno zelená ja osobne osolíme okorením a ugrilujem na panvici a je fantastická 🙂. Najradšej ku vajickam na raňajky to tak mam.
@nekonecna_katastrofa u nas bud opecena na troske masla na panvici, alebo natreta olejom hodena na grilovaci rost bez nicoho. A uplny gastronomicky ulet je ked zabalim 3 spargle do tenuckeho platku slaniny a tak sa ugriluje. Zral by to kazdy, balit sa nechce nikomu
@gerrwie_girl Ďakujem za tip. Akurát mám v chladničke, zajtra si ju spravím.
@viestta Do slaniny/prosciutta balím tú bielu obvarenú a zapečiem. U nás to jem len ja. Ale už sa teším, tá zelená vyzerá lepšie než biela, len je vždy drahšia. Tento týždeň som prvýkrát narazila na akciu, tak som si spravila radosť ☺️ koľko málo mi stačí k šťastiu 😂
Mne biela nechuti, p4ide mi viac drevnata