1 / 1

    Mne biela nechuti, p4ide mi viac drevnata

    4. máj 2024

    Ja by som bielu najskôr uvarila až potom mrskla na gril. Je tvrdšia

    4. máj 2024

    Bielu treba osupat skrabkou na zeleninu, lebo ma na povrchu vlakna. A ja mam radsej zelenu, ta ma chut, biela mi prida taka mdla

    4. máj 2024

    @evula1984
    @tiezjedna
    @viestta vdaka baby. Mali ju v akcii tak reku vyskúšam 🙂. Lebo to je hodne dráha zelenina. Tiež milujem zelenú, bielu som nemala ešte. Tak vyskúšam očistiť, uvariť a ugrilovat.

    4. máj 2024

    @gerrwie_girl ked ju ocistis, nemusis ju varit, staci rovno hodit na gril

    4. máj 2024

    @viestta aha, super vďaka za radu! 🥰

    4. máj 2024

    Baby a zelenú ako robíte? Ja väčšinou mám bielu a tú zapekám. Stačí len tak ugrilovať na plechu/panvici?

    4. máj 2024

    @nekonecna_katastrofa áno zelená ja osobne osolíme okorením a ugrilujem na panvici a je fantastická 🙂. Najradšej ku vajickam na raňajky to tak mam.

    4. máj 2024

    @nekonecna_katastrofa u nas bud opecena na troske masla na panvici, alebo natreta olejom hodena na grilovaci rost bez nicoho. A uplny gastronomicky ulet je ked zabalim 3 spargle do tenuckeho platku slaniny a tak sa ugriluje. Zral by to kazdy, balit sa nechce nikomu

    4. máj 2024

    @gerrwie_girl Ďakujem za tip. Akurát mám v chladničke, zajtra si ju spravím.
    @viestta Do slaniny/prosciutta balím tú bielu obvarenú a zapečiem. U nás to jem len ja. Ale už sa teším, tá zelená vyzerá lepšie než biela, len je vždy drahšia. Tento týždeň som prvýkrát narazila na akciu, tak som si spravila radosť ☺️ koľko málo mi stačí k šťastiu 😂

    4. máj 2024